2017 Şubat Anneleri

Tabii canım unutur muyum takip ediyorum yazdıklarını takvim de yapıldı sonunda yakışmış inşaallah öyledir pazartesi gidiyorum bakalım doktora sonra da perşembe gideceğim özele bi doktor buldum kendime beğenirsem doğumu filan hep onda düşünüyorum. Iyisin sende demi

Ne kadar ideal kilolarla hamile kalmissiniz. Ben 60 la hamile kaldim:)simdi 61 62 gidip geliyorum tartida.ay ne guzel siz 15 kilo alsaniz da sikinti yok
Benim normal kilomdur hep en fazla 52 ile 50 arasında gezerim. Ama ilk gebeliğim sonrası ne olur Allah kerim böyle mi gidecek acaba bilinmez. Pko hastasıyım doktorum uyardı sonrasında kilo vermen zor olur dikkatli ol diye.

Ne kadar ideal kilolarla hamile kalmissiniz. Ben 60 la hamile kaldim:)simdi 61 62 gidip geliyorum tartida.ay ne guzel siz 15 kilo alsaniz da sikinti yok
bende 60 la hamile kaldım tek isteğim en fazla 72 olmak şöyle bir hesp yaptım doğumdan 5 kilo vermiş çıksam yani ilk 3 gün içinde emzirme de ilk 3 ay bi 3-4 kilo versem geriye 3-4 kilo fazlam kalır doğum yapan biri içinde 3-4 kilo çok fazla değil

Bu sabah kızıma tuvalet eğitimine başladım hiçbir şeyinde bu kadar zorlanmamıştım. Emziği ve memeyi o kadar rahat bıraktı ki şaşırdım. Uyku eğitimi de çok başarılıydı ama bu çok zormuş ayaklarım zonkluyor şu an. Tam bir sabır işi. Kardeşi gelmeden halletmem lazım seneye yaza hangi biriyle uğraşacağım yoksa 10 kere altına yaptıysa 2 kere tuvalete yaptı bugün hüsranla bitti. Öğle uykusunda bezlemedim bir gittim hem çiş hem kaka yapmış sonrasını anlatmayım Ama öyle çok seviyorum ki kızamıyorum bile. eşim geldi ona patladım. Biraz işe yarasın bensiz hiçbir şey yapamıyor kızı alıp dışarı çıkmıyor hep dizimin dibindeler. Hamileyim ben ya hiç dinlenemiyorum. İlk bebeği olanlar bol bol yatsınlar, bebek bakımı konusunda kitaplar okusunlar.

tuvalet eğitimi konusun da velilerimden duyduğum en önemli şey gece gündüz aynı anda bezi bırakmakmış hepsi o şekilde başarılı olmuş kaç aylık çocuğunuz belki de hazır değildir kendinizi yıpratmayın

Allah kolaylık versin canım. Ah ah bende çok ara vermeden ikinci olsun istiyorum ama bu tür dertler de var demi. Eşlerin yardımı çok önemli inşaallah biraz fayda eder patlaman da aklına dank eder onun da.

Inşaallah evdeki hesap çarşıya uyar plan güzel çünkü

Kaç yaşında kızın. Üç gün dişini sıkacaksın. Ve bu işe başladınmı artık bezi kesinlikle gece ve gündüz bırakacaksın. Uyurkende takma. Bırak işesin. O ıslaklık rahatsız edince bırakıyorlar yoksa zor. Yiğenim öğrendiyse herkes öğrenir. Okadar zor bir çocuktuki sırf tuvalte gitmemek için tutardı. Acıyoooo bez tak diye ağlardı. Acıyosa tuvalete dedik taviz vermedik. Ve gerçekten 3. gün bu iş tamamdı. Zor oluyor ama şimdi bizde oda rahat etti. Ama kesinlikle başlangıcı zor ve sabır istiyor.

Herkese merhaba, başından beri takip ettiğim halde aranıza yeni katıldım. Oldukça bulantılı ve stresli bir 3 ayı geride bıraktım. 6. Haftada ve 13. Haftada 2 kez kanamam oldu. Bu hafta da kendi doktorum dışında bir doktora gittim kanama alanım olduğunu ve rahmin bundan memnun olmadığı için kasıldığı söyledi. Fitil verdi.
Anlayacağınız stresli bir takip sürecimiz var. Bir süre 2 farklı doktora gideceğim. En azından riskli dönem bitene kadar.
Ankara'da yaşıyorum, mimarım, doktorumuz erkek dedi ama haftaya netleşir heralde. Beklenen doğum tarihi 09.02.2017

ben sandim ki unutulduk iyi iste neguzel insallahta sagsalim dogum yapariz kavusuruz bebislerimize. allaha sukur iyiyiz ikili testimizide yaptirdik sonuclarini bekkiyoruz hayislirisi olsun artik.

Günaydın. Hiç uyuyamadım. Gözümü bile kapatamadım.
bendeeee yatak odasında yatıp salonda odalarda uyanıyoruuummm gece deli gibi dolanıyorum ewin her yerinde sıcak bı yandan üstüne yatarım korkusu bi yandan sabahta işyerinde kafamı zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…