2017 Şubat Anneleri

Yok canim ya bunlar doğru deil bakma sen eglencesine yapıyo herkes , bide herkes farklı hesapliyo bazısı dogdugun yılida ekliyo bazısı eklemeyo. .Nasip edecek olan Allah
tabiki Allahın dedigi olur cnm ama çevremdekilerede yaptım çıktı ocak ayı cinsiyet tablosundada bakıp hesapladım hepsi çıktı

tabiki Allahın dedigi olur cnm ama çevremdekilerede yaptım çıktı ocak ayı cinsiyet tablosundada bakıp hesapladım hepsi çıktı
Çıkabilir tatlım bu tür tahminlerde yüzde 50 çıkma payı. . ama bu yöntemde dogdugun yılı kimse ele almiyo 1980 ise +3 1980-1983-1986...gibi olmasi lazim yoksa 1980-1982-1985 olunca hesap yanlış oluyo bence

Çıkabilir tatlım bu tür tahminlerde yüzde 50 çıkma payı. . ama bu yöntemde dogdugun yılı kimse ele almiyo 1980 ise +3 1980-1983-1986...gibi olmasi lazim yoksa 1980-1982-1985 olunca hesap yanlış oluyo bence
sende haklısın cnm ama ben cinsiyeti belli olanlarada denedim burdada söylemek istedim

merhaba kizlar heo takipteyim sizi yazmasamda muhakkak hergun girip okuyorum tabi size yetismek zor oluyo masallahiniz varbuarada bebislerini hisseden varmi 13 haftamiza girdik ama bi tik yok sadece bikere sol kasigimda pit pit diye bisey atti ama iki hafta once bayadirda hissetmiyorum sadce sol kasigimda girio cikan bi batma var okadar ama ben bebisimi hissedemiyorum sizce normalmi erkenmi daha

Canim zaten yuzde 50 dogru cikma ihtimali var butun testlerin. Bunlarin bazilarinda dogru cikmasi testin dogru oldugu anlamina gelmez. Allah hepimizin gonlune gore versin hayirli saglikli salih evlatlar olsun insaallah

Bugün ki takviminde yazan bu ilginç geldi bana
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.

Erken canim daha. Normal yani. Ilk gebeliginse hele gec hisstemen cok cok normal:)

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim mide bulantısı agız acılığı derken baya baya sorunlar atlattım herşeye şükür bebegim iyiymiş. İkili tarama olduk çok şükür. Ama bana cinsiyet söyleyen olmadı ısrarla sordum devlet hastanesi aslında doktor cok tatlı birydi ama sanırım kendine güvenmedi.. Bhcg ye cinsiyet tahmini yapanlar var ama bilemedim benim ki 121658 gbi bi rakam cıktı yani 50 üstü falan yazıyor benimki baya uçuk sanırım

evet canm ilk gebeligim merak ettim hisseden varmi diye yoksa bendemi anaormallik var neyseki normalmis. acaba nasil bi duygu merakla bekliyorumm
Guzel bir duygu emin olabilirsin,bikac haftaya hissederiz insallah erkek cocuklari daha erken hissettiklerini soyluyorlar ama hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…