2017 Şubat Anneleri

bende şok olurum büyük ihtimal. çünkü ilk günden beri hep kız hissediyorum diyordum

Yahu arkadaşlar hepinizin ultrason görüntüsünde bebek belli bugün hiç tanımadığım bir doktora gittim anne tavsiyesi üzerine adam ultrason görüntüsü verdi hiç bir şey anlaşılmıyor cinsiyet tahmini yspan arkadaşa soracaktım heyecanla gittim ama bu görüntüde bebek yok sanki biri bana bi yorumlasın kafası mı bu hiç bir şey anlamadım

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 123
  • image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 67
Haklısın canım. İnsan heves ediyor gerçekten.

birde eşim gebelik testi pozitif çıktıüı anda Sarp geliyo demişti onun bilip benim yanlış hisstmem de çok koydu bana ben hep kız hissetmiştim oysa ki

ya veriyorlar bir resim bari düzgün bişey verse hiç bişey belli değil gibi ben çok anlamam ama

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 72

Can'ım gerçekten saçma Bi resim çekmiş Dr. Ben burda Türkiye'nin coğrafi haritasını görüyorum dağlar denize paralel falan insan şunu vermeye utanır gerçekten. Vermek için vermiş resmen. Poz yakalama derdi olmamış.

Selam herkese,
35 sy mesaj birikmiş dün geceden beri. Okuyamadım umarım herkes iyidir. Ben eş durumu tayini için başvurumu yaptım içim içime sığmıyor. Bir de izinler açıldı apar topar hazırlandık tatile gidiyoruz bir şey olursa beni etiketleyin öpüyorumm
Cinsiyet öğrenenler de hayırlı olsun darısı başımıza

ne güzel iyi tatiller eşime izin açılmadı tayin ne tarafa acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…