Selam herkese,
35 sy mesaj birikmiş dün geceden beri. Okuyamadım umarım herkes iyidir. Ben eş durumu tayini için başvurumu yaptım içim içime sığmıyor. Bir de izinler açıldı apar topar hazırlandık tatile gidiyoruz bir şey olursa beni etiketleyin öpüyorumm
Cinsiyet öğrenenler de hayırlı olsun darısı başımıza
Canım tayin için sadece mebbiste açılan sayfayı doldurdun dimi yaptığın başka bişey oldu mu? Ben de tayin isticem ama doldurmadım henüz eşimi bekliyorum
bilemiyorum haftaya cuma ikili test belli olursa giderim doktora doktor erkek olabilir demişti 11. haftada ama tüylerinin uzamasından da biraz öğle tahmin ettim dedi erkek cinsiyeti çabuk belli olurmuş
kızlar geldim. ikili test sonucumuz cok guzel cıktı 18. gun sonra 4 lu tarama yapılcak 20. haftada detaylı usg. cinsiyet göstermedi miniğim bi rht durmadı dr olcumu bıle zor yaptı 14+4 olmusuz. iğneyi haftada 1 e duüşürdü ve gün aşırı yuruyus yapabilirsin dedi
Senin ve esinin doğum tarihi önemli canım. .arkadaş öyle demiş yani.. Kadınlara +3 eşine de + 4 ekliyosun doğum tarihine mesela 1984 doğumluysan 1984-1987-1990-1993-1996-1999-2002-2005-2008-2011-2014-2017 böylelikle kiz oluyor .. babanın doğum tarihine aynı şekilde 4 eklersen de onun tarihiyle uyumlu olunca erkek oluyormus yani eğlence iste