- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Tabii canım unutur muyum takip ediyorum yazdıklarını takvim de yapıldı sonunda yakışmışbende oyleyim canm iki doktor iyi oluyo doktorum nederse tahlilleri devlette yapiyorum enazindan guvenilir oluyo. buarada salliala hatirladinmi beni kimyasal gebelik topiginden. ayni gun hamile oldugumuzu ogrenmistik okadar beklememize ragmen ayni ay hamile kalmisiz. nasil gidiyo hersey yolundadir insallahh
Benim normal kilomdur hep en fazla 52 ile 50 arasında gezerim. Ama ilk gebeliğim sonrası ne olur Allah kerim böyle mi gidecek acaba bilinmez. Pko hastasıyım doktorum uyardı sonrasında kilo vermen zor olur dikkatli ol diye.Ne kadar ideal kilolarla hamile kalmissiniz. Ben 60 la hamile kaldim:)simdi 61 62 gidip geliyorum tartida.ay ne guzel siz 15 kilo alsaniz da sikinti yok
Aynen o bi kilo bile eminim fark etmiştir zaten direk göbek çevresinde olunca. Olsun ya azıcık belli olsun istiyorum bende artıkBende 52yle hamle kaldm 53 üm simdi minnak bi göbuş vardi zaten ondan belli benimki yoksa belli olmazdi yine
Eklerim canım. Sabahtan beri oturamadım ama herkesi not aldım ekleyeceğimBu arada listeye beni de ekler misiniz :) 25 yaşındayım, öğretmenim, Ağrı'da yaşıyorum görev gereği, beklenen doğum tarihi 18/02/2017, doktor erkek dedi :)
Canım bende gestasyonel diyabet var.Hem diyet yapıyorum hem insülin kullanıyorum.aO yüzden gidiyor kilolar .5 kilo mu verdin...ay yok kiz kendine haksizlik etmeee. Bizde 1 gram et bin ayip orter derler:)))
bende 60 la hamile kaldım tek isteğim en fazla 72 olmak şöyle bir hesp yaptım doğumdan 5 kilo vermiş çıksam yani ilk 3 gün içinde emzirme de ilk 3 ay bi 3-4 kilo versem geriye 3-4 kilo fazlam kalır doğum yapan biri içinde 3-4 kilo çok fazla değilNe kadar ideal kilolarla hamile kalmissiniz. Ben 60 la hamile kaldim:)simdi 61 62 gidip geliyorum tartida.ay ne guzel siz 15 kilo alsaniz da sikinti yok
Teşekkürler canım :)Eklerim canım. Sabahtan beri oturamadım ama herkesi not aldım ekleyeceğim
tuvalet eğitimi konusun da velilerimden duyduğum en önemli şey gece gündüz aynı anda bezi bırakmakmış hepsi o şekilde başarılı olmuş kaç aylık çocuğunuz belki de hazır değildir kendinizi yıpratmayınBu sabah kızıma tuvalet eğitimine başladım hiçbir şeyinde bu kadar zorlanmamıştım. Emziği ve memeyi o kadar rahat bıraktı ki şaşırdım. Uyku eğitimi de çok başarılıydı ama bu çok zormuş ayaklarım zonkluyor şu an. Tam bir sabır işi. Kardeşi gelmeden halletmem lazım seneye yaza hangi biriyle uğraşacağım yoksa10 kere altına yaptıysa 2 kere tuvalete yaptı bugün hüsranla bitti. Öğle uykusunda bezlemedim bir gittim hem çiş hem kaka yapmış sonrasını anlatmayım Ama öyle çok seviyorum ki kızamıyorum bile. eşim geldi ona patladım. Biraz işe yarasın bensiz hiçbir şey yapamıyor kızı alıp dışarı çıkmıyor hep dizimin dibindeler. Hamileyim ben ya hiç dinlenemiyorum. İlk bebeği olanlar bol bol yatsınlar, bebek bakımı konusunda kitaplar okusunlar.
Allah kolaylık versin canım. Ah ah bende çok ara vermeden ikinci olsun istiyorum ama bu tür dertler de var demi. Eşlerin yardımı çok önemli inşaallah biraz fayda eder patlaman da aklına dank eder onun da.Bu sabah kızıma tuvalet eğitimine başladım hiçbir şeyinde bu kadar zorlanmamıştım. Emziği ve memeyi o kadar rahat bıraktı ki şaşırdım. Uyku eğitimi de çok başarılıydı ama bu çok zormuş ayaklarım zonkluyor şu an. Tam bir sabır işi. Kardeşi gelmeden halletmem lazım seneye yaza hangi biriyle uğraşacağım yoksa10 kere altına yaptıysa 2 kere tuvalete yaptı bugün hüsranla bitti. Öğle uykusunda bezlemedim bir gittim hem çiş hem kaka yapmış sonrasını anlatmayım Ama öyle çok seviyorum ki kızamıyorum bile. eşim geldi ona patladım. Biraz işe yarasın bensiz hiçbir şey yapamıyor kızı alıp dışarı çıkmıyor hep dizimin dibindeler. Hamileyim ben ya hiç dinlenemiyorum. İlk bebeği olanlar bol bol yatsınlar, bebek bakımı konusunda kitaplar okusunlar.
Inşaallah evdeki hesap çarşıya uyar plan güzel çünkübende 60 la hamile kaldım tek isteğim en fazla 72 olmak şöyle bir hesp yaptım doğumdan 5 kilo vermiş çıksam yani ilk 3 gün içinde emzirme de ilk 3 ay bi 3-4 kilo versem geriye 3-4 kilo fazlam kalır doğum yapan biri içinde 3-4 kilo çok fazla değil
Kaç yaşında kızın. Üç gün dişini sıkacaksın. Ve bu işe başladınmı artık bezi kesinlikle gece ve gündüz bırakacaksın. Uyurkende takma. Bırak işesin. O ıslaklık rahatsız edince bırakıyorlar yoksa zor. Yiğenim öğrendiyse herkes öğrenir. Okadar zor bir çocuktuki sırf tuvalte gitmemek için tutardı. Acıyoooo bez tak diye ağlardı. Acıyosa tuvalete dedik taviz vermedik. Ve gerçekten 3. gün bu iş tamamdı. Zor oluyor ama şimdi bizde oda rahat etti. Ama kesinlikle başlangıcı zor ve sabır istiyor.Bu sabah kızıma tuvalet eğitimine başladım hiçbir şeyinde bu kadar zorlanmamıştım. Emziği ve memeyi o kadar rahat bıraktı ki şaşırdım. Uyku eğitimi de çok başarılıydı ama bu çok zormuş ayaklarım zonkluyor şu an. Tam bir sabır işi. Kardeşi gelmeden halletmem lazım seneye yaza hangi biriyle uğraşacağım yoksa10 kere altına yaptıysa 2 kere tuvalete yaptı bugün hüsranla bitti. Öğle uykusunda bezlemedim bir gittim hem çiş hem kaka yapmış sonrasını anlatmayım Ama öyle çok seviyorum ki kızamıyorum bile. eşim geldi ona patladım. Biraz işe yarasın bensiz hiçbir şey yapamıyor kızı alıp dışarı çıkmıyor hep dizimin dibindeler. Hamileyim ben ya hiç dinlenemiyorum. İlk bebeği olanlar bol bol yatsınlar, bebek bakımı konusunda kitaplar okusunlar.
benim akıntı devam ediyor canım. beyaz- krem rengi bir akıntı. bazen çok yoğun oluyor kıvamı ama genelde hamilelik öncesi akıntılarım gibi çok çok yoğun kıvamlı olmuyor.@HedefVeBasari akıntı varmı diye sormuştum canım varsa ne renk kıvamı nasıl
ben sandim ki unutuldukTabii canım unutur muyum takip ediyorum yazdıklarını takvim de yapıldı sonunda yakışmışinşaallah öyledir pazartesi gidiyorum bakalım doktora sonra da perşembe gideceğim özele bi doktor buldum kendime beğenirsem doğumu filan hep onda düşünüyorum. Iyisin sende demi
bendeeee yatak odasında yatıp salonda odalarda uyanıyoruuummm gece deli gibi dolanıyorum ewin her yerinde sıcak bı yandan üstüne yatarım korkusu bi yandanGünaydın. Hiç uyuyamadım. Gözümü bile kapatamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?