2017 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar..
Yaz'ın ortasında grip olmuşum. Burnum tıkalı. Ne tat ne koku alabiliyorum. Vucudum halsiz ve inanılmaz başım ağrıyor. Var mı benim için rahatlatıcı bir önerisi olan ?

Bu arada dün bahsettiğim gibi cinsiyeti netleştirmek için başka bir dr.a gittim. Kendi doktorum bayan ,dün gittiğim doktor erkek idi. Ultrason odasına geçtik. 10 dakika boyunca güzelce inceledi bebeği. Cinsiyeti erkek dedi. Ben de sağlıklı olsun da önemi yok dedim. Valla üçlü test yapmadan sağlığı için bir şey diyemem dedi dr.
Önce ki doktorumun ikili test yaptığını ve sonucun iyi çıktığını söyledim.
Ben ona bakmam ,3lü test isterim 2 hafta sonra dedi .
Tamam dedim sesimi çıkarmadım. Bu defa bebeğin net bir resmini çekebilmek için 10 dakika boyunca uğraştı. Artık karnın çok ağrıyınca resim olmasa da olur dedim. Doktor ise " diğer türlü baksam kesin güzel bir poz yakalardım"dedi . "Tabi güzel resmim olsun istiyorsan " diye de ekledi sonuna.(yanü vajinal bakmayı kastediyor)
Ben gerek olmadığını ,sağlığının daha önemli olduğunu söyledim. Cümlemin sonunda da " sağlıklı görünüyor değil mi " diye sordum. Doktor ise " ben orasını bilememm ,kalbi atıyor ama 3lü testten sonra belli olur sağlığı dedi "

Cidden dün çok gerildim. Çocuğumun sağlığını istatiksel bir teste bağlayan ,sırf fotoğraf çekmek için vajinal muayene teklif eden bir doktor çıktı karşıma. Ben böyle formalitelerden nefret ettiğim için kaçarak uzaklaştım resmen ordan

canım bnm nası bi manyakmış o ya cindler işte boşver

Kizlar gunaydin :) ben de az once kontrolden ciktim ense kalinligi fln normal dedi doktorum cok sukur kan verdim yine tabi sonuc haftaya. Onun disinda lekelenmem olmustu 1 aydir progestan kullaniyodum ama birakabilirsin dedi kanama alanim gecmis ona cok sevindim. Vee emin olmamakla birlikte erkege benziyo dedi ben de gordum hatta

Erkekler dökülmeye başladı :))
Hayırlı olsun canım

Günaydın
İkili tarama testi normalse üçlü test istenmiyor genelde bebeğin daha net çıkması için vajinal muayeneye de gerek yok ben olsam o doktora bir daha gitmezdim bence sende gitme moralini bozma boşver
Bulantılarım kusmalarım bitti derken son 2-3 gündür yine başladı sonuna kadar böyle mi gidecek anlamadım neyse sağlıklı olsunda yapacak bir şey yok
Benimde doktor kontrolüm haftaya cumartesi günler geçmek bilmedi heyecanlıyız ailecek oğlum merak ediyor kardeşini eş dost akraba ise daha çok cinsiyeti merak ediyor Hakkı'mızda hayırlısı ...

resim alanlar yüklesinn :)

Kızlar dun ve bugün çok uyuyorm ben ya nerdeyse 3 4 saat uyku uyuyorm sizdede varmi uyku hali böyle bide şu mide şurubundan iceyim dedim bugun yutmamla midemin bulanmasi bir oldu cikarmadm ama hala midem bulanıyo
valla bende 9 da uyuyorum yaa ve sabaha kadar uyuyorum baya uykucu oldum

Günaydınlar
12+3 olupta hiç karnı çıkmayan var mı??
Cmt günü kontrolümüz var canım sıkılıyor büyümedi mi ki hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…