2017 Şubat Anneleri

Hee anladım

Evet ismini hatırlarsan paylaşırsan sevirim :))) ben her gittigimde soru yağmuruna tutuyorum kağıda yazıp gidiyorum mecburen cevap veriyor ay ne zor bir hastayım ncr hastanesi de Çetinkaya yi bilirsin ordan dönünce Anatolian otelin sırasında kalıyor. Tertemizz otel gibi bir hastane aklım gitti odaları görünce doktorları da devlet hastanesinden geçmiş birkaç tanesi

Eşim ve ben biraz çürüğüz hep acile gideriz grip faranjit vs yüzünden bütün hastaneleri denemişliğimiz vardır

Kızlar bugün sabah progestan koyamadim bi şekilde Kuran a gittim fln kaldı yanı en son dün koymuştum fitil olarak kullanıyorum ya ben.. Onu koyduktan sonra akintim da gelirdi ama bugün hiç kullanmadim ve az önce tuvalete girdim taharet yapacakkken elimi sürdüm yoğurt gibi bembeyaz tam bi yoğurt kıvamında parçalar geldi niye oldu ki bu anlamadım tedirgin oldum böyle olan var mı

Tatlım bende sürekli oluyor. Hamileliğin 8. Haftasından beri günlük 100 mg progestan kullanıyorum ama belli bir sıkıntım olmadı akıntı yüzünden

bende jelini kullanıyorum 3 aydır yarın son jeli kullanacam bitiyo çok şükür valla 2 gündür benden de acayip geri geliyo o jelin atıkları artık vücudda biriktiler iyice heralde uzun süre kullanıldığı için fazlalar geri çıkıyordur korkma bence hatta benim doktor arada kahverengide gelebilir demişti hiç gelmedi gerçi ama renksiz olduğu için telaşlanma

Tatlım bende sürekli oluyor. Hamileliğin 8. Haftasından beri günlük 100 mg progestan kullanıyorum ama belli bir sıkıntım olmadı akıntı yüzünden
Ya bende de akıntı oluyo ama bununla ilk karşılaştım bende 8 . haftamdan beri kullanıyorum 100 luk 3 tane bi ara 200 sabah akşam kullandım şimdi de sabah akşam 100 onu koyduktan sonra akintim öyle kivamsi olurdu bugün dedim ya kullanmadığım için öyle gorunce tedirgin oldum bildiğin yoğurt gibiydi kremsi böyle senin de öyle mi oluyo

Hee esimde öyle dedi kullandıkların geri geliyordur telaslanma dedi inş öyledir aman herşeyde bisey arar olduk yaaaa bende uzun süredir hep vajinal kullanıyorum ondan dır inş renksiz dediğim gibi yoğurt gibi koyuydu baya

Evet evet bildiğin katı oluyor hatta doktora sorayim demiştim unuttum

benim akıntım su gibi rengide kıvamıda hem o geliyo hemde sürekli biriken jeller parçalanmış da içime kaçmış tuvalet kağıdı gibi bir görüntüsü var parça parça sürekli geliyo ve dün artık bir yemek kaşığı dolusu gibi o kağıda benzer şeylerden bir top halinde geldi ve inan o fazlalıkların çıkışı beni nedense bir rahatlattı sanki içim temizlendi sende dert etme bence fazlası çıkmıştır kokulu sarımsı olsa mantar olabilir derdik yada kanlı olsa risk olabilirdi ama seninki normal bence

İnş oyledir uzun sure kullaninca dedigin gibi disari atiyo demekki canım sagolasin

Bana da yazmisti. Sor demedin insaallah. Ben oyle bi hata yaptim cunku

Ben duymadim. Insaallah sezeryana gerek kalmaz. Yanni normal dogum isteyenler icin tabi bu duam:)

Gecmis olsun canim. Yer hayal mayal geldi de gozumun onune... yeni mi acilmisti bu hastane?

Günaydın kızlar zor bi gece geçirdim bebeğimle ilgili bi sıkıntım yok cok şükür. Diz ağrısıyla başlayıp bacağım sakatlandı resmen hiç biseyde yapmadım dün uykudan uyandığımda böyleydi sonra dahada agirlasti. Sinirim bozuldu yaa doktora gidicem ama boşuna gidiyomusum gibi geliyo röntgen çekemiçek ilaç veremicek bakalım ne yapacak

Burdayim tatlım komşunun bebek kuran i vardı ordaydim gündüz eve de gelince uzandim öyle iyiyim çok şükür
iyi olmana sevindim canım

amniyosentez riskli ccanım yaptırma onu. hem o testler yanılıyor cogu şikayetci

allahım nazarlardan korusunn masallah yakısıklıya

ben teste giderken eşime sordum eğer aldır diyeceksen gitmeyelim dedi o da asla cinayetmi işlicez diyince gittik eşine anlat bu örnekler o da inanmasın teste

benim kocamda kanamam oluyor diye markete bile götürmüyor dr dan dr o kadar sokak görüyorum bide dün artık cinnet geliyordu kızkardeşimin çalıştıgı kuaföre gittim bakım yaptırdım evde zombiye döndüm ya

Bi kaç gundur bulantim gitti gibiydi şuan yine bulaniyom ben
aynen dun gece hortladı sağolsun gecti demicem bidaha

kalıntılar geliyor kuzum kanlı beyaz parca gelmedıkce korkma

düştünmü canım geçmiş olsunn

Hmm iyi o zaman benim de normal demekki

Geçen gittiğim doktor kırmızı kan yoksa sorun da yoktur demişti.Bu kadınlar hamileyim diye kendini hasta zannediyor diyor boşver unut bebeği bu kadar düşünme ben hamile değilim de kendi kendine endişenin geçtiğini görürsün demişti. Adama kızmıştım ama işe yarıyor bazen senin de Insallah birşeyin yoktur tatlım içini ferah tut. :)))

Gecmis olsun canim. Yer hayal mayal geldi de gozumun onune... yeni mi acilmisti bu hastane?

Evet 1-1.5 yıl oldu bizim okula ilk yardım dersi vercez diye gelip hastaneyi tanıtmıştı çakallar ordan hatırlıyorum

gunaydın guzel anneler bugun dr randevum var inşallah herşey yolundadir heyecandan uyuyamadım dua edin bize minigim iyi olsun. belki cinsiyette öğreniriz bugum

Günaydın canımm inşallah miniğin rahatı yerindedir orda

Ekrandan gözünü ayırmadan izle miniğini çok özlüyor insan sonra

Cinsiyet söylerse doktorun yaz bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…