2017 Şubat Anneleri

Noldu kuzum ? Niye uyuyamadın ?
Ya bilmiyorumki dön dön bi türlü kapatamadım gözümü. Klima çalışmasına rağmen bana sıcak basıyor. Oflaya puflaya sabah ettim. İlk zamanlar eve düşer düşmez yatıp uyuyan bana bişey oldu şimdi ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum

Karin tarafina yastik alabilirsin ister bacak arana koyarsin ister karnina ben karnina koyuyorum hem sariliyorum hem rahat yatiyorum

Annişler

İlk hamileliğimde bunu almıştım hem karın desteği hem bacak arasına alma hem de sırt desteği olunca güzell güzel uyumuştum. Doğumdan sonra da emzirme yastığı olarak kullandım.. Şimdilik sıkıntı olmuyo ama ilerleyen dönemlerde göbikler kocaman olunca her yere yastık koymak gerekiyor sonra bi bakmışsınız yatakta yatcak yer yok
Tavsiyedir :)

http://www.gorgulbebe.com.tr/Urunler/198-Babyjem-Sirt-Destekli-Hamile-ve-Emzirme-Yastigi-Kahve.html

Saol canim aaaaaminnn:)
Bulantilar 2.trimestrda hafifliyo diyolar canim ama bazilarinin daha uzun sürebiliyomuş insallah hafifler bundan sonrasinda

Efenimm gunaydinlarrrrr bu sabah ne güzel uyandım evde çocuk sesleri kalabalık yalnızlıktan duvarlarla bakismaktan meğer ne çok daralmisim ben ama bu sabah yeğenler in sesleriyle onları opmekle güne başladım Rabbim gercekten kimseyi kimsiz kimsesiz birakmasin

Dr a gidiyoruz buraya ilk kez gidiyorum Dr nasıldır merak ediyorum inş güzel şeyler duyup ayrılıp ordan her Dr a giderken endişeli telaşlı olmak... ne zaman geçecek bu

Hadi gözün aydın canım.
Benimde dişlerim sızlıyor. Senin dediğin osteocare 'i bi araştırayım ben de.
Saol canim bi an once başla o zaman yoksa çok zor oluyo dis agrisi gebelikte ben eczaneye sordum ilaci 100 tl civarinda bisey dedi dr doguma kadar kullancaksin dedi bana simdi netten araştiricam ilaci calsiym magnezyum d3 vitamini ve zinco iceriyo ama bakicam simdi netten detaylarina

C şeklinde yastıklar var görmüşsündür. Hem hamilelikte çok işe yarıyor yatarken rahat oluyor hem de bebek doğduğunda emzirirken çok rahat oluyor. Bebeği falanda içine yatırabiliyorsun. Ben oğlumda almıştım çok rahat etmiştim. Şimdi ona sarılarak yatıyorum. Bir ucu boynumun altında bir ucu bacak aramda rahat oluyor. Bak fotosunu ekliyorum. Sevi bebenin ürünü.

görmüştüm ewet yaaaa haftasonu hemen almam lazım ıznede cıkıyorumkı tamamen rahat edıyım

Gunaydin guzel anneler.bende her gece kurulu saat gibi gece 2 de kalkiyorum.tekrar uyumak bi saati buluyor.uykuda bolunmeler basladi.birde sık tuvalete gitme devam ediyor bende .sizde durumlar nasil?

Saol canim amin insallah Allah herkese temiz sonuclar almayi nasip eder insallah.canim benim haklisin ama dr um tahlilde yapmadi oda senin söyledigini söylüyo ama tahlil yapmyo e saclarm dokulmeye basladi oncesinde demir eksikligi anemisi yasadim mesela birde bebek senden demir calsiyum aliyo zaten senin depolarin bosaliyo yeterli besinlerden takviye yapabiliyosan oh ne ala ama yetersizsede 40 50 yaşina gelince kemik erimesi olcan fizik tedaviye giden kemik erimesi olan hastalara kac gebelik gecirdin diye soruyolar canim dr lar.bunlar ilac degil vitamin o nedenle ben sakinca görmuyorm hem bebegime hem ilerleyen zamanlarda bana faydasi olucak simdi bunlari kullanirsam.ben böyle düsünyorm bu konuda.

Uyku sorunu bende de var. Deliksiz uyuyamaz oldum ben de tuvalete cok kalkiyorum ve yatinca da 1 saat uyuyamiyorum yine. Bulantim azaldi ama aksamlari artiyo gecmedi malesef. Bide o agizda kalan aci gibi tat oluyo o da gecmedi henuz ins geciyodur

haklısın depolamak önemli sürekli eksiliyorlar çünkü umarım herkes yiyebilir yeterli beslenebilir

annem tek çocukla genç yaşında kemik erimesi sorunuyla karşılaştı 15 yıldır hralde 10 cm kısalmıştır söylediklerinde sonuna kadar haklısın, test yapmıyor olması tuhaf bi sağlık ocağına mı gitsen? illaki vitamin kullanmak istiyorum diyorsanda dikkat et içeriklerine ilerleyen haftalarda şeker yüklemesi yapılacak içerdikleri nişastalar ayrı bi dert açıyor sonra bikaç makale okumuştum bunlarla ilgili ne yazık ki ilaç sektörü bi tarafı iyileştirirken başka bi tarafı mahfediyor
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

vlla canım bende hala yüz ütü yatıyorum hiçde bişi demedi doktorum. zaten ilerde biz rahatsız olup yatamayacaz. şu an çok küçükler

Herkesin basinda var canim bi tane,uzme kendini düzelir diyorum ya bizden once onlar girdi gebelik depresyonuna.benimkininde ayarlari biraz bozuldu bikonu yuzunden önceki akşam bi saydirdim bi saydirdim buna,duysan yurekmi yedin sen dersin o nasil laflar kocaya.derim valla cok pis damarima basti sonra guya alttan aliyo beni susuyo ben daha beter sinirlenyorm o zamanodadan ciktim valla yaktim bi sigara sinirimden (normalde icmiyorm birakali cok oldu)yarim yamalak ictim vicdanimda el vermedi icime ceke ceke icmeye sonra konsmadim 2 gecedir ayri yatiyrz gelmyo yanima bende onla konsmyrm bebisler etkileniyo daha sakin umursamaz olmaliyiz sanirim.

Amin canim dogru bi sekilde yapmaya calisiyrz bizde herseyi bilinçsiz kullanmaktan yana degilim zaten haftaya saglik ocaginda yaptirmayi dusunuyorum bende bu testleri haftaya giderim belki bakalim iste.

Hemen hemen herkeste uyku problemi var anladgim kadariyla demekki normal bi durum

@ivo bebişin nasıl peki o gün besinsiz kalmıştın vs gittin mi doktora bi daha hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…