Bilmiyom ki canım ya ben bi kötü gece geçirdim o gece kasildim ya ondan sonra devam ediyo kontrol de de işte 16. Haftaya kadar devam senin kasılma devam edecek gibi onlem amacli devam dedi benim şöyle oluyo agrim sanki vajinaya bisey saplaniyo gibi anlık vuruyo geciyo sanırım kasilirken oluyoBen de yaaa
Valla arada içmiyorum ne yalan söylim ilaç içmekten bir hal olduk
Acaba bendeki de mi kasılma? Böyle adet sancısı gibi değil mi? Doktorum baktı kaslar yeterince sıkı bebek iyi tutunuyor dedi ama kutu bitecek mecbur
Sizin de mi es durumu var bende başvurdum biz ikimizde öğretmen olunca belge filan gerekmiyor. Dua edelim birbirimize. Benim de çıkması lazım yoksa durum çok zor ben istanbul eşim Sakarya da olacak. Bi de ev sakaryadan aldık krediye girdik filan durumlar baya karışık.Canm ancak bakabildim umarım geç olmamıştır
Sadece mebbiste açılan sayfayı doldurdum eşimin evraklarını taratıp okula yolladım sonra da aps ile orijinalleri yolladım. Hallettin mi?
Canım tahlil yaptı demi öncesinde ? Ben ikili tarama istemiyorum ama diğer kan tahlillerini idrar tahlili yapar diye düşündüm her ay rutin bakılıyor demi onlara ?Kızlar bir sorum olacak sizlere d vitamını eksikliği var diye devit-3 ampul verdi doktorum birde folik yerine imom omega kullanmamı istedi bunlar hakkında bilgisi olan var mıdır?
Ayy..benim hayalimdeki beslenme şekli
Ama benim bi köyüm bile yok
Allah ne verdiyse alıyom marketten
Benimde süt peynir tereyağ reçel bal pekmez Doğal ama bi yumurta bulamadım ya içime sinen.
Canım ben 8. Haftada kan testi yaptırmıştım ama doktora telde göndermiştim söylememişti ilaç onun sonucuna göre verdi bu d vitaminini ikili tarama için bugun bi daha kan verdim benden 3 aydır hiç idrar tahlili isteyen olmadı bu aradaCanım tahlil yaptı demi öncesinde ? Ben ikili tarama istemiyorum ama diğer kan tahlillerini idrar tahlili yapar diye düşündüm her ay rutin bakılıyor demi onlara ?
Benim de 8. Haftada bakıldı en son pazartesi gideceğim tekrar ama eksik tahliller var isteyeceğim doktordan.Canım ben 8. Haftada kan testi yaptırmıştım ama doktora telde göndermiştim söylememişti ilaç onun sonucuna göre verdi bu d vitaminini ikili tarama için bugun bi daha kan verdim benden 3 aydır hiç idrar tahlili isteyen olmadı bu arada
Sakarya canım. Ya tavuk bakanlar var da onlar da yumurta yemi veriyormarketlerde evet insan güvenemiyor organik denilse bile.. nerdesin canım sen?
agrilar hepimizde var zaten ya bu haftalarda kasik agrilari normalmis de benim bacaklarım kopuyor agridan uyku uyutmuyor, bi hal care bulamıyorum. belim desen o da ayni ne yapicaz bilmem..Arkadaşlar merhabalar, ben yazmasam da tüm yazışmaları okuyanlardanım. Ben de son 3 gündür adet Ağrı'sı gibi ağrı çekiyorum. Herhangi bir kanamam yok ama yine huzursuzluk
canim bisi sorucam sen rahim katılmasını. kendin fark edebilio musun yoksa doktora gittiğinde mi söylemişti kasilma gorunuyor diyeProgestan bende kullanıyorum şuan 16. Haftaya kadar da devam sabah akşam olarak vajinal alıyorum ama o da artık içerde biriktimi napti akıntıyla geri geliyo benim de içerde kanama alanı geçmiş dedi ama rahim de kasılma olduğu için devam ettiriyor bende kurtulmak istiyorum artık ondanbide decavitten kurtulmak istiyorum icmiyom iki gundur
Bilmiyom ki canım ya ben bi kötü gece geçirdim o gece kasildim ya ondan sonra devam ediyo kontrol de de işte 16. Haftaya kadar devam senin kasılma devam edecek gibi onlem amacli devam dedi benim şöyle oluyo agrim sanki vajinaya bisey saplaniyo gibi anlık vuruyo geciyo sanırım kasilirken oluyo
Sizin de mi es durumu var bende başvurdum biz ikimizde öğretmen olunca belge filan gerekmiyor. Dua edelim birbirimize. Benim de çıkması lazım yoksa durum çok zor ben istanbul eşim Sakarya da olacak. Bi de ev sakaryadan aldık krediye girdik filan durumlar baya karışık.
Yok canim adam elimde olmadigi icin uydurmus. Ben kullandığım icin biliyorum 25 tl:)Eczane öyle dedi dun sordugmda bende esime baska eczaneye sordurdum 30 tablet 25 tl demisler canm bende anladim niye o kadar dediklerini elimizde yok ama 100 tl civarnda dedi benm sordugum eczne
Tatlım ben iki hafta önce fln di kötü stresli bi gece geçirdim eve geldim bi ağrı vurdu ve sanki vajinadan bisey çıkacak gibiydi yere yığıldım kaldım bacaklarimin ustunde Dr gittik rahim de kasılma var şuan bile kasiliyo dedi onu dediğinde benim vajinada bisey çıkacak gibiydi hala bilmiyorum öyle olunca mi kasiliyo rahim de vajina da hep bi baskı gibi bisey hissediyorum galiba o kasılma oluyocanim bisi sorucam sen rahim katılmasını. kendin fark edebilio musun yoksa doktora gittiğinde mi söylemişti kasilma gorunuyor diye
Oyle. Benim dolgum dusunce dr soyledim bizde irsi dislerimiz cok saglikle degil diye. Bu ilaci kullan o zaman dedi. Dr uma da guvenirim:)Baktim canm gebelere veriliyomus ilk defa denk geldim ve baya iyi bi vitaminmis anladgm kadaryla netten baktim biraz
Canim bence bu erkek. Allah gonlune gore versin insaallahKızlarrrr günaydınnn ben bugun bebişimi gördüm.allaha şükürler olsun herşey yolunda gidiyor şimdilik kanımızı verdik 1 hafta sonra ikili test sonuçlarını alcaz bakar mısınız fotosuna cinsiyetten anlayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?