- 10 Mart 2016
- 504
- 312
- 103
- 40
Kuzummm ben de aynı senin gibi oldum iştee. :))
4.5 yaşında oğlum var ve tam bir erkek çocuğu aşığı olmama rağmen içimden bir his kız olsun diyordu ama bana da kısmet olmadı.
Bir kaç güne atarsın üzerinden o duyguyu. Biz isim bile düşünmeye başladık :))
Napalım ,nasibimizde erkek çocuğu annesi olmak varmış ,ki bilirsin erkekler pek bi tatlı oluyorlar
agrilar hepimizde var zaten ya bu haftalarda kasik agrilari normalmis de benim bacaklarım kopuyor agridan uyku uyutmuyor, bi hal care bulamıyorum. belim desen o da ayni ne yapicaz bilmem.. bende de bel ağrısı fazlasıyla varhuzursuzluk oluşturmasa sıkıntı değil
Devit ampul kullanmadım da cnm ben de en başından beri folik yerine imom kullanıyorum içinde bir sürü witamin war sadece folikle yetinmiyosun yaniKızlar bir sorum olacak sizlere d vitamını eksikliği var diye devit-3 ampul verdi doktorum birde folik yerine imom omega kullanmamı istedi bunlar hakkında bilgisi olan var mıdır?
Bende hiç wermedim idrar cnm dr da hiç istemedi perşembe günü gitmiştim bu aralar bulantım hiç olmadığı kadar arttı acaba sebebi enfeksiyon weya kum falan mı döküyorum ki önceden de dökerdim hep dedim dr da yani şimdi tahlil yapsak kum döküyo olsan bile hiç bi ilaç kullanamıcaksın tek yapacağın bol su içmek dedi o yüzden gerek duymadı heralde hiç yapmayı bende diyodum herkes yaptırıyo benimki niye istemiyo acaba idrar diye bizim dr biraz çok önemli bi durum olmadığı sürece pek ilaç sewmiyo hepsinin ayrı bi huyu war işteCanım ben 8. Haftada kan testi yaptırmıştım ama doktora telde göndermiştim söylememişti ilaç onun sonucuna göre verdi bu d vitaminini ikili tarama için bugun bi daha kan verdim benden 3 aydır hiç idrar tahlili isteyen olmadı bu arada
Merhaba Can'ım.. Benide listeye ekler misinMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2017
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla. Anne Adayları
Anne adı Şehir Meslek Yaş Cinsiyet BDT Bebek İsmi banuelis Kocaeli @Saraziz Gaziantep Öğretmen 29 kız 04/02/2017 @seda Rize Öğretmen 28 . 22/02/2017 @Fullialein Loveali Ankara . 29 @ivo @Ecrin ensar bebek_elif TuRuNCu Kayseri . 31 . 01/02/2017 R reyhan91 Kahramanmaraş Anestesi Teknikeri 25 . 01/02/2017 @maheen Giresun . 27 . 24/02/2017 @yasamakguzel88 İstanbul Yönetici 28 Kız 11/02/2017 Serra @minnakzuzu @perihan08 İzmir Memur . kız ve erkek 14/02/2017 H HedefVeBasari . Memur 28 . 22/02/2017 @E1010 İstanbul . 37 @Esraaa83 Ankara Ev Hanımı 33 . 23/02/2017 @tbynpnr Kahramanmaraş Muhasebeci 30 Kız 13/02/2017 @kalimero87 İstanbul Sigortacı 29 . 24/02/2017 @The ilknur Gaziantep Öğretmen 26 . 20/02/2017 @Minemacar . . 26 . 17/02/2017 @gsydney Antalya . 26 . 25/02/2017 @Mavi-Pembe KKTC Ev Hanımı 28 . 06/02/2017 @_akademik_ Bursa Akademisyen 28 Erkek 08/02/2017 @1melekvardi Kayseri Öğretmen 26 . 06/02/2017 @bambucan Ankara . 31 . 04/02/2017 @tekmileeee Trabzon Akademisyen 27 . 28/02/2017 @Salliala Sakarya Öğretmen 25 . 25/02/2017 @kubra5505 Amasya Sigortacı 25 . 26/02/2017 @dmlhkn Ankara Memur 27 . 14/02/2017 @gulsheen İstanbul Müşteri Temsilcisi 30 . 12/02/2017 MaHlass Ankara Turizmci 29 . 14/02/2017 @Ela yesil Konya Ev Hanımı 33 . 25/02/2017 @Japonbaligi84 Ankara Memur 31 Erkek 07/02/2017
cok geçmiş olsun canim siddetliymis o zaman rahim kasilmasindaki agri. bnm de geçenlerde cok degisik bi agrim oldu gerilme ve gevseme hissediodm içimde arka arkaya sonra doktora gittk aksam olunca hangi doktor varsa ona göründm sagolsun pek bi nemruttu kendisi. bebek iyi rahim de sıkı bi sorun yok dedi ama agri aklıma takildi hic bilmedigim bi agriydi çünkü kendi doktoruma gidince bi sorucam bakalim neymiş.Tatlım ben iki hafta önce fln di kötü stresli bi gece geçirdim eve geldim bi ağrı vurdu ve sanki vajinadan bisey çıkacak gibiydi yere yığıldım kaldım bacaklarimin ustunde Dr gittik rahim de kasılma var şuan bile kasiliyo dedi onu dediğinde benim vajinada bisey çıkacak gibiydi hala bilmiyorum öyle olunca mi kasiliyo rahim de vajina da hep bi baskı gibi bisey hissediyorum galiba o kasılma oluyo
Eki Görüntüle 1869983 Slm arkadaşlar bizimde 12. haftada ultrasyon görüntümüz bu yorum yapacak var mı doktorumuz bişey demedi cinsiyet
anamm bizimkiler pek bi benziorr
Doktorunuzun ismi ne acabaEki Görüntüle 1869988 Merhabalar bugün kontrolümüz vardı ense ve burun kemiği ölçümü yapıldı çok şükür herşey yolunda
Nub tahmini yapanlardan bi ricam olacakdoktorumuz erkeğe benzettim ama emin değilim dedi
Sağol canım aynen biraz siddetliydi o stresli olduğum gece baya fenaydi hatta gidiyo sandım Dr bile naptin sen kendine hala rahim kasiliyo dedi Dr una bi sor benim de rahim ağzı fln kapalı dedi ama işte kasılma devam etmesi kötü demekki progestan kasilmayi da engelliyomus o yüzden devam bakalımcok geçmiş olsun canim siddetliymis o zaman rahim kasilmasindaki agri. bnm de geçenlerde cok degisik bi agrim oldu gerilme ve gevseme hissediodm içimde arka arkaya sonra doktora gittk aksam olunca hangi doktor varsa ona göründm sagolsun pek bi nemruttu kendisi. bebek iyi rahim de sıkı bi sorun yok dedi ama agri aklıma takildi hic bilmedigim bi agriydi çünkü kendi doktoruma gidince bi sorucam bakalim neymiş.
Hatice hanım :)Doktorunuzun ismi ne acaba
Ya benimki de o. Bugün 11+6 olduk. Cinsiyet söylemezse diye gitmiyodum haftaiçi gideyim bari:)) çok teşekkür eserşmHatice hanım :)
Tam olarak söyledi denemez daha erken konuşmak için ama erkek gibi duruyor dedi eğer yakın tarihte gittiyseniz 14-15 haftalarda gidin derim :)Ya benimki de o. Bugün 11+6 olduk. Cinsiyet söylemezse diye gitmiyodum haftaiçi gideyim bari:)) çok teşekkür eserşm
Olsun ya en azından bi fikir vermiş:) inşallah inşallah en yakın zamanda netleşsin de şu cinsiyet merakımız da bitsin :)Tam olarak söyledi denemez daha erken konuşmak için ama erkek gibi duruyor dedi eğer yakın tarihte gittiyseniz 14-15 haftalarda gidin derim :)
İki hafta sonra başka bi doktora daha görüneceğim o Zaman netleşir umarım cinsiyet
Aynen aşırının aşırısı meraklardayımOlsun ya en azından bi fikir vermiş:) inşallah inşallah en yakın zamanda netleşsin de şu cinsiyet merakımız da bitsin :)
Ne güzel işte salı tekrar göreceksin miniği. Hareket etti mi. Kiz foto yükledim bakana yorumun necanım gittim doktorada test falan yapamadık salı günü bi daha gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?