2017 Şubat Anneleri

Burun kemiği kısalığı olmasa zaten kafama bu kadar takmayacağım ama kısalık down sendromunun major belirtilerinden. Beni korkutan da bu. Evet amniyosentezde %1 risk varmış ama bence %1 hiç de az değil.

İnşallah dediğin gibi olur. Böyle yaşanmış hikayeleri duymak insanı rahatlatıyor az da olsa. Vardır Rabbimin bir bildiği.

Canım benim iki arkadaşıma dediler kıza yapılmadık test kalmadı birine. Çok sağlıklı kızı var maşallah bol dua inş sağlıcakla sende kavusursun. Ben ilk bebeğimde de şimdide yaptırmadim. Arkadaşımın yaşadıklarından sonra. İnşallah senin için de hersey güzel olur....

R reyhan91 canım progestan falan kullandin mi peki. Sana da çok geçmiş olsun Rabbim yasatmasin bir daha hiç birimize. Bir lekelenmeye çok korkmazdim ama karın agrimda vardı o geçti çok sukur. Kötü deneyim kazandım Allah vijdani ve merhameti olmayan dr hiçbirimiz karsilastirmasin...

Burun kemiği kısalığı olmasa zaten kafama bu kadar takmayacağım ama kısalık down sendromunun major belirtilerinden. Beni korkutan da bu. Evet amniyosentezde %1 risk varmış ama bence %1 hiç de az değil.
Yüzde 1 dawn sendromlu yüzde 90 dawn sendrollu degil hangi ihtiml daha yüksek canm..umarim yapısal biseydir burun kemigi kısaligı sıkma caninı Allah büyük dua et içini ferahlat kötu bişey çıkmycak allahn izniyle

Allah razı olsun kızlar. Çok duaya ihtiyacım var sağolun. Yarınki doktorların değerlendirmelerini de göz önünde bulunduracağım ama nesty i de yaptıracağım sanırım içim rahat etmez.
Ne demek tatlım burda en güzel yanı bu hepimiz birbirimize duaciyiz tanıdıklar bile yapmazken bunu biz burda duaci olup destek oluyoruz inş güzel sonuçlarla gelirsin

@The ilknur canim ben ilk gebeligimde nazire hanima gitmistim.biz icerdeyken baska hastalari da aliyordu ve ultrasonda 2 dk ya bakti ya bakmadi. Kalp atimini duymak icin 1 ay sonrasina randevu verdi. Eve geldim kanama basladi. Ertesi gun aradim sekreterini durumumu soyledim gel gorelim dedi. Gittim yanina benim rahmimde perde var daha once gittigim kadin dogumcu oyle demisti dedim. Ben gormuyorum oyle bir sey desi. Neyse bu verdi serumu verdi progestani. Eve geldim kanama durmuyor. Sonraki gun bahar hocanin yanina gittim kadin keseye baktigi gibi bu saglikli bir gebelik degil dedi.7.haftamdaydim ve kesenin bozuk oldugunu soylemedi kalp atimi olusmus olmasi gerekirdi kontrol edebilirdi kalp atimi olmayan bozuk bi kese icin verdi hormonu. Bebek rahme yapisti kaldi dusuk de yapamadim kurtaj oldum. Sonraki 2 gebeligimde de bebeklerin kalp atimini duyamadik ve bahar hoca hormona baslamadi atim olusabilir diye bi sure bekletti olusmayinca da rahim kasilsin diye ilac verdi ve evde dusuk yaptim. Insaallah sen memnun kalirsin ama benim nazire hanimla ilgili memnuniyetim soz konusu olmadi. Bana da konsum tavsiye etmisti internette arastirmistim ayni zamanda.

Canim benim insaallah bebegin sagliklidir. Riskli diyip saglikli dogum yapan cok insan var. Sen de bunlardan biri olursun insaallah. Bebegini saglikla kucagina alirsin.

E ama bu cok tatli masaallah barekaallah

Ayy bende merkezdeydim dr izin weriyo da işte onu eşime anlatamıyorum ya bişe olursaymış mış mış da mış yani bebek doğunca bir fazlayla gidermişiz Hangi hastaneye gidiyosun?
Olur aslında gidilebilir. Ben daha önce istanbuldaydim burada ilk kez gideceğim doktora adatıp a rAndevu aldım 18 inde gideceğim inşaallah memnun kalırsam doğumu filan aynı doktorda düşünüyorum.

K kalben_26 canım arkadasimın bebeğine de down sendromlu olma olasiligi yuksek riskli dedi doktor ama maşallah sağlıklı bi şekilde doğdu.Kalbini ferah tutmaya çalış tek bir doktorla kalma başka doktorada git.Allah'in izniyle dualarimiz bebeğin ve seninle bitanem.

Buda tadı tuzu olur inş güzel haberler al da bu telaş unutulur gider

Amiiinn inş. Çok saol cnm normalde günde 1 kullanıyodum 3 e çıktı dr bide iğne wurdurdu o gün onun haricinde yatıcan dedi tek çare dinlenmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…