ona çok takma kafanı bizde ilk muaynede 8+3 günlüktü bir hafta sonra gittik yine 8+3 demişti bizde hiç büyümemiş o zaman deedik bebek o sırada resmen bir tur attı ve duruş pozisyonu değişti daha açık durunca şimdi daha farklı ölçüsü dedi doktor 9+3 dedi bebeklerin o anki duruşlarından öyle çıkıyor yani bazen kendilerini açıyorlar bazen kapatıyorlar zaten usg de +-3 fark var her zaman kafana takmamerhaba kızlar.dün ikili taramam vardı. 13+4 günlük bebeğim doktor boy ölçümlerini de yaptı fakat 13+0 çıktı.
bu şekilde geriden gelen varmı ? nasıl bu açığı kapatabiliriz ?
Ay benim kocami atmayalim. Masallah diyeyim benden daha heyecanli, daha dikkatli. Ikinci oluncami acaba evlat degeri daha iyi biliyor. Ben cemkirmesem adam pamuk gibi. Ay masallah diyim nazar degmesin.Sanırım be erkekleri toptan kaynar kazanan atmalı. Tabi ailelerini de unutmamak lazım. Bunlar en güzel zamanlar hele ilk çocuksà tadını çıkarın boşverin gelin hamile kalınca aileler oğullarını kaybetme karşına kapılıp ortalığı karıştırıyor az kaldı bebekler doğunca onlar da değişecek. Ailelerini bile bi kenara bırakacak zamanla sabır birax Allah her daim yardımcın olsun
Bende esime dogru duzgun adiyla bile hitap etmezken simdi okuz diyesim geliyo. Hatta cok sıkıntılı hamilelik surecleri yasadigim halde acaba bu cocugu yapmamalimiydik bu adam yanlis kisimiydi benim icin diye dusunur oldum su gunlerde.ailesi deseniz biktirdi artik. Ne yapicami bilmiyorum. Hayatimin en mutlu gunleri olmasi gereken su gunlerim zehir gibi. Hep mutsuzum hep uzgunum hem kaygiliyim..Selam kızlar internet olmadığı telefon çekmediği için giremiyordum uzun süredir.
Form gelmiş beni de ekler misiniz?
İstanbul,
yaş 30,
doğum 2.02.2017
Meslek öğretmen.
Cinsiyet kesin olmasa da erkek.
Bu arada eşim olacak öküz ve ailesi yüzünden moralim çok bozuk, yakın zamanda sinir patlaması yaşadım, bebeğe bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
ay hic biri yok kizada erkegede raziyim :) rabbim sagliklisini versinde bide asiri cabuk uzuyor tuylerim saka gbibende esmer olduğum için tüyler vardı zaten ama gebelikte uzadıklarını farkettim doktora sormuştum cuma günü bebek erkekse salgıladığı hormondan dolayı annede tüylenme yapar dedi
5 kere falan yıldızlı medikal de özgür hanıma gitmiştim ama çok içime sinmemişti. geçen hafta sevilay hanıma gittim ve onunla devam etmeye karar verdim..trabzonda kime gidiyorsun
Siz de mi trabzonda sınız?trabzonda kime gidiyorsun
Yok canım o kocalar abimizdie.onlara altın plaket vericem. Ben yöntemi taş devrinde önce gelenleri diyorum mesela kocam gibi.yani bi bardak kaldırıyor 3 gün söyleniyor. Ama ailesine mesafeyi koydu 6 yılın sonunda.é o da iyidirBende normalde yani yaz gunu cok hapsirmam ama hamilelikte gunde 2-3 defa ve bir defada iki kez ustuste hapsiriyorum. Ilginc geliyor neden acaba.
Ay benim kocami atmayalim. Masallah diyeyim benden daha heyecanli, daha dikkatli. Ikinci oluncami acaba evlat degeri daha iyi biliyor. Ben cemkirmesem adam pamuk gibi. Ay masallah diyim nazar degmesin.
Yaaa bunı hiç duymamıştımbende esmer olduğum için tüyler vardı zaten ama gebelikte uzadıklarını farkettim doktora sormuştum cuma günü bebek erkekse salgıladığı hormondan dolayı annede tüylenme yapar dedi
Maşallah o zaman size.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Erkek anneleri artıyor gittikçeKızlarcım merhaba.
Doktordan geldim biraz önce. 12+2 - 6 cm. Maşallah diyeyim.
Erkek annesi oluyorum. Pipisini gösterdi resmen :) Parmağını emiyordu. O kadar duygulandım ki anlatamam.
Darısı tüm anne adaylarının başına.
Sağlıkla kucağımıza da alırız İnşallah.
Zıp zıp bir oğlancığım var içimde bir parmak kadar.
Çok tatlı ya maşallah gözünüz aydin canimKızlarcım merhaba.
Erkek annesi oluyorum. Pipisini gösterdi resmen :) Parmağını emiyordu. O kadar duygulandım ki anlatamam.
ben armut yiyorum hem bebek icin cok faydali hemde gaz icin cok iyi gelioAyy ne güzel bizde bi an once cinsiyeti öğreniriz ins size bişi sorular özellikle sabahları felaket gaz sancim var doktora gittim kayısı falan ye dedi 3 aydan önce hap olmaz dedi
:))çok mutlu oldum adına. maşallah suphanallah. demek gösterdi pipisini edepsiz. :) 13.haftada görülebiliyorsa ben 14.haftada gittiğimde illaki görür herhalde. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. küçük prens... :)Kızlarcım merhaba.
bir oğlan haberi daha... maşallah. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. birdahakine de kız inşallah. :))Hayırlı olsun canim.evin kraliçesi olacaksın. Şahsen çok mutluyum bu durumdan. Artık isim düşünme safhasına geçtin. Darısı bizlere
Yok canım bu boş verilecek gibi değil, ailesinin yanına gitti mi bir şeyler oluyor resmen.çocuğu aldır boşanalım bile dedi.milletin yanında yine kavga ettik, duymadığım laf kalmadı. Psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum, sanırım kızkardeşimin düğününü atlatıp hemen boşanma dilekçesini hazırlayacağım.Sanırım be erkekleri toptan kaynar kazanan atmalı. Tabi ailelerini de unutmamak lazım. Bunlar en güzel zamanlar hele ilk çocuksà tadını çıkarın boşverin gelin hamile kalınca aileler oğullarını kaybetme karşına kapılıp ortalığı karıştırıyor az kaldı bebekler doğunca onlar da değişecek. Ailelerini bile bi kenara bırakacak zamanla sabır birax Allah her daim yardımcın olsun
Allah yardımcımız olsun canım şu süreçte bunlarla uğraşmak çok zor gerçekten.Bende esime dogru duzgun adiyla bile hitap etmezken simdi okuz diyesim geliyo. Hatta cok sıkıntılı hamilelik surecleri yasadigim halde acaba bu cocugu yapmamalimiydik bu adam yanlis kisimiydi benim icin diye dusunur oldum su gunlerde.ailesi deseniz biktirdi artik. Ne yapicami bilmiyorum. Hayatimin en mutlu gunleri olmasi gereken su gunlerim zehir gibi. Hep mutsuzum hep uzgunum hem kaygiliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?