2017 Şubat Anneleri

Ki

Firma satici sonucta guvenemezsin ki off dgruyu allah biliuo ama ben icmem o ilaci icemem

Aynen yani söylenti olsa da insanın kafasına takılıyor. Sinek küçük ama mide bulandırır...

Kalsiyum konusunda dikkat etmeye calissamda sutle aram hic iyi degil.oğlumda iki disimı kaybettim.implant yaptırdım ne zorluklarla. Az az yogurt yiyebiliyorum
Valla tatlım ben bayılırdım süt ürünlerine günlük sütümü içerdim yoğurt süt herşey vardı ama mide bulantısı mahvetti hepsinden midem bulanıyor kalsiyum yazdı doktorum çünkü bu haftalar tam kemik gelişim haftası dedi bebek için sorun yok o alacağını alır ama sen dişlerinden olursun dedi. Yapay falan ama napim hiç alamamaktan iyidir ilaç içmek....

Cnm bende kullanıyorum en baştan beri günde 1 progestan o önlem amaçlı yani ilerleyen aylarda içmeyiz heralde

Hmmmm yalnız değilmişim
eşim kaynim falan ya sen ne çok ilaç içiyorsun bence doktorun ilaç yazmayı seviyor falan diyorlar hep napim ama kasık ağrısı çok oluyor diye vermişti 100 mg benimki seninki kaç mg?

Canım tayin için sadece mebbiste açılan sayfayı doldurdun dimi yaptığın başka bişey oldu mu? Ben de tayin isticem ama doldurmadım henüz eşimi bekliyorum

Canm ancak bakabildim umarım geç olmamıştır
Sadece mebbiste açılan sayfayı doldurdum eşimin evraklarını taratıp okula yolladım sonra da aps ile orijinalleri yolladım. Hallettin mi?

Progestan bende kullanıyorum şuan 16. Haftaya kadar da devam sabah akşam olarak vajinal alıyorum ama o da artık içerde biriktimi napti akıntıyla geri geliyo benim de içerde kanama alanı geçmiş dedi ama rahim de kasılma olduğu için devam ettiriyor bende kurtulmak istiyorum artık ondan bide decavitten kurtulmak istiyorum icmiyom iki gundur

Canim ben dr sordum uyuyabilirsin sikinti yok dedi

Canim benim dolgum dusunce dr bana da osteocare verdi. Kemikler icin

Canim osteocare mi 100 lira civari? Ben aldim 25 lira...

Anladigim bir sey varsa erkekleri cok dusunmeyeceksin. Bu gece canim dondurma istiyordu. Esim de arkadaslariyla disardaydi kiymadim istemeye. Eve gelince de soyledim iste canim istedi ama bolmek istemedim arkdslrnla muhabbetini. Zaten gecti artik falan dedim ay bu bi kizdi bi bagirdi niye istemiyorsun diye. Ben sok...istesen bi turluler istemesen baska turlu....cok dusunmeyeceksin onlari.

Ben de yaaa
Valla arada içmiyorum ne yalan söylim ilaç içmekten bir hal olduk

Acaba bendeki de mi kasılma? Böyle adet sancısı gibi değil mi? Doktorum baktı kaslar yeterince sıkı bebek iyi tutunuyor dedi ama kutu bitecek mecbur

Günaydın kızlar. 15 + 3 olduk bugün.
Yine yoğunluktan uğrayamıyorum buralara.
Bir an önce kurban bayramı gelsin ve geçsin istiyorum ki düzenimi kurayım.
Kimse bu kadın hamile demiyor yahu. Yapım gereği çok güler yüzlüyümdür ve canımın acısını hiç belli etmem. Böyle olunca beni çok rahat sanıyor herkes.
Bi kocama geçiyor valla nazım...

Günaydın normalde uykuya aşık olan ben artık sabahın erken saatlerin de kalkiyorum asıl şimdi uyumam gerekmiyor mu yaaa dün de kontrolumuz vardi hersey yolunda dedi ama yine de ikili tarama icin kan verdik pazartesi cikacak sonuclar bebisimiz cinsiyeti gostermedi ama bize el salladibu arada ben de sinüzit var ayrica migren gibi gecmeyen baş ağrısı direk beyine baskı yapip zonklamalar oluyor bu aralar da çoğaldı artık soğuk press filan da fayda etmiyor pek gecer inşallah

Gunaydin kizlar. Bir haftadir cok fazla odemim var. Tuz hic kullanmam nerdeyse. Suyuda bol iciyorum ama.Hatta o kadarki kilom 2 kilo artti.gorenler cok sismissin kesin oglun olacak diyorlar 2 gundurde sag kalca kemigim agriyor. Benim gibi olan varmi.

Canim osteocare mi 100 lira civari? Ben aldim 25 lira...
Eczane öyle dedi dun sordugmda bende esime baska eczaneye sordurdum 30 tablet 25 tl demisler canm bende anladim niye o kadar dediklerini elimizde yok ama 100 tl civarnda dedi benm sordugum eczne

Evet o yuzden istiyceksin :))
9 ay acimak yok dogumdan sonrada ayri bi dert olcak cocukla ayri ugras kocayla ayri aynen böyle diycez sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…