2017 Şubat Anneleri

Sende çok yemiyormuşsun oysa ki. Bi de çalışıyorsun sanırım çok normal acıkman . ben gün boyu evdeyim ve kahvaltıyi 10 11 arası yapıp başlıyorum zaten güne. Eylülden itibaren bende herhalde yanımda sürekli atıştırmalık gezdiririm okula giderken.

Canim konunun devaminda nedenleriyle uzun uzun acıkladim vitamin takviyesi neden istedigmi:)

kızlar merhabaaaa
1 günlük beslenmeniz nasıl oluyor ben kilo alımımı frenlemek istiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum fikir istiyorum

eskisi gibi besleniyorum bir değişiklik yok bende. sadece hergün ev yapımı yoğurt yada ayran ve ceviz tüketiyorum. birde 2 günde bir köy yumurtası yiyorum.. abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum.. asitli yiyecek zaten hayatımızda yok..birde sebzeyi vs köylerden getirtiyoruz.. peynir, terayağ, reçel vs hazır değil kısaca herşey köyden geliyor...

Biz bugün doktora gittik teyzeleri bebişimiz büyümüş uyuyordu neden hareket etmiyor dedim doktor teyzesi uyandırdı azıcık kıpırdadı ters döndü çok güzeldi. Cinsiyeti bayramdan önce gel söyleyeyim dedi ama erkek olabilir erkekler daha hareketsiz olur dedi. Burnu ağzı güzel görünüyor dedi eskiden 3 gün geride geliyordu şimdi 1 gün fazla bile çıktı. Bakın resmimiz bu arada kubra5505 nerdesin sen naptin

Eklentiler

• 2016-08-12 17.57.07.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 78

Ayy..benim hayalimdeki beslenme şekli
Ama benim bi köyüm bile yok
Allah ne verdiyse alıyom marketten

Yüklemeli şeker yapılmazsa ikinci tip diyabet tesbit edilemez. Gizli şeker yani. Ben bu nedenle beşgündür hastanede yatıyorum. 10 tane serum yedim normale döndü. Sonuç olarakta insilüne başlıyorum. Riske de atmamak gerek bazı şeyleri.

Ayy..benim hayalimdeki beslenme şekli
Ama benim bi köyüm bile yok
Allah ne verdiyse alıyom marketten
aynen bende markette paketlenmiş işlenmiş ne kadar yasak ürün varsa hepsi bizim evde ama alışsın yavrucak şimdiden köyden bişey yiyemeyecek hiç o yüzden bağışıklığı gelişsin

Bende şeker çıktı ve bu sebeple vitamin vermeyeceğim dedi dr.um. Yediklerine dikkat edeceğinden herseyi doğal yolla alacaksın dedi.

Kızlar ben bugun doktora gittim tam 12 haftalik oldu bugün doktor ikili taramayi bana bıraktı bende istemedim ense ölçüsü 1.1 mm dedi normal mi folik asit bırak dedi bide hafta ya 13 hafta olacağız ama

Evett mrb teyzoslarum bugun 12+5 gunluk oldum bunalrda bnm usg fotom hepicinize koccaman opicukler henuz annis cinsiyetimi ogrenemedi sakladim cunki heheheaz daha sabretsinler babisle beraber aceleye yok ikili test denen sey icin annis kan verdi cok heyecanliydi aramizda kalsin aglayacakti nerdeyse hele babisim gozleri doldu kipir kipir beni gorunceeee eeeee teyzoslarim varmi sizden bi tahmin sizce kizmiyim erkek mi

Eklentiler

• 20160812_193240-1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 20160812_193310-1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar dün yürüdüm biraz ama sabahtan beri ondanmı bilmiyorum kasık ve bel ağrılarım var doktora gittim herşey yolunda desede yinede korkuyorum
Sizinde oluyormu böyle ağrılar

Kizlar domuz jelatinimi ne decavitte mi yoksa elevitte mi vardi dr bana elevit verdi bide kan ilaci santefer mi ne kan kusuyom falan dediydim ondan verdi heralde bunlari 9 ay kullnaican dedi bana

Kızlar dün yürüdüm biraz ama sabahtan beri ondanmı bilmiyorum kasık ve bel ağrılarım var doktora gittim herşey yolunda desede yinede korkuyorum
Sizinde oluyormu böyle ağrılar
Olma mi bend ebugun yurudum yuruyerek gittim geldim belim kasiklarim agriyo normal bu bebeisler saglikli cok sukur korkma sakin siddetli olmadi surece dayanilmicak gibi olmadi surece korkma sakin bebegim tadini cikart annislin

Olma mi bend ebugun yurudum yuruyerek gittim geldim belim kasiklarim agriyo normal bu bebeisler saglikli cok sukur korkma sakin siddetli olmadi surece dayanilmicak gibi olmadi surece korkma sakin bebegim tadini cikart annislin
Ay inşallah öyledir canım yürüyünce bile zonkluyor ilk kez böyle olunca sabah doktora gittik.
Soru sormuşsun domuz jelatini elevitte diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…