- 31 Ekim 2013
- 73
- 94
- 38
Canım etlige gittim ayrıntılı ultrason için 300 TL istiyorlar koru da Huseyin hoca orda da yaptirabilirsin dedi günü belki çok uzun süreye verir diye eşimin de vardiyesi bu hafta uydu diye gittim ama erken gitmisim bi kaç gün sonraya gün veriyolarmis zaten 19. Haftada gitsem olurmuş yanı
psikolog muuuuuu en sevdiğimmmmmmbanuelis beni de tabloya eklerseniz sevinirim:)
Yaş 29,psikolog,bdt 02.02.2017, cinsiyetini bende henüz bilmiyorum ilk gebelik ilk heyecan :)
Banada aydan hoca dedi işte ama pahalı geldi bana nereyi tavsiye edersiniz dedim etlik dedi sen niye başka sebepler dedin taniyomusun aydan hocayıaaaa tamam şimdi anladım bende dedim hayırdır :) bana da Aydan hocayı önerdi ama ben kendisine başka sebeplerden ötürü mümkün olmadığını söyledi bende araştırmaya başladım nerede yapılır diye bakalım
Insallah hadi bakalim.hayirlisi☺☺☺☺rabbim.gonlune gore versin insallah hayirlisiyla ve sagliklaoğlumu 13 de öğrenmiştik saolsun ayırdığı için bacakları :) ikinciyi kız istiyorumsağlıklı olsun tabiki ama bi kızım olsa ne güzel olurrr hele bide bu sefer taşıyıcı anne olmayıp azcık da bana benzersee
Başkent hastanesinde yapılıyor. Benim riskli gebelik durumu nedeniyle hem başkente gidiyorum hem de aydan hocaya. Ayrintiliyi başkentte yaptırmayi düşünüyorum.aaaa tamam şimdi anladım bende dedim hayırdır :) bana da Aydan hocayı önerdi ama ben kendisine başka sebeplerden ötürü mümkün olmadığını söyledi bende araştırmaya başladım nerede yapılır diye bakalım
bende bende konu ne bilemedim ama 29 yaşındayım istanbuldayım özel sektörde üretim planlamacıyım muhtemel doğum 04.02.2017 inşallahEklerim canım. Sabahtan beri oturamadım ama herkesi not aldım ekleyeceğim
Bu sabah kızıma tuvalet eğitimine başladım hiçbir şeyinde bu kadar zorlanmamıştım. Emziği ve memeyi o kadar rahat bıraktı ki şaşırdım. Uyku eğitimi de çok başarılıydı ama bu çok zormuş ayaklarım zonkluyor şu an. Tam bir sabır işi. Kardeşi gelmeden halletmem lazım seneye yaza hangi biriyle uğraşacağım yoksa10 kere altına yaptıysa 2 kere tuvalete yaptı bugün hüsranla bitti. Öğle uykusunda bezlemedim bir gittim hem çiş hem kaka yapmış sonrasını anlatmayım Ama öyle çok seviyorum ki kızamıyorum bile. eşim geldi ona patladım. Biraz işe yarasın bensiz hiçbir şey yapamıyor kızı alıp dışarı çıkmıyor hep dizimin dibindeler. Hamileyim ben ya hiç dinlenemiyorum. İlk bebeği olanlar bol bol yatsınlar, bebek bakımı konusunda kitaplar okusunlar.
hadi gözün aydın canım iyi moral olmuştur sanaAnamgillerle yengemgiller geldineler kacirdim
Sağol canım öyle oldu valla :)hadi gözün aydın canım iyi moral olmuştur sana
11.haftada gitmiştim en son doktor baldırı kapalı kıza benziyor dedi.ama yinede tam belli etmez dediCinsiyetini öğrenen kız anneleri şimdiiii kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini ona göre randevu ayarlıcamgitmişken daha erken demesin doktor. erkek olunca hemen görünüyo da kız nası acaba?
Benim bulantım yok. Uyanınca bi kaşık pekmez sonra Kahvaltıyı yapıyorum kızartma yumurta ne varsa yiyorum az az. Öğleni atlıyorum genelde arada meyve, fındık ceviz filan kuru üzüm yiyorum. Akşam yemeğini 6 7 gibi çorba sonra da bi tabak ne yemek varsa onu yiyorum. Akşam TV izlerken De bi çekirdek keyfim var ohh tuzlu tuzlu. Gece yatarken de 1 bardak süt. Ben hiç kilo almadım ama yememe rağmen. Zayıfladım 2 kilo filankızlar merhabaaaa
1 günlük beslenmeniz nasıl oluyor ben kilo alımımı frenlemek istiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum fikir istiyorum
ya ilaç kullanımı çokta sağlıklı değil ki (şahsi fikrim ) vitaminlerin eğer yeterli miktardaysa bence fazlasını boşuna yüklemiş oluyosun gibi geliyor hele ki doktor vermiyorsa tam benlik bi dr. bende ilaç kullanmıyorumKizlar şimdi dr dan ciktim 2 li taramada bi sıknti cıkmadı çok şükür benim de yine yapicani yapti ve vitamin başlamadi ben diş ağrisindan korktugumu söyledde osteocare diye bi ilac verdi resmen osteoporoz ilaci neyse doguma kadar kullan dedi bilen varmi bu ilaci¿bu arada dr a normal dogm yapamazmym ben diye sordum kan sulandiricilari kullanyrm diye yapabilirsin dedi 34.haftada kesicez dedi ve icim bi nebzede olsa rahatladı artik vitamin takviyesinide saglik ocagndan yazdircam napayim
maşşallah bebişe de gözün aydınKizlar şimdi dr dan ciktim 2 li taramada bi sıknti cıkmadı çok şükür benim de yine yapicani yapti ve vitamin başlamadi ben diş ağrisindan korktugumu söyledde osteocare diye bi ilac verdi resmen osteoporoz ilaci neyse doguma kadar kullan dedi bilen varmi bu ilaci¿bu arada dr a normal dogm yapamazmym ben diye sordum kan sulandiricilari kullanyrm diye yapabilirsin dedi 34.haftada kesicez dedi ve icim bi nebzede olsa rahatladı artik vitamin takviyesinide saglik ocagndan yazdircam napayim
Benim bulantım yok. Uyanınca bi kaşık pekmez sonra Kahvaltıyı yapıyorum kızartma yumurta ne varsa yiyorum az az. Öğleni atlıyorum genelde arada meyve, fındık ceviz filan kuru üzüm yiyorum. Akşam yemeğini 6 7 gibi çorba sonra da bi tabak ne yemek varsa onu yiyorum. Akşam TV izlerken De bi çekirdek keyfim var ohh tuzlu tuzlu. Gece yatarken de 1 bardak süt. Ben hiç kilo almadım ama yememe rağmen. Zayıfladım 2 kilo filan
Aslında hiç aç kalmıyorum inan ki o arada yediğim cevizleri meyveler kuru üzümler pekmezler çok iyi geliyor. Sanırım ara öğünü bol tutuyorum ben Ondan acıkmıyorum. Ekmek yemem çok günde toplasan iki dilimi geçmez. Senin ikiz olduğu için olabilirama sen hiç bir şey yemiyosunkiiben bu şekilde beslensem ayakta duramam açlık beni çok etkiliyoo
3 ayda 5 kilo aldımikizler diye avunuyorum ama açlığıma bi çözüm bulmam lazım
Aslında hiç aç kalmıyorum inan ki o arada yediğim cevizleri meyveler kuru üzümler pekmezler çok iyi geliyor. Sanırım ara öğünü bol tutuyorum ben Ondan acıkmıyorum. Ekmek yemem çok günde toplasan iki dilimi geçmez. Senin ikiz olduğu için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?