2017 Şubat Anneleri

Merhaba bayanlar.... Doktorum emin olmmaamakla beraber oğlum diye sevebilirsin dedi .... Kübrayı gören varmı aranızda... Sağlıklısı olsun tabiki ama

Canım hayırlı olsun öyle deme, ama deme lütfen. Hayırlı evlat olması önemli. Belki kızın olsa oğlun kadar hayır görmeyeceksin. Kübra herkese kız dedi zaten

Canım hayırlı olsun öyle deme, ama deme lütfen. Hayırlı evlat olması önemli. Belki kızın olsa oğlun kadar hayır görmeyeceksin. Kübra herkese kız dedi zaten

aynen tabiki.. oğlum 9 yaşında 9 tane kız a değişmem onu Allahıma şükürler olsun hayırlı evlat olsunlar yeter... kız a ayarlamıştım kendimi bii ttuhaf oldum şimdi ... geçer

Selam kızlar. Dün kontrolüm vardı. 11+2 olması gerekirken bizimki 12+1 çıktı :))) kalbi de 171 atıyor ve 5.58cm olmuşş. Salı günü ikili teste gideceğiz. İnşallah güzel sonuç alırız. Usg fotoları yüksek kalitede çektiğim için telefondan yükleyemiyorum. Cinsiyet tahmini soracaktım sizlere gerçi bence farkedilir bir görüntü yok ama aranızda bu konuda uzmanlaşmış kişiler var :) bakalım salı günü yüklerim artıkk

2 yaşında öğle uykusunda bez bağlamadım hem kakasını hem çişini yapmış altına gece bağladım mecburen
2 yaş erken seni zorlayacaktır ama bezi tamamen bırakmalısın. Alez al bir ikitane ser altına. Bezi bırakmazsan çok zor. Yaştan dolayı zorlanacaksın zaten birde bezde. Dolayı zorlanma derim ben.

Merhabalar.. Bende 13+4 Te Bi kızım olacagını öğrendim. Bir oğlumuz vardı bide kızımız geliyo hayırlısıyla.. Kimileri erken cinsiyet tahminleri yanlış cıkıyo fazla inanma Biraz daha bekle Bi daha baktır diyolar. Hayırlısı artık saglıkla hayırla gelir inşaallah Bebişler..

hayırlısı olur canım inşallah senin için...

Resmi kırpmayı denedin mi ? Öyle yükleniyor

aynen tabiki.. oğlum 9 yaşında 9 tane kız a değişmem onu Allahıma şükürler olsun hayırlı evlat olsunlar yeter... kız a ayarlamıştım kendimi bii ttuhaf oldum şimdi ... geçer

Kuzummm ben de aynı senin gibi oldum iştee. :))
4.5 yaşında oğlum var ve tam bir erkek çocuğu aşığı olmama rağmen içimden bir his kız olsun diyordu ama bana da kısmet olmadı.
Bir kaç güne atarsın üzerinden o duyguyu. Biz isim bile düşünmeye başladık :))
Napalım ,nasibimizde erkek çocuğu annesi olmak varmış ,ki bilirsin erkekler pek bi tatlı oluyorlar

Ben 200 mg lık kullanıyorum cnm 1 tane. Ya çewredikeler hep bişe söyler duyma sen onları gerekiyo ki yazıyolar dr lar. Benim arkadaşım da benimle aynı dr a gidiyo benden 9 hf büyük bebeği o da mesela dr calsiyum magnezyum ilacı wermemiş hiç ilaç wermiyo diye yakınıp bugün dr unu değiştirdi Yani kimi weriyo diye laf söyler sana kimi wermiyo diye sen duyma etrafı boşwer memnunsan dr undan gerisi boş duyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…