Msj yerine ulasti canim halletmis adminOnu kib lerseniz hemen ilgileniyorlar
Oh iyi bariMsj yerine ulasti canim halletmis admin
Risk çizelgesi nasil canmDown Sendromu (ikili test)-(PAPP-A+Serbest beta HCG)
PAPP - A 2.73 0-0
B-HCG 22.8 0-0
SONUÇTAN BİŞİ ANLAMADIM AMA İYİDİR HERHALDE :S
Risk çizelgesi nasil canm
Benim sonucum normal cikti bugn beta 40.9 yaziyo papp-a 2.22 yazıyo anlamyorum bende ama dr normal dediBİLMİYORUMKİ SADECE BUNLAR YAZIYODU NETTEKİ SONUÇLARDA
Benim 3 -4 gün sonra çıkmıştı nette gormustumoff 15 gün çokmuş ya doktor haftaya gelirsin dedi ama gün vermedi ama muallakta bıraktı malesef , beklicez bakalım en azından sonuç safyasından takip ediyordum onu elimden almasalar iyidi :))
Canım ben duyduğum kadarını söyledim inş dedikleri gibidir de pişman olmazsın. Ben de dahil olmak üzere kim ne derse desin sen kendi içine sinene memnun kaldığına git önemli olan o zaten ben memnun kalırım sen kalmazsın sen kalırsın ben kalmam inş içine sinen birini bulursunIlgili bir kadın Aslında evet ama feci bir kalabalık var eşim işten zorla izin alıyor o beklemesin diye bir ay önceden randevu alıp gidiyorum o derece. Başka hastanelerde ertesi güne bile rendevu alınıyor. Hadi allah korusun acil birsey olsa napariz? Mesela @Saraziz iki hastayı birden alması dikkatimi çekmemişti sen diyince dikkatimi çekti. Ilk kontrolumde de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor demiştim hani normal geçer demesini bekledim tak diye progestan yazdı unutmuyor da her gittiğimde yine yazıyorYa ben zaten çok kararsız bir insanım napacağımı bilemedim.
Geçen de medical park a gittim hastane şahane ya içeri tek tek giriosun randevu saatin neyse onda içeri aliyorlar hemen... sedat baylar a gittim ilgisi falan çok güzeldi. Ama erkek olmasına eşim pek razı değil benim için sorun değil ama iste gel de erkeklere anlat
Arkadaşım ncr de doğum yaptı orası da çok güzel ve sakin bir yer ilgi alaka çok iyimiş şimdi 3 hastane arasında kaldım
canım ailesinde hiç olmayan hamile arkadaşımda çıktı oyüzden yükleme istemiyosan bile açlık tokluk şekerine mutlaka baktırHele bennnn aman yarabbi tövbe bildiğin uykuya hasretim gece uyuyamıyorum sabah da sıcak oluyor erkenden dikiliyorum ayağa
Ben de yapılmalı diye okumuştum ama risk grubunda değilsek yaptırmamak normal olur o zaman? Mesela ben şeker kullanmam çay kahvede Şerbetli tatlıları hiç yiyemem midem almaz bir iki lokma ancak.... şekerli pasta yaş pasta da sevmem tek yediğim şekerli şey sütlü tatlılarda ve çikolatalada var o da sınırlıkilo almamak için
naptın sen naptın sennnnHerkesin basinda var canim bi tane,uzme kendini düzelir diyorum ya bizden once onlar girdi gebelik depresyonuna.benimkininde ayarlari biraz bozuldu bikonu yuzunden önceki akşam bi saydirdim bi saydirdim buna,duysan yurekmi yedin sen dersin o nasil laflar kocaya.derim valla cok pis damarima basti sonra guya alttan aliyo beni susuyo ben daha beter sinirlenyorm o zamanodadan ciktim valla yaktim bi sigara sinirimden (normalde icmiyorm birakali cok oldu)yarim yamalak ictim vicdanimda el vermedi icime ceke ceke icmeye sonra konsmadim 2 gecedir ayri yatiyrz gelmyo yanima bende onla konsmyrm bebisler etkileniyo daha sakin umursamaz olmaliyiz sanirim.
Ikili testindeki fbhcg değerin kaç canım? Cinsiyeti bulalım :))kızlar geldim. ikili test sonucumuz cok guzel cıktı 18. gun sonra 4 lu tarama yapılcak 20. haftada detaylı usg. cinsiyet göstermedi miniğim bi rht durmadı dr olcumu bıle zor yaptı 14+4 olmusuz. iğneyi haftada 1 e duüşürdü ve gün aşırı yuruyus yapabilirsin dedi
Sonuç bence iyi.. Ve cinsiyeti erkek:)Down Sendromu (ikili test)-(PAPP-A+Serbest beta HCG)
PAPP - A 2.73 0-0
B-HCG 22.8 0-0
SONUÇTAN BİŞİ ANLAMADIM AMA İYİDİR HERHALDE :S
Aynen ya hormonlar tavan yapti galiba bi anlik gaflette bulundum canim bebisümü üzdumnaptın sen naptın sennnnaaaa kızacam ama. kocalar yüzünden bebekleri üzmek yok onlşarı zehirlemek hiç yok. erkekler malesef vicdan konusunda bizden farklı ve umursamaz. bizde onları örnek alalım
Gitcegin yol cok uzak mesafe degilse çok sıkıntı olmaz bence ama havuz pek önerilmiyor deniz acisindan sıkıntı yok bende girdim birkac defa .. Kendini cok yormadan tatil yapmanda sakinca olmaz hatta sen mutluysan bebiste mutludur :)) şimdiden iyi tatiller tadini cikarkızlarrr (yardımcı doktorlarımmm)
şimdi benm dr ızınde telıne ulaşamıyorum ya,bende izne ayrılıyorum bı kac gün kaçamak yapalım dedık ama yoldan korkuyorum bısı olurmukı dıe ılk 3 ayı atlattık ama yınede korkuyorumm sıze sorum dediiiimmm bütün yıl çalştık kısada olsa farklı bıyer görmk istyoruuummm
Gitcegin yol cok uzak mesafe degilse çok sıkıntı olmaz bence ama havuz pek önerilmiyor deniz acisindan sıkıntı yok bende girdim birkac defa .. Kendini cok yormadan tatil yapmanda sakinca olmaz hatta sen mutluysan bebiste mutludur :)) şimdiden iyi tatiller tadini cikar[/QUO
eşim benden pinpirikli araba kullnırken yanındakılerın komutundan nefrte eder bnde ayy cukur ayy yavaş dedikçe o yollar bıtmez ama yapcak bısı yok tatıl benımde hakkııııımmseneye zaten mınnakla gıderiz allhım ızın verırse ıns
Dun bende dr uma bunu danistm 2 saatte bir mola vermk kaydiyla gidebilirsin ama riskde var dedi.. bi de solenta pregna gunes kremi kullan sadece hamilelere özel bu krem dedi ben göze alamadm bi yerlere gitmeyi sende dr una bi danis istersen..kızlarrr (yardımcı doktorlarımmm)
şimdi benm dr ızınde telıne ulaşamıyorum ya,bende izne ayrılıyorum bı kac gün kaçamak yapalım dedık ama yoldan korkuyorum bısı olurmukı dıe ılk 3 ayı atlattık ama yınede korkuyorumm sıze sorum dediiiimmm bütün yıl çalştık kısada olsa farklı bıyer görmk istyoruuummm
canım bunu nasıl kullandın? kullanışlı mı? o ortadaki üçlü düz kısımın üzerine yatıyorsun galiba değil mi?Annişler
İlk hamileliğimde bunu almıştım hem karın desteği hem bacak arasına alma hem de sırt desteği olunca güzell güzel uyumuştum. Doğumdan sonra da emzirme yastığı olarak kullandım.. Şimdilik sıkıntı olmuyo ama ilerleyen dönemlerde göbikler kocaman olunca her yere yastık koymak gerekiyor sonra bi bakmışsınız yatakta yatcak yer yok
Tavsiyedir :)
http://www.gorgulbebe.com.tr/Urunler/198-Babyjem-Sirt-Destekli-Hamile-ve-Emzirme-Yastigi-Kahve.html
Dr a gidiyoruz buraya ilk kez gidiyorum Dr nasıldır merak ediyorum inş güzel şeyler duyup ayrılıp ordanher Dr a giderken endişeli telaşlı olmak... ne zaman geçecek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?