2017 Şubat Anneleri

kulllanan biri daha olduguna sevindim :)) ne kadar kullanicaz ki onu doktor bisi dedi mi? sonra kan ilacina falan mi gecicez? bi de bnm maznezyum eksik galiba vucumda kasilmalar gerilmeler oluo vinalacta magnezyum var ama ya yeterli gelmedi ya da daha iki hafta oldu kullandigim henüz etki gostermedi...

Doktora çok şaşırdım ne kadar ilginç bir adammmış öyle.... belki kötü niyeti yoktur diyoruz biz ama itici geliyor öyle konuşan adamlar.... ayy allah o adama yolunu düşürmesin canım :)))

Günaydınlar
12+3 olupta hiç karnı çıkmayan var mı??
Cmt günü kontrolümüz var canım sıkılıyor büyümedi mi ki hiç

Ben sabah kalktığımda hiçbir şey yok dümdüz bir göbek ama gün içinde yemek yedikce çıkıyor baya herkes aaaa karnın çıkmış dese de ben benimkinin gaz olduğunu düşünüyorum

bende aynen senin düşüncedeyim bende yaptırmayacam sadece ayrıntılı ultrasyonu yaptırmayı düşünüyorum 2 li 3 lü test yaptırmyacagım

Ben deee2li yaptırmadım 3lü de yaptırmayacağım

AYNEN CANIM BENDE Bİ DE ŞU ÖLÇÜM TEST VRYA O GERİYO BENİ YA GECE RÜYA GÖRDÜM KÖTÜ KÖTÜ ONLA İLGİLİ PSİKOLOJİM BOZULDU
ay ben düşünmüyorum onu. boşver simdiden syrese gerek yok. ben minigimin hareket ettiğini görecem inşallahh ilk kez ondan heycasnlıyım :) sende dülşünüp strese sokma kendini

canım cinsiyetini ögrenirsen yaz bana 100/90 kız diyorum çünkü

peki neye göre kız neye göre erkrk diyorsun ki ben 1988 dogumluyum mesela eşim 1982
senden pek emin degilim ama kız diyorum
canım kadınların hücre yenilemesiyle erkeklerin hücre yenilemesibne göre hesap yapıyorum bu hesaplarda dogum tarihleriyle yapılıyor kadınlarınki 3 yılda erkeklerinki 4 yılda yenileniyor buna göre hesap yapıyoruz

Banada tahmin yaparmisin. Ben ugrastim ama becerenedim sanirim. Benim 1983 esimin 1979

o zaman benim dogum tarihime göre kız eşiminkine göre erkek mi çıkıyor

Hadi hatrı kalmasın buna göre de hesapladım gene kız çıktı ultrasonda erkek gördü doktor gerçi çok bağlanma değişebilir dedi ama ben bu fikre alıştım şimdi de değiştirmesin tekrar 29unda gideceğim tekrar artık netleşir herhalde göbek de artık burada bir Bebek var demeye başladı insanların karnıma baktıklarını farkediyorum bazen bu arada izinler açıldı aksilik olmazsa tatile gidiyorum hafta sonu çok bunaldım
Hasta olanlara sıkıntısı olanlara geçmiş olsun cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun odunlar kömür olsun herkese tek tek yazamıyorum çok geliyor yetişemiyorum özet geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…