İnş cnm memnun kalırsın dr aramak çok zor çünkü..Olur aslında gidilebilir. Ben daha önce istanbuldaydim burada ilk kez gideceğim doktora adatıp a rAndevu aldım 18 inde gideceğim inşaallah memnun kalırsam doğumu filan aynı doktorda düşünüyorum.
Yok cnm nerdeee memlekete gitmek istiyodum bayramda ama koca izin wermiyodu malesef burdan sakaryalı bi arkadaşı görünce nedendir bilmiyorum heyecan yaptım
Bi yorumunu gordum de eşim bebek olunca gideriz çok çok fln diye o yüzden sordum :)Yok cnm nerdeee memlekete gitmek istiyodum bayramda ama koca izin wermiyodu malesef burdan sakaryalı bi arkadaşı görünce nedendir bilmiyorum heyecan yaptımbide lekelenme geçirdim üstüne daha da hiç biyere götürmüyo
canim ben daha 10 haftalik ikizlere hamileyim dun nifty testini yaptirdim sonucumu bekliyorum ikizlerde tarama testi olmadigi icin yaptirdim ve sonuc olumsuz cikarsa bende cok uzulucem ama rabbim boyle nasip etmis demekten baska sansim olmuycak bazen insanlar aldirma kiyma der ama otizimli bir cocugun bakimini anca otizimli bireyler bilir nifty testini yaptirmani oneririm simdiden guzel sonuc alman dilekleriyleMaşallah Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin. Endişelenmemeye çalışıyorum ama elimde değil 6 ay nasıl geçer bu düşünceyle korkuyla bilmiyorum. Bu dünyadaki sınavlarımdan biri diye düşünüyorum. Ama umarım ve dilerim ki sınavım bundan ibarettir. Yakında güzel haberler alırım.
Tebrik ederim canım bebeğiniz için, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinben rizedeyim ama 2 tüp bebek yaptırdık trabzonda biri medikal park da başarısız oldu ikinci fakültede süleyman güvenle süleyman hocayla oldu şuan çok şükür ama dediğim gibi hasan tahsinde kötü değildi bizim embriyo gelişmemişti hiç labaratuarda sanırım oranın labaratuarı sıkıntılıydı embriyologlar çünkü fakültede çok fazla embriyomuz oldu eşim trabzonlu bu arada vakfıkebirli ben çankırılı görev yeri rize
süleyman hoca tüp bebek de gebelik oluşunca bırakıyor artık normsl bir kadın doğumcuyla devam edebilirsin dedi bana zaten rize de olduğumuz için sürekli ona gitmem zor olurdu süleyman hoca iyi bir doktor prof zaten adam ama başı çok kalabalıkTebrik ederim canım bebeğiniz için, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinsaydığın isimleri duymamıştım hiç bilgi verdiğin iyi oldu teşekkürler.. Şimdi süleyman hoca ile mi devam ediyosun peki? Ben büyük ihtimalle sevilay hanımla devam ederim çok güzel şetler suydum hep onunla ilgili ben de gidince çok memnun kaldım o yüzden devam etmek istiyorum.. Ama dediğin isimleri de not aldım teşekkürler..
Normal kontrollerde bence dr güzel vakit ayırmalı canım hastasına, anlatmalı bilgi vermeli detaylı.. O yüzden madem sana vakit ayıramayacak, gidemiyorum diye üzülme bence. inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin hiç sıkıntın olmaz, eksikliğini hissetmezsin süleyman hocanınsüleyman hoca tüp bebek de gebelik oluşunca bırakıyor artık normsl bir kadın doğumcuyla devam edebilirsin dedi bana zaten rize de olduğumuz için sürekli ona gitmem zor olurdu süleyman hoca iyi bir doktor prof zaten adam ama başı çok kalabalık
Canım walla normal doğumlara geliyo mu diye baş hemşireye sordurmuş arkadaş geliyo hatta nadir gelen dr larımızdan demiş inş öyle de olur da sana karşı yalancı çıkmam
tereyagli ekmek canim ben ilk gebeligimde nazire hanima gitmistim.biz icerdeyken baska hastalari da aliyordu ve ultrasonda 2 dk ya bakti ya bakmadi. Kalp atimini duymak icin 1 ay sonrasina randevu verdi. Eve geldim kanama basladi. Ertesi gun aradim sekreterini durumumu soyledim gel gorelim dedi. Gittim yanina benim rahmimde perde var daha once gittigim kadin dogumcu oyle demisti dedim. Ben gormuyorum oyle bir sey desi. Neyse bu verdi serumu verdi progestani. Eve geldim kanama durmuyor. Sonraki gun bahar hocanin yanina gittim kadin keseye baktigi gibi bu saglikli bir gebelik degil dedi.7.haftamdaydim ve kesenin bozuk oldugunu soylemedi kalp atimi olusmus olmasi gerekirdi kontrol edebilirdi kalp atimi olmayan bozuk bi kese icin verdi hormonu. Bebek rahme yapisti kaldi dusuk de yapamadim kurtaj oldum. Sonraki 2 gebeligimde de bebeklerin kalp atimini duyamadik ve bahar hoca hormona baslamadi atim olusabilir diye bi sure bekletti olusmayinca da rahim kasilsin diye ilac verdi ve evde dusuk yaptim. Insaallah sen memnun kalirsin ama benim nazire hanimla ilgili memnuniyetim soz konusu olmadi. Bana da konsum tavsiye etmisti internette arastirmistim ayni zamanda.
Ben antepli olmadigim iciin cok da iyi bilemiyorum nerde hangi doktor iyi diye. Ncr neresi mesela:))canim otomatige baglamis demek herkese progestan veriyor. Ben soracagim sorularin hicbirini soramadim. Randevu alip gittim ama kapida dakikalarca bekledim. Ve dedigim gibi rahimde perde var diyorum bu yuzden dusuk riskim var yok diyor ben gormedim(ki rahimdeki perdeden ameliyat oldum)esim sinir olmustu kadina. Nazire hanimin esi de dr. Kayinbabam yanina gitmis galiba orda demis kadin dogumcuya ihtycniz olursa nazire hanim esimdir diye. Esim dedi keske deseydiniz onun yuzunden kurtaj olduk diye. Erkek doktor konusunda benim esim de sikintili ama ben de erkek doktorda rahat etmem. Bahar hocaya bile sikintimi anlatirken bazen cekiniyorum. Ama kendisi cok tatli biri. Hamgi saat olsa ulasabiliyorum kendisine. Ve beni pskolojik olarak da rahatlatiyor. Premial kapandi ama orda doc bi bayan vardi ismini hatirlayamadim ondan da memnundj esimin bi arkadasinin hanimi. Ismini hatiayabilirsem sana yazarim hangi hastanede olduğunu ogrenirsen bir de ona gorunursun.Ilgili bir kadın Aslında evet ama feci bir kalabalık var eşim işten zorla izin alıyor o beklemesin diye bir ay önceden randevu alıp gidiyorum o derece. Başka hastanelerde ertesi güne bile rendevu alınıyor. Hadi allah korusun acil birsey olsa napariz? Mesela N Nehculferadis iki hastayı birden alması dikkatimi çekmemişti sen diyince dikkatimi çekti. Ilk kontrolumde de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor demiştim hani normal geçer demesini bekledim tak diye progestan yazdı unutmuyor da her gittiğimde yine yazıyorYa ben zaten çok kararsız bir insanım napacağımı bilemedim.
Geçen de medical park a gittim hastane şahane ya içeri tek tek giriosun randevu saatin neyse onda içeri aliyorlar hemen... sedat baylar a gittim ilgisi falan çok güzeldi. Ama erkek olmasına eşim pek razı değil benim için sorun değil ama iste gel de erkeklere anlat
Arkadaşım ncr de doğum yaptı orası da çok güzel ve sakin bir yer ilgi alaka çok iyimiş şimdi 3 hastane arasında kaldım
Canm o mesaj yazdığımız yerde dosya yükle yazıyor Oray'a tıkla oradan yükleniyorFullialein kazen e yazdim ama donmedi henuz bana. Ekran fotosu at derse nasil yapacam bilmiyorum. Kac defa foto atmaya calistim buraya ama beceremedim:)) cok cahilim
Gece gece mutlu oldum:)))Canm o mesaj yazdığımız yerde dosya yükle yazıyor Oray'a tıkla oradan yükleniyor
O kim ne kacirdim benbu arada o sapık çocuk bana da mesaj attı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?