2017 Şubat Anneleri

merhaba kızlar.dün ikili taramam vardı. 13+4 günlük bebeğim doktor boy ölçümlerini de yaptı fakat 13+0 çıktı.
bu şekilde geriden gelen varmı ? nasıl bu açığı kapatabiliriz ?
ona çok takma kafanı bizde ilk muaynede 8+3 günlüktü bir hafta sonra gittik yine 8+3 demişti bizde hiç büyümemiş o zaman deedik bebek o sırada resmen bir tur attı ve duruş pozisyonu değişti daha açık durunca şimdi daha farklı ölçüsü dedi doktor 9+3 dedi bebeklerin o anki duruşlarından öyle çıkıyor yani bazen kendilerini açıyorlar bazen kapatıyorlar zaten usg de +-3 fark var her zaman kafana takma

Bende normalde yani yaz gunu cok hapsirmam ama hamilelikte gunde 2-3 defa ve bir defada iki kez ustuste hapsiriyorum. Ilginc geliyor neden acaba.
Ay benim kocami atmayalim. Masallah diyeyim benden daha heyecanli, daha dikkatli. Ikinci oluncami acaba evlat degeri daha iyi biliyor. Ben cemkirmesem adam pamuk gibi. Ay masallah diyim nazar degmesin.

Bende esime dogru duzgun adiyla bile hitap etmezken simdi okuz diyesim geliyo. Hatta cok sıkıntılı hamilelik surecleri yasadigim halde acaba bu cocugu yapmamalimiydik bu adam yanlis kisimiydi benim icin diye dusunur oldum su gunlerde.ailesi deseniz biktirdi artik. Ne yapicami bilmiyorum. Hayatimin en mutlu gunleri olmasi gereken su gunlerim zehir gibi. Hep mutsuzum hep uzgunum hem kaygiliyim..

bende esmer olduğum için tüyler vardı zaten ama gebelikte uzadıklarını farkettim doktora sormuştum cuma günü bebek erkekse salgıladığı hormondan dolayı annede tüylenme yapar dedi
ay hic biri yok kizada erkegede raziyim :) rabbim sagliklisini versinde bide asiri cabuk uzuyor tuylerim saka gbi

Kızlarcım merhaba.
Doktordan geldim biraz önce. 12+2 - 6 cm. Maşallah diyeyim.
Erkek annesi oluyorum. Pipisini gösterdi resmen :) Parmağını emiyordu. O kadar duygulandım ki anlatamam.
Darısı tüm anne adaylarının başına.
Sağlıkla kucağımıza da alırız İnşallah.
Zıp zıp bir oğlancığım var içimde bir parmak kadar.

Yok canım o kocalar abimizdie.onlara altın plaket vericem. Ben yöntemi taş devrinde önce gelenleri diyorum mesela kocam gibi.yani bi bardak kaldırıyor 3 gün söyleniyor. Ama ailesine mesafeyi koydu 6 yılın sonunda.é o da iyidir

bende esmer olduğum için tüyler vardı zaten ama gebelikte uzadıklarını farkettim doktora sormuştum cuma günü bebek erkekse salgıladığı hormondan dolayı annede tüylenme yapar dedi
Yaaa bunı hiç duymamıştım bizim cinsiyet belli değil henüz bakalım erkek mi olacak

Maşallah o zaman size.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Erkek anneleri artıyor gittikçe

Ayy ne güzel bizde bi an once cinsiyeti öğreniriz ins size bişi sorular özellikle sabahları felaket gaz sancim var doktora gittim kayısı falan ye dedi 3 aydan önce hap olmaz dedi

Çok tatlı ya maşallah gözünüz aydin canim

Çok teşekkür ederim hepinize güzel anneler :)
Doktor bana demir harici hiçbir ilaç vermedi. Onu da düşük diye verdi sanırım.
Kızlar pipiyi görünce insan duydulanır mı ona bile duygulandım inanın.

:))çok mutlu oldum adına. maşallah suphanallah. demek gösterdi pipisini edepsiz. :) 13.haftada görülebiliyorsa ben 14.haftada gittiğimde illaki görür herhalde. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. küçük prens... :)

10 gün kaldı kızlar ben de öğreneceğim sanki erkek Olucak mis gibi hissediyorum. Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar da cinsiyet önemli değil .zaten erkek olursa hiç hazırlık yapmiycam hersey var zaten sadece küçüğü bi beşik alıcam o kadar. Kız olursa da erkek fatma gibi olucak yavrucak bakalım ya.

Yok canım bu boş verilecek gibi değil, ailesinin yanına gitti mi bir şeyler oluyor resmen.çocuğu aldır boşanalım bile dedi.milletin yanında yine kavga ettik, duymadığım laf kalmadı. Psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum, sanırım kızkardeşimin düğününü atlatıp hemen boşanma dilekçesini hazırlayacağım.

Allah yardımcımız olsun canım şu süreçte bunlarla uğraşmak çok zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…