2017 Şubat Anneleri

bana daha pek soran olmadı. kayınvalidemlere de annemlere de uzaktayım. bayramda da gitmeyi düşünmüyorum o yüzden sormazlar herhalde :)

Canım prospektüsü oku . Yanlış hatırlamıyorsam demir ilacında bu durumlarda acil hekime başvurun yazıyordu.

Ayyy hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş yerim abiyi kardeşi mi gorcekmis :) bende yarın gitcem kendi Dr uma değil de devlete bende meraklıyim bakalım hayırlısı olsun inş
inşallah canım :) abiş baya heyecanlı hayaller kuruyor para biriktiriyor kardeşinin odasını kendısı hazırlıcakmıs kız olur prenses odası erkek olursa futbolcu odası
hemen hastaneye git ihtiyacın olmadıgından değil alerji yapmış ilaçlar

Oyyy kurban olsunlar inş doğunca da kiskanmaz :)

TuRuNCu
Sapık doktor vakası senle ilgiliydi dimi canım? bi kaç hafta önce benimde başıma geldi. sırf ondan ötürü erkek doktor tavsiye etmiyorum.. sıkma canını.. bu arada anadolu yakasında bir hastanemiydi? acaba aynı doktormuydu demeden edemedim kendi kendime

Bana günaydın işte gece 3 te yattım ayrica orda noruyonuz kısmı da vardı
hahahaha tanmam tamam sana günaydın her zamanki gibi bebeişler cisiyetleri kontroller felan. sen niye o saatte yattın bak senin bebek de dogunca 3 lerde yatar erkenden kalkarsa görürsün. uyku düzenine dikkat et :)

hahahaha tanmam tamam sana günaydın her zamanki gibi bebeişler cisiyetleri kontroller felan. sen niye o saatte yattın bak senin bebek de dogunca 3 lerde yatar erkenden kalkarsa görürsün. uyku düzenine dikkat et :)
Heehhh şöyle ya uyuyamiyom ben bu ara uyuyamiyom uyku duzenim çok bozuldu

irem4105 selam canım
banada tahmin yaparmısın? ben 87 liyim.. eşimden emin değiliz akrabaları 83 lü diyor ama 84 lüyüm diye ısrar ediyoraileside pek bilmiyor sanırım.... her 2 türlüde bakarmısınz? teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…