Bende Allah nazardan saklasın koca açısından şanslı olanlardanım. Abartmıyorum ayaklarının altını yıkasam hakediyor. Allah bin bir kez razı olsun.Yok canım o kocalar abimizdie.onlara altın plaket vericem. Ben yöntemi taş devrinde önce gelenleri diyorum mesela kocam gibi.yani bi bardak kaldırıyor 3 gün söyleniyor. Ama ailesine mesafeyi koydu 6 yılın sonunda.é o da iyidir
Hayirli olsun canim Allah gonlune gore versin. Kacinci haftandasinSelam kizlar. Benim de bugun randevum vardı şimdi çıktım doktordan esimden sorna sizlerle paylaşayım dedim.
Dr yüksek ihtimalle erkek dedi. Değişebilir ama erkek olması yüksek dedi.
Bir kızım var Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin ilk önce ama bir de erkek olursa çok mutlu olacağım tabii ☺
bende sevilay hanımı duymuştum hasan tahsinlede 1 başarısızz tüp bebek geçmişimiz var ama kötü bir doktor diyemem5 kere falan yıldızlı medikal de özgür hanıma gitmiştim ama çok içime sinmemişti. geçen hafta sevilay hanıma gittim ve onunla devam etmeye karar verdim..
Yok canım bu boş verilecek gibi değil, ailesinin yanına gitti mi bir şeyler oluyor resmen.çocuğu aldır boşanalım bile dedi.milletin yanında yine kavga ettik, duymadığım laf kalmadı. Psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum, sanırım kızkardeşimin düğününü atlatıp hemen boşanma dilekçesini hazırlayacağım.
Allah yardımcımız olsun canım şu süreçte bunlarla uğraşmak çok zor gerçekten.
ben rizedeyim ama 2 tüp bebek yaptırdık trabzonda biri medikal park da başarısız oldu ikinci fakültede süleyman güvenle süleyman hocayla oldu şuan çok şükür ama dediğim gibi hasan tahsinde kötü değildi bizim embriyo gelişmemişti hiç labaratuarda sanırım oranın labaratuarı sıkıntılıydı embriyologlar çünkü fakültede çok fazla embriyomuz oldu eşim trabzonlu bu arada vakfıkebirli ben çankırılı görev yeri rizeSiz de mi trabzonda sınız?
benimde öyle canım doktora sordum sıkıntı degil o dedi. 3 gafta geride olana kadar sıkıntı degilmiş. birde ölçümle alakalı dedi doktor bak dedi böyle ölçersem 8+0 böyle ölçersem 8+3 görünüyor o yüzden çok takılma ona dedi
bi arkdaş demişti nesqkui icmiş aradakğ fark kapanmiş süte kariştirmiş ztn nesqkui vitaminler var ya
Ayy hayırlı olsun o zaman canım.. Ne güzel bi kız bi erkek olmuş olacak inşallahSelam kizlar. Benim de bugun randevum vardı şimdi çıktım doktordan esimden sorna sizlerle paylaşayım dedim.
Dr yüksek ihtimalle erkek dedi. Değişebilir ama erkek olması yüksek dedi.
Bir kızım var Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin ilk önce ama bir de erkek olursa çok mutlu olacağım tabii ☺
Şimdilik sevilay hanımla devam etme kararı aldık canımbende sevilay hanımı duymuştum hasan tahsinlede 1 başarısızz tüp bebek geçmişimiz var ama kötü bir doktor diyemem
Yok canım bu boş verilecek gibi değil, ailesinin yanına gitti mi bir şeyler oluyor resmen.çocuğu aldır boşanalım bile dedi.milletin yanında yine kavga ettik, duymadığım laf kalmadı. Psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum, sanırım kızkardeşimin düğününü atlatıp hemen boşanma dilekçesini hazırlayacağım.
Sen daha iyi bilirsin canım ama ben bu konuda o kadar çektim ki ailesi bana ne iftiralar attı. Eşim de beni istemedi falan oy oyy anlatsam dağlar taşlar dolar valla o kadar.sedece ben eşime küsüp boşanmaya ortaya atınca o barışmak geliyordu. O beni tuttu İşte bana dediler ki sabret kocan anlayacak gerçekten giderek değişiyor da adam. Maşallah diyeyim bu günleri hayal bile edemiyordum.bazen erkekler geç olgunlaşır. Hani naçizane bi tavsiye benim ki yanlış anlama.
Allah yardımcımız olsun canım şu süreçte bunlarla uğraşmak çok zor gerçekten.
TuRuNCu hayırlı olsun 2. Oğlun canm.
Valla benim eşim yardımcı olma konusunda her zaman iyiydi süpürge yapar halıları toplayıp koltuk çekerek, yer siler, cam balkonları siler, balkon yıkar, bulaşık makinası temizleri yerleştirir.
Ütü, yemek, çamaşır asma ve banyo-wc beceremez bi de dağınıktır. Ama bulantılarımdan dolayı mutfağa bile beraber girer olduk çocuk mevzusu için ölüp bitiyor zaten.
Bizim sorunumuz da ailesi işte. Biri tam olsa diğeri tam olmuyor.
Bu arada isim sorununu çözdük
Erkek olursa Göktuğ
Kız olursa Masal olacak. Erkek isminden daha tam emin Değilim ama hiç değilse babasının adı mevzusu kapandı çok şükür.
hayırlısı canımKızlarr dr.dan çıktımm. Kesin olarak oğluşum geliyor. Kısmetimde 2 erkek annesi olmak varmış :))
Evet saraziz ve kubra5555 de ultrason yorumcularımız
Ay maşallah bi ikiz annesi daha varmış ikizler kalabalık baya.
hadi yaa başka kim var hiç denk gelmedim işler arttı bu ara hiç giremiyorumkii
Kızlar benim bulantım azaldı . Kuru öğürmelerim var fakat midem deli gibi yanıyor. Yemek yiyorum 1 saat geçmeden mide yanması başlıyor. Bulantıdan daha çok etkiliyor midemin yanması. Rahatlatıcı çözümler bulan var mı bununla ilgili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?