2017 Şubat Anneleri

BENDE ÖYLE HİSSEDİYORUM HEP TUZU EKŞİ YİYORUM HELE O SALATANIN LİMONLU SUYU VARYA KAŞIK KAŞIK İÇİYORUM :) TATLI YİYESİM HİÇ GELMİYO ZATEN HİÇ SEVMİYORUM
100/90 senin bebişin kız listede cinsiyeti belli olan arkadaşlarada baktım hesapladım onlarınkileride dogruladı hesaplarım :)

BANA DA ÖĞRETTTTT
sen 1991 sin
kadınlar 3 yılda bir hücre yeniliyor erkekler ise 4 yılda bir hücre yeniliyor
örnegin seni hesaplayalım
1991+1993+1996+1999+2002+2005+2008+2011+2014+2017 bu şekilde kız çıkıyor eşinin dogum tarihindende hesaplarsan 4 yılda bir hesaplaman gerekir o zamanda erkek çıkıyor etrafımdada baktım ve hesapladım dogru çıktı

günaydınlarrrr... :)) dediğini denedim ama 9 yaşında oğlum var arada kaynadı nasıl oldu çözemedim... eşim 1976 ben 1985 doğumluyum

dogum tarihine göre kız olursa annelerin dogum tarihi çıkıyor erkek olursada babanın dogum tarihi çıkıyor

CANIM BENIM EŞİM 92 DOĞUMLU ONA GÖRE NE ÇIKIYO ŞU DÖRTLERİ ATLATMAYA ÇALIŞTIM 2017 CIKTI AMA NE KADAR DOĞRU BAKTM BİLEMEDIM BAKSANA Bİ

bende aynen senin düşüncedeyim bende yaptırmayacam sadece ayrıntılı ultrasyonu yaptırmayı düşünüyorum 2 li 3 lü test yaptırmyacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…