2017 Şubat Anneleri

Kzıalr bazılarınız liste olmuş falan dediniz ama benmi göremiyorum???? yoksa henüz yapılmadımı?

Hayirli olsun canim Allah gonlune gore versin. Kacinci haftandasin
Sağol canim cok tesekkur ederim. 14+3 Günlüğüm bugün

Ayy hayırlı olsun o zaman canım.. Ne güzel bi kız bi erkek olmuş olacak inşallah

Çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Kızım dan sonra 2 dusuk yaşadığım için hiç cinsiyeti düşünmedim bile yeterki sağlıklı olsum dedim ama erkeği duyunca da çok mutlu oldum.

Hayirli olsun çok sevindim. Bende bugün kesin olmamakla beraber bir oğlum olacağını öğrendim. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. .

balkabaa benim de 1 ay öncesi 2 3 gün geriden gelirken şimdi 2 gün ileri geçti . Boşyere kafamı takmışim hiç endiselenme.

@Mavi-Pembe benimde akıntım çok. Beyaz sarı koyu kıvamlı bazen su gibi bazen kokulu bazen kokusuz. .

canım iki tanede ben ve arkadaşım okuduk allah kabul etsin inşaallah

aaa sende mi izmirdesin hangi doktora gidiyorsun.
banuelis çok teşekkür ederiz ellerine sağlık

Kızlar biraz endiseliyim yorumlarinizi bekliyorum.. gebeligimi ogrendigimden beri tansiyonum 9a 5 ti fakat 3 gundur bas agrisi yasadim ve tansiyon olcturdum dun ve bugun tamsiyonum 12 8 olmus..
Normale mi döndü acaba veya Allah korusun nette başka seyler okudum. Gebelik belirtisi bitmis olamaz degil mi goguslerimin sizida gecti zaten

Kızlar dun ve bugün çok uyuyorm ben ya nerdeyse 3 4 saat uyku uyuyorm sizdede varmi uyku hali böyle bide şu mide şurubundan iceyim dedim bugun yutmamla midemin bulanmasi bir oldu cikarmadm ama hala midem bulanıyo

ya bitek bana oluyor sanıyordum aynen böyle çizgi halinde kramp geçiyor karnımın içinden değişik bi his
Yanliz degilsin tatlm bendede oluyo ayaktansam oturuyrm hemen ve sıkmyrm kendimi yoksa çok kötü bi sancı giriyo tarif ettign gibi

Yok canım kötü dusunme benimde hep 9a 5ti iki gün boyunca 12 8le gezdim.kontrole de gittim çok sukur bisey yok evham yapma

Kızlar aslında benim moralim çok bozuk.hic keyfim yok.bugun ilk evlilik yildonumumuz ve benim çok midem bulanıyor.esim akşam yemeğe gidelim dedi ama yok gidemicem.artik bu bulantı beni mahvetti.vitamin ilacimi bile icemiyorum tükendiim ya

Trabzonda pernotlog filan demissinde canim ondan sordm giresundaym bende trabzon ktü de süleyman bey varms riskli gebeliklr uzmani iyiyms onu söylycktim sana..
Biz tüp bebeği onla yaptık zaten süleyman hoca ile ama ona gidip öyle ayrıntılı özel muayene fırsatım olacağını sanmıyorum çünkü o kadar yoğun ki tedavi sırasında bile sadece 20 sn görebiliyordum kendisini özel hoca seçip para yatırdığımız halde

Gebelikle ilgili sikintin olsa vucud baska sekilde belirti verir canim. Insaallah bi sikinti yoktur icini ferah tut

Yok canım kötü dusunme benimde hep 9a 5ti iki gün boyunca 12 8le gezdim.kontrole de gittim çok sukur bisey yok evham yapma
Herseye evhamlanir oldum 2 gundur moralim sifir. Yarin doktora gidicem normal kontrolume 2 hafta var daha...
Peki dr bu konuda aciklama vs yapti mi?

Hımm anladim canim bende araştırmistim baya o dr söylemişlerdi çogu.hasta takibi yapıyomu peki risk grubuna giren hastalari özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…