- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Ki
Firma satici sonucta guvenemezsin ki off dgruyu allah biliuo ama ben icmem o ilaci icemem
Valla tatlım ben bayılırdım süt ürünlerine günlük sütümü içerdim yoğurt süt herşey vardı ama mide bulantısı mahvetti hepsinden midem bulanıyor kalsiyum yazdı doktorum çünkü bu haftalar tam kemik gelişim haftası dedi bebek için sorun yok o alacağını alır ama sen dişlerinden olursun dedi. Yapay falan ama napim hiç alamamaktan iyidir ilaç içmek....Kalsiyum konusunda dikkat etmeye calissamda sutle aram hic iyi degil.oğlumda iki disimı kaybettim.implant yaptırdım ne zorluklarla. Az az yogurt yiyebiliyorum
Cnm bende kullanıyorum en baştan beri günde 1 progestan o önlem amaçlı yani ilerleyen aylarda içmeyiz heralde
Canım tayin için sadece mebbiste açılan sayfayı doldurdun dimi yaptığın başka bişey oldu mu? Ben de tayin isticem ama doldurmadım henüz eşimi bekliyorum
Progestan bende kullanıyorum şuan 16. Haftaya kadar da devam sabah akşam olarak vajinal alıyorum ama o da artık içerde biriktimi napti akıntıyla geri geliyo benim de içerde kanama alanı geçmiş dedi ama rahim de kasılma olduğu için devam ettiriyor bende kurtulmak istiyorum artık ondanAynen yani söylenti olsa da insanın kafasına takılıyor. Sinek küçük ama mide bulandırır...
Valla tatlım ben bayılırdım süt ürünlerine günlük sütümü içerdim yoğurt süt herşey vardı ama mide bulantısı mahvetti hepsinden midem bulanıyor kalsiyum yazdı doktorum çünkü bu haftalar tam kemik gelişim haftası dedi bebek için sorun yok o alacağını alır ama sen dişlerinden olursun dedi. Yapay falan ama napim hiç alamamaktan iyidir ilaç içmek....
Hmmmm yalnız değilmişim
eşim kaynim falan ya sen ne çok ilaç içiyorsun bence doktorun ilaç yazmayı seviyor falan diyorlar hep napim ama kasık ağrısı çok oluyor diye vermişti 100 mg benimki seninki kaç mg?
Canim ben dr sordum uyuyabilirsin sikinti yok dediişte ben dalarsam onun farkında olmam dıe korkuyorum cnm yaaanormlde hep yüzüstü yatardım uykum cok hassas oldu ıyıce üstüne yatmamamya dikkat et dıolar ya kafa kurcalıyolar dr baska etraf baska dıo her konuda
Canim benim dolgum dusunce dr bana da osteocare verdi. Kemikler icinKizlar şimdi dr dan ciktim 2 li taramada bi sıknti cıkmadı çok şükür benim de yine yapicani yapti ve vitamin başlamadi ben diş ağrisindan korktugumu söyledde osteocare diye bi ilac verdi resmen osteoporoz ilaci neyse doguma kadar kullan dedi bilen varmi bu ilaci¿bu arada dr a normal dogm yapamazmym ben diye sordum kan sulandiricilari kullanyrm diye yapabilirsin dedi 34.haftada kesicez dedi ve icim bi nebzede olsa rahatladı artik vitamin takviyesinide saglik ocagndan yazdircam napayim
Canim osteocare mi 100 lira civari? Ben aldim 25 lira...Saol canim bi an once başla o zaman yoksa çok zor oluyo dis agrisi gebelikte ben eczaneye sordum ilaci 100 tl civarinda bisey dedi dr doguma kadar kullancaksin dedi bana simdi netten araştiricam ilaci calsiym magnezyum d3 vitamini ve zinco iceriyo ama bakicam simdi netten detaylarina
Anladigim bir sey varsa erkekleri cok dusunmeyeceksin. Bu gece canim dondurma istiyordu. Esim de arkadaslariyla disardaydi kiymadim istemeye. Eve gelince de soyledim iste canim istedi ama bolmek istemedim arkdslrnla muhabbetini. Zaten gecti artik falan dedim ay bu bi kizdi bi bagirdi niye istemiyorsun diye. Ben sok...istesen bi turluler istemesen baska turlu....cok dusunmeyeceksin onlari.Herkesin basinda var canim bi tane,uzme kendini düzelir diyorum ya bizden once onlar girdi gebelik depresyonuna.benimkininde ayarlari biraz bozuldu bikonu yuzunden önceki akşam bi saydirdim bi saydirdim buna,duysan yurekmi yedin sen dersin o nasil laflar kocaya.derim valla cok pis damarima basti sonra guya alttan aliyo beni susuyo ben daha beter sinirlenyorm o zamanodadan ciktim valla yaktim bi sigara sinirimden (normalde icmiyorm birakali cok oldu)yarim yamalak ictim vicdanimda el vermedi icime ceke ceke icmeye sonra konsmadim 2 gecedir ayri yatiyrz gelmyo yanima bende onla konsmyrm bebisler etkileniyo daha sakin umursamaz olmaliyiz sanirim.
Ben 11.haftada yuzde 60 kiz olduğunu öğrendimCinsiyetini öğrenen kız anneleri şimdiiii kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini ona göre randevu ayarlıcamgitmişken daha erken demesin doktor. erkek olunca hemen görünüyo da kız nası acaba?
Progestan bende kullanıyorum şuan 16. Haftaya kadar da devam sabah akşam olarak vajinal alıyorum ama o da artık içerde biriktimi napti akıntıyla geri geliyo benim de içerde kanama alanı geçmiş dedi ama rahim de kasılma olduğu için devam ettiriyor bende kurtulmak istiyorum artık ondanbide decavitten kurtulmak istiyorum icmiyom iki gundur
kubra5505 kız sen bugün doktor gidecektin ne yaptınnn
Baktim canm gebelere veriliyomus ilk defa denk geldim ve baya iyi bi vitaminmis anladgm kadaryla netten baktim birazCanim benim dolgum dusunce dr bana da osteocare verdi. Kemikler icin
Eczane öyle dedi dun sordugmda bende esime baska eczaneye sordurdum 30 tablet 25 tl demisler canm bende anladim niye o kadar dediklerini elimizde yok ama 100 tl civarnda dedi benm sordugum eczneCanim osteocare mi 100 lira civari? Ben aldim 25 lira...
Evet o yuzden istiyceksin :))Anladigim bir sey varsa erkekleri cok dusunmeyeceksin. Bu gece canim dondurma istiyordu. Esim de arkadaslariyla disardaydi kiymadim istemeye. Eve gelince de soyledim iste canim istedi ama bolmek istemedim arkdslrnla muhabbetini. Zaten gecti artik falan dedim ay bu bi kizdi bi bagirdi niye istemiyorsun diye. Ben sok...istesen bi turluler istemesen baska turlu....cok dusunmeyeceksin onlari.
Bunu söykedigin iyi oldu bende hep yuzüztu yatyrm bide hamile olunca daha cok yuzüstu yatmaya başladim sanki inadina gibi...Canim ben dr sordum uyuyabilirsin sikinti yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?