2017 Şubat Anneleri

bilmemmmmi birde kız güzeli oldumu yemede yanında yat ben kızada oğlanada isim bulmuştuk ama oğlumla atışıyoruz şimdi ben kadir aslan istiyorum o sadece kadir koyacakmış ne etcem bilmem ...

Kızlar bir sorum olacak sizlere d vitamını eksikliği var diye devit-3 ampul verdi doktorum birde folik yerine imom omega kullanmamı istedi bunlar hakkında bilgisi olan var mıdır?
Devit ampul kullanmadım da cnm ben de en başından beri folik yerine imom kullanıyorum içinde bir sürü witamin war sadece folikle yetinmiyosun yani ben hala daha kullanıyorum imomu daha bıraktırmadı

Bende hiç wermedim idrar cnm dr da hiç istemedi perşembe günü gitmiştim bu aralar bulantım hiç olmadığı kadar arttı acaba sebebi enfeksiyon weya kum falan mı döküyorum ki önceden de dökerdim hep dedim dr da yani şimdi tahlil yapsak kum döküyo olsan bile hiç bi ilaç kullanamıcaksın tek yapacağın bol su içmek dedi o yüzden gerek duymadı heralde hiç yapmayı bende diyodum herkes yaptırıyo benimki niye istemiyo acaba idrar diye bizim dr biraz çok önemli bi durum olmadığı sürece pek ilaç sewmiyo hepsinin ayrı bi huyu war işte

Merhabalar bugün kontrolümüz vardı ense ve burun kemiği ölçümü yapıldı çok şükür herşey yolunda
Nub tahmini yapanlardan bi ricam olacak doktorumuz erkeğe benzettim ama emin değilim dedi

Merhaba Can'ım.. Benide listeye ekler misin
21 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum 2. Çocuğuma hamileyim. Cinsiyeti kız Ev hanımıyım

cok geçmiş olsun canim siddetliymis o zaman rahim kasilmasindaki agri. bnm de geçenlerde cok degisik bi agrim oldu gerilme ve gevseme hissediodm içimde arka arkaya sonra doktora gittk aksam olunca hangi doktor varsa ona göründm sagolsun pek bi nemruttu kendisi. bebek iyi rahim de sıkı bi sorun yok dedi ama agri aklıma takildi hic bilmedigim bi agriydi çünkü kendi doktoruma gidince bi sorucam bakalim neymiş.

Sağol canım aynen biraz siddetliydi o stresli olduğum gece baya fenaydi hatta gidiyo sandım Dr bile naptin sen kendine hala rahim kasiliyo dedi Dr una bi sor benim de rahim ağzı fln kapalı dedi ama işte kasılma devam etmesi kötü demekki progestan kasilmayi da engelliyomus o yüzden devam bakalım

Ya benimki de o. Bugün 11+6 olduk. Cinsiyet söylemezse diye gitmiyodum haftaiçi gideyim bari:)) çok teşekkür eserşm
Tam olarak söyledi denemez daha erken konuşmak için ama erkek gibi duruyor dedi eğer yakın tarihte gittiyseniz 14-15 haftalarda gidin derim :)
İki hafta sonra başka bi doktora daha görüneceğim o Zaman netleşir umarım cinsiyet

Olsun ya en azından bi fikir vermiş:) inşallah inşallah en yakın zamanda netleşsin de şu cinsiyet merakımız da bitsin :)

Merhabalar herkese:) daha once konusulmus muydu bilmiyorum ama, benim kaslarim dokuluyor. Bu kotu. Ama tuylenme problemim cok hafifledi. Benden baska bunu yasayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…