- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Gözünaydın canım darısı başımıza olsunÇok şükür ikili testim temiz çıktı.
Kizlar domuz jelatinimi ne decavitte mi yoksa elevitte mi vardi dr bana elevit verdi bide kan ilaci santefer mi ne kan kusuyom falan dediydim ondan verdi heralde bunlari 9 ay kullnaican dedi bana
Neynnnnnn elevittemiAy inşallah öyledir canım yürüyünce bile zonkluyor ilk kez böyle olunca sabah doktora gittik.
Soru sormuşsun domuz jelatini elevitte diye biliyorum ben
Zaten icmemistim degistiricemElevit te var Can'ım . Bence alma onu decavit al aynı vitaminler var içinde
Benimde süt peynir tereyağ reçel bal pekmez Doğal ama bi yumurta bulamadım ya içime sinen.eskisi gibi besleniyorum bir değişiklik yok bende. sadece hergün ev yapımı yoğurt yada ayran ve ceviz tüketiyorum. birde 2 günde bir köy yumurtası yiyorum.. abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum.. asitli yiyecek zaten hayatımızda yok..birde sebzeyi vs köylerden getirtiyoruz.. peynir, terayağ, reçel vs hazır değil kısaca herşey köyden geliyor...
AA bak sen utangaç göstermemiş Aman sağlıklı olsun da maaşallah onaEvett mrb teyzoslarum bugun 12+5 gunluk oldum bunalrda bnm usg fotom hepicinize koccaman opicukler henuz annis cinsiyetimi ogrenemedi sakladim cunki heheheaz daha sabretsinler babisle beraber aceleye yok ikili test denen sey icin annis kan verdi cok heyecanliydi aramizda kalsin aglayacakti nerdeyse hele babisim gozleri doldu kipir kipir beni gorunceeee eeeee teyzoslarim varmi sizden bi tahmin sizce kizmiyim erkek mi
Sagol teyzesi zaten onemsemedimde saglikli oldunu gordum duydum o yetti bana simdi ikili testin sonucunu beklemeye basladim cuma gunu cikciak sonuc ins guzel haberle gelirimAA bak sen utangaç göstermemiş Aman sağlıklı olsun da maaşallah ona
Olabiliyo iste ama herkes dayanamayabilir ona çok uzunda sürebiliyo fitil atip başlatıyolar sanciyi ne zaman acılirsa bazilari hemen doguruyo bazılaridaaa ohooo 1 gün cekiyo o sanciyi ama ben sezeryana tercih ederim1 kere cektim o sancyi bidaha cekeri valla
Ayy ben onu bilmiyordum da artik sezeryan olmasi gerekenlerin bile beklemesini öneriyorlarken onu hiç istemem sanırım ya .. Doğru zamanda doğru şekilde nasip olur inşallah hepimize ..
Ayy..benim hayalimdeki beslenme şekli
Ama benim bi köyüm bile yok
Allah ne verdiyse alıyom marketten
Kızlar dün yürüdüm biraz ama sabahtan beri ondanmı bilmiyorum kasık ve bel ağrılarım var doktora gittim herşey yolunda desede yinede korkuyorum
Sizinde oluyormu böyle ağrılar
Kizlar domuz jelatinimi ne decavitte mi yoksa elevitte mi vardi dr bana elevit verdi bide kan ilaci santefer mi ne kan kusuyom falan dediydim ondan verdi heralde bunlari 9 ay kullnaican dedi bana
Bende gece yatakta dönüp duruyorum bel ağrısından rahat edemiyorum ama dün yürüdüm inşallah ondandır . Korkuyor insan ister istemezAynennn belli olmuyor o kadar sancı çekerim de doğmazsa kızarım bebeğime
Aynen nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun. Ben başlarda çok ısrar ediyordum normal olsun diye ama artık biraz kaderci oldum kısmetimizde ne varsa hepimiz için hayırlısı olsun
Ben deee sebzeler bile hormonlu sanki hiç mutlu değilim doğal yaşam istiyorum
Tatlım ben hemen hemen hergün yürüyorum anneme gidip geliyorum özellikle bir haftadır bel ağrısı var adet sancısı gibi geliyor arada ben geceleri yatağım sıcak diye yatamıyorum sürekli başka yerlerde yatıyorum ona bağlamıştım ama yürüyüşten de olabilir. ..
Ben de aynı santafer kullanıyorum calciday kullanıyorum. Domuz katkısı elevitte var ama burdan bir arkadaş firmaya sormuştu yok demişlerdi ama bilemiyorum...
aynen bu konuda aynıyız bende iki gündür başladım doğru düzgün kalsiyum almaya inşallah hepimiz sağlıklı beslenebiliriz yoksa vücut sorun çıkartmaya devam edecemKuzum süt ürünlerine bayılan ben yaklaşık 3.5 aydır tiksintiden yiyemedim. Dün akşam ilk defa süt'e nesquik koyup öyle içtim. Yavaş yavaş bulantılarım geçiyor artık. Süt ürünlerini arttırmam lazım dediğin gibi.
Firma satici sonucta guvenemezsin ki off dgruyu allah biliuo ama ben icmem o ilaci icememAynennn belli olmuyor o kadar sancı çekerim de doğmazsa kızarım bebeğime
Aynen nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun. Ben başlarda çok ısrar ediyordum normal olsun diye ama artık biraz kaderci oldum kısmetimizde ne varsa hepimiz için hayırlısı olsun
Ben deee sebzeler bile hormonlu sanki hiç mutlu değilim doğal yaşam istiyorum
Tatlım ben hemen hemen hergün yürüyorum anneme gidip geliyorum özellikle bir haftadır bel ağrısı var adet sancısı gibi geliyor arada ben geceleri yatağım sıcak diye yatamıyorum sürekli başka yerlerde yatıyorum ona bağlamıştım ama yürüyüşten de olabilir. ..
Ben de aynı santafer kullanıyorum calciday kullanıyorum. Domuz katkısı elevitte var ama burdan bir arkadaş firmaya sormuştu yok demişlerdi ama bilemiyorum...
Cnm bende kullanıyorum en baştan beri günde 1 progestan o önlem amaçlı yani ilerleyen aylarda içmeyiz heraldeInşallah tatlım çok teşekkür ederim uğraştırdım seni deyani birsürü araştırdım hakkında en az şikayet olan hastane orası kafama takılan iki şey var o da odaya birkaç hastayı birden alması yüzünden ilgi bölünüyor bunu konuşarak halledebilirim diğeri de ilaç yazmayı seviyor sanırım her gittiğimde progestan yazıyor hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen işte biraz daha düşünmeliyim. Çünkü araştırıyorum başka kimse de içime sinmiyor
Hmmm anladım canım baktırayım ona tabi
2 yaşında öğle uykusunda bez bağlamadım hem kakasını hem çişini yapmış altınatuvalet eğitimi konusun da velilerimden duyduğum en önemli şey gece gündüz aynı anda bezi bırakmakmış hepsi o şekilde başarılı olmuş kaç aylık çocuğunuz belki de hazır değildir kendinizi yıpratmayın
eğitim zamanı başlamış ama 3 yaşına kadar zamanı olduğunu unutmayın şuan hazır olmayabilir bence bir kaç aya halledersiniz2 yaşında öğle uykusunda bez bağlanadım hem kakasını hem çişini yapmış altınagece bağlafım mecburen
Ben çalışmaya başlayacağım eylülde öğrense benim için çok iyi olacak ama bugün de altına yaptı malesefeğitim zamanı başlamış ama 3 yaşına kadar zamanı olduğunu unutmayın şuan hazır olmayabilir bence bir kaç aya halledersiniz
İçin rahat etsin doktora git bence.Arkadaşlar merhabalar, ben yazmasam da tüm yazışmaları okuyanlardanım. Ben de son 3 gündür adet Ağrı'sı gibi ağrı çekiyorum. Herhangi bir kanamam yok ama yine huzursuzluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?