2017 Şubat Anneleri

Selam kizlar. Benim de bugun randevum vardı şimdi çıktım doktordan esimden sorna sizlerle paylaşayım dedim.
Dr yüksek ihtimalle erkek dedi. Değişebilir ama erkek olması yüksek dedi.
Bir kızım var Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin ilk önce ama bir de erkek olursa çok mutlu olacağım tabii ☺

Bende Allah nazardan saklasın koca açısından şanslı olanlardanım. Abartmıyorum ayaklarının altını yıkasam hakediyor. Allah bin bir kez razı olsun.

Hayirli olsun canim Allah gonlune gore versin. Kacinci haftandasin

Öncelikle Allah yardımcın olsun. İnşallah sorunlarınızı halledip ; bebeğinizle beraber yuvanızda mutlu olursunuz.

Siz de mi trabzonda sınız?
ben rizedeyim ama 2 tüp bebek yaptırdık trabzonda biri medikal park da başarısız oldu ikinci fakültede süleyman güvenle süleyman hocayla oldu şuan çok şükür ama dediğim gibi hasan tahsinde kötü değildi bizim embriyo gelişmemişti hiç labaratuarda sanırım oranın labaratuarı sıkıntılıydı embriyologlar çünkü fakültede çok fazla embriyomuz oldu eşim trabzonlu bu arada vakfıkebirli ben çankırılı görev yeri rize

@Mavi-Pembe beninde akındım sarımsı ve oldukça fazla. Bunun için dra acil bile gittim. Çok korktum. AmA normal olduğunu söyledi. Kıvamlıda olabilir sıvıda olabilir dedi. İlaç falan vermedi. Herkeste olmayabilirmişte.

TuRuNCu hayırlı olsun 2. Oğlun canm.

Valla benim eşim yardımcı olma konusunda her zaman iyiydi süpürge yapar halıları toplayıp koltuk çekerek, yer siler, cam balkonları siler, balkon yıkar, bulaşık makinası temizleri yerleştirir.
Ütü, yemek, çamaşır asma ve banyo-wc beceremez bi de dağınıktır. Ama bulantılarımdan dolayı mutfağa bile beraber girer olduk çocuk mevzusu için ölüp bitiyor zaten.
Bizim sorunumuz da ailesi işte. Biri tam olsa diğeri tam olmuyor.
Bu arada isim sorununu çözdük
Erkek olursa Göktuğ
Kız olursa Masal olacak. Erkek isminden daha tam emin Değilim ama hiç değilse babasının adı mevzusu kapandı çok şükür.

bi arkdaş demişti nesqkui icmiş aradakğ fark kapanmiş süte kariştirmiş ztn nesqkui vitaminler var ya

teşekkür ederim cevaplar için.içim rahatladı

blueest çok üzüldüm canm ama yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Salim kafayla değerlendir uzun uzun. Hormonlardan mı böyle düşünüyorsun yoksa hep mi böyleydi iyi karar ver. Boşanırsan da tek boşanan sen değilsin arkadaşım 6 aylık hamileydi boşandı 2 yaşında kızı Gül gibi bakıyorlar valla ailesiyle. Her şeyden önce gelen sen ve bebeğin. Allah yardımcın olsun

Ayy hayırlı olsun o zaman canım.. Ne güzel bi kız bi erkek olmuş olacak inşallah

bende sevilay hanımı duymuştum hasan tahsinlede 1 başarısızz tüp bebek geçmişimiz var ama kötü bir doktor diyemem
Şimdilik sevilay hanımla devam etme kararı aldık canım benim çok içime sindi inşallah öyle de devam eder

Kızlar benim bulantım azaldı . Kuru öğürmelerim var fakat midem deli gibi yanıyor. Yemek yiyorum 1 saat geçmeden mide yanması başlıyor. Bulantıdan daha çok etkiliyor midemin yanması. Rahatlatıcı çözümler bulan var mı bununla ilgili ?

mide yanması bende de var çok rahatsız edici gerçekten

benim bulduğum çözümler naneli sakız (oldukça etkili) polo delikli nane bir de olips in naneli şekeri var o da iyi geliyo
tabii dayanılamayacak gibi olduğunda gaviscon şurup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…