Ayy bende merkezdeydimCanım ben merkezdeyimeşim de buralı. Çok uzaklara gitmişsin sende ya. Doktor izin verirse bi moral olur aslında sana da
Sonunda yapabildim gerisini bilgisayarı açınca ekleyeceğim telefondan olmuyor.
Kızlar biraz endiseliyim yorumlarinizi bekliyorum.. gebeligimi ogrendigimden beri tansiyonum 9a 5 ti fakat 3 gundur bas agrisi yasadim ve tansiyon olcturdum dun ve bugun tamsiyonum 12 8 olmus..
Normale mi döndü acaba veya Allah korusun nette başka seyler okudum. Gebelik belirtisi bitmis olamaz degil mi goguslerimin sizida gecti zaten
Bu kadar insan arasinda beni mi buldun diyorum herkese yaziyorum diyor. Bunu nasil sikayet edecem
Kızlar selam. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Ultrasonda bebeğimin burun kemiği kısaydı. Şimdi de ikili tarama testim çıktı ve sonuç yüksek riskli. Nesty veya amniyosentez testi yaptırmamız gerekmiş şimdi. Ne yapacağımızı bilemedik. Böyle bir durumla karşılaşan var mı. Hepinizin dualarını bekliyorum.
Tatlım yaptırma sakin onu şuan karmakarışık sindir eminim ama niyetini bozma tevekkül et Rabbim e emanet de Allah korusun benim öyle çıksaydı bende yaptirmicaktim çünkü sonuç böyle çıkıp sağlıklı doğan o kadar çok bebek var ki hatta geçen biri face te hamileyim anneyim sayfasında paylaşmış ve yorumlara bize de böyle dediler yaptirmadik sonuç bu diye sağlıklı bebeklerinin resimlerini göndermişler Allah korusun o karnından sıvı alınması da sağlıklı değil diyolar iyi dusun tatlım ama bence niyetini bozmaKızlar selam. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Ultrasonda bebeğimin burun kemiği kısaydı. Şimdi de ikili tarama testim çıktı ve sonuç yüksek riskli. Nesty veya amniyosentez testi yaptırmamız gerekmiş şimdi. Ne yapacağımızı bilemedik. Böyle bir durumla karşılaşan var mı. Hepinizin dualarını bekliyorum.
Eklerim canım görmemişim
Yengem ikinci bebeğine hamile kaldığında bilmiyodu ve coumadin kan sulandırıcı hap kullanıyordu ve hamile kalmış Dr lar kesinlikle aldir eli ayağı beyni vs gelişmez dediler hep ağır bi ilaç kesinlikle aldir dediler 3 ay ağladı Yengem sonra bi dr buldu o daha motive ediciydi ve Yengem niyetini bozmadi ne gelirse Rabbim den dedi tabi zor bi süreçti ama bak şimdi tosunumuz bu 6 aylık ve sukurler olsun bi yerinde biseyi yok tosun gibi :) o yüzden bozma kalbiniKızlar selam. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Ultrasonda bebeğimin burun kemiği kısaydı. Şimdi de ikili tarama testim çıktı ve sonuç yüksek riskli. Nesty veya amniyosentez testi yaptırmamız gerekmiş şimdi. Ne yapacağımızı bilemedik. Böyle bir durumla karşılaşan var mı. Hepinizin dualarını bekliyorum.
TamamdırEklerim canım görmemişim
Korkma canm 2. Trimester göğüs hassasiyeti bulantı vs kaybolacak 3 ay rahatız inşallah.
Şikayet edebildin mi canm ? Hay Allah ya seni bulmuş
Canm korkma hemen. Kaçıncı haftandasın? Eğer 11 veya 12 ise biraz daha bekle ve testi başka hastanede tekrarla mutlaka. Kaç yaşındasın?
Tatlım yaptırma sakin onu şuan karmakarışık sindir eminim ama niyetini bozma tevekkül et Rabbim e emanet de Allah korusun benim öyle çıksaydı bende yaptirmicaktim çünkü sonuç böyle çıkıp sağlıklı doğan o kadar çok bebek var ki hatta geçen biri face te hamileyim anneyim sayfasında paylaşmış ve yorumlara bize de böyle dediler yaptirmadik sonuç bu diye sağlıklı bebeklerinin resimlerini göndermişler Allah korusun o karnından sıvı alınması da sağlıklı değil diyolar iyi dusun tatlım ama bence niyetini bozma
Canm şimdi baktım daha 12. Haftaya yeni girmişsin bence pzt falan git başka doktora bebeğine biraz daha büyümesi için Zaman tanı. Bence de insan ne ile karşılaşacağını bilmeli. Fakat bu 11-14 testi pek güvenilir değil ayrıntılı ultrason en iyisi27 yaşındayım. 12+3 teyim. Sıvı aldırmayı ben de düşünmüyorum. Kan testini yaptırabilirim. Yarın birkaç doktordan randevu aldım. Onların da fikirlerini merak ediyorum. Ben her türlü dünyaya getirmeye hazırım. Ama yine de kendimi buna hazırlamam gerek diye düşünüyorum maddi manevi. Stresli ve çok vaktimi alan bir işte çalışıyorum. İşimi ona göre ayarlamam gerek. Ancak bir sorunum daha var eşimin genel düşüncesi aldırmaktan yana. Kendi başımıza gelince bunu düşünmedik ya da konuşmadık ama benim kararıma saygı duymazsa diye çok korkuyorum.
Canım walla normal doğumlara geliyo mu diye baş hemşireye sordurmuş arkadaş geliyo hatta nadir gelen dr larımızdan demiş inş öyle de olur da sana karşı yalancı çıkmamBen de haten de nazire öztürk e gidiyorum canım. Şimdilik memnunum ama çok kalabalık oluyor herkes hamile herkes doğuruyor
Burda birkaç kişiye sordum kimisi çok iyi harika doktor dedi kimisi yok çok ilgisiz arayınca açmıyor falan dedi çok arada kalmıştım. Sağolsun reyhan sordurayım demişti. Icim cok ferahladı gerçekten kesinlikle devam edeceğim o zaman sağlam istihbarata güveniyorum
Kızlar selam. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Ultrasonda bebeğimin burun kemiği kısaydı. Şimdi de ikili tarama testim çıktı ve sonuç yüksek riskli. Nesty veya amniyosentez testi yaptırmamız gerekmiş şimdi. Ne yapacağımızı bilemedik. Böyle bir durumla karşılaşan var mı. Hepinizin dualarını bekliyorum.
İns canım inş tabi ki kolay bi süreç değil diyorum ya işte yengemden bizde yaşadık aynı travmayı ama bak şükürler olsun ki hiç biseyi yok Dr larında yanılma payı haşa Allah tan başka kim bilebilir orda ne durumda Rabbim inş sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder bak öyle de olacak inş dualar seninleMaşallah Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin. Endişelenmemeye çalışıyorum ama elimde değil 6 ay nasıl geçer bu düşünceyle korkuyla bilmiyorum. Bu dünyadaki sınavlarımdan biri diye düşünüyorum. Ama umarım ve dilerim ki sınavım bundan ibarettir. Yakında güzel haberler alırım.
Canım bende aynı şeyi yaşadım p.tesi günü geçiyo inş içini ferah tut biliyorum çok zor ama bende çok sıkıntı yaptım kendime çok şükür geçtibanuelis benim de İstanbul Halkla İlişkiler Uzmanı yaş 30 Bdt 27.03.2017 cinsiyet belli değil....
Kızlar şehir dışındayim acile gitmek zorunda kaldım karın ağrısı kahv lekeler Dr yaşarsa yaşar yasamazsa yaşamaz dedi sinir oldum ya. Ultrason dr bile daha iyi konuştu bol dinlen korkma tehlikeli noktada değil kanama minimal vs diye ama acildeki dr yüzünden ağlamaktan içim disima çıktıağzımı açıp bisi de diyemedim
Yengem ikinci bebeğine hamile kaldığında bilmiyodu ve coumadin kan sulandırıcı hap kullanıyordu ve hamile kalmış Dr lar kesinlikle aldir eli ayağı beyni vs gelişmez dediler hep ağır bi ilaç kesinlikle aldir dediler 3 ay ağladı Yengem sonra bi dr buldu o daha motive ediciydi ve Yengem niyetini bozmadi ne gelirse Rabbim den dedi tabi zor bi süreçti ama bak şimdi tosunumuz bu 6 aylık ve sukurler olsun bi yerinde biseyi yok tosun gibi :) o yüzden bozma kalbini Eki Görüntüle 1868852
Maddi olanak varsa ve kesin emin olmak istiyorsanız Nesty test hem risksiz hemde çok büyük olasılıkla doğru sonuç veriyor sonuca göre nacizhane tavsiyem kendi iç sesini ve vicdanını dinlemen en doğru yolu sana gösterecektir. Dualarım seninle arkadaşım.
İns canım inş tabi ki kolay bi süreç değil diyorum ya işte yengemden bizde yaşadık aynı travmayı ama bak şükürler olsun ki hiç biseyi yok Dr larında yanılma payı haşa Allah tan başka kim bilebilir orda ne durumda Rabbim inş sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder bak öyle de olacak inş dualar seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?