- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
bana daha pek soran olmadı. kayınvalidemlere de annemlere de uzaktayım. bayramda da gitmeyi düşünmüyorum o yüzden sormazlar herhalde :)cinsiyet tabi en merak ettiğimiz şey.artık cevremden de surekli cinsiyeti belli oldu mu sorularına maruz kalıyorum.hayırlısı olsun herkes icin.ben de heyecanla kontrol gunumu bekliyorum tabi.Allah en hayırlı en saglıklı bebegi nasip etsin canım.
Canım prospektüsü oku . Yanlış hatırlamıyorsam demir ilacında bu durumlarda acil hekime başvurun yazıyordu.Mrb arkadaşlar doktorun verdiği demir ilacı ve vitamin haplarindan sonra vucudumda kızarıklık,morluk ve kaşıntılar oluştuVücutta ne eksik diye bakmadan bunları veriyorlar belki vucudumun ihtiyacı yok. Allahım ya çok korkuyorum bebeğe zararı olurmu bu kaşıntı ve morluklarin Bugün doktora gideceğim. Benim durmumda olan var mı?
inşallah canım :) abiş baya heyecanlı hayaller kuruyor para biriktiriyor kardeşinin odasını kendısı hazırlıcakmıs kız olur prenses odası erkek olursa futbolcu odasıAyyy hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşyerim abiyi kardeşi mi gorcekmis :) bende yarın gitcem kendi Dr uma değil de devlete bende meraklıyim bakalım hayırlısı olsun inş
hemen hastaneye git ihtiyacın olmadıgından değil alerji yapmış ilaçlarMrb arkadaşlar doktorun verdiği demir ilacı ve vitamin haplarindan sonra vucudumda kızarıklık,morluk ve kaşıntılar oluştuVücutta ne eksik diye bakmadan bunları veriyorlar belki vucudumun ihtiyacı yok. Allahım ya çok korkuyorum bebeğe zararı olurmu bu kaşıntı ve morluklarin Bugün doktora gideceğim. Benim durmumda olan var mı?
Oyyy kurban olsunlarinşallah canım :) abiş baya heyecanlı hayaller kuruyor para biriktiriyor kardeşinin odasını kendısı hazırlıcakmıs kız olur prenses odası erkek olursa futbolcu odası
hemen hastaneye git ihtiyacın olmadıgından değil alerji yapmış ilaçlar
günaydın mı kaldı kız. biz akşama saat kaldı diye seviniyoz burdaKimse de günaydın ima karşılık vermemiş pehhhh
Benimkinide bi hesaplarmısın lütfen ben 83 eşim 80 li çocuklarda oğlan 2008 kız 2011 doğumlu tutuyomu kidogum tarihine göre kız olursa annelerin dogum tarihi çıkıyor erkek olursada babanın dogum tarihi çıkıyor
ilk başlarda yatıyorum onunla oynayamıyorum diye kıskandı ama sonra geçti zaten o istedi diye giriştik biz bu işeOyyy kurban olsunlarinş doğunca da kiskanmaz :)
Bana günaydın iştegünaydın mı kaldı kız. biz akşama saat kaldı diye seviniyoz burda
Büyükler dikkatli olunca kıskançlık olmuyo bilinçsiz olunca bazı aileler çocuk ta ister istemez kıskanıyor :)ilk başlarda yatıyorum onunla oynayamıyorum diye kıskandı ama sonra geçti zaten o istedi diye giriştik biz bu işe
evet sen buyuksun bekle otur sus denmemeli o da cocuk o da cocukBüyükler dikkatli olunca kıskançlık olmuyo bilinçsiz olunca bazı aileler çocuk ta ister istemez kıskanıyor :)
hahahaha tanmam tamam sana günaydınBana günaydın iştegece 3 te yattım ayrica orda noruyonuz kısmı da vardı
Heehhh şöylehahahaha tanmam tamam sana günaydınher zamanki gibi bebeişler cisiyetleri kontroller felan. sen niye o saatte yattın bak senin bebek de dogunca 3 lerde yatar erkenden kalkarsa görürsün. uyku düzenine dikkat et :)
Aynen öyle bilinçli olunca bisey olmuyo o da yazık yipranmiyo :)evet sen buyuksun bekle otur sus denmemeli o da cocuk o da cocuk
seninkisi kesin erkekBen 84 eşim 82
birazcıktan bişi olmaz yaa napalim yani canimiz cektiyseeeben de cips yemek istiyorum yiyorum da valla.oyle ac kaldıgım gunler oldu ki son 2-3 ayda. normal hayatımda cips yemem kola içmem oyle umrumda değil deyip yiyip içiyorum.her zaman değil cok da değil.bu da savunmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?