BENDE ÖYLE HİSSEDİYORUM HEP TUZU EKŞİ YİYORUM HELE O SALATANIN LİMONLU SUYU VARYA KAŞIK KAŞIK İÇİYORUM :) TATLI YİYESİM HİÇ GELMİYO ZATEN HİÇ SEVMİYORUM
BENDE ÖYLE HİSSEDİYORUM HEP TUZU EKŞİ YİYORUM HELE O SALATANIN LİMONLU SUYU VARYA KAŞIK KAŞIK İÇİYORUM :) TATLI YİYESİM HİÇ GELMİYO ZATEN HİÇ SEVMİYORUM
sen 1991 sin
kadınlar 3 yılda bir hücre yeniliyor erkekler ise 4 yılda bir hücre yeniliyor
örnegin seni hesaplayalım
1991+1993+1996+1999+2002+2005+2008+2011+2014+2017 bu şekilde kız çıkıyor eşinin dogum tarihindende hesaplarsan 4 yılda bir hesaplaman gerekir o zamanda erkek çıkıyor etrafımdada baktım ve hesapladım dogru çıktı
Kardesimden istemisti ilk dr u kizin psikolojisi dagildi ayni seninki gibi demislerdi gelen Allahtan dedi sonra aldrmadi sivi hicbiseyde olmadi saglikli dogdu cok sukur..cok tatli bi yegenm var 2 yasina gircek.. Simdi riskli deseydi de kiysaydm ben saglikli bebegime nasl vicdanm rahat olcakti dio..Her seyden Allahtan dua et bol bol cnm sabilerimiz rabbimize emanet sirf o yuzden 2 li tarama yaptrmadm ben..Hatta esim ve gorumcem niye yaptrmiyosun onun bi sorun olursa onun sorumluluğunu nasl alcn dediler bebek benm deil mi rabbim onla sinayacaksa sinayacak kimene kimin garantisi var saglikli bebek beklerkn dogumda engelli olan cocuklar oluo siz ole bi durumda bakmicak mısınız dedm sustular..