2017 Şubat Anneleri

Günaydın canlar nörüyonuzyine cok yazmissiniz okuyamam yoksa net biter Bana biri özet geçsin

maşallah size. güya izinler açıldı ama bizim kurum izin vermiyor. bende istiyorum ama en kötü ihtimal haftasonu için gidecem bayram da da arkadaşıma gidecem havuzla felan idere edecem tabi doktora sorcam yarın izin verirse

dogum tarihin ne cnm

bu güne kadar kız hissediyordum 3 gündür bende erkrk hissediyorum bakalım ne zaman ögreneceğin :)

cinsiyet tabi en merak ettiğimiz şey.artık cevremden de surekli cinsiyeti belli oldu mu sorularına maruz kalıyorum.hayırlısı olsun herkes icin.ben de heyecanla kontrol gunumu bekliyorum tabi.Allah en hayırlı en saglıklı bebegi nasip etsin canım.

günaydın hanımlar. inşallah bugün bulantısız ağrısız sancısız akıntısız rahatmı rahat bir gün geçirirsiniz.

bulantı değil de artık şükür atlatıyorum sanki onu ama şişkinlik öldürecek.sanki dunyanın yemegini yemişim gibi şişkinlik var bunu da atlatırız diyorum da ilk hamileliğim daha mı kolaydı demeden de gecemiyorum.insallah sen de rahat bi gun gecirirsin:)

Ay bizim kurumda izin vermiyo. Tek bizim zannetmistim.
valla müdür tat,ile çıkıyordu o kadar para verdi ama izin vermiyorlar yazı da yok ortada iptal de ettiremiyor. gerçi izin verselerde benim amir doktora gitmemem izin vermiyor 2 gün izin istemeyi düşünüyoum ama hiç sanmıyorum ki versin

Günaydn kizlar bu gece 2 ye kadar bdv de takildim başim çatliyo şimdi
Uyku zaten delik deşik

Sorma bizde de hergün bir icat çıkıyor gidemeyeceğim diye korkuyorum

yememde sıkıntı yok cok şükür ama yedikten sonra bazen memnun olmuyorum keske yemeseydm diyorum. sabret cnm az kaldi insallah gönlünce yiyeceğin günler de gelicek

hala gecmedi değil mi o.yerken acaba rahatsız olur muyum dusuncesi?soyle doya doya dusunmeden yemek yiyebilecek miyim ben de merak ediyorum.şükür kusma bulantı atlattık da yemek sonrası rahatsızlık daha gecmedi.bekliyorum sabırla.

Günaydın canımm inşallah miniğin rahatı yerindedir orda

Ekrandan gözünü ayırmadan izle miniğini çok özlüyor insan sonra

Cinsiyet söylerse doktorun yaz bize de
video cekicem bu kez söylerim tabiki

bende en son ıkı hafta önce ıkılı tarama yaptrdım norml cıktı şükür de;bana 1 ay sonra ayrıtılıya gel dedı o arada hıc kontrol fıln demedı yaaa öylemı olması gerekıyodu acebaaaa
ben doktorun keyfine bırakmıyorum 14 gune bir randevu alıyorum
o yuzden dustnmu diye sordum hamilelikte oluyor sut urunlerı bol tuket canım

Günaydın canlar nörüyonuzyine cok yazmissiniz okuyamam yoksa net biter Bana biri özet geçsin
gunaydın canım doktora gidiyoruz biz 2 saatimiz kaldı çok heyecanlıyız abimizde geliyor kardes görmeye

yani cipsler sagliksiz tabi ama yasak listesinde de değil canimiz isteynce birazcik yiyebiliriz bnce dee

ben de cips yemek istiyorum yiyorum da valla.oyle ac kaldıgım gunler oldu ki son 2-3 ayda. normal hayatımda cips yemem kola içmem oyle umrumda değil deyip yiyip içiyorum.her zaman değil cok da değil.bu da savunmam

Ayyy hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş yerim abiyi kardeşi mi gorcekmis :) bende yarın gitcem kendi Dr uma değil de devlete bende meraklıyim bakalım hayırlısı olsun inş

Mrb arkadaşlar doktorun verdiği demir ilacı ve vitamin haplarindan sonra vucudumda kızarıklık,morluk ve kaşıntılar oluştu Vücutta ne eksik diye bakmadan bunları veriyorlar belki vucudumun ihtiyacı yok. Allahım ya çok korkuyorum bebeğe zararı olurmu bu kaşıntı ve morluklarin Bugün doktora gideceğim. Benim durmumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…