2017 Şubat Anneleri

Down Sendromu (ikili test)-(PAPP-A+Serbest beta HCG)

PAPP - A 2.73 0-0
B-HCG 22.8 0-0

SONUÇTAN BİŞİ ANLAMADIM AMA İYİDİR HERHALDE :S

off 15 gün çokmuş ya doktor haftaya gelirsin dedi ama gün vermedi ama muallakta bıraktı malesef , beklicez bakalım en azından sonuç safyasından takip ediyordum onu elimden almasalar iyidi :))
Benim 3 -4 gün sonra çıkmıştı nette gormustum

Canım ben duyduğum kadarını söyledim inş dedikleri gibidir de pişman olmazsın. Ben de dahil olmak üzere kim ne derse desin sen kendi içine sinene memnun kaldığına git önemli olan o zaten ben memnun kalırım sen kalmazsın sen kalırsın ben kalmam inş içine sinen birini bulursun

canım ailesinde hiç olmayan hamile arkadaşımda çıktı oyüzden yükleme istemiyosan bile açlık tokluk şekerine mutlaka baktır

naptın sen naptın sennnn aaaa kızacam ama. kocalar yüzünden bebekleri üzmek yok onlşarı zehirlemek hiç yok. erkekler malesef vicdan konusunda bizden farklı ve umursamaz. bizde onları örnek alalım

Ikili testindeki fbhcg değerin kaç canım? Cinsiyeti bulalım :))

kızlarrr (yardımcı doktorlarımmm )
şimdi benm dr ızınde telıne ulaşamıyorum ya,bende izne ayrılıyorum bı kac gün kaçamak yapalım dedık ama yoldan korkuyorum bısı olurmukı dıe ılk 3 ayı atlattık ama yınede korkuyorumm sıze sorum dediiiimmm bütün yıl çalştık kısada olsa farklı bıyer görmk istyoruuummm

naptın sen naptın sennnn aaaa kızacam ama. kocalar yüzünden bebekleri üzmek yok onlşarı zehirlemek hiç yok. erkekler malesef vicdan konusunda bizden farklı ve umursamaz. bizde onları örnek alalım
Aynen ya hormonlar tavan yapti galiba bi anlik gaflette bulundum canim bebisümü üzdumtövbe zaten icmem daha çok pişman oldum

Gitcegin yol cok uzak mesafe degilse çok sıkıntı olmaz bence ama havuz pek önerilmiyor deniz acisindan sıkıntı yok bende girdim birkac defa .. Kendini cok yormadan tatil yapmanda sakinca olmaz hatta sen mutluysan bebiste mutludur :)) şimdiden iyi tatiller tadini cikar

Dun bende dr uma bunu danistm 2 saatte bir mola vermk kaydiyla gidebilirsin ama riskde var dedi.. bi de solenta pregna gunes kremi kullan sadece hamilelere özel bu krem dedi ben göze alamadm bi yerlere gitmeyi sende dr una bi danis istersen..

canım bunu nasıl kullandın? kullanışlı mı? o ortadaki üçlü düz kısımın üzerine yatıyorsun galiba değil mi?

Dr a gidiyoruz buraya ilk kez gidiyorum Dr nasıldır merak ediyorum inş güzel şeyler duyup ayrılıp ordan her Dr a giderken endişeli telaşlı olmak... ne zaman geçecek bu

Hayırdır canım konuları takip edemedim belki Ankara'da değil misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…