2017 Şubat Anneleri

önce geçmiş olsun. yaz gribi fenadır. ama ilaç alırsan 7 günde almazsan 1 haftada geçer. yani o olacağı kadar olacak. bol c vitamini alıp dinlenmeye bak. c vitamini de doğal yoldan al tabiki. geçmiş olsun.
dr deneyimine gelince. yazdıklarını okurken ben sinir oldum. o adamı bir kaşık suda boğabilirim. neyseki cinsiyetini öğrenmiş oldun. bu da bir şey. bir daha yolun düşmesin o dr. a. aman diyim.

canım benim hepimiz sana dua edelim inşallah. ama sen güçlü ol bebişin saglıklı bir şekilde kucagında olacagı gunu hayal et. benimde cevreme bu olaylar çok var. arkadaşımın başına geldi tanıdıgın başına geldi ama saglıklı bebişler hep. inşallah seninde böyle olacak.

Yalnız ilk toplamada hata olmuş. 1991 d en sonra 1994 olmucak mı

TuRuNCu çok geçmiş olsun canım kısa sürede geçer inşallah beslenmene dikkat edip güzelce dinlen
Doktor enteresanmış geeçekten hiç denk gelmedim öylesine niyeti kötü değildir belki diycem bilemiyorum allaha havale etmek en güzeli bence varsa art niyeti çıkar elbet ondan

o nasıl bir doktormuş ya. boşver şekerim sen ögrenecegii ögrenmişsin bi daha gitme ora kendi doktorunla devam et

bu arada şuanki bebişinde kız çıkıyor
ayyyy bullldumm sevdim bu işi ya ...
birde ikili test sonucu çıkan %lıkler varmış %50den aşağısı erkek %50 yukarısı kızmış o şekilde duydum ama sonucum 25 de çıkacak.. doktorlar kız erkek aldırma davasından dolayı bunnu söylemiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…