2017 Şubat Anneleri

Kizlar bir sey soracam ya 18 yasinda bi erkek cocugu bana demin ozelden mesaj atti cinsellikle ilgili bir sey soracam dedi. Ben de safligima geldi galiba sor dedim. Edepsizce soru sormus. Simdi ben bunu nasil sikayet edecem 1. 2.si bunun bana yazdigi mesajlari nasil silecem?

Hımm anladim canim bende araştırmistim baya o dr söylemişlerdi çogu.hasta takibi yapıyomu peki risk grubuna giren hastalari özellikle
O konu hakkında bir bilgim yok maalesef eskiden muayenehane si varmış orda yapıyormuştur ama hastanede onu yapması çok zor çok kalabalık ve herkes onun kapısında

banuelis benim de İstanbul Halkla İlişkiler Uzmanı yaş 30 Bdt 27.03.2017 cinsiyet belli değil....

Kızlar şehir dışındayim acile gitmek zorunda kaldım karın ağrısı kahv lekeler Dr yaşarsa yaşar yasamazsa yaşamaz dedi sinir oldum ya. Ultrason dr bile daha iyi konuştu bol dinlen korkma tehlikeli noktada değil kanama minimal vs diye ama acildeki dr yüzünden ağlamaktan içim disima çıktı ağzımı açıp bisi de diyemedim

Canım ben merkezdeyim eşim de buralı. Çok uzaklara gitmişsin sende ya. Doktor izin verirse bi moral olur aslında sana da

Bu kadar insan arasinda beni mi buldun diyorum herkese yaziyorum diyor. Bunu nasil sikayet edecem
Yöneticilere söyl
Acil dr ne anlar densiz densiz konuşmus ne bskyosun sen ona yat dinlen iş yapma gidebiliysan kadin dogum uzmanina git yarn progestan başlayabilir sana canm sikma canini

işte okumak cahilliği alır ama eşşeklik baki ne yazık ki.sıkma hiç canını lekelenme kahve rengiyse sıkıntı yok.sen moralini yüksek tut canım benim

ohh cok sukur içim rahatladı cok saol

saol ccanım içime su serptiniz

korkma artık 2, trimestere geciyoruz hamileliğin balayına rahatlıcaz

erkek yasak zaten kazene mesaj at mesajları silmeden ekran fotosu al

Tebriklerrr adina sevindim saglikla gelsin insallah yaa bizimkilerde gostersin artikkk cok heyecanliyim

Yöneticilere söyl

Acil dr ne anlar densiz densiz konuşmus ne bskyosun sen ona yat dinlen iş yapma gidebiliysan kadin dogum uzmanina git yarn progestan başlayabilir sana canm sikma canini

işte okumak cahilliği alır ama eşşeklik baki ne yazık ki.sıkma hiç canını lekelenme kahve rengiyse sıkıntı yok.sen moralini yüksek tut canım benim

Adina ulaşıp gerçekten şikayet maili yazicam kadın doğumda acil Dr yani yaşını başını almış kadın doğum Dr hiç vijdani yok sanırım istanbulda kendi dr ulasicam sonuçları aticam...

tereyagli ekmek evet canim senin de antepte olmana sevindim:)ben fatma bahar cebesoya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun

Ben de haten de nazire öztürk e gidiyorum canım. Şimdilik memnunum ama çok kalabalık oluyor herkes hamile herkes doğuruyor

Burda birkaç kişiye sordum kimisi çok iyi harika doktor dedi kimisi yok çok ilgisiz arayınca açmıyor falan dedi çok arada kalmıştım. Sağolsun reyhan sordurayım demişti. Icim cok ferahladı gerçekten kesinlikle devam edeceğim o zaman sağlam istihbarata güveniyorum

Kızlar selam. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Ultrasonda bebeğimin burun kemiği kısaydı. Şimdi de ikili tarama testim çıktı ve sonuç yüksek riskli. Nesty veya amniyosentez testi yaptırmamız gerekmiş şimdi. Ne yapacağımızı bilemedik. Böyle bir durumla karşılaşan var mı. Hepinizin dualarını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…