2017 Şubat Anneleri

Ay inşallah öyledir canım yürüyünce bile zonkluyor ilk kez böyle olunca sabah doktora gittik.
Soru sormuşsun domuz jelatini elevitte diye biliyorum ben
Neynnnnnn elevittemi ben icmem onukiz zonklama bendede oluyo ozellikli uzun yurudum zaman bide hafiften grip oluyom gibi halsizim cok ya

Benimde süt peynir tereyağ reçel bal pekmez Doğal ama bi yumurta bulamadım ya içime sinen.

AA bak sen utangaç göstermemiş Aman sağlıklı olsun da maaşallah ona

Aynennn belli olmuyor o kadar sancı çekerim de doğmazsa kızarım bebeğime

Ayy ben onu bilmiyordum da artik sezeryan olmasi gerekenlerin bile beklemesini öneriyorlarken onu hiç istemem sanırım ya .. Doğru zamanda doğru şekilde nasip olur inşallah hepimize ..

Aynen nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun. Ben başlarda çok ısrar ediyordum normal olsun diye ama artık biraz kaderci oldum kısmetimizde ne varsa hepimiz için hayırlısı olsun

Ayy..benim hayalimdeki beslenme şekli
Ama benim bi köyüm bile yok
Allah ne verdiyse alıyom marketten

Ben deee sebzeler bile hormonlu sanki hiç mutlu değilim doğal yaşam istiyorum

Kızlar dün yürüdüm biraz ama sabahtan beri ondanmı bilmiyorum kasık ve bel ağrılarım var doktora gittim herşey yolunda desede yinede korkuyorum
Sizinde oluyormu böyle ağrılar

Tatlım ben hemen hemen hergün yürüyorum anneme gidip geliyorum özellikle bir haftadır bel ağrısı var adet sancısı gibi geliyor arada ben geceleri yatağım sıcak diye yatamıyorum sürekli başka yerlerde yatıyorum ona bağlamıştım ama yürüyüşten de olabilir. ..

Kizlar domuz jelatinimi ne decavitte mi yoksa elevitte mi vardi dr bana elevit verdi bide kan ilaci santefer mi ne kan kusuyom falan dediydim ondan verdi heralde bunlari 9 ay kullnaican dedi bana

Ben de aynı santafer kullanıyorum calciday kullanıyorum. Domuz katkısı elevitte var ama burdan bir arkadaş firmaya sormuştu yok demişlerdi ama bilemiyorum...

Bende gece yatakta dönüp duruyorum bel ağrısından rahat edemiyorum ama dün yürüdüm inşallah ondandır . Korkuyor insan ister istemez

aynen bu konuda aynıyız bende iki gündür başladım doğru düzgün kalsiyum almaya inşallah hepimiz sağlıklı beslenebiliriz yoksa vücut sorun çıkartmaya devam edecem Allah korusun diş ağrısı benim en büyük korkularımdan biri üff :S

Ki
Firma satici sonucta guvenemezsin ki off dgruyu allah biliuo ama ben icmem o ilaci icemem

Kalsiyum konusunda dikkat etmeye calissamda sutle aram hic iyi degil.oğlumda iki disimı kaybettim.implant yaptırdım ne zorluklarla. Az az yogurt yiyebiliyorum

Cnm bende kullanıyorum en baştan beri günde 1 progestan o önlem amaçlı yani ilerleyen aylarda içmeyiz heralde

Kızlaarr iyi akşamlar.. Yine maşallah diyim iyi konuşmuşsunuz walla 70 80 sayfa war daha okuyamadığım bu hafta bulantıdan çok fenayım telefonu elime alasım gelmiyo şimdi biraz daha iyi gibi bakayım bi sayfaya dedim ama yok okunacak gibi değil herkes iyidir inş bi kaç konuşmaya denk geldim benim karnım hiç çıkmadı hareket desen hiç hissetmiyorum cinsiyet desen sıpam göstermiyo sağolsun hala bilmiyorum 16. Haftaya girdim artık birazcık karın büyümesi bebiş hareketleri olması lazımken bulantı geçecekken ben bu haftada bulantı çekiyorum Allah yardımcım olsun nereye gidiyorum böyle halim ne olacak hiç bi fikrim yok

2 yaşında öğle uykusunda bez bağlamadım hem kakasını hem çişini yapmış altına gece bağladım mecburen

Son düzenleme:
2 yaşında öğle uykusunda bez bağlanadım hem kakasını hem çişini yapmış altına gece bağlafım mecburen
eğitim zamanı başlamış ama 3 yaşına kadar zamanı olduğunu unutmayın şuan hazır olmayabilir bence bir kaç aya halledersiniz

eğitim zamanı başlamış ama 3 yaşına kadar zamanı olduğunu unutmayın şuan hazır olmayabilir bence bir kaç aya halledersiniz
Ben çalışmaya başlayacağım eylülde öğrense benim için çok iyi olacak ama bugün de altına yaptı malesef neyse en büyük derdim bu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…