- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
bende şok olurum büyük ihtimal. çünkü ilk günden beri hep kız hissediyorum diyordumevet şubatta erkek nüfusunda patlama olacak
evet şubatta erkek nüfusunda patlama olacak gibi :) ben kız istiyordum şok oldum gerçi ama allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli
sanırım benim de erkekbende şok olurum büyük ihtimal. çünkü ilk günden beri hep kız hissediyorum diyordum
Haklısın canım. İnsan heves ediyor gerçekten.Amin canim insallah hepimizde saglikla aliriz bebislerimizi kucagmiza herşey allahtan napalim Ama aman bisey olur mu dusuncesiylede heycaninizi kaybetmeyin tabikide tatli güzel seyler ben hic pisman degilim cok keyifle aldim ettim biraz erken davrandim ama ilk heves tabi insan tutamyo kendini olsun hayirlisini istedik boyleymiş hayirlisida
ya veriyorlar bir resim bari düzgün bişey verse hiç bişey belli değil gibi ben çok anlamam amaYahu arkadaşlar hepinizin ultrason görüntüsünde bebek belli bugün hiç tanımadığım bir doktora gittim anne tavsiyesi üzerine adam ultrason görüntüsü verdi hiç bir şey anlaşılmıyor cinsiyet tahmini yspan arkadaşa soracaktım heyecanla gittim ama bu görüntüde bebek yok sanki biri bana bi yorumlasın kafası mı bu hiç bir şey anlamadım
Yahu arkadaşlar hepinizin ultrason görüntüsünde bebek belli bugün hiç tanımadığım bir doktora gittim anne tavsiyesi üzerine adam ultrason görüntüsü verdi hiç bir şey anlaşılmıyor cinsiyet tahmini yspan arkadaşa soracaktım heyecanla gittim ama bu görüntüde bebek yok sanki biri bana bi yorumlasın kafası mı bu hiç bir şey anlamadım
Aynen canım ya bende hiç bir şey anlamadımya veriyorlar bir resim bari düzgün bişey verse hiç bişey belli değil gibi ben çok anlamam ama
bende hissediyodum kızım kızım diye seviyodum bi anda hepsi yalan oldu :)bende şok olurum büyük ihtimal. çünkü ilk günden beri hep kız hissediyorum diyordum
Yahu arkadaşlar hepinizin ultrason görüntüsünde bebek belli bugün hiç tanımadığım bir doktora gittim anne tavsiyesi üzerine adam ultrason görüntüsü verdi hiç bir şey anlaşılmıyor cinsiyet tahmini yspan arkadaşa soracaktım heyecanla gittim ama bu görüntüde bebek yok sanki biri bana bi yorumlasın kafası mı bu hiç bir şey anlamadım
tamam o zaman benimkide kesin erkekbende hissediyodum kızım kızım diye seviyodum bi anda hepsi yalan oldu :)
o zamanda hangi ay olduguna bakıcaksın önce hanginizinki geliyor diyebenim de eşimin de doğum tarihi 86 cinsiyeti nedir bebişin?
o zamanda hangi ay olduguna bakıcaksın önce hanginizinki geliyor diye
bence erkekeşim şubat ben ekim. Bana kendi doktorum ikili testte 12. haftada erkek dedi bugün akıntı şikayetiyle başka doktora gittim o kıza benizyor dedi de ondan kafam karıştı :)
sizce nedir?
bence erkek
Ne kolay Mutlu etmek seni, sevindim çokGece gece mutlu oldum:)))
ne güzel iyi tatiller eşime izin açılmadı tayin ne tarafa acabaSelam herkese,
35 sy mesaj birikmiş dün geceden beri. Okuyamadım umarım herkes iyidir. Ben eş durumu tayini için başvurumu yaptım içim içime sığmıyor. Bir de izinler açıldı apar topar hazırlandık tatile gidiyoruzbir şey olursa beni etiketleyin öpüyorumm
Cinsiyet öğrenenler de hayırlı olsun darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?