2017 Şubat Anneleri

Dun bende dr uma bunu danistm 2 saatte bir mola vermk kaydiyla gidebilirsin ama riskde var dedi.. bi de solenta pregna gunes kremi kullan sadece hamilelere özel bu krem dedi ben göze alamadm bi yerlere gitmeyi sende dr una bi danis istersen..
ulaşamıyorum kıı yurtdısındaaa gunese çok çıkmam havuz zaten enfeksyn riski girmem hava değişikliği olsun ve yoruluyo beden artık butun sene ıhtyc duyuyo yoksa rıske atarmıyııımm

canım bunu nasıl kullandın? kullanışlı mı? o ortadaki üçlü düz kısımın üzerine yatıyorsun galiba değil mi?
çok memnun kaldım aynen ortadaki kısma yan yatıyosun düz kısım sırtını destekliyor diğer tarafta göbeğinden bacak arana iniyor. göbek büyüyüp sırtı üstü yatamayınca hep yan yatman gerekiyor ozaman biraz daha rahat yatmış oluyorsun sırtını falanda desteklediğin için.

ulaşamıyorum kıı yurtdısındaaa gunese çok çıkmam havuz zaten enfeksyn riski girmem hava değişikliği olsun ve yoruluyo beden artık butun sene ıhtyc duyuyo yoksa rıske atarmıyııımm
arabayla gidiyorsa 2 saatte bir durup yürürsen şişmezsin kan dolaşımını arttırırsın onun dışında çok sıcakta kalma bol bol su ayaklarını uzat dinlen ohh misss. ben ekimde doğum yaptım ağustosta denizde yüzüyodum hala :) hatta 8 haftalıkken denizdeydim. ama havuz yok. tatil moral olarak seni rahatlatcağı için sana da iyi gelir temiz hava dinlenme..

kullanışlı güzel bir şeye benziyor düşünebilirim bende bunu. rahat ederim gibi geliyor

Sezon sonuna biraktm ben de artk.. o zmn hava da guzel oluo bizde biraz toparlamis oluruz bikac gun kacarz tatilsz olmuo hakkaten..Izni ayarlamsken gidin dikkat ettgn surece bisi olmz Allahn izniyle..

Canim benim gebeligimin basinda dusuk riski vardi yola cikicaktim drum cikma riske atmayalim demisti sonra yol uzun degil diye izin verdi dinlene dinlene gittik otobandan ve 5 6 saat surdu yol normalde 4 bucuk saat surerhic yorulmadim arka koltukta yattim sende dikkat edersen bazi seylere sakincasi olucani düsünmüyorum ben

malesef bilgin yanlış canım ABD dahil avrupa ülkelerinde de yapılıyor..

Almanya,ingiltere,avusturya ve hollandada kuzenlerim abd'de de arkadaşlarım var.
Hiçbirine yapılmadı.
Şeker yüklemesi yaptırmadan açlık tokluk şekerine göre belirlenen bişey bu.
Zaten baştan itibaren şekeri azaltmak tavsiye ediliyo.
Dikkat edilirse bence yükleme testine gerek yok.
Ama şahsi fikrim tabi.
Çünkü hala tartışmalı bi konu, net bişey söylemem yanlış olur.

al yanına bir yastık dinlene dinlene git arada iner harekette edersin, dışarda yediğin içtiğine de dikkat et mutlaka bol bol su iç sıcaklarda.. ben evde ayılır bayılırken geçen hafta 1 gün kaçamak yaptık bana çok iyi geldi açıkçası , sonuçta hamilelik bir hastalık değil (ekstra riskli durumda olanlar hariç)dikkatli olduğumuz sürece çok kendimizi kısıtlamaya gerek yok diye düşünüyorum

benimde abd almanya ve avusturya da arkadaşım var onlar yaptırdı tam da geçen sene bugünlerde:) demekki orda da doktordan doktora fark ediyor:)

Inşallah tatlım çok teşekkür ederim uğraştırdım seni de yani birsürü araştırdım hakkında en az şikayet olan hastane orası kafama takılan iki şey var o da odaya birkaç hastayı birden alması yüzünden ilgi bölünüyor bunu konuşarak halledebilirim diğeri de ilaç yazmayı seviyor sanırım her gittiğimde progestan yazıyor hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen işte biraz daha düşünmeliyim. Çünkü araştırıyorum başka kimse de içime sinmiyor

canım ailesinde hiç olmayan hamile arkadaşımda çıktı oyüzden yükleme istemiyosan bile açlık tokluk şekerine mutlaka baktır

Hmmm anladım canım baktırayım ona tabi

benimde abd almanya ve avusturya da arkadaşım var onlar yaptırdı tam da geçen sene bugünlerde:) demekki orda da doktordan doktora fark ediyor:)

:) olabilir.
Orda tercihe bağlıdır belki de.
Ama burda bizim dr.lar zorunlu gibi aksettiriyo.
Oralarda usg.ye bile çok sık girdirmiyolar.
Ve normal doğum oranı çok yüksek.
Kadın doğum konusunda avrupa ve abd çok daha doğal yollara yöneliyo sanki.

banuelis tablo için çok teşekkürler :)

Ben de yaş 27, memur, bdt 3 şubat, cinsiyet belli değil

Kizlar ya ne geldi bugun aklima şubat 24 görunyo benim bdt şubat tatiline denk geliyo dimi dr um ya tatile giderse izne cıkarsa

Kizlar ya ne geldi bugun aklima şubat 24 görunyo benim bdt şubat tatiline denk geliyo dimi dr um ya tatile giderse izne cıkarsa
şubat tatili 6 sında bitiyor ama bizim son zamanlarda doktorların olmama ihtimali var tabi hele okul çağında çocuğu olanlar kesin izin alır. Öyle bir durumda güvendikleri bir doktora yönlendirirler herhalde ortada bırakmazlar diye umut ediyorum :)

Canım allah yardımcın olaun bu da geçecek hiç sıkıntı yapma.. Bi ay önce ablam yeğenime başladı bi haftaya bitti çok şükür şimdi ikisi de çok rahat.. İnşallah senin ki de hemencecik güzel sonuçlanır sakinliğini koruman da çok güzel maşallah sana.. Benim ilk gebeliğim dediğin gibi bol bol kitap okumaya çalışıyorum.. :) bu arada bu kadar işinin arasında bir de liste oluşturuyosun bizim için.. Ellerine sağlık..

O kadar git dr 9 ay sonra baska dr dogumuna girsin

Evet haklı olabilirsin canım. Ben gebelikten önce ve ilk haftalarda açlık tokluk şekerine baktırdığımda hepsi normaldi. Bakalım doktorum ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…