bence seninki kızAynıyız bu konuda bende hep kız kız dedim çıkmazsa baya rezil olcam
Ay inşaallahbence seninki kız
Yok canim ya bunlar doğru deil bakma sen eglencesine yapıyo herkes , bide herkes farklı hesapliyo bazısı dogdugun yılida ekliyo bazısı eklemeyo. .Nasip edecek olan Allahben 1988 eşim 1984 bizede hesaplarmısın ?
ay böyle bizde 2017 de bebek yok allah korusun
tabiki Allahın dedigi olur cnm ama çevremdekilerede yaptım çıktı ocak ayı cinsiyet tablosundada bakıp hesapladım hepsi çıktıYok canim ya bunlar doğru deil bakma sen eglencesine yapıyo herkes , bide herkes farklı hesapliyo bazısı dogdugun yılida ekliyo bazısı eklemeyo. .Nasip edecek olan Allah
İkizmişler yaaaaa cinsiyetlerrrcanımmm
Çıkabilir tatlım bu tür tahminlerde yüzde 50 çıkma payı. . ama bu yöntemde dogdugun yılı kimse ele almiyo 1980 ise +3 1980-1983-1986...gibi olmasi lazim yoksa 1980-1982-1985 olunca hesap yanlış oluyo bencetabiki Allahın dedigi olur cnm ama çevremdekilerede yaptım çıktı ocak ayı cinsiyet tablosundada bakıp hesapladım hepsi çıktı
sende haklısın cnm ama ben cinsiyeti belli olanlarada denedim burdada söylemek istedimÇıkabilir tatlım bu tür tahminlerde yüzde 50 çıkma payı. . ama bu yöntemde dogdugun yılı kimse ele almiyo 1980 ise +3 1980-1983-1986...gibi olmasi lazim yoksa 1980-1982-1985 olunca hesap yanlış oluyo bence
Canim zaten yuzde 50 dogru cikma ihtimali var butun testlerin. Bunlarin bazilarinda dogru cikmasi testin dogru oldugu anlamina gelmez. Allah hepimizin gonlune gore versin hayirli saglikli salih evlatlar olsun insaallahtabiki Allahın dedigi olur cnm ama çevremdekilerede yaptım çıktı ocak ayı cinsiyet tablosundada bakıp hesapladım hepsi çıktı
Erken canim daha. Normal yani. Ilk gebeliginse hele gec hisstemen cok cok normal:)merhaba kizlar heo takipteyim sizi yazmasamda muhakkak hergun girip okuyorum tabi size yetismek zor oluyo masallahiniz varbuarada bebislerini hisseden varmi 13 haftamiza girdik ama bi tik yok sadece bikere sol kasigimda pit pit diye bisey atti ama iki hafta once bayadirda hissetmiyorum sadce sol kasigimda girio cikan bi batma var okadar ama ben bebisimi hissedemiyorum sizce normalmi erkenmi daha
Canim ben gebeligi ogrendigimden beri decavite kullaniyorum. Ama bazi arkadaslar daha gec baslamis.arkadaşlar vitaminlere kaçıncı hafta başlamamız gerekiyor.
evet canm ilk gebeligim merak ettim hisseden varmi diye yoksa bendemi anaormallik var neyseki normalmis. acaba nasil bi duygu merakla bekliyorummErken canim daha. Normal yani. Ilk gebeliginse hele gec hisstemen cok cok normal:)
Ay bende pazartesi bi doktora perşembe başka bir doktora gideceğim bakalım iki tahmin ne çıkacakSormayın kızlar ,resmen erkek doktor fobim oluştu yahu
Ben oldum bile valla :)))
Kız olduğundan adım gibi emindim ama fena yanıldım :)))
ikinciye kısmet artık ne yapalımAynen canımm.
Hatta kız isimleri ve kıyafetleri bile bakmaya başlamıştık. :))
Yalan oldu valla :))
neden iki ayrı doktorAy bende pazartesi bi doktora perşembe başka bir doktora gideceğim bakalım iki tahmin ne çıkacak
Guzel bir duygu emin olabilirsin,bikac haftaya hissederiz insallah erkek cocuklari daha erken hissettiklerini soyluyorlar ama hayirlisi bakalimevet canm ilk gebeligim merak ettim hisseden varmi diye yoksa bendemi anaormallik var neyseki normalmis. acaba nasil bi duygu merakla bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?