2017 Şubat Anneleri

Göbüşleri yarıştırıyoz ablacim
Ay demeyin ben sonuncu olacağım gibi göbek yarışmasında. midem bulanmiyor ,herşeyi az az yiyebiliyorken kiyafetsiz 51 kilo ile hamile kaldım 50 kiloyum o da üzerimde kıyafetler ile . Bugün birisi sende birşeyler varmış ama hiç de öyle görünmüyor diyor saklanıyor benimki dedim bende

Herkese merhaba öncelikle hepinizin bebeğine sağlık diliyorum. Bir sorum olacaktı sizlere. 12+5 günlük olduk bugün. 1 Ağustos'ta özelde gittiğim doktorum 5 cm ölçmüştü boyunu. Bugün bir rahatsızlıktan dolayı devlet hastanesine gittim 6.8 cm çıktı. Arada 18 mm var 10 günde. Sizce iyi mi? Bebek günde kaç mm büyüyor bir bilginiz var mı? Zor süreçlerden sonra elde edince her şeye takıyorum galiba :)

Bu arada listeye beni de ekler misiniz :) 25 yaşındayım, öğretmenim, Ağrı'da yaşıyorum görev gereği, beklenen doğum tarihi 18/02/2017, doktor erkek dedi :)

Bende 52yle hamle kaldm 53 üm simdi minnak bi göbuş vardi zaten ondan belli benimki yoksa belli olmazdi yine

Yani canim gunde ne kadar buyur bebisler benim bilgim yok cok da ayrintiya takilma doktor haftasiyla uyumludir diyorsa cok sukur de bir dahaki dr ziyareti icin gun say ve tadini cikar. Benim 4. Gebeligim 3 tane dusugum var artik hafta hafta takip etmiyorum bazen kacinci haftada oldugumu unutuyorum. Hele kac cm oldu muhabbetine hic girmiyorum. Onceden bigun mercimek kadar bugun nohut kadar bugun parmak kadar diye sayikliyordum ortalikta. Baktim kafayi yiyecem en iyisi dedim cok bakmamak...

Ne kadar ideal kilolarla hamile kalmissiniz. Ben 60 la hamile kaldim:)simdi 61 62 gidip geliyorum tartida.ay ne guzel siz 15 kilo alsaniz da sikinti yok

Benim 4 düşük var canım bu 5. Gebelik ve devam eden ilk gebeliğim. O yüzden korkular bir türlü bırakmıyor. Doktor haftasıyla uyumlu dedi ama işte merak ettim yine içimdeki şeytan durdurmuyor beni :)

Çok ayrintiya takilinca zamanda geçmiyo

Ne kadar ideal kilolarla hamile kalmissiniz. Ben 60 la hamile kaldim:)simdi 61 62 gidip geliyorum tartida.ay ne guzel siz 15 kilo alsaniz da sikinti yok
Kiz bu bile fazla bna göre ilkinde 47yle kalmiştim aldigim kiloyu vermeden kaldim o yuzden böyle oldu benim ama dogumdan sonra cok cabuk gidiyoms kilolar benim ark.dogm yapti 1 ayda fit oldu kiz ondan çok takmayin ama aşırıda almamak lazim tabi yinede..

Benim 4 düşük var canım bu 5. Gebelik ve devam eden ilk gebeliğim. O yüzden korkular bir türlü bırakmıyor. Doktor haftasıyla uyumlu dedi ama işte merak ettim yine içimdeki şeytan durdurmuyor beni :)
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insaallah bu defa sana da bana da butun anne adaylarina da. Esekten dusmusun halinden esekten dusen anlar. Heyecanini korkunu cok iyi anliyorum. Evrene pozitif enerji yayiyoruz o da bize pozitif olarak istedigimizi veriyor:)ne yapiyomusuz pozitif dusunuyormusuz:)))

Ben de 3 gebelikte toplamda 60 oldum bi turlu veremedim kiloyu. Ideal kilon 57 dir benim. 3 kilo fazlayla hamile kaldim. Bi de sirt ustu yatiyorum hareket yok ben cok sisecem gibi. Oyle gorunuyor:)amaaan....kizim saglikli olsun da emzirerek zayiflarim ben de

Özel bir sebep yok canım tahlilleri devlette yaptırmak için. Özelde çok tutuyorlar aynı tahlilleri ücretsiz yaptırmak işime geliyor aile hekimim de yok şuan ikamet değiştirme surecindeyim.
bende oyleyim canm iki doktor iyi oluyo doktorum nederse tahlilleri devlette yapiyorum enazindan guvenilir oluyo. buarada salliala hatirladinmi beni kimyasal gebelik topiginden. ayni gun hamile oldugumuzu ogrenmistik okadar beklememize ragmen ayni ay hamile kalmisiz. nasil gidiyo hersey yolundadir insallahh

Amin canım Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :) aynen yaşamayan anlamıyor yeri geliyor doktor bile anlamıyor neler hissettiklerimizi :) zaten ben de bundan sonra çok takmak istemiyorum. Inşallah elimden geldiğince pozitif enerji yollarım ben de. Çok sağ ol canım cevapların için

Ne zamandir peki
İlk 12. Haftada hissettim. Bugünlerde daha çok hissediyorum. Öyle seyirme gibi değil. Dısardan belli olan bir hissedilmede değil. Oğlumdan biliyorum. O sebeple bebeğin hareketi olduğundan eminim. Karnımda içten bir hareketlenme oluyor. Bi hoş oluyorsun. Az kaldı inşallah hepimiz dısardan belli olacak şekilde hissedeceğiz Allahın izniyle

Aynen bebüsler büyüsunde saglikla insallah verilir kilo...havalar çok sicak disari çikilcak gibi degil yuruyş yapım desem mümkun degil evin icinde bile sicaktan patliyorm dişarisi aşıri sicak çalisanlara allah kolaylik versin valla çok zor bu sicakta...

sabun kayiyo gibi dimi çok hafif zor hissedlyo boyle kelebek pirpır eder diyolarya ondan daha hafif bisey.

Amin.gercekten sicak Allah herkese kolayliklar versin. Hamileligimizi selametle atlatmayi da bize nasip eylesin

İyi akşamlar hamişler.Şöyle bir okudum geçen sayfaları da utandım kendimdenBen 84 kilo ile hamile kaldım.Şu an 79.6 falanım ama.Kendimi ayı gibi hissettim.Çıkış kapısı ne taraftaydı.Ben gideyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…