Sende çok yemiyormuşsun oysa ki. Bi de çalışıyorsun sanırım çok normal acıkman . ben gün boyu evdeyim ve kahvaltıyi 10 11 arası yapıp başlıyorum zaten güne. Eylülden itibaren bende herhalde yanımda sürekli atıştırmalık gezdiririm okula giderken.ben sabah çavdar ekmeğiyle kahvaltı yapıyorum saat 11 gibi ceviz yiyorum 1 bardak sütle 1 de öğle yemeği saat 3 buçuk 4 gibi ya meyve yiyorum ya da unonun krakerleri var haşhaşlı 1 bardak çayla onu yiyorum ama eve kendimi zor atıyorum
resmen kemiriyolar beni
Canim konunun devaminda nedenleriyle uzun uzun acıkladim vitamin takviyesi neden istedigmi:)ya ilaç kullanımı çokta sağlıklı değil ki (şahsi fikrim ) vitaminlerin eğer yeterli miktardaysa bence fazlasını boşuna yüklemiş oluyosun gibi geliyor hele ki doktor vermiyorsa tam benlik bi dr. bende ilaç kullanmıyorum
Ayyy senin şimdi bellidir heee cinsiyeti ne zaman gideceksin öğreneceksin@banuelis beni de tabloya eklerseniz sevinirim:)
Yaş 29,psikolog,bdt 02.02.2017, cinsiyetini bende henüz bilmiyorum ilk gebelik ilk heyecan :)
Saol canm Allah razi olsun rabbim hepimizede böyle temiz sonuclar almayi nasip etsin insallahmaşşallah bebişe de gözün aydın
kızlar merhabaaaa
1 günlük beslenmeniz nasıl oluyor ben kilo alımımı frenlemek istiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum fikir istiyorum
eskisi gibi besleniyorum bir değişiklik yok bende. sadece hergün ev yapımı yoğurt yada ayran ve ceviz tüketiyorum. birde 2 günde bir köy yumurtası yiyorum.. abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum.. asitli yiyecek zaten hayatımızda yok..birde sebzeyi vs köylerden getirtiyoruz.. peynir, terayağ, reçel vs hazır değil kısaca herşey köyden geliyor...
ben şimi 4 lü test yaptırdım onun sonucunu bekliyoruz şimdi inşallah iyi olur sonuçlarSaol canm Allah razi olsun rabbim hepimizede böyle temiz sonuclar almayi nasip etsin insallah
@TuRuNCu canım
Ben yaptırmıcam canım.
Bu uygulama sadece türkiyede var ve tamamen ticari bişey.
Ayrıca çok zararlı.
Canan karataya kesinlikle katılıyorum bu konuda.
Yükleme yapılmadan da gebelik şekeri tespit edilebiliyo.
Ama malesef bunu ticarete dökmüşler türkiyede, başka yolla tespit edilemez gibi lanse ediyolar.
aynen bende markette paketlenmiş işlenmiş ne kadar yasak ürün varsa hepsi bizim evde ama alışsın yavrucak şimdiden köyden bişey yiyemeyecek hiç o yüzden bağışıklığı gelişsinAyy..benim hayalimdeki beslenme şekli
Ama benim bi köyüm bile yok
Allah ne verdiyse alıyom marketten
YOK canım kız kardeşim dahiliye uzmanı ondan dedim.kafadan sallamiyor um kaldıki hem eczane deneyimim var hem de laboratim biyoloji mezunuyum. Biyokimya organik kimya gördük o zamandan derse giren hocalarım iz vitaminlerin suni verilmesine jarsi çıkarlardi.kız kardeşim yurt dışında ciddi şekilde suni vitaminlerin uzaklaşmak var demişti. İlk gebeligi mde kullandım ve oglumda yaşadım ikinci gebeligi mde hiç kullanmadım olmadı bebekte.ha şunu da demek laxim herkeste olmayabilir ama bu ihtimali yükseltir. Kardeşim mesleğinde baya iyidir çok okur bu memlekete faydalı olma derdinde çünkü. Onun söylediklerini gerçekten önemserım. Yine sorarım. Hatta şunu da demişti diyabeti bile tetikleyebilir yandi yönü da eğer birey diyabet ve tansiyona yakınsa.
Ben de kafamdan uydurup konuşmam yani
Bende şeker çıktı ve bu sebeple vitamin vermeyeceğim dedi dr.um. Yediklerine dikkat edeceğinden herseyi doğal yolla alacaksın
Ben de kullanmayacagim canım bende de ridk var sadece son üç ay demir hapı kullanacam.etkiliyor vitaminler
Darisi bnm basima haftaya cikicak cuma gunu sonucÇok şükür ikili testim temiz çıktı.
Olma mi bend ebugun yurudum yuruyerek gittim geldim belim kasiklarim agriyo normal bu bebeisler saglikli cok sukur korkma sakin siddetli olmadi surece dayanilmicak gibi olmadi surece korkma sakin bebegimKızlar dün yürüdüm biraz ama sabahtan beri ondanmı bilmiyorum kasık ve bel ağrılarım var doktora gittim herşey yolunda desede yinede korkuyorum
Sizinde oluyormu böyle ağrılar
Ay inşallah öyledir canım yürüyünce bile zonkluyor ilk kez böyle olunca sabah doktora gittik.Olma mi bend ebugun yurudum yuruyerek gittim geldim belim kasiklarim agriyo normal bu bebeisler saglikli cok sukur korkma sakin siddetli olmadi surece dayanilmicak gibi olmadi surece korkma sakin bebegimtadini cikart annislin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?