2017 Şubat Anneleri

aaaa tamam şimdi anladım bende dedim hayırdır :) bana da Aydan hocayı önerdi ama ben kendisine başka sebeplerden ötürü mümkün olmadığını söyledi bende araştırmaya başladım nerede yapılır diye bakalım

Banada aydan hoca dedi işte ama pahalı geldi bana nereyi tavsiye edersiniz dedim etlik dedi sen niye başka sebepler dedin taniyomusun aydan hocayı

Insallah hadi bakalim.hayirlisi☺☺☺☺rabbim.gonlune gore versin insallah hayirlisiyla ve saglikla

Başkent hastanesinde yapılıyor. Benim riskli gebelik durumu nedeniyle hem başkente gidiyorum hem de aydan hocaya. Ayrintiliyi başkentte yaptırmayi düşünüyorum.

Ankara'da ayrıntılı ultrason için gitmeyi düşündüğünüz yerler var mı arkadaşlar?

Anamgillerle yengemgiller geldi neler kacirdim
hadi gözün aydın canım iyi moral olmuştur sana

Cinsiyetini öğrenen kız anneleri şimdiiii kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini ona göre randevu ayarlıcam gitmişken daha erken demesin doktor. erkek olunca hemen görünüyo da kız nası acaba?
11.haftada gitmiştim en son doktor baldırı kapalı kıza benziyor dedi.ama yinede tam belli etmez dedi

kızlar merhabaaaa
1 günlük beslenmeniz nasıl oluyor ben kilo alımımı frenlemek istiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum fikir istiyorum

kızlar merhabaaaa
1 günlük beslenmeniz nasıl oluyor ben kilo alımımı frenlemek istiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum fikir istiyorum
Benim bulantım yok. Uyanınca bi kaşık pekmez sonra Kahvaltıyı yapıyorum kızartma yumurta ne varsa yiyorum az az. Öğleni atlıyorum genelde arada meyve, fındık ceviz filan kuru üzüm yiyorum. Akşam yemeğini 6 7 gibi çorba sonra da bi tabak ne yemek varsa onu yiyorum. Akşam TV izlerken De bi çekirdek keyfim var ohh tuzlu tuzlu. Gece yatarken de 1 bardak süt. Ben hiç kilo almadım ama yememe rağmen. Zayıfladım 2 kilo filan

ya ilaç kullanımı çokta sağlıklı değil ki (şahsi fikrim ) vitaminlerin eğer yeterli miktardaysa bence fazlasını boşuna yüklemiş oluyosun gibi geliyor hele ki doktor vermiyorsa tam benlik bi dr. bende ilaç kullanmıyorum

maşşallah bebişe de gözün aydın

ama sen hiç bir şey yemiyosunkii ben bu şekilde beslensem ayakta duramam açlık beni çok etkiliyoo
3 ayda 5 kilo aldım ikizler diye avunuyorum ama açlığıma bi çözüm bulmam lazım

ama sen hiç bir şey yemiyosunkii ben bu şekilde beslensem ayakta duramam açlık beni çok etkiliyoo
3 ayda 5 kilo aldım ikizler diye avunuyorum ama açlığıma bi çözüm bulmam lazım
Aslında hiç aç kalmıyorum inan ki o arada yediğim cevizleri meyveler kuru üzümler pekmezler çok iyi geliyor. Sanırım ara öğünü bol tutuyorum ben Ondan acıkmıyorum. Ekmek yemem çok günde toplasan iki dilimi geçmez. Senin ikiz olduğu için olabilir

ben sabah çavdar ekmeğiyle kahvaltı yapıyorum saat 11 gibi ceviz yiyorum 1 bardak sütle 1 de öğle yemeği saat 3 buçuk 4 gibi ya meyve yiyorum ya da unonun krakerleri var haşhaşlı 1 bardak çayla onu yiyorum ama eve kendimi zor atıyorum

resmen kemiriyolar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…