- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
en başta canımKzıalr bazılarınız liste olmuş falan dediniz ama benmi göremiyorum???? yoksa henüz yapılmadımı?
Sağol canim cok tesekkur ederim. 14+3 Günlüğüm bugünHayirli olsun canim Allah gonlune gore versin. Kacinci haftandasin
Ayy hayırlı olsun o zaman canım.. Ne güzel bi kız bi erkek olmuş olacak inşallah
Kızlarcım merhaba.
Doktordan geldim biraz önce. 12+2 - 6 cm. Maşallah diyeyim.
Erkek annesi oluyorum. Pipisini gösterdi resmen :) Parmağını emiyordu. O kadar duygulandım ki anlatamam.
Darısı tüm anne adaylarının başına.
Sağlıkla kucağımıza da alırız İnşallah.
Zıp zıp bir oğlancığım var içimde bir parmak kadar.
canım iki tanede ben ve arkadaşım okuduk allah kabul etsin inşaallahArkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsininsallahh.( 4 kisi kaldi nolur esirgemeyin dualarinizi test verdim suanda sonuc bekliyorum su sirada hemen duasini yaptirayim sifa olur belki bebegime)
aaa sende mi izmirdesin hangi doktora gidiyorsun.Kızlar merhaba nasılsınız bakalım ne var ne yok ben haftanın ortasına geldiğimiz için mutlu suratlıyım bugün ne kaldı cumaya :))
banuelis canım emeğine sağlık izmir memurum ikiz gebelik bdt 14.02.2017 biri kız biri erkek şimdilik değişmezse
ya bitek bana oluyor sanıyordum aynen böyle çizgi halinde kramp geçiyor karnımın içinden değişik bi hisKIZLAR ARANIZDA HAPŞIRMAKTAN korkan varmı , kendimi sıkmasam bile karnımın alt tarafına ağrı giriyo
Trabzonda pernotlog filan demissinde canim ondan sordm giresundaym bende trabzon ktü de süleyman bey varms riskli gebeliklr uzmani iyiyms onu söylycktim sana..ben rize deyim
banada aynısı oluyorya bitek bana oluyor sanıyordum aynen böyle çizgi halinde kramp geçiyor karnımın içinden değişik bi his
Yanliz degilsin tatlmya bitek bana oluyor sanıyordum aynen böyle çizgi halinde kramp geçiyor karnımın içinden değişik bi his
Yok canım kötü dusunme benimde hep 9a 5ti iki gün boyunca 12 8le gezdim.kontrole de gittim çok sukur bisey yok evham yapmaKızlar biraz endiseliyim yorumlarinizi bekliyorum.. gebeligimi ogrendigimden beri tansiyonum 9a 5 ti fakat 3 gundur bas agrisi yasadim ve tansiyon olcturdum dun ve bugun tamsiyonum 12 8 olmus..
Normale mi döndü acaba veya Allah korusun nette başka seyler okudum. Gebelik belirtisi bitmis olamaz degil mi goguslerimin sizida gecti zaten
Biz tüp bebeği onla yaptık zaten süleyman hoca ile ama ona gidip öyle ayrıntılı özel muayene fırsatım olacağını sanmıyorum çünkü o kadar yoğun ki tedavi sırasında bile sadece 20 sn görebiliyordum kendisini özel hoca seçip para yatırdığımız haldeTrabzonda pernotlog filan demissinde canim ondan sordm giresundaym bende trabzon ktü de süleyman bey varms riskli gebeliklr uzmani iyiyms onu söylycktim sana..
Gebelikle ilgili sikintin olsa vucud baska sekilde belirti verir canim. Insaallah bi sikinti yoktur icini ferah tutKızlar biraz endiseliyim yorumlarinizi bekliyorum.. gebeligimi ogrendigimden beri tansiyonum 9a 5 ti fakat 3 gundur bas agrisi yasadim ve tansiyon olcturdum dun ve bugun tamsiyonum 12 8 olmus..
Normale mi döndü acaba veya Allah korusun nette başka seyler okudum. Gebelik belirtisi bitmis olamaz degil mi goguslerimin sizida gecti zaten
Herseye evhamlanir oldum 2 gundur moralim sifir. Yarin doktora gidicem normal kontrolume 2 hafta var daha...Yok canım kötü dusunme benimde hep 9a 5ti iki gün boyunca 12 8le gezdim.kontrole de gittim çok sukur bisey yok evham yapma
Nasil belirti verecegini bilmedigim icin hep aklim oraya gidiyor ister istemezGebelikle ilgili sikintin olsa vucud baska sekilde belirti verir canim. Insaallah bi sikinti yoktur icini ferah tut
Hımm anladim canim bende araştırmistim baya o dr söylemişlerdi çogu.hasta takibi yapıyomu peki risk grubuna giren hastalari özellikleBiz tüp bebeği onla yaptık zaten süleyman hoca ile ama ona gidip öyle ayrıntılı özel muayene fırsatım olacağını sanmıyorum çünkü o kadar yoğun ki tedavi sırasında bile sadece 20 sn görebiliyordum kendisini özel hoca seçip para yatırdığımız halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?