Anamgillerle yengemgiller geldineler kacirdim
bendeeee yatak odasında yatıp salonda odalarda uyanıyoruuummm gece deli gibi dolanıyorum ewin her yerinde sıcak bı yandan üstüne yatarım korkusu bi yandansabahta işyerinde kafamı zor tutuyorum
Günaydın. Hiç uyuyamadım. Gözümü bile kapatamadım.
hemen çürüteyim tezi. Oğlum hiç aşağıda olmadı hep yukardaydı nerdeyse midemde :) parlaklık konusunda bişi diyemicem uykusuzluktan ikisininde feri yok şuanBugün ki takviminde yazan bu ilginç geldi bana
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
Bu sabah kızıma tuvalet eğitimine başladım hiçbir şeyinde bu kadar zorlanmamıştım. Emziği ve memeyi o kadar rahat bıraktı ki şaşırdım. Uyku eğitimi de çok başarılıydı ama bu çok zormuş ayaklarım zonkluyor şu an. Tam bir sabır işi. Kardeşi gelmeden halletmem lazım seneye yaza hangi biriyle uğraşacağım yoksa10 kere altına yaptıysa 2 kere tuvalete yaptı bugün hüsranla bitti. Öğle uykusunda bezlemedim bir gittim hem çiş hem kaka yapmış sonrasını anlatmayım Ama öyle çok seviyorum ki kızamıyorum bile. eşim geldi ona patladım. Biraz işe yarasın bensiz hiçbir şey yapamıyor kızı alıp dışarı çıkmıyor hep dizimin dibindeler. Hamileyim ben ya hiç dinlenemiyorum. İlk bebeği olanlar bol bol yatsınlar, bebek bakımı konusunda kitaplar okusunlar.
cabım bu kadar erken hissetmen biraz zor. Hem karın yapıınla ilgili hem de dediğim gibi az erken okadar kuvvetli değiller şimdilik. Ben oğlumun hareketlerini 24. hafta falan anca hissetmiştim gerçi bir daha da hiç durmadı...2. Yada 3. Gebeligi olanlar
hissediyomusunuz bebek hareketlerini
çok azda olsa hissedenler olabiliyoms bu haftalarda??
işte ben dalarsam onun farkında olmam dıe korkuyorum cnm yaaaÜstüne yatmaktan bu kadar korkma canım.
Ben 15 haftalığım ,hala yatabiliyorum karnımıb üzerine. Tabi dümdüz yatıp ağırlığımı vermiyorum. Kollarım yastığın altında ,bacağımın biri yukarı çekilmiş şekilde. Rahat ol yani :)
Karin tarafina yastik alabilirsin ister bacak arana koyarsin ister karnina ben karnina koyuyorum hem sariliyorum hem rahat yatiyorumişte ben dalarsam onun farkında olmam dıe korkuyorum cnm yaaanormlde hep yüzüstü yatardım uykum cok hassas oldu ıyıce üstüne yatmamamya dikkat et dıolar ya kafa kurcalıyolar dr baska etraf baska dıo her konuda
Ben ilk bebekte 18. Haftada hissetmistim ama su an 13. Haftadaym bencede erken 16 da filan hissederm heraldecabım bu kadar erken hissetmen biraz zor. Hem karın yapıınla ilgili hem de dediğim gibi az erken okadar kuvvetli değiller şimdilik. Ben oğlumun hareketlerini 24. hafta falan anca hissetmiştim gerçi bir daha da hiç durmadı...
Bende aynı şekilde uyuyorum. Kocam yerine yastıkla sarmaş dolaş oldum :) :)Karin tarafina yastik alabilirsin ister bacak arana koyarsin ister karnina ben karnina koyuyorum hem sariliyorum hem rahat yatiyorum
işte ben dalarsam onun farkında olmam dıe korkuyorum cnm yaaanormlde hep yüzüstü yatardım uykum cok hassas oldu ıyıce üstüne yatmamamya dikkat et dıolar ya kafa kurcalıyolar dr baska etraf baska dıo her konuda
maşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... sabah ve akşam rutin bulantılarım halsizliğim tembelliğim ne zaman geçecekkkkkkkk biraksalar akşama kadar yatarım tuvalete bile kalkmadan.Kizlar şimdi dr dan ciktim 2 li taramada bi sıknti cıkmadı çok şükür benim de yine yapicani yapti ve vitamin başlamadi ben diş ağrisindan korktugumu söyledde osteocare diye bi ilac verdi resmen osteoporoz ilaci neyse doguma kadar kullan dedi bilen varmi bu ilaci¿bu arada dr a normal dogm yapamazmym ben diye sordum kan sulandiricilari kullanyrm diye yapabilirsin dedi 34.haftada kesicez dedi ve icim bi nebzede olsa rahatladı artik vitamin takviyesinide saglik ocagndan yazdircam napayim
Kizlar şimdi dr dan ciktim 2 li taramada bi sıknti cıkmadı çok şükür benim de yine yapicani yapti ve vitamin başlamadi ben diş ağrisindan korktugumu söyledde osteocare diye bi ilac verdi resmen osteoporoz ilaci neyse doguma kadar kullan dedi bilen varmi bu ilaci¿bu arada dr a normal dogm yapamazmym ben diye sordum kan sulandiricilari kullanyrm diye yapabilirsin dedi 34.haftada kesicez dedi ve icim bi nebzede olsa rahatladı artik vitamin takviyesinide saglik ocagndan yazdircam napayim
canım öncelikle tebrik ederim darısı tüm test sonuçlarını bekleyenlere :)Kizlar şimdi dr dan ciktim 2 li taramada bi sıknti cıkmadı çok şükür benim de yine yapicani yapti ve vitamin başlamadi ben diş ağrisindan korktugumu söyledde osteocare diye bi ilac verdi resmen osteoporoz ilaci neyse doguma kadar kullan dedi bilen varmi bu ilaci¿bu arada dr a normal dogm yapamazmym ben diye sordum kan sulandiricilari kullanyrm diye yapabilirsin dedi 34.haftada kesicez dedi ve icim bi nebzede olsa rahatladı artik vitamin takviyesinide saglik ocagndan yazdircam napayim
turuncu diş ağrısı kalsiyum eksikliğinden oluyor gebelikte..yumurta,süt,peynir,roka diyorum canım tabi yiyebiliyorsanHadi gözün aydın canım.
Benimde dişlerim sızlıyor. Senin dediğin osteocare 'i bi araştırayım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?