2017 Şubat Anneleri

Yarin sabahta ben randevu aldim

2li testin sonucu icin gitcem..acaba usg yaparmi tekrar ya ben bebisi usg a göre haftasini takip ettigim

icin mrk ediyorum uyumlulugunu kontrol ediyrm her seferinde
hayırlı olsun. bişey sorsam günümüz aynı merak ettim de. vitaminleri dr un kaçıncı hafta başlattı ve hangilerini verdi. tşk.

Ben ilk bebekte 18.haftada hissetmistim:) bi umut iste ne acelemz varsaŞeftali kadar olmuş yavrucak biyerde okudum bugun seftali kadar diyo

hayırlı olsun. bişey sorsam günümüz aynı merak ettim de. vitaminleri dr un kaçıncı hafta başlattı ve hangilerini verdi. tşk.
Canim henüz başlamadim ben yarin baslar diye umut ediyorm ama benim dr antika biraz ilac kullandrmayi sevmiyo o yuzden dr degistirmeyi düsünyorm hatta

Ben ilk bebekte 18.haftada hissetmistim:) bi umut iste ne acelemz varsaŞeftali kadar olmuş yavrucak biyerde okudum bugun seftali kadar diyo
:) aynen eğer gerçekten eveeettt hissediyorum deyip atlasaymisim Dr un cvbiyla fena bozulcakmisim aynen bende okudum şeftali kadar mis

2. Yada 3. Gebeligi olanlar

hissediyomusunuz bebek hareketlerini

çok azda olsa hissedenler olabiliyoms bu haftalarda??

2.ci gebeliğim canım. 14.cü haftada hissettim ilk ama istikrarlı olmuyor.Gün için de kendimi dinlersem 1-2 kere hissediyorum. Dikkat etmezsem hissedemiyorum.

Ismim elif 22 yasindayim ev hanimiyim vee 20 subat 2017 annesi olacagim insaAllah tahmini dgum tarihim hepicinizle tanistima cok sevindim canlarim benim veee TRABZONLUYUM emme ikamet istanbul

Ismim elif 22 yasindayim ev hanimiyim vee 20 subat 2017 annesi olacagim insaAllah tahmini dgum tarihim hepicinizle tanistima cok sevindim canlarim benim veee TRABZONLUYUM emme ikamet istanbul
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmussun anaammm sen güççükmüşsün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…