bir erkek çocuk 19 yaşındaymış mesaj attı bişey sormak istiyorum kötü niyetim yok diye bugün burda bir arkadaşa da atmıştı da şimdi de bana atmış SG yazdım ona açılımını anlamıştır oO kim ne kacirdim ben
Hee anladımbir erkek çocuk 19 yaşındaymış mesaj attı bişey sormak istiyorum kötü niyetim yok diye bugün burda bir arkadaşa da atmıştı da şimdi de bana atmış SG yazdım ona açılımını anlamıştır o
Ben antepli olmadigim iciin cok da iyi bilemiyorum nerde hangi doktor iyi diye. Ncr neresi mesela:))canim otomatige baglamis demek herkese progestan veriyor. Ben soracagim sorularin hicbirini soramadim. Randevu alip gittim ama kapida dakikalarca bekledim. Ve dedigim gibi rahimde perde var diyorum bu yuzden dusuk riskim var yok diyor ben gormedim(ki rahimdeki perdeden ameliyat oldum)esim sinir olmustu kadina. Nazire hanimin esi de dr. Kayinbabam yanina gitmis galiba orda demis kadin dogumcuya ihtycniz olursa nazire hanim esimdir diye. Esim dedi keske deseydiniz onun yuzunden kurtaj olduk diye. Erkek doktor konusunda benim esim de sikintili ama ben de erkek doktorda rahat etmem. Bahar hocaya bile sikintimi anlatirken bazen cekiniyorum. Ama kendisi cok tatli biri. Hamgi saat olsa ulasabiliyorum kendisine. Ve beni pskolojik olarak da rahatlatiyor. Premial kapandi ama orda doc bi bayan vardi ismini hatirlayamadim ondan da memnundj esimin bi arkadasinin hanimi. Ismini hatiayabilirsem sana yazarim hangi hastanede olduğunu ogrenirsen bir de ona gorunursun.
Kızlar bugün sabah progestan koyamadim bi şekilde Kuran a gittim fln kaldı yanı en son dün koymuştum fitil olarak kullanıyorum ya ben.. Onu koyduktan sonra akintim da gelirdi ama bugün hiç kullanmadim ve az önce tuvalete girdim taharet yapacakkken elimi sürdüm yoğurt gibi bembeyaz tam bi yoğurt kıvamında parçalar geldi niye oldu ki bu anlamadım tedirgin oldum böyle olan var mı
Ya bende de akıntı oluyo ama bununla ilk karşılaştım bende 8 . haftamdan beri kullanıyorum 100 luk 3 tane bi ara 200 sabah akşam kullandım şimdi de sabah akşam 100 onu koyduktan sonra akintim öyle kivamsi olurdu bugün dedim ya kullanmadığım için öyle gorunce tedirgin oldum bildiğin yoğurt gibiydi kremsi böyle senin de öyle mi oluyoTatlım bende sürekli oluyor. Hamileliğin 8. Haftasından beri günlük 100 mg progestan kullanıyorum ama belli bir sıkıntım olmadı akıntı yüzünden
Hee esimde öyle dedi kullandıkların geri geliyordur telaslanma dedi inş öyledir aman herşeyde bisey arar olduk yaaaabende jelini kullanıyorum 3 aydır yarın son jeli kullanacam bitiyo çok şükür valla 2 gündür benden de acayip geri geliyo o jelin atıkları artık vücudda biriktiler iyice heralde uzun süre kullanıldığı için fazlalar geri çıkıyordur korkma bence hatta benim doktor arada kahverengide gelebilir demişti hiç gelmedi gerçi ama renksiz olduğu için telaşlanma
Ya bende de akıntı oluyo ama bununla ilk karşılaştım bende 8 . haftamdan beri kullanıyorum 100 luk 3 tane bi ara 200 sabah akşam kullandım şimdi de sabah akşam 100 onu koyduktan sonra akintim öyle kivamsi olurdu bugün dedim ya kullanmadığım için öyle gorunce tedirgin oldum bildiğin yoğurt gibiydi kremsi böyle senin de öyle mi oluyo
Hmm iyi o zaman benim de normal demekkiEvet evet bildiğin katı oluyor hatta doktora sorayim demiştim unuttum
benim akıntım su gibi rengide kıvamıda hem o geliyo hemde sürekli biriken jeller parçalanmış da içime kaçmış tuvalet kağıdı gibi bir görüntüsü var parça parça sürekli geliyo ve dün artık bir yemek kaşığı dolusu gibi o kağıda benzer şeylerden bir top halinde geldi ve inan o fazlalıkların çıkışı beni nedense bir rahatlattı sanki içim temizlendi sende dert etme bence fazlası çıkmıştır kokulu sarımsı olsa mantar olabilir derdik yada kanlı olsa risk olabilirdi ama seninki normal benceHee esimde öyle dedi kullandıkların geri geliyordur telaslanma dedi inş öyledir aman herşeyde bisey arar olduk yaaaabende uzun süredir hep vajinal kullanıyorum ondan dır inş renksiz dediğim gibi yoğurt gibi koyuydu baya
İnş oyledir uzun sure kullaninca dedigin gibi disari atiyo demekki canım sagolasinbenim akıntım su gibi rengide kıvamıda hem o geliyo hemde sürekli biriken jeller parçalanmış da içime kaçmış tuvalet kağıdı gibi bir görüntüsü var parça parça sürekli geliyo ve dün artık bir yemek kaşığı dolusu gibi o kağıda benzer şeylerden bir top halinde geldi ve inan o fazlalıkların çıkışı beni nedense bir rahatlattı sanki içim temizlendi sende dert etme bence fazlası çıkmıştır kokulu sarımsı olsa mantar olabilir derdik yada kanlı olsa risk olabilirdi ama seninki normal bence
Bana da yazmisti. Sor demedin insaallah. Ben oyle bi hata yaptim cunkubir erkek çocuk 19 yaşındaymış mesaj attı bişey sormak istiyorum kötü niyetim yok diye bugün burda bir arkadaşa da atmıştı da şimdi de bana atmış SG yazdım ona açılımını anlamıştır o
Ben duymadim. Insaallah sezeryana gerek kalmaz. Yanni normal dogum isteyenler icin tabi bu duam:)bilemiyorum ne kadar doğru bir yorum ama hep şöyle duymuştum ben bayan doktorlar sezeryanda çok kesiyo estetiğe hiç önem vermiyor ama erkek doktorlar olabildiğince az kesikle daha iyi iş çıkarıyorlarmış daha özenli davranıyorlarmış okulda ki arkadaşlr öyle anlatırdı siz böyle bir sezeryan genellemesi duydunuz mu
Gecmis olsun canim. Yer hayal mayal geldi de gozumun onune... yeni mi acilmisti bu hastane?Evet ismini hatırlarsan paylaşırsan sevirim :))) ben her gittigimde soru yağmuruna tutuyorum kağıda yazıp gidiyorum mecburen cevap veriyor ay ne zor bir hastayımncr hastanesi de Çetinkaya yi bilirsin ordan dönünce Anatolian otelin sırasında kalıyor. Tertemizz otel gibi bir hastane aklım gitti odaları görünce doktorları da devlet hastanesinden geçmiş birkaç tanesi
Eşim ve ben biraz çürüğüz hep acile gideriz grip faranjit vs yüzünden bütün hastaneleri denemişliğimiz vardır
iyi olmana sevindim canımBurdayim tatlımkomşunun bebek kuran i vardı ordaydim gündüz eve de gelince uzandim öyle iyiyim çok şükür
amniyosentez riskli ccanım yaptırma onu. hem o testler yanılıyor cogu şikayetciKızlar selam. Bugün çok kötü bir gün geçirdim. Ultrasonda bebeğimin burun kemiği kısaydı. Şimdi de ikili tarama testim çıktı ve sonuç yüksek riskli. Nesty veya amniyosentez testi yaptırmamız gerekmiş şimdi. Ne yapacağımızı bilemedik. Böyle bir durumla karşılaşan var mı. Hepinizin dualarını bekliyorum.
allahım nazarlardan korusunn masallah yakısıklıyaYengem ikinci bebeğine hamile kaldığında bilmiyodu ve coumadin kan sulandırıcı hap kullanıyordu ve hamile kalmış Dr lar kesinlikle aldir eli ayağı beyni vs gelişmez dediler hep ağır bi ilaç kesinlikle aldir dediler 3 ay ağladı Yengem sonra bi dr buldu o daha motive ediciydi ve Yengem niyetini bozmadi ne gelirse Rabbim den dedi tabi zor bi süreçti ama bak şimdi tosunumuz bu 6 aylık ve sukurler olsun bi yerinde biseyi yok tosun gibi :) o yüzden bozma kalbini Eki Görüntüle 1868852
ben teste giderken eşime sordum eğer aldır diyeceksen gitmeyelim dedi o da asla cinayetmi işlicez diyince gittik eşine anlat bu örnekler o da inanmasın teste27 yaşındayım. 12+3 teyim. Sıvı aldırmayı ben de düşünmüyorum. Kan testini yaptırabilirim. Yarın birkaç doktordan randevu aldım. Onların da fikirlerini merak ediyorum. Ben her türlü dünyaya getirmeye hazırım. Ama yine de kendimi buna hazırlamam gerek diye düşünüyorum maddi manevi. Stresli ve çok vaktimi alan bir işte çalışıyorum. İşimi ona göre ayarlamam gerek. Ancak bir sorunum daha var eşimin genel düşüncesi aldırmaktan yana. Kendi başımıza gelince bunu düşünmedik ya da konuşmadık ama benim kararıma saygı duymazsa diye çok korkuyorum.
benim kocamda kanamam oluyor diye markete bile götürmüyor dr dan dr o kadar sokak görüyorum bide dün artık cinnet geliyordu kızkardeşimin çalıştıgı kuaföre gittim bakım yaptırdım evde zombiye döndüm yaYok cnm nerdeee memlekete gitmek istiyodum bayramda ama koca izin wermiyodu malesef burdan sakaryalı bi arkadaşı görünce nedendir bilmiyorum heyecan yaptımbide lekelenme geçirdim üstüne daha da hiç biyere götürmüyo
aynen dun gece hortladı sağolsun gecti demicem bidahaBi kaç gundur bulantim gitti gibiydi şuan yine bulaniyom ben
kalıntılar geliyor kuzum kanlı beyaz parca gelmedıkce korkmaKızlar bugün sabah progestan koyamadim bi şekilde Kuran a gittim fln kaldı yanı en son dün koymuştum fitil olarak kullanıyorum ya ben.. Onu koyduktan sonra akintim da gelirdi ama bugün hiç kullanmadim ve az önce tuvalete girdim taharet yapacakkken elimi sürdüm yoğurt gibi bembeyaz tam bi yoğurt kıvamında parçalar geldi niye oldu ki bu anlamadım tedirgin oldum böyle olan var mı
düştünmü canım geçmiş olsunnGünaydın kızlar zor bi gece geçirdim bebeğimle ilgili bi sıkıntım yok cok şükür. Diz ağrısıyla başlayıp bacağım sakatlandı resmen hiç biseyde yapmadım dün uykudan uyandığımda böyleydi sonra dahada agirlasti. Sinirim bozuldu yaa doktora gidicem ama boşuna gidiyomusum gibi geliyo röntgen çekemiçek ilaç veremicek bakalım ne yapacak
Hmm iyi o zaman benim de normal demekki
Gecmis olsun canim. Yer hayal mayal geldi de gozumun onune... yeni mi acilmisti bu hastane?
gunaydın guzel annelerbugun dr randevum var inşallah herşey yolundadir heyecandan uyuyamadım dua edin bize minigim iyi olsun. belki cinsiyette öğreniriz bugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?