İnşallah dediğin gibi olur. Böyle yaşanmış hikayeleri duymak insanı rahatlatıyor az da olsa. Vardır Rabbimin bir bildiği.Kardesimden istemisti ilk dr u kizin psikolojisi dagildi ayni seninki gibi demislerdi gelen Allahtan dedi sonra aldrmadi sivi hicbiseyde olmadi saglikli dogdu cok sukur..cok tatli bi yegenm var 2 yasina gircek.. Simdi riskli deseydi de kiysaydm ben saglikli bebegime nasl vicdanm rahat olcakti dio..Her seyden Allahtan dua et bol bol cnm sabilerimiz rabbimize emanet sirf o yuzden 2 li tarama yaptrmadm ben..Hatta esim ve gorumcem niye yaptrmiyosun onun bi sorun olursa onun sorumluluğunu nasl alcn dediler bebek benm deil mi rabbim onla sinayacaksa sinayacak kimene kimin garantisi var saglikli bebek beklerkn dogumda engelli olan cocuklar oluo siz ole bi durumda bakmicak mısınız dedm sustular..
Canım benim iki arkadaşıma dediler kıza yapılmadık test kalmadı birine. Çok sağlıklı kızı var maşallah bol dua inş sağlıcakla sende kavusursun. Ben ilk bebeğimde de şimdide yaptırmadim. Arkadaşımın yaşadıklarından sonra. İnşallah senin için de hersey güzel olur....Maşallah Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin. Endişelenmemeye çalışıyorum ama elimde değil 6 ay nasıl geçer bu düşünceyle korkuyla bilmiyorum. Bu dünyadaki sınavlarımdan biri diye düşünüyorum. Ama umarım ve dilerim ki sınavım bundan ibarettir. Yakında güzel haberler alırım.
Yüzde 1 dawn sendromlu yüzde 90 dawn sendrollu degil hangi ihtiml daha yüksek canm..umarim yapısal biseydir burun kemigi kısaligı sıkma caninı Allah büyük dua et içini ferahlat kötu bişey çıkmycak allahn izniyleBurun kemiği kısalığı olmasa zaten kafama bu kadar takmayacağım ama kısalık down sendromunun major belirtilerinden. Beni korkutan da bu. Evet amniyosentezde %1 risk varmış ama bence %1 hiç de az değil.
Ne demek tatlım burda en güzel yanı bu hepimiz birbirimize duaciyiz tanıdıklar bile yapmazken bunu biz burda duaci olup destek oluyoruz inş güzel sonuçlarla gelirsinAllah razı olsun kızlar. Çok duaya ihtiyacım var sağolun. Yarınki doktorların değerlendirmelerini de göz önünde bulunduracağım ama nesty i de yaptıracağım sanırım içim rahat etmez.
Canim benim insaallah bebegin sagliklidir. Riskli diyip saglikli dogum yapan cok insan var. Sen de bunlardan biri olursun insaallah. Bebegini saglikla kucagina alirsin.Kızlar selam. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Ultrasonda bebeğimin burun kemiği kısaydı. Şimdi de ikili tarama testim çıktı ve sonuç yüksek riskli. Nesty veya amniyosentez testi yaptırmamız gerekmiş şimdi. Ne yapacağımızı bilemedik. Böyle bir durumla karşılaşan var mı. Hepinizin dualarını bekliyorum.
E ama bu cok tatli masaallah barekaallahYengem ikinci bebeğine hamile kaldığında bilmiyodu ve coumadin kan sulandırıcı hap kullanıyordu ve hamile kalmış Dr lar kesinlikle aldir eli ayağı beyni vs gelişmez dediler hep ağır bi ilaç kesinlikle aldir dediler 3 ay ağladı Yengem sonra bi dr buldu o daha motive ediciydi ve Yengem niyetini bozmadi ne gelirse Rabbim den dedi tabi zor bi süreçti ama bak şimdi tosunumuz bu 6 aylık ve sukurler olsun bi yerinde biseyi yok tosun gibi :) o yüzden bozma kalbini Eki Görüntüle 1868852
Olur aslında gidilebilir. Ben daha önce istanbuldaydim burada ilk kez gideceğim doktora adatıp a rAndevu aldım 18 inde gideceğim inşaallah memnun kalırsam doğumu filan aynı doktorda düşünüyorum.Ayy bende merkezdeydimdr izin weriyo da işte onu eşime anlatamıyorum ya bişe olursaymış mış mış da mış yani bebek doğunca bir fazlayla gidermişiz Hangi hastaneye gidiyosun?
Bat beklenen doğum tarihi canım
Öyledir benim tosunum :) çok korkuttular bizi de ama bu tosuncuk geldi Rabbim in izniyle :) darısı bize hepimize inşE ama bu cok tatli masaallah barekaallah
Buda tadı tuzu olur inş güzel haberler al da bu telaş unutulur gider
Amiiinn inş. Çok saol cnm normalde günde 1 kullanıyodum 3 e çıktı dr bide iğne wurdurdu o gün onun haricinde yatıcan dedi tek çare dinlenmek..Canım benim iki arkadaşıma dediler kıza yapılmadık test kalmadı birine. Çok sağlıklı kızı var maşallah bol dua inş sağlıcakla sende kavusursun. Ben ilk bebeğimde de şimdide yaptırmadim. Arkadaşımın yaşadıklarından sonra. İnşallah senin için de hersey güzel olur....
R reyhan91 canım progestan falan kullandin mi peki. Sana da çok geçmiş olsun Rabbim yasatmasin bir daha hiç birimize. Bir lekelenmeye çok korkmazdim ama karın agrimda vardı o geçti çok sukur. Kötü deneyim kazandım Allah vijdani ve merhameti olmayan dr hiçbirimiz karsilastirmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?