- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
bu aylarda kramplar normal kanaman olmadığı sürece sıkıntı olmaz tatlımkanama yok canım
O konu hakkında bir bilgim yok maalesef eskiden muayenehane si varmış orda yapıyormuştur ama hastanede onu yapması çok zor çok kalabalık ve herkes onun kapısındaHımm anladim canim bende araştırmistim baya o dr söylemişlerdi çogu.hasta takibi yapıyomu peki risk grubuna giren hastalari özellikle
mesajlarına yöneticiler giremiyor sen ekran görüntüsü al kazen ya da muneye at onlar hakkından gelirlerBu kadar insan arasinda beni mi buldun diyorum herkese yaziyorum diyor. Bunu nasil sikayet edecem
Tesekkurler canim. Yazdim kazene.mesajlarına yöneticiler giremiyor sen ekran görüntüsü al kazen ya da muneye at onlar hakkından gelirler
Canım ben merkezdeyimSalliala canım sakarya danmışsın az önce gördüm sanki tanıyomuşum gibi bi heyecanlandım bende sakaryalıyım da kahramanmaraşa gelin geldim ocak tan beri de gidemedim sakaryaya gebelik de girince araya eşim izin wermiyo gitmeme sen neresindesin sakaryanın? Çok soru sordum gibi geldi kusura bakma heyecan yaptım
Yöneticilere söylBu kadar insan arasinda beni mi buldun diyorum herkese yaziyorum diyor. Bunu nasil sikayet edecem
Acil dr ne anlar densiz densiz konuşmus ne bskyosun sen ona yat dinlen iş yapma gidebiliysan kadin dogum uzmanina git yarn progestan başlayabilir sana canm sikma caninibanuelis benim de İstanbul Halkla İlişkiler Uzmanı yaş 30 Bdt 27.03.2017 cinsiyet belli değil....
Kızlar şehir dışındayim acile gitmek zorunda kaldım karın ağrısı kahv lekeler Dr yaşarsa yaşar yasamazsa yaşamaz dedi sinir oldum ya. Ultrason dr bile daha iyi konuştu bol dinlen korkma tehlikeli noktada değil kanama minimal vs diye ama acildeki dr yüzünden ağlamaktan içim disima çıktıağzımı açıp bisi de diyemedim
işte okumak cahilliği alır ama eşşeklik baki ne yazık ki.sıkma hiç canını lekelenme kahve rengiyse sıkıntı yok.sen moralini yüksek tut canım benimbanuelis benim de İstanbul Halkla İlişkiler Uzmanı yaş 30 Bdt 27.03.2017 cinsiyet belli değil....
Kızlar şehir dışındayim acile gitmek zorunda kaldım karın ağrısı kahv lekeler Dr yaşarsa yaşar yasamazsa yaşamaz dedi sinir oldum ya. Ultrason dr bile daha iyi konuştu bol dinlen korkma tehlikeli noktada değil kanama minimal vs diye ama acildeki dr yüzünden ağlamaktan içim disima çıktıağzımı açıp bisi de diyemedim
Gozunaydin canim saglikla gelsin insallahKızlarr dr.dan çıktımm. Kesin olarak oğluşum geliyor. Kısmetimde 2 erkek annesi olmak varmış :))
ohh cok sukur içim rahatladı cok saolSelvos88 beninde akındım sarımsı ve oldukça fazla. Bunun için dra acil bile gittim. Çok korktum. AmA normal olduğunu söyledi. Kıvamlıda olabilir sıvıda olabilir dedi. İlaç falan vermedi. Herkeste olmayabilirmişte.
saol ccanım içime su serptinizHayirli olsun çok sevindim. Bende bugün kesin olmamakla beraber bir oğlum olacağını öğrendim. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. .
@balkabaa benim de 1 ay öncesi 2 3 gün geriden gelirken şimdi 2 gün ileri geçti . Boşyere kafamı takmışim hiç endiselenme.
Selvos88 benimde akıntım çok. Beyaz sarı koyu kıvamlı bazen su gibi bazen kokulu bazen kokusuz. .
korkma artık 2, trimestere geciyoruz hamileliğin balayına rahatlıcazKızlar biraz endiseliyim yorumlarinizi bekliyorum.. gebeligimi ogrendigimden beri tansiyonum 9a 5 ti fakat 3 gundur bas agrisi yasadim ve tansiyon olcturdum dun ve bugun tamsiyonum 12 8 olmus..
Normale mi döndü acaba veya Allah korusun nette başka seyler okudum. Gebelik belirtisi bitmis olamaz degil mi goguslerimin sizida gecti zaten
erkek yasak zaten kazene mesaj at mesajları silmeden ekran fotosu alKizlar bir sey soracam ya 18 yasinda bi erkek cocugu bana demin ozelden mesaj atti cinsellikle ilgili bir sey soracam dedi. Ben de safligima geldi galiba sor dedim. Edepsizce soru sormus. Simdi ben bunu nasil sikayet edecem 1. 2.si bunun bana yazdigi mesajlari nasil silecem?
Tebriklerrr adina sevindim saglikla gelsin insallah yaa bizimkilerde gostersin artikkk cok heyecanliyimKızlarcım merhaba.
Doktordan geldim biraz önce. 12+2 - 6 cm. Maşallah diyeyim.
Erkek annesi oluyorum. Pipisini gösterdi resmen :) Parmağını emiyordu. O kadar duygulandım ki anlatamam.
Darısı tüm anne adaylarının başına.
Sağlıkla kucağımıza da alırız İnşallah.
Zıp zıp bir oğlancığım var içimde bir parmak kadar.
Yöneticilere söyl
Acil dr ne anlar densiz densiz konuşmus ne bskyosun sen ona yat dinlen iş yapma gidebiliysan kadin dogum uzmanina git yarn progestan başlayabilir sana canm sikma canini
işte okumak cahilliği alır ama eşşeklik baki ne yazık ki.sıkma hiç canını lekelenme kahve rengiyse sıkıntı yok.sen moralini yüksek tut canım benim
Burdayim tatlımLoveali canım nerelerdesin bugun hiç göremedim seni iyimisin
tereyagli ekmek evet canim senin de antepte olmana sevindim:)ben fatma bahar cebesoya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun
tereyagli ekmek canımm nasılsın? Kusura bakma ben unuttum hastaneyle ilgili konuşmuştuk seninle öğrendim çok şükür sonunda bana söylenene göre dr un gayet iyiymiş hemşireler hastane düzeni falan gayet iyi dediler bazı dr lar normal doğumda gelmezler ama seninki hem normal doğum için daha ilgili we doğumda da geliyomuş walla böyle duydum istihbarat sağlam gerisi sana kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?