ulaşamıyorum kıı yurtdısındaaaDun bende dr uma bunu danistm 2 saatte bir mola vermk kaydiyla gidebilirsin ama riskde var dedi.. bi de solenta pregna gunes kremi kullan sadece hamilelere özel bu krem dedi ben göze alamadm bi yerlere gitmeyi sende dr una bi danis istersen..
çok memnun kaldım aynen ortadaki kısma yan yatıyosun düz kısım sırtını destekliyor diğer tarafta göbeğinden bacak arana iniyor. göbek büyüyüp sırtı üstü yatamayınca hep yan yatman gerekiyor ozaman biraz daha rahat yatmış oluyorsun sırtını falanda desteklediğin için.canım bunu nasıl kullandın? kullanışlı mı? o ortadaki üçlü düz kısımın üzerine yatıyorsun galiba değil mi?
arabayla gidiyorsa 2 saatte bir durup yürürsen şişmezsin kan dolaşımını arttırırsın onun dışında çok sıcakta kalma bol bol su ayaklarını uzat dinlen ohh misss. ben ekimde doğum yaptım ağustosta denizde yüzüyodum hala :) hatta 8 haftalıkken denizdeydim. ama havuz yok. tatil moral olarak seni rahatlatcağı için sana da iyi gelir temiz hava dinlenme..ulaşamıyorum kıı yurtdısındaaagunese çok çıkmam havuz zaten enfeksyn riski girmem hava değişikliği olsun ve yoruluyo beden artık butun sene ıhtyc duyuyo yoksa rıske atarmıyııımm
kullanışlı güzel bir şeye benziyorçok memnun kaldım aynen ortadaki kısma yan yatıyosun düz kısım sırtını destekliyor diğer tarafta göbeğinden bacak arana iniyor. göbek büyüyüp sırtı üstü yatamayınca hep yan yatman gerekiyor ozaman biraz daha rahat yatmış oluyorsun sırtını falanda desteklediğin için.
Sezon sonuna biraktm ben de artk.. o zmn hava da guzel oluo bizde biraz toparlamis oluruz bikac gun kacarz tatilsz olmuo hakkaten..Izni ayarlamsken gidin dikkat ettgn surece bisi olmz Allahn izniyle..ulaşamıyorum kıı yurtdısındaaagunese çok çıkmam havuz zaten enfeksyn riski girmem hava değişikliği olsun ve yoruluyo beden artık butun sene ıhtyc duyuyo yoksa rıske atarmıyııımm
malesef bilgin yanlış canım ABD dahil avrupa ülkelerinde de yapılıyor..
benimde abd almanya ve avusturya da arkadaşım var onlar yaptırdı tam da geçen sene bugünlerde:) demekki orda da doktordan doktora fark ediyor:)Almanya,ingiltere,avusturya ve hollandada kuzenlerim abd'de de arkadaşlarım var.
Hiçbirine yapılmadı.
Şeker yüklemesi yaptırmadan açlık tokluk şekerine göre belirlenen bişey bu.
Zaten baştan itibaren şekeri azaltmak tavsiye ediliyo.
Dikkat edilirse bence yükleme testine gerek yok.
Ama şahsi fikrim tabi.
Çünkü hala tartışmalı bi konu, net bişey söylemem yanlış olur.
Canım ben duyduğum kadarını söyledim inş dedikleri gibidir de pişman olmazsın. Ben de dahil olmak üzere kim ne derse desin sen kendi içine sinene memnun kaldığına git önemli olan o zaten ben memnun kalırım sen kalmazsın sen kalırsın ben kalmam inş içine sinen birini bulursun
canım ailesinde hiç olmayan hamile arkadaşımda çıktı oyüzden yükleme istemiyosan bile açlık tokluk şekerine mutlaka baktır
benimde abd almanya ve avusturya da arkadaşım var onlar yaptırdı tam da geçen sene bugünlerde:) demekki orda da doktordan doktora fark ediyor:)
Tebrikleeeerrİşte burdaaa :)) herşey normalmışşş
şubat tatili 6 sında bitiyor ama bizim son zamanlarda doktorların olmama ihtimali var tabi hele okul çağında çocuğu olanlar kesin izin alır. Öyle bir durumda güvendikleri bir doktora yönlendirirler herhalde ortada bırakmazlar diye umut ediyorum :)Kizlar ya ne geldi bugun aklima şubat 24 görunyo benim bdt şubat tatiline denk geliyo dimi dr um ya tatile giderse izne cıkarsa
Tebrikleeeerr
Güzel haberler duyalim hep böyle insallah
Canım allah yardımcın olaun bu da geçecek hiç sıkıntı yapma.. Bi ay önce ablam yeğenime başladı bi haftaya bitti çok şükür şimdi ikisi de çok rahat.. İnşallah senin ki de hemencecik güzel sonuçlanırBu sabah kızıma tuvalet eğitimine başladım hiçbir şeyinde bu kadar zorlanmamıştım. Emziği ve memeyi o kadar rahat bıraktı ki şaşırdım. Uyku eğitimi de çok başarılıydı ama bu çok zormuş ayaklarım zonkluyor şu an. Tam bir sabır işi. Kardeşi gelmeden halletmem lazım seneye yaza hangi biriyle uğraşacağım yoksa10 kere altına yaptıysa 2 kere tuvalete yaptı bugün hüsranla bitti. Öğle uykusunda bezlemedim bir gittim hem çiş hem kaka yapmış sonrasını anlatmayım Ama öyle çok seviyorum ki kızamıyorum bile. eşim geldi ona patladım. Biraz işe yarasın bensiz hiçbir şey yapamıyor kızı alıp dışarı çıkmıyor hep dizimin dibindeler. Hamileyim ben ya hiç dinlenemiyorum. İlk bebeği olanlar bol bol yatsınlar, bebek bakımı konusunda kitaplar okusunlar.
O kadar git dr 9 ay sonra baska dr dogumuna girsinşubat tatili 6 sında bitiyor ama bizim son zamanlarda doktorların olmama ihtimali var tabi hele okul çağında çocuğu olanlar kesin izin alır. Öyle bir durumda güvendikleri bir doktora yönlendirirler herhalde ortada bırakmazlar diye umut ediyorum :)
Evet haklı olabilirsin canım. Ben gebelikten önce ve ilk haftalarda açlık tokluk şekerine baktırdığımda hepsi normaldi. Bakalım doktorum ne diyecek.Bence yaptırılmalı. Ben yüksek risk grubundaydım çünkü ailemde diabet geçmişi var babam dedem halam gibi.. Yaptırmazsan allah korusun bebeğinde obezite olmak üzere, bir çok organın tahribatına neden olabilecek bir durum...
Karatay'ı herkes yanlış anladı bence.. Kadın zaten normal hayatında da şekeri unu yok ediceksin diyo. sen zaten bunları kestiysen diabet olma ihtimalin yok ama bizde malesef öyle bir durum yok. Ayrıca yükleme sırasında verilen şeker miktarı yediğin çikolata tatlı baklava hatta içtiğin kolayla eş değer.. Evet yükleme yaptırdığın gün halsiz oluyorsun seni etkiliyor ama düşün sen böyle şekeri zaten alıyorsun ve vücudunu ne hale getiriyorsun:) çok şükür ben yaptırdım birşey çıkmadı içim rahatladı ama birçok arkadaşımda yüksek çıktı ve hamilelikleri boyunca çok dikkat etmeleri gerekti.. onlarda iyiki yaptırmışım ya bilmediğim için dikkat etmeseydim diye düşünüyorlar.. Sonuçta herşey için bu kadar dikkat ederken ciddi bir konuyu pas geçmemek gerekir. Yine de içiniz rahat etmiyorsa açlık tokluk şekeri mutlaka ölçtürün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?