2017 Şubat Anneleri

Bilmiyom ki canım ya ben bi kötü gece geçirdim o gece kasildim ya ondan sonra devam ediyo kontrol de de işte 16. Haftaya kadar devam senin kasılma devam edecek gibi onlem amacli devam dedi benim şöyle oluyo agrim sanki vajinaya bisey saplaniyo gibi anlık vuruyo geciyo sanırım kasilirken oluyo

Kızlarrrr günaydınnn ben bugun bebişimi gördüm.allaha şükürler olsun herşey yolunda gidiyor şimdilik kanımızı verdik 1 hafta sonra ikili test sonuçlarını alcaz bakar mısınız fotosuna cinsiyetten anlayanlar

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bir sorum olacak sizlere d vitamını eksikliği var diye devit-3 ampul verdi doktorum birde folik yerine imom omega kullanmamı istedi bunlar hakkında bilgisi olan var mıdır?

Canm ancak bakabildim umarım geç olmamıştır
Sadece mebbiste açılan sayfayı doldurdum eşimin evraklarını taratıp okula yolladım sonra da aps ile orijinalleri yolladım. Hallettin mi?
Sizin de mi es durumu var bende başvurdum biz ikimizde öğretmen olunca belge filan gerekmiyor. Dua edelim birbirimize. Benim de çıkması lazım yoksa durum çok zor ben istanbul eşim Sakarya da olacak. Bi de ev sakaryadan aldık krediye girdik filan durumlar baya karışık.

Kızlar bir sorum olacak sizlere d vitamını eksikliği var diye devit-3 ampul verdi doktorum birde folik yerine imom omega kullanmamı istedi bunlar hakkında bilgisi olan var mıdır?
Canım tahlil yaptı demi öncesinde ? Ben ikili tarama istemiyorum ama diğer kan tahlillerini idrar tahlili yapar diye düşündüm her ay rutin bakılıyor demi onlara ?

Canım tahlil yaptı demi öncesinde ? Ben ikili tarama istemiyorum ama diğer kan tahlillerini idrar tahlili yapar diye düşündüm her ay rutin bakılıyor demi onlara ?
Canım ben 8. Haftada kan testi yaptırmıştım ama doktora telde göndermiştim söylememişti ilaç onun sonucuna göre verdi bu d vitaminini ikili tarama için bugun bi daha kan verdim benden 3 aydır hiç idrar tahlili isteyen olmadı bu arada

Benim de 8. Haftada bakıldı en son pazartesi gideceğim tekrar ama eksik tahliller var isteyeceğim doktordan.

Arkadaşlar merhabalar, ben yazmasam da tüm yazışmaları okuyanlardanım. Ben de son 3 gündür adet Ağrı'sı gibi ağrı çekiyorum. Herhangi bir kanamam yok ama yine huzursuzluk
agrilar hepimizde var zaten ya bu haftalarda kasik agrilari normalmis de benim bacaklarım kopuyor agridan uyku uyutmuyor, bi hal care bulamıyorum. belim desen o da ayni ne yapicaz bilmem..

canim bisi sorucam sen rahim katılmasını. kendin fark edebilio musun yoksa doktora gittiğinde mi söylemişti kasilma gorunuyor diye

Benim de 2. Ayda öyleydi şimdi iyice azaldı bel ağrısı başladı

Fullialein Allah kolaylık versin ikinize de kızlar inşallah istediğiniz yerlere gidersiniz

Eczane öyle dedi dun sordugmda bende esime baska eczaneye sordurdum 30 tablet 25 tl demisler canm bende anladim niye o kadar dediklerini elimizde yok ama 100 tl civarnda dedi benm sordugum eczne
Yok canim adam elimde olmadigi icin uydurmus. Ben kullandığım icin biliyorum 25 tl:)

Merhaba bayanlar.... Doktorum emin olmmaamakla beraber oğlum diye sevebilirsin dedi .... Kübrayı gören varmı aranızda... Sağlıklısı olsun tabiki ama

canim bisi sorucam sen rahim katılmasını. kendin fark edebilio musun yoksa doktora gittiğinde mi söylemişti kasilma gorunuyor diye
Tatlım ben iki hafta önce fln di kötü stresli bi gece geçirdim eve geldim bi ağrı vurdu ve sanki vajinadan bisey çıkacak gibiydi yere yığıldım kaldım bacaklarimin ustunde Dr gittik rahim de kasılma var şuan bile kasiliyo dedi onu dediğinde benim vajinada bisey çıkacak gibiydi hala bilmiyorum öyle olunca mi kasiliyo rahim de vajina da hep bi baskı gibi bisey hissediyorum galiba o kasılma oluyo

Canim bence bu erkek. Allah gonlune gore versin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…