2017 Şubat Anneleri

bendeeee yatak odasında yatıp salonda odalarda uyanıyoruuummm gece deli gibi dolanıyorum ewin her yerinde sıcak bı yandan üstüne yatarım korkusu bi yandan sabahta işyerinde kafamı zor tutuyorum

Üstüne yatmaktan bu kadar korkma canım.
Ben 15 haftalığım ,hala yatabiliyorum karnımıb üzerine. Tabi dümdüz yatıp ağırlığımı vermiyorum. Kollarım yastığın altında ,bacağımın biri yukarı çekilmiş şekilde. Rahat ol yani :)

hemen çürüteyim tezi. Oğlum hiç aşağıda olmadı hep yukardaydı nerdeyse midemde :) parlaklık konusunda bişi diyemicem uykusuzluktan ikisininde feri yok şuan

Tatlım daha çok yenisiniz. Bol bol sabırlı ol. İki kova temiz su hazırla yakınına. Sen sabırlı olursan daha çabuk öğrenir.
Benim oğlum tam 5 gün ortalığa yaptı.
6.cı gün anne çiş dedi ve bitti eziyet :))
Bol bol sabır diliyorum

2. Yada 3. Gebeligi olanlar

hissediyomusunuz bebek hareketlerini

çok azda olsa hissedenler olabiliyoms bu haftalarda??
cabım bu kadar erken hissetmen biraz zor. Hem karın yapıınla ilgili hem de dediğim gibi az erken okadar kuvvetli değiller şimdilik. Ben oğlumun hareketlerini 24. hafta falan anca hissetmiştim gerçi bir daha da hiç durmadı...

işte ben dalarsam onun farkında olmam dıe korkuyorum cnm yaaa normlde hep yüzüstü yatardım uykum cok hassas oldu ıyıce üstüne yatmamamya dikkat et dıolar ya kafa kurcalıyolar dr baska etraf baska dıo her konuda

Günaydın kızlaar :)
Okadaar çok şey yazılmışki hangi birini alıntılayım bilemedim oyüzden aklımda kaldığı kadarıyla merak edilen sorulara ve yapılan yorumlara yazcam bişiler.

Öncelikle, benim herifin uyuzluğundan beri giremediğim için endişelenenler olmuş. Aslında ogün akşamüstü hiç beklenmedik şekilde eşim iyi davranmaya başladı.ilk defa çorba yaptı bana.tabi şaşırdım bukadar hızlı geri adım atmasına.meğer 2 saat sonra kuzeni bize kalmaya gelcekmiş hastane işi olduğu için.yani acil barışması gerekmiş.işi düşmese bilmiyorum artık kaç gün hem suçlu hem güçlüyü oynardı.

Neyse konu öylece kapandı ama bu mesele bana ders oldu.bundan sonra her akşam yemeğimi yaptırcam ona.domates peynir bile olsa isticem.yok bulanıyom yemem, aman geç oldu demicem.çünkü ben önemsemeyince onun hiç umrunda olmuyo görmüş oldum.

Tam 2 gün kıvama geldi derken dün yine sinir etti. Gece 1buçuğa kadar dizi izledi. Ben bu hamilelik sürecinde akşam mesela 9da uyuduysam atıyorum 11de uykum bölündüyse bulantı başlıyo. O da bunu biliyo ama uykusu gelmemişmiş vs. Derken ben 11buçukta zarzor uyudum, uyku arası hala yanıma gelmediğini görünce uyanıverdim baktım içerde dizi izliyo saat 1buçuk.tuttu mu beni bulantı.dedim senin yüzünden, hala tepki vermiyo. Yanında öğürdüm soda içtim tık yok, inada bindirdi. Gittim yattım. Birazdan ipadin şarjı bitince damladı yanıma. Ama ben hala bulanıyom.1 saat de ben onu uyutmadım oh olsun. Sonra sızmışım malum 3e geliyodu artık.

Kısacası insan bencil ve rahatına düşkün olursa, istersen yüz kere kavga et yine düşüncesizlik yapabiliyo. Artık onun karakterini bi yana bırakıp dua ediyorum ki Allahım bana ve yavruma sağlık sıhhat güç enerji versin, ona muhtaç etmesin. Aslında sürekli takip edip, pohpohlayıp, çocuk gibi yönlendirirsen yapmıcak biri değil ama bıkıyo insan bi saatten sonra, halden anlamasını bekliyo.o da onda yok malesef.çünkü kadınların insan yerine konmadığı bi kültürde yetişmiş ve benim beklentilerim ona fazla geliyo.oyüzden ya kaçıyo evden ya da sıkıntıları normalleştirip önemsemiyo.

Hep böylemiydi diye soranlar olmuş, hayır değildi.elde edene kadar kırk takla attı.evlenince de fabrika ayarına döndü.ama yine de evliliğin ilk aylarına göre çok çok iyi şuan, ozamanlar daha da kötüydük. Öyle kalsaydı bebek düşünmezdim zaten.

Çook uzattım lafı.güya özet geçecektim.
Merak eden arkadaşlar çok sağolun, düşünülmek güzel..böyle baya içimi döktüm ama şuan çok iyyim. Eşimin her nekadar düşüncesiz olsa da yola gelecek biri olduğunu düşünüyorum sanırım.ümidim güç veriyo bana.onun da hakkından gelcem az kaldı :)))

Herşey için çook sağolun kızlar, iyki varsınız...

Karin tarafina yastik alabilirsin ister bacak arana koyarsin ister karnina ben karnina koyuyorum hem sariliyorum hem rahat yatiyorum

Ben ilk bebekte 18. Haftada hissetmistim ama su an 13. Haftadaym bencede erken 16 da filan hissederm heralde

Kizlar şimdi dr dan ciktim 2 li taramada bi sıknti cıkmadı çok şükür benim de yine yapicani yapti ve vitamin başlamadi ben diş ağrisindan korktugumu söyledde osteocare diye bi ilac verdi resmen osteoporoz ilaci neyse doguma kadar kullan dedi bilen varmi bu ilaci¿bu arada dr a normal dogm yapamazmym ben diye sordum kan sulandiricilari kullanyrm diye yapabilirsin dedi 34.haftada kesicez dedi ve icim bi nebzede olsa rahatladı artik vitamin takviyesinide saglik ocagndan yazdircam napayim

Kizlar gunaydin hadi bakalim bana gene bir el atalim nolur simdi kan verdim 41 hamilenin 1 er ayetel kursisine ihtiyacim var okuyuanlar yazimi begenebikir mi test sonucum bir saate cikacak sadece hamileler okusun lutfen ve begensinki sayiyi ona gore ayarlayayim simdiden allah razi olsun raabim tez zamanda hayirlisiyla bebislerinize kavustursun..(hatirlarsiniz belki degerim kimyasal gebeligi isaret ediyordu sizin dualariniz sayesindeonceki testimde 2 kat artti cok sukur )

Canım sen doktorunu dinle. Bebekler daha çok küçük. Zaten az büyüdüklerinde üzerine yatınca tepki veriyorlar ,endişelenme :))

maşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... sabah ve akşam rutin bulantılarım halsizliğim tembelliğim ne zaman geçecekkkkkkkk biraksalar akşama kadar yatarım tuvalete bile kalkmadan.

Hadi gözün aydın canım.
Benimde dişlerim sızlıyor. Senin dediğin osteocare 'i bi araştırayım ben de.

canım öncelikle tebrik ederim darısı tüm test sonuçlarını bekleyenlere :)
benim görümceme doktor kan tahlili bile yapmadan gebeliğini öğrenir öğrenmez kan ve vitamin yazmış doğuma kadar da devam ettirtmiş,kuzenimin doktoru her midesi bulanana ilaç yazmış vermiş vs yani doktordan doktora değişiyor eğer değerlerin iyiyse kullanmana gerek görmemiştir doktorun iyi beslenmen yeterlidir benim doktorumda ilaçsız gebelikten yana inşallahta gerek kalmaz kan değerlerim hiç düşmez ve kullanmam böyle düşün ama için rahat değilse doktordan yana başka bi doktora daha görün elbette

kızlar günaydın iki gündür bende uyuyamıyorum kulak ağrısından iltihaplanma olmuş doktorum deniz veya havuzdan kapmışsın dedi konuşamıyorum bile çeneme boynuma her yere vuruyor ağrısı tek içebildiğim de parol ve duocid diye bi antibiyotik ama parol bi nebze dahi kesmedi ağrımı kıvranıyorum resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…