2017 Şubat Anneleri

Olur aslında gidilebilir. Ben daha önce istanbuldaydim burada ilk kez gideceğim doktora adatıp a rAndevu aldım 18 inde gideceğim inşaallah memnun kalırsam doğumu filan aynı doktorda düşünüyorum.
İnş cnm memnun kalırsın dr aramak çok zor çünkü..

R reyhan91 sen önceki msjini tam okuyamadim ama uzun yola fln mi çıkacaksın
Yok cnm nerdeee memlekete gitmek istiyodum bayramda ama koca izin wermiyodu malesef burdan sakaryalı bi arkadaşı görünce nedendir bilmiyorum heyecan yaptım bide lekelenme geçirdim üstüne daha da hiç biyere götürmüyo

Bi yorumunu gordum de eşim bebek olunca gideriz çok çok fln diye o yüzden sordum :)

K kalben_26 Merhaba canım. Geçmiş olsun. Sen içini ferah tut. Tabiki ne yapılması gerekiyorsa rahatlamak için bence yapmalısın. Dayımın eşine de doğuma kadar yüksek riskli dediler. Allaha şükür şu an 7 aylık sapasağlam bir oğullar var. Sen Rabbimize sığın canım.

K kalben_26 canım öncelikle çok geçmiş olsun. Çok yakın bir akrabamiza da riskli bir durum var amniyosentez yaptirmalisin dedi doktor. Bide plansız bir 3. Gebelikti yaş 36 . Ağla ağla helak oldu Üzüntü den. Şimdi oğlu 3 yaşına girdi masallah cin gibi. Bişey de yaptirmadi rabbimin takdiri deyip.
Sonra bir komşumuz 3 uz hamileydi. Çocuklar sakat direk aldır dedi doktor aldırmadı . Birinde bile sorun çıkmadı.
Elbette hepsi böyle olacak diye bişey yok ama örnekler çok içini ferah tut insallah arkadaşım.

canim ben daha 10 haftalik ikizlere hamileyim dun nifty testini yaptirdim sonucumu bekliyorum ikizlerde tarama testi olmadigi icin yaptirdim ve sonuc olumsuz cikarsa bende cok uzulucem ama rabbim boyle nasip etmis demekten baska sansim olmuycak bazen insanlar aldirma kiyma der ama otizimli bir cocugun bakimini anca otizimli bireyler bilir nifty testini yaptirmani oneririm simdiden guzel sonuc alman dilekleriyle

Tebrik ederim canım bebeğiniz için, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin saydığın isimleri duymamıştım hiç bilgi verdiğin iyi oldu teşekkürler.. Şimdi süleyman hoca ile mi devam ediyosun peki? Ben büyük ihtimalle sevilay hanımla devam ederim çok güzel şetler suydum hep onunla ilgili ben de gidince çok memnun kaldım o yüzden devam etmek istiyorum.. Ama dediğin isimleri de not aldım teşekkürler..

K kalben_26 canım benim ablamada doktorlar down sendromu dediler 33 yaşında 3.gebeliği 2.sini bir yıl önce düşük yapmıştı keseden alınan sıvı yurt dışına lab. Bile gönderildi ısrarla aldır dediler düşükten sonra aldırmaya psikolojisi el vermedi 10 gün önce kocamannn sapasağlam bi prensimiz oldu.teyzemin gelinine omur iliği kapanmıyor dediler 6.aya kadar yaşamaz böyle dediler 2 ay önce dünya yakışıklısı bi oğluşumuz oldu.gerçekten bu örnekleri oku ve içine ferahlat.tabi ki tedbiri elden bırakmıcaz ama allahtan ümidi kesmicez.herşey çok güzel olacak bak kızlar demişti dersin.burada kimsenin bebişi ile ilgili kötü bişey duymayacağız allahın izniyle

süleyman hoca tüp bebek de gebelik oluşunca bırakıyor artık normsl bir kadın doğumcuyla devam edebilirsin dedi bana zaten rize de olduğumuz için sürekli ona gitmem zor olurdu süleyman hoca iyi bir doktor prof zaten adam ama başı çok kalabalık

Normal kontrollerde bence dr güzel vakit ayırmalı canım hastasına, anlatmalı bilgi vermeli detaylı.. O yüzden madem sana vakit ayıramayacak, gidemiyorum diye üzülme bence. inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin hiç sıkıntın olmaz, eksikliğini hissetmezsin süleyman hocanın

gsydney yasamakguzel88 B bambucan Minemacar Uyur yazar ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bu kadar iyi örnekler varken etrafımızda neden ben de onlardan biri olmayayım değil mi? İnşallah o güzel olasılıklardan birini de ben yakalarım. Tekrar çok sağolun. Ve Minemacar inşallah iyi sonuç alırsın sen de arkadaşım. Rabbim bizi o zor kararı vermek zorunda bırakmasın inşallah. Çok çoook zorr

Canım walla normal doğumlara geliyo mu diye baş hemşireye sordurmuş arkadaş geliyo hatta nadir gelen dr larımızdan demiş inş öyle de olur da sana karşı yalancı çıkmam

Ilgili bir kadın Aslında evet ama feci bir kalabalık var eşim işten zorla izin alıyor o beklemesin diye bir ay önceden randevu alıp gidiyorum o derece. Başka hastanelerde ertesi güne bile rendevu alınıyor. Hadi allah korusun acil birsey olsa napariz? Mesela N Nehculferadis iki hastayı birden alması dikkatimi çekmemişti sen diyince dikkatimi çekti. Ilk kontrolumde de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor demiştim hani normal geçer demesini bekledim tak diye progestan yazdı unutmuyor da her gittiğimde yine yazıyor Ya ben zaten çok kararsız bir insanım napacağımı bilemedim.

Geçen de medical park a gittim hastane şahane ya içeri tek tek giriosun randevu saatin neyse onda içeri aliyorlar hemen... sedat baylar a gittim ilgisi falan çok güzeldi. Ama erkek olmasına eşim pek razı değil benim için sorun değil ama iste gel de erkeklere anlat

Arkadaşım ncr de doğum yaptı orası da çok güzel ve sakin bir yer ilgi alaka çok iyimiş şimdi 3 hastane arasında kaldım

Ben antepli olmadigim iciin cok da iyi bilemiyorum nerde hangi doktor iyi diye. Ncr neresi mesela:))canim otomatige baglamis demek herkese progestan veriyor. Ben soracagim sorularin hicbirini soramadim. Randevu alip gittim ama kapida dakikalarca bekledim. Ve dedigim gibi rahimde perde var diyorum bu yuzden dusuk riskim var yok diyor ben gormedim(ki rahimdeki perdeden ameliyat oldum)esim sinir olmustu kadina. Nazire hanimin esi de dr. Kayinbabam yanina gitmis galiba orda demis kadin dogumcuya ihtycniz olursa nazire hanim esimdir diye. Esim dedi keske deseydiniz onun yuzunden kurtaj olduk diye. Erkek doktor konusunda benim esim de sikintili ama ben de erkek doktorda rahat etmem. Bahar hocaya bile sikintimi anlatirken bazen cekiniyorum. Ama kendisi cok tatli biri. Hamgi saat olsa ulasabiliyorum kendisine. Ve beni pskolojik olarak da rahatlatiyor. Premial kapandi ama orda doc bi bayan vardi ismini hatirlayamadim ondan da memnundj esimin bi arkadasinin hanimi. Ismini hatiayabilirsem sana yazarim hangi hastanede olduğunu ogrenirsen bir de ona gorunursun.

Bi kaç gundur bulantim gitti gibiydi şuan yine bulaniyom ben

bilemiyorum ne kadar doğru bir yorum ama hep şöyle duymuştum ben bayan doktorlar sezeryanda çok kesiyo estetiğe hiç önem vermiyor ama erkek doktorlar olabildiğince az kesikle daha iyi iş çıkarıyorlarmış daha özenli davranıyorlarmış okulda ki arkadaşlr öyle anlatırdı siz böyle bir sezeryan genellemesi duydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…