2017 Şubat Anneleri

Guzel bir duygu emin olabilirsin,bikac haftaya hissederiz insallah erkek cocuklari daha erken hissettiklerini soyluyorlar ama hayirlisi bakalim
aynen herseyin hayirlisi ikili test icin gittim cinsiyetini sordum daha erken dedi ama ogrenenler ogreniyo. bebismi bile goremedim kendine cevirdi iki dakikada hesaplama yapti bitti grseydim iyi olurdu iki hafata once gordum maslalahi vardi kipir kipir di insalah o tekmeleri biranonce erken hissederiz

Insallah annesi,karninda kivrilmasi onu elinle hissetmen okadar guzel ki anlatilmaz yasanir,bende persembe gidicem iple cekiyorum ne durumdayiz,insallah belli olur cinsiyetleri en kisa zamanda

Ayni gündeyiz bendede aynisi ama pek bi manasiz geldi bana

Yarin sabahta ben randevu aldim

2li testin sonucu icin gitcem..acaba usg yaparmi tekrar ya ben bebisi usg a göre haftasini takip ettigim

icin mrk ediyorum uyumlulugunu kontrol ediyrm her seferinde

Hayırlı olsun canım. 4 lü tarama nedir kızlar? Ben 20. haftada detaylı ultrason yapılacak diye biliyordum.

2. Yada 3. Gebeligi olanlar

hissediyomusunuz bebek hareketlerini

çok azda olsa hissedenler olabiliyoms bu haftalarda??

3. Gebelik artık yol oldu çok net anlıyorum canım hatta iki haftadır çok net anlıyorum. Şehirde ya da gaz gibi değil 8nsallah siz de yaşayınca göreceksiniz ki anneler bilirler.bazı doktorlar erken falan diyor yà değil insan hissedebilir

Ben arada kucuk bir seyler hissediyorum gaz degil damar atisi degil eminim:)kalca kemigim hizasinda gobegimin altinda. Dr hissedebilirsin dedi. Esim de bazen dokunuyor hissederim mantigiyla ama henuz disardan hissedilecek derecede kuvvetli hareketler degil. Insaallah daha kuvvetlilerini de hissederiz hep beraber mutluluğumuzu burada birbirimizle ve eslerimizle paylasiriz. Hayirla o gunleri gormeyi de nasip et Allah im...amin

Hayırlı olsun canım. 4 lü tarama nedir kızlar? Ben 20. haftada detaylı ultrason yapılacak diye biliyordum.
2li ve 3lü taramayi biliyorum 4 lü daha gelişmis bi tarama testi ama
Aaamin canim insallah ya bende 2 gundur biseyler hissediyorm ama a kadar hafifki ayırt etmete calisoyorum bebekmi yoksa barsak hareketimi diye ama çok farkli bebisin oldugu yerde tamda hep oluyo çok erken şu anda anlam yuklemek istemyorm ama bebekmi diyede dusunmekten alamyorm kendimi:) nette zayif ve gebelik geciren bayanlar erken hisseder diyo acabami dedim bende

Benim doktorum da 17. Haftada gel 3lu test yapalim dedi. 20 de detaylı ya çağırır.
Aman Allahım 20 mi? Vakit nasıl geçiyor kizlar

Valla hissetmiyorum ama bazen arada oturup kalkarken saplaniyomus gibi sanki,annem oyle anlatti saplanir gibiydi ilk hissettigimde dedi erkek kardesime,sadece kasik tarafima elimi koydum bastirdim biraz kalp atimi gibi bisey hissettim ki ihtimal vermiyorum yine,kizimda da zateb 20.hafta civarinda hissetmistim sanirim bikac haftaya hissetmeye baslariz

Geçen hafta kontrole gittiğimde Dr hissediyomusun dedi bende bisey pıt yapiyo kayboluyor gibi ama bebek mi gaz mi bilmem dedim işte bu kurnaz soruydu bu haftada daha bebek fln hissedemezsin dedi güldü gaz o gaz dedi bide bende zaten kesin hissediyom dememistim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…