- 2 Temmuz 2016
- 998
- 722
- 23
yememde sıkıntı yok cok şükür ama yedikten sonra bazen memnun olmuyorum keske yemeseydm diyorum. sabret cnm az kaldi insallah gönlünce yiyeceğin günler de gelicekahhh ahhh maşallah ne güzel yiyosunuz benim ağzımın tadı hepten gitti
maşallah size. güya izinler açıldı ama bizim kurum izin vermiyor. bende istiyorum ama en kötü ihtimal haftasonu için gidecem bayram da da arkadaşıma gidecem havuzla felan idere edecem tabi doktora sorcam yarın izin verirseHadi hatrı kalmasın buna göre de hesapladım gene kız çıktı ultrasonda erkek gördü doktor gerçi çok bağlanma değişebilir dedi ama ben bu fikre alıştım şimdi de değiştirmesin tekrar 29unda gideceğim tekrar artık netleşir herhalde göbek de artık burada bir Bebek var demeye başladı insanların karnıma baktıklarını farkediyorum bazen bu arada izinler açıldı aksilik olmazsa tatile gidiyorum hafta sonu çok bunaldım
Hasta olanlara sıkıntısı olanlara geçmiş olsun cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun odunlar kömür olsun herkese tek tek yazamıyorum çok geliyor yetişemiyorum özet geçtim
Ben mideme az iyi geldi diye 2-3 kez yedimyememde sıkıntı yok cok şükür ama yedikten sonra bazen memnun olmuyorum keske yemeseydm diyorum. sabret cnm az kaldi insallah gönlünce yiyeceğin günler de gelicek
Ay bizim kurumda izin vermiyo. Tek bizim zannetmistim.maşallah size. güya izinler açıldı ama bizim kurum izin vermiyor. bende istiyorum ama en kötü ihtimal haftasonu için gidecem bayram da da arkadaşıma gidecem havuzla felan idere edecem tabi doktora sorcam yarın izin verirse
dogum tarihin ne cnmHadi hatrı kalmasın buna göre de hesapladım gene kız çıktı ultrasonda erkek gördü doktor gerçi çok bağlanma değişebilir dedi ama ben bu fikre alıştım şimdi de değiştirmesin tekrar 29unda gideceğim tekrar artık netleşir herhalde göbek de artık burada bir Bebek var demeye başladı insanların karnıma baktıklarını farkediyorum bazen bu arada izinler açıldı aksilik olmazsa tatile gidiyorum hafta sonu çok bunaldım
Hasta olanlara sıkıntısı olanlara geçmiş olsun cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun odunlar kömür olsun herkese tek tek yazamıyorum çok geliyor yetişemiyorum özet geçtim
bu güne kadar kız hissediyordum 3 gündür bende erkrk hissediyorum bakalım ne zaman ögreneceğin :)
günaydın hanımlar. inşallah bugün bulantısız ağrısız sancısız akıntısız rahatmı rahat bir gün geçirirsiniz.
valla müdür tat,ile çıkıyordu o kadar para verdi ama izin vermiyorlar yazı da yok ortada iptal de ettiremiyor. gerçi izin verselerde benim amir doktora gitmemem izin vermiyor 2 gün izin istemeyi düşünüyoum ama hiç sanmıyorum ki versinAy bizim kurumda izin vermiyo. Tek bizim zannetmistim.
yani cipsler sagliksiz tabi ama yasak listesinde de değil canimiz isteynce birazcik yiyebiliriz bnce deeBen mideme az iyi geldi diye 2-3 kez yedimruffles yemistim ama pişman değilim
Sorma bizde de hergün bir icat çıkıyor gidemeyeceğim diye korkuyorummaşallah size. güya izinler açıldı ama bizim kurum izin vermiyor. bende istiyorum ama en kötü ihtimal haftasonu için gidecem bayram da da arkadaşıma gidecem havuzla felan idere edecem tabi doktora sorcam yarın izin verirse
Ben 84 eşim 82dogum tarihin ne cnm
yememde sıkıntı yok cok şükür ama yedikten sonra bazen memnun olmuyorum keske yemeseydm diyorum. sabret cnm az kaldi insallah gönlünce yiyeceğin günler de gelicek
Aynen bazen eşim içerken kola fln o an canım çok asit cekiyo bi iki yudum alıyorum göz hakkı sonuçtayani cipsler sagliksiz tabi ama yasak listesinde de değil canimiz isteynce birazcik yiyebiliriz bnce dee
yememde sıkıntı yok cok şükür ama yedikten sonra bazen memnun olmuyorum keske yemeseydm diyorum. sabret cnm az kaldi insallah gönlünce yiyeceğin günler de gelicek
video cekicem bu kezGünaydın canımm inşallah miniğin rahatı yerindedir orda
Ekrandan gözünü ayırmadan izle miniğiniçok özlüyor insan sonra
Cinsiyet söylerse doktorun yaz bize de
ben doktorun keyfine bırakmıyorum 14 gune bir randevu alıyorumbende en son ıkı hafta önce ıkılı tarama yaptrdım norml cıktı şükür de;bana 1 ay sonra ayrıtılıya gel dedı o arada hıc kontrol fıln demedı yaaa öylemı olması gerekıyodu acebaaaa
o yuzden dustnmu diye sordum hamilelikte oluyor sut urunlerı bol tuket canımTesekkur ederim Yok canım düşmedim dün sabah uykumdan uyandığımda böyleydi bende anlamadım. Doktora geldim şimdi bişey yapamıyo tabiki buz tedavisi önerdi tek yapacağın şey bu dedi hamilelikte bu tarz ağrılar olabiliyo dedi
gunaydın canımGünaydın canlarnörüyonuz yine cok yazmissiniz okuyamam yoksa net biter Bana biri özet geçsin
yani cipsler sagliksiz tabi ama yasak listesinde de değil canimiz isteynce birazcik yiyebiliriz bnce dee
Ayyy hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşvideo cekicem bu kezsöylerim tabiki
ben doktorun keyfine bırakmıyorum 14 gune bir randevu alıyorum
o yuzden dustnmu diye sordum hamilelikte oluyor sut urunlerı bol tuket canım
gunaydın canımdoktora gidiyoruz biz 2 saatimiz kaldı çok heyecanlıyız abimizde geliyor kardes görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?