- 23 Şubat 2015
- 44
- 35
- 8
Canim ben doğumdan ken yanımda bir bayan vardı ikinci sezeryan çocuklar arasında 15 ay vardı sadece bişey olmadı sürekli takipteymis 9 ay boyunca.Selam Şubat Anneleri. Bebeğim şuan 10 aylık ve ben 11 haftalık hamileyim...Önceki doğumum sezaryendi sizce bu doğumda sıkıntı yaşar mıyım?
İnşallah canım...Erken doğumdan korkuyorum.Canim ben doğumdan ken yanımda bir bayan vardı ikinci sezeryan çocuklar arasında 15 ay vardı sadece bişey olmadı sürekli takipteymis 9 ay boyunca.
Bişey çık olmaz insallah. Onun hatta rahmi inceydi bi dr Allah buyukturİnşallah canım...Erken doğumdan korkuyorum.
hiçbir sorun yaşamazsın benimde üçüncü gebeligim ve sezeryan doktor kontrolü altında olmalısınİnşallah canım...Erken doğumdan korkuyorum.
Turuncu inanmıyorum değişti mi cinsiyet hayırlısı olsun canım erkek demisss odur muhtemelen.değişmez pek sonradan erkek.meraklandırmadan simdi11ci haftada kız ,dün ise erkek dedi :)
Bugün başka dr.a gideceğim sırf merakımdan :))
sorma fena sıcak durulcak gibi değil buralar ben İzmirliyim eşim Aydınlı ama buranın nemi çok fazla, anca yazlıkta yaşanır bu sıcaklarda biz bu sene izinlerden dolayı kaldık inşallah haftaya falan kaçma fırsatı bulcaz bakalım :))Eşim de aydınlı germencikten. Akbükte de yazlık var. Her sene gidip geliriz ama çok sıcak ya
Teşekkürler canım. %80 kız dedi bakalım bu hafta sonu tekrar kontrolümüz var. Sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemsiz.yasamakguzel88 ayy maşallah size hem cinsiyet belli hem de isim darısı bize inşallah benim de kız olursa hayalim yıllardan beri zeynep ismini koymak.. erkek olursa henüz net değil.. bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Evet saraziz ve kubra5555 de ultrason yorumcularımızanca tahmın edip duruyoruz kafayı yedık bizz :)))))
Ay maşallah bi ikiz annesi daha varmış ikizler kalabalık baya.benim cumartesi kontrolüm vardı 1 tanesini erkeğe benzetiyorum dedi doktorum ama diğeri için erken dedi
taaa 3 eylül de diğer kontrolümüz beklicez artıkın
Ne güzel canm sevindim. Herkes yavaştan rahata geçmeye başladı. Sıvı kaybından dolayı mı kilon artıyormuş?Mrb kizlar Nasılsıniz bugün cookk rahatım önden haber vereyim dedim. Kilomdaki dengesizlik daha çok sıvı kaybına bagliymis. Bulantım bitince ve de düzenin oturunca Kilo takibi yapıcaz artık. 31 yaşındayım üçüncü gebelik cinsiyet belli değil BDT 07 02 2017insallah
Ayy ben de oldukizlar bişey sorucam göbek bölgenizde killanma oldumu benim göbek bölgemde killanma olmaya başladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?