hayırlı olsun minnoşların cinsiyetleri netleşmeye başladı isim düşünmüş müydünüzKızım geliyooooooooo :)
Aynıyız bu konuda bende hep kız kız dedim çıkmazsa baya rezil olcambende şok olurum büyük ihtimal. çünkü ilk günden beri hep kız hissediyorum diyordum
Alya Beril düşündüm ama tek mi cift isim mi karar veremedimhayırlı olsun minnoşların cinsiyetleri netleşmeye başladı isim düşünmüş müydünüz
asrın barlas olacak bir aksilik olmazsahayırlı olsun minnoşların cinsiyetleri netleşmeye başladı isim düşünmüş müydünüz
seda seninki kız cnmsanırım benim de erkek
Canım tayin için sadece mebbiste açılan sayfayı doldurdun dimi yaptığın başka bişey oldu mu? Ben de tayin isticem ama doldurmadım henüz eşimi bekliyorumSelam herkese,
35 sy mesaj birikmiş dün geceden beri. Okuyamadım umarım herkes iyidir. Ben eş durumu tayini için başvurumu yaptım içim içime sığmıyor. Bir de izinler açıldı apar topar hazırlandık tatile gidiyoruzbir şey olursa beni etiketleyin öpüyorumm
Cinsiyet öğrenenler de hayırlı olsun darısı başımıza
bilemiyorum haftaya cuma ikili test belli olursa giderim doktora doktor erkek olabilir demişti 11. haftada ama tüylerinin uzamasından da biraz öğle tahmin ettim dedi erkek cinsiyeti çabuk belli olurmuşseda seninki kız cnm
beril ismini bende severim ben de kız olursa Bade Çağla Duygu Selin Senem isimlerini düşünmüştümAlya Beril düşündüm ama tek mi cift isim mi karar veremedim
genelde hep iki isim düşünmüş herkes bizim soy isim uzun o yüzden tek isim olur asrın da değişik bi isimmişasrın barlas olacak bir aksilik olmazsa
Aynen öyle bilinçli olunca bisey olmuyo o da yazık yipranmiyo :)
ben 1988 eşim 1984 bizede hesaplarmısın ?seninkisi kesin erkek
ay böyle bizde 2017 de bebek yok allah korusunSenin ve esinin doğum tarihi önemli canım. .arkadaş öyle demiş yani.. Kadınlara +3 eşine de + 4 ekliyosun doğum tarihine mesela 1984 doğumluysan 1984-1987-1990-1993-1996-1999-2002-2005-2008-2011-2014-2017 böylelikle kiz oluyor .. babanın doğum tarihine aynı şekilde 4 eklersen de onun tarihiyle uyumlu olunca erkek oluyormus yani eğlence iste
Son zamanlarda hep erkek bebek haberi aldıkara ara girip okuyabiliyorum yazılanları çok çabuk ilerlşyor konular kaçıyor bazen
kontrolüm vardı erkek bebiş geliyormuş
aminnn cümlemize :)Son zamanlarda hep erkek bebek haberi aldıkmaşallah size de hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin..
Aynıyız bu konuda bende hep kız kız dedim çıkmazsa baya rezil olcam
Hayırlı olsun canım.. O kadar prens haberinden sonra bi prenses haberi aldıkKızım geliyooooooooo :)
bende hissediyodum kızım kızım diye seviyodum bi anda hepsi yalan oldu :)
ben 1988 eşim 1984 bizede hesaplarmısın ?
ay böyle bizde 2017 de bebek yok allah korusun
neden Allah korusun dedin cnmben 1988 eşim 1984 bizede hesaplarmısın ?
ay böyle bizde 2017 de bebek yok allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?