2017 Şubat Anneleri

O kadar git dr 9 ay sonra baska dr dogumuna girsin
doğum konusunda bırakmazlar gibi geliyor bana sonuçta kendi takipli hastası ona göre planlıyordur tatillerini.. ama kuzenim sezeryan olcaktı doktoru tatile gitcek diye erken aldı biraz bazıları sezeryanı o yüzden daha çok seviyo bence..

Öyle canim bende ondan korkuyorum ya sezeryan istemem bu yuzden yıkarim valla hastaneyi planlı dogum yaptirsin o zaman sezeryandan iyidir valla bugun yapabilirsin dedi normal mecburi bi durum olmadikca müsade etmem..hele bi gelelimde o zamana

Aynen en kötü ihtimal sezeryan yapıyorlar kaptırmıyorlar hastayı

Arkadaşımın da günü vardı mesela ama suni sancı verdiler. Hiç sancısı falan da yoktu hop iki saatte doğurdu. Böyle de olabilir mi acaba

Aynen arkadaşım bebeğini ancak detaylı ultrasonda 1 kere görmüştü. Ya açlık tokluk yada yükleme ama mutlaka bakılması lazım. Zaten genelde doğum uzmanı hemşirelerle ilerleyip sonra doktor geliyor bizde öyle olmadığı ve doktorda gecenin bi yarısı gelmek istemediği yada mesaisinde hasta kabul ettiği için bekelemek uğraşmak istemiyor. Malesef bir kurbanda benim bu konuda

Olabiliyo iste ama herkes dayanamayabilir ona çok uzunda sürebiliyo fitil atip başlatıyolar sanciyi ne zaman acılirsa bazilari hemen doguruyo bazılaridaaa ohooo 1 gün cekiyo o sanciyi ama ben sezeryana tercih ederim 1 kere cektim o sancyi bidaha cekeri valla

turuncu diş ağrısı kalsiyum eksikliğinden oluyor gebelikte..yumurta,süt,peynir,roka diyorum canım tabi yiyebiliyorsan

Kuzum süt ürünlerine bayılan ben yaklaşık 3.5 aydır tiksintiden yiyemedim. Dün akşam ilk defa süt'e nesquik koyup öyle içtim. Yavaş yavaş bulantılarım geçiyor artık. Süt ürünlerini arttırmam lazım dediğin gibi.

gzün aydın canım.. peki cinsiyetle ilgili birşey söyledi mi..

geçmiş olsun canım.. inşallah atlatırsın en kısa zamanda..

Cinsiyetini öğrenen kız anneleri şimdiiii kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini ona göre randevu ayarlıcam gitmişken daha erken demesin doktor. erkek olunca hemen görünüyo da kız nası acaba?

Gunaydin guzel anneler.bende her gece kurulu saat gibi gece 2 de kalkiyorum.tekrar uyumak bi saati buluyor.uykuda bolunmeler basladi.birde sık tuvalete gitme devam ediyor bende .sizde durumlar nasil?
ben gece 4 5 kez uyanıyorum tekrar uykuya dalmam baya sürüyo.. gece uykusundan bişi anlamıyorum maalesef, sabahları uykusuz oluyorum hep..

Cinsiyetini öğrenen kız anneleri şimdiiii kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini ona göre randevu ayarlıcam gitmişken daha erken demesin doktor. erkek olunca hemen görünüyo da kız nası acaba?
Bizim kiz 16 yada 18 tam hatirlamiyorum o civarda belli etmisti (kizimda)her gittigimizde bacagini kapatiyordu goremiyorduk ne oldugunu bayagi gec ogre dim ben ozamanlar sene 2011:)))hatta erkek bekliyodum inanamadim kiz olduguna iki dr gorundum kiz diyince inandim:))))simdi de iyiki kiz olmus diyorum hatta kardesi de kiz olsun diye bekliyorim hos bu sefer beklemezken erkek olurmus:))))hayirlisi bakalim belli olmaz ama ortalama 15 16.haftalarda netlesir diye dusunuyorum

Hayırdır canım konuları takip edemedim belki Ankara'da değil misin?
Canım etlige gittim ayrıntılı ultrason için 300 TL istiyorlar koru da Huseyin hoca orda da yaptirabilirsin dedi günü belki çok uzun süreye verir diye eşimin de vardiyesi bu hafta uydu diye gittim ama erken gitmisim bi kaç gün sonraya gün veriyolarmis zaten 19. Haftada gitsem olurmuş yanı

Ayy ben onu bilmiyordum da artik sezeryan olmasi gerekenlerin bile beklemesini öneriyorlarken onu hiç istemem sanırım ya .. Doğru zamanda doğru şekilde nasip olur inşallah hepimize ..

tam 12. haftmızda %60 kız dedi bize

oğlumu 13 de öğrenmiştik saolsun ayırdığı için bacakları :) ikinciyi kız istiyorum sağlıklı olsun tabiki ama bi kızım olsa ne güzel olurrr hele bide bu sefer taşıyıcı anne olmayıp azcık da bana benzersee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…