aynen herseyin hayirlisi ikili test icin gittim cinsiyetini sordum daha erken dedi ama ogrenenler ogreniyo. bebismi bile goremedim kendine cevirdi iki dakikada hesaplama yapti bitti grseydim iyi olurdu iki hafata once gordum maslalahi vardi kipir kipir di insalah o tekmeleri biranonce erken hissederizGuzel bir duygu emin olabilirsin,bikac haftaya hissederiz insallah erkek cocuklari daha erken hissettiklerini soyluyorlar ama hayirlisi bakalim
Insallah annesi,karninda kivrilmasi onu elinle hissetmen okadar guzel ki anlatilmaz yasanir,bende persembe gidicem iple cekiyorum ne durumdayiz,insallah belli olur cinsiyetleri en kisa zamandaaynen herseyin hayirlisi ikili test icin gittim cinsiyetini sordum daha erken dedi ama ogrenenler ogreniyo. bebismi bile goremedim kendine cevirdi iki dakikada hesaplama yapti bitti grseydim iyi olurdu iki hafata once gordum maslalahi vardi kipir kipir di insalah o tekmeleri biranonce erken hissederiz
Ayni gündeyiz bendede aynisi ama pek bi manasiz geldi banaBugün ki takviminde yazan bu ilginç geldi bana
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
insallah canm yaa hayirlisi saglikli olsunlarrInsallah annesi,karninda kivrilmasi onu elinle hissetmen okadar guzel ki anlatilmaz yasanir,bende persembe gidicem iple cekiyorum ne durumdayiz,insallah belli olur cinsiyetleri en kisa zamanda
Bir gunle ben de aynisi yazmiyor☺☺☺☺Ayni gündeyiz bendede aynisi ama pek bi manasiz geldi bana
Amin insallah caniminsallah canm yaa hayirlisi saglikli olsunlarr
amin cnmCanim zaten yuzde 50 dogru cikma ihtimali var butun testlerin. Bunlarin bazilarinda dogru cikmasi testin dogru oldugu anlamina gelmez. Allah hepimizin gonlune gore versin hayirli saglikli salih evlatlar olsun insaallah
kızlar geldim. ikili test sonucumuz cok guzel cıktı 18. gun sonra 4 lu tarama yapılcak 20. haftada detaylı usg. cinsiyet göstermedi miniğim bi rht durmadı dr olcumu bıle zor yaptı 14+4 olmusuz. iğneyi haftada 1 e duüşürdü ve gün aşırı yuruyus yapabilirsin dedi
3. Gebelik artık yol oldu çok net anlıyorum canım hatta iki haftadır çok net anlıyorum. Şehirde ya da gaz gibi değil 8nsallah siz de yaşayınca göreceksiniz ki anneler bilirler.bazı doktorlar erken falan diyor yà değil insan hissedebilir2. Yada 3. Gebeligi olanlar
hissediyomusunuz bebek hareketlerini
çok azda olsa hissedenler olabiliyoms bu haftalarda??
Ben arada kucuk bir seyler hissediyorum gaz degil damar atisi degil eminim:)kalca kemigim hizasinda gobegimin altinda. Dr hissedebilirsin dedi. Esim de bazen dokunuyor hissederim mantigiyla ama henuz disardan hissedilecek derecede kuvvetli hareketler degil. Insaallah daha kuvvetlilerini de hissederiz hep beraber mutluluğumuzu burada birbirimizle ve eslerimizle paylasiriz. Hayirla o gunleri gormeyi de nasip et Allah im...amin2. Yada 3. Gebeligi olanlar
Ben hissediyorum.2. Yada 3. Gebeligi olanlar
2li ve 3lü taramayi biliyorum 4 lü daha gelişmis bi tarama testi amaHayırlı olsun canım. 4 lü tarama nedir kızlar? Ben 20. haftada detaylı ultrason yapılacak diye biliyordum.
Aaamin canim insallah ya bende 2 gundur biseyler hissediyorm ama a kadar hafifki ayırt etmete calisoyorum bebekmi yoksa barsak hareketimi diye ama çok farkli bebisin oldugu yerde tamda hep oluyo çok erken şu anda anlam yuklemek istemyorm ama bebekmi diyede dusunmekten alamyorm kendimi:) nette zayif ve gebelik geciren bayanlar erken hisseder diyo acabami dedim bendeBen arada kucuk bir seyler hissediyorum gaz degil damar atisi degil eminim:)kalca kemigim hizasinda gobegimin altinda. Dr hissedebilirsin dedi. Esim de bazen dokunuyor hissederim mantigiyla ama henuz disardan hissedilecek derecede kuvvetli hareketler degil. Insaallah daha kuvvetlilerini de hissederiz hep beraber mutluluğumuzu burada birbirimizle ve eslerimizle paylasiriz. Hayirla o gunleri gormeyi de nasip et Allah im...amin
4lu tarama daha gelişmisi sanirsam canim herkese yapiliyomu bilmiyorm risk grubuna yapliyodr belkideHayırlı olsun canım. 4 lü tarama nedir kızlar? Ben 20. haftada detaylı ultrason yapılacak diye biliyordum.
Ne zamandir pekiBen hissediyorum.
Valla hissetmiyorum ama bazen arada oturup kalkarken saplaniyomus gibi sanki,annem oyle anlatti saplanir gibiydi ilk hissettigimde dedi erkek kardesime,sadece kasik tarafima elimi koydum bastirdim biraz kalp atimi gibi bisey hissettim ki ihtimal vermiyorum yine,kizimda da zateb 20.hafta civarinda hissetmistim sanirim bikac haftaya hissetmeye baslariz2. Yada 3. Gebeligi olanlar
Geçen hafta kontrole gittiğimde Dr hissediyomusun dedi bende bisey pıt yapiyo kayboluyor gibi ama bebek mi gaz mi bilmem dedim işte bu kurnaz soruydu bu haftada daha bebek fln hissedemezsin dedi güldü2li ve 3lü taramayi biliyorum 4 lü daha gelişmis bi tarama testi ama
Aaamin canim insallah ya bende 2 gundur biseyler hissediyorm ama a kadar hafifki ayırt etmete calisoyorum bebekmi yoksa barsak hareketimi diye ama çok farkli bebisin oldugu yerde tamda hep oluyo çok erken şu anda anlam yuklemek istemyorm ama bebekmi diyede dusunmekten alamyorm kendimi:) nette zayif ve gebelik geciren bayanlar erken hisseder diyo acabami dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?