2017 Şubat Anneleri

Selam Şubat Anneleri. Bebeğim şuan 10 aylık ve ben 11 haftalık hamileyim...Önceki doğumum sezaryendi sizce bu doğumda sıkıntı yaşar mıyım?

Mrb kizlar Nasılsıniz bugün cookk rahatım önden haber vereyim dedim. Kilomdaki dengesizlik daha çok sıvı kaybına bagliymis. Bulantım bitince ve de düzenin oturunca Kilo takibi yapıcaz artık. 31 yaşındayım üçüncü gebelik cinsiyet belli değil BDT 07 02 2017insallah

Selam Şubat Anneleri. Bebeğim şuan 10 aylık ve ben 11 haftalık hamileyim...Önceki doğumum sezaryendi sizce bu doğumda sıkıntı yaşar mıyım?
Canim ben doğumdan ken yanımda bir bayan vardı ikinci sezeryan çocuklar arasında 15 ay vardı sadece bişey olmadı sürekli takipteymis 9 ay boyunca.

yasamakguzel88 ayy maşallah size hem cinsiyet belli hem de isim darısı bize inşallah benim de kız olursa hayalim yıllardan beri zeynep ismini koymak.. erkek olursa henüz net değil.. bakalım hayırlısı olsun inşallah..

Eşim de aydınlı germencikten. Akbükte de yazlık var. Her sene gidip geliriz ama çok sıcak ya
sorma fena sıcak durulcak gibi değil buralar ben İzmirliyim eşim Aydınlı ama buranın nemi çok fazla, anca yazlıkta yaşanır bu sıcaklarda biz bu sene izinlerden dolayı kaldık inşallah haftaya falan kaçma fırsatı bulcaz bakalım :))

Teşekkürler canım. %80 kız dedi bakalım bu hafta sonu tekrar kontrolümüz var. Sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemsiz.

bende cok merak ediyorum cinsiyetlerini 13 hafta ayrintli ultrsonda belli olur dedi doktor poff daha 31 cok var

anca tahmın edip duruyoruz kafayı yedık bizz :)))))
Evet saraziz ve kubra5555 de ultrason yorumcularımız

benim cumartesi kontrolüm vardı 1 tanesini erkeğe benzetiyorum dedi doktorum ama diğeri için erken dedi
taaa 3 eylül de diğer kontrolümüz beklicez artıkın
Ay maşallah bi ikiz annesi daha varmış ikizler kalabalık baya.

Ne güzel canm sevindim. Herkes yavaştan rahata geçmeye başladı. Sıvı kaybından dolayı mı kilon artıyormuş?

@The ilknur canımm nasılsın? Kusura bakma ben unuttum hastaneyle ilgili konuşmuştuk seninle öğrendim çok şükür sonunda bana söylenene göre dr un gayet iyiymiş hemşireler hastane düzeni falan gayet iyi dediler bazı dr lar normal doğumda gelmezler ama seninki hem normal doğum için daha ilgili we doğumda da geliyomuş walla böyle duydum istihbarat sağlam gerisi sana kaldı artık

kizlar bişey sorucam göbek bölgenizde killanma oldumu benim göbek bölgemde killanma olmaya başladi

merhaba kızlar.dün ikili taramam vardı. 13+4 günlük bebeğim doktor boy ölçümlerini de yaptı fakat 13+0 çıktı.
bu şekilde geriden gelen varmı ? nasıl bu açığı kapatabiliriz ?

Salliala canım sakarya danmışsın az önce gördüm sanki tanıyomuşum gibi bi heyecanlandım bende sakaryalıyım da kahramanmaraşa gelin geldim ocak tan beri de gidemedim sakaryaya gebelik de girince araya eşim izin wermiyo gitmeme sen neresindesin sakaryanın? Çok soru sordum gibi geldi kusura bakma heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…