2019 da hamile kalırsa erkek bebek çıkıyor
İKİ SENE SONRA TEKRAR O ZMN :)
bu arada şuanki bebişinde kız çıkıyor1976+79+83+87+91+95+99+2003+2007 bak cnm sonuç :)
önce geçmiş olsun. yaz gribi fenadır. ama ilaç alırsan 7 günde almazsan 1 haftada geçer. yani o olacağı kadar olacak. bol c vitamini alıp dinlenmeye bak. c vitamini de doğal yoldan al tabiki. geçmiş olsun.Günaydın kızlar..
Yaz'ın ortasında grip olmuşum. Burnum tıkalı. Ne tat ne koku alabiliyorum. Vucudum halsiz ve inanılmaz başım ağrıyor. Var mı benim için rahatlatıcı bir önerisi olan ?
Bu arada dün bahsettiğim gibi cinsiyeti netleştirmek için başka bir dr.a gittim. Kendi doktorum bayan ,dün gittiğim doktor erkek idi. Ultrason odasına geçtik. 10 dakika boyunca güzelce inceledi bebeği. Cinsiyeti erkek dedi. Ben de sağlıklı olsun da önemi yok dedim. Valla üçlü test yapmadan sağlığı için bir şey diyemem dedi dr.
Önce ki doktorumun ikili test yaptığını ve sonucun iyi çıktığını söyledim.
Ben ona bakmam ,3lü test isterim 2 hafta sonra dedi.
Tamam dedim sesimi çıkarmadım. Bu defa bebeğin net bir resmini çekebilmek için 10 dakika boyunca uğraştı. Artık karnın çok ağrıyınca resim olmasa da olur dedim. Doktor ise " diğer türlü baksam kesin güzel bir poz yakalardım"dedi. "Tabi güzel resmim olsun istiyorsan " diye de ekledi sonuna.(yanü vajinal bakmayı kastediyor)
Ben gerek olmadığını ,sağlığının daha önemli olduğunu söyledim. Cümlemin sonunda da " sağlıklı görünüyor değil mi " diye sordum. Doktor ise " ben orasını bilememm ,kalbi atıyor ama 3lü testten sonra belli olur sağlığı dedi "
Cidden dün çok gerildim. Çocuğumun sağlığını istatiksel bir teste bağlayan ,sırf fotoğraf çekmek için vajinal muayene teklif eden bir doktor çıktı karşıma. Ben böyle formalitelerden nefret ettiğim için kaçarak uzaklaştım resmen ordan
canım benim hepimiz sana dua edelim inşallah. ama sen güçlü ol bebişin saglıklı bir şekilde kucagında olacagı gunu hayal et. benimde cevreme bu olaylar çok var. arkadaşımın başına geldi tanıdıgın başına geldi ama saglıklı bebişler hep. inşallah seninde böyle olacak.@gsydneyyasamakguzel88 @bambucan @Minemacar @Uyur yazar ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bu kadar iyi örnekler varken etrafımızda neden ben de onlardan biri olmayayım değil mi? İnşallah o güzel olasılıklardan birini de ben yakalarım. Tekrar çok sağolun. Ve @Minemacar inşallah iyi sonuç alırsın sen de arkadaşım. Rabbim bizi o zor kararı vermek zorunda bırakmasın inşallah. Çok çoook zorr
Doğum tarihiyle de mi cinsiyet buluyosunuz:)) nasıl bilgi lazımsa atayım da bana da bi bakıverin olur mu kitabi dogum tarihin dogruysa
Yalnız ilk toplamada hata olmuş. 1991 d en sonra 1994 olmucak mısen 1991 sin
kadınlar 3 yılda bir hücre yeniliyor erkekler ise 4 yılda bir hücre yeniliyor
örnegin seni hesaplayalım
1991+1993+1996+1999+2002+2005+2008+2011+2014+2017 bu şekilde kız çıkıyor eşinin dogum tarihindende hesaplarsan 4 yılda bir hesaplaman gerekir o zamanda erkek çıkıyor etrafımdada baktım ve hesapladım dogru çıktı
irem benim içinde hesaplama yaparmısın çok merak ettim. ama sana ne lazım? hangi bilgiler?dogum tarihine göre kız olursa annelerin dogum tarihi çıkıyor erkek olursada babanın dogum tarihi çıkıyor
ayn en benimde nasıl heycanlıyım anlatamam :) içim kıpır kıpır çok özledim minigimiyarın cuma doktor kontrolüm var :)))))))))) son bi günnn
ayn en benimde nasıl heycanlıyım anlatamam :) içim kıpır kıpır çok özledim minigimi
1976+79+83+87+91+95+99+2003+2007 bak cnm sonuç :)
canım hiç korkma sakın davran ve olumlu düşün. doktorların olumsuz konuşupta birsürü sağlıklı olan bebişler var için rahat olsun..AYNEN CANIM BENDE Bİ DE ŞU ÖLÇÜM TEST VRYA O GERİYO BENİ YA GECE RÜYA GÖRDÜM KÖTÜ KÖTÜ ONLA İLGİLİ PSİKOLOJİM BOZULDU
o nasıl bir doktormuş ya. boşver şekerim sen ögrenecegii ögrenmişsin bi daha gitme ora kendi doktorunla devam etGünaydın kızlar..
Yaz'ın ortasında grip olmuşum. Burnum tıkalı. Ne tat ne koku alabiliyorum. Vucudum halsiz ve inanılmaz başım ağrıyor. Var mı benim için rahatlatıcı bir önerisi olan ?
Bu arada dün bahsettiğim gibi cinsiyeti netleştirmek için başka bir dr.a gittim. Kendi doktorum bayan ,dün gittiğim doktor erkek idi. Ultrason odasına geçtik. 10 dakika boyunca güzelce inceledi bebeği. Cinsiyeti erkek dedi. Ben de sağlıklı olsun da önemi yok dedim. Valla üçlü test yapmadan sağlığı için bir şey diyemem dedi dr.
Önce ki doktorumun ikili test yaptığını ve sonucun iyi çıktığını söyledim.
Ben ona bakmam ,3lü test isterim 2 hafta sonra dedi.
Tamam dedim sesimi çıkarmadım. Bu defa bebeğin net bir resmini çekebilmek için 10 dakika boyunca uğraştı. Artık karnın çok ağrıyınca resim olmasa da olur dedim. Doktor ise " diğer türlü baksam kesin güzel bir poz yakalardım"dedi. "Tabi güzel resmim olsun istiyorsan " diye de ekledi sonuna.(yanü vajinal bakmayı kastediyor)
Ben gerek olmadığını ,sağlığının daha önemli olduğunu söyledim. Cümlemin sonunda da " sağlıklı görünüyor değil mi " diye sordum. Doktor ise " ben orasını bilememm ,kalbi atıyor ama 3lü testten sonra belli olur sağlığı dedi "
Cidden dün çok gerildim. Çocuğumun sağlığını istatiksel bir teste bağlayan ,sırf fotoğraf çekmek için vajinal muayene teklif eden bir doktor çıktı karşıma. Ben böyle formalitelerden nefret ettiğim için kaçarak uzaklaştım resmen ordan
bu güne kadar kız hissediyordum 3 gündür bende erkrk hissediyorum bakalım ne zaman ögreneceğin :)Erkekler dökülmeye başladı :))
Hayırlı olsun canım
kızz ne hesabı bu benimkini de hesaplar mısın100/90 senin bebişin kız listede cinsiyeti belli olan arkadaşlarada baktım hesapladım onlarınkileride dogruladı hesaplarım :)
dur ya sakin olsun daha geçmişi bitiremedimEE BUGUN SAKİN GİDİYORUZ
ayyyy bullldummbu arada şuanki bebişinde kız çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?