2017 Şubat Anneleri

İşlerim bitti çok şükür oglanlar da uyudu .persembe ye randevum giderek heyecanı artıyor benimkisi kız olursa umudu .eltim kız istediğimi biliyor onun kızı olacak diye bana hava etti yaaa.oysa ben erkek cocuk delisiyi. Sirf uxulmesin diye dedim keske benim de kizim olsa cok sanslisin dedim.o da aile icinde canini cok siktilar ben de uzuldum ona salak kafam.ve herkesin icinde dedi haspam.biraz inat oldum yani. Nasip tabi herseyin hayırlısı olsun.

Kızlar 2li tarama testi sonucum doktorum bakıp sonra arayacak da merak ettim yine de ve sanırım bu beta hcg göre kız mi oluyor cinsiyeti

Eklentiler

• IMG-20160813-WA0000-1.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20160813-WA0001.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 70
kizlar morelim cok bozuk dun iliskiye girdik sabaha karsi lavoboya gittim peceteye cok minik kan geldi elim ayagim titredi progestan ictim suan iyiyim daha bisey gelmedi normal akintim oluyo ama ben vicdan azabi cekiyorum kendimi cok kotu hissediyorum ya bebegime bisey olduysa doktora gitmek istemiyorum korkuyorum. ama boylede olmuyo bide bugun bebegimi hissettim sanki sol kasigimin ustu pit pit diye atti bagirsak degildi eminim hareket etri diye hissettim biraz rahatladim ama icimde kusku var ya bisey varsa. ama daha kanamam fln yok oyle cookk az geldi akintim suan beyaz renk ayyy kizlar ya nolur yardim edin dusuncelerinize ihtiyacim var

Kizlar bu arada decaviti saglik ocagi ucretsiz veriyor. Ben ilaclari yazdirmak icin saglik ocagina gittgimde aile hekimim bunu yazamam devlet zaten ucretsiz veriyor demisti. Benim gibi bilmeyen varsa bilgilendireyim istedim

Canim dusuk riskin varsa birlikte olmadan once doktorunun fikrini al. Ve en rahat edecegin pozisyonu bul ona gore esinle birlikte ol. Internette arastirirsan uygun pozisyon hakkinda bilgi bulabilirsin.agrin ve devam eden kanaman yoksa icini ferah tut. Kendini kasmamaya bak. Bi dahaki dr kntrlunde bunu soyle dr una. Ve dedigim gibi dusuk riskin varsa doktorun bilgisi olmadan birlikte olma esinle

daha asla zaten iliski miliski yok. kendimi cok kotu hissettim ya bisey yoktur ama dimi kanamam fln yok surekli uzaniyorum agrimda yok normal kasiklarda olan arada bir agri giriyo ama o heo vardi bide kist varmis bende belki onun agrisi ama ya bebegimin kalbi durduysa ya hareket ermiyosa ozman kanamam olurdu dimi bi sorun olsaydi offff yaaaaa dusuncesi bile kotuuu

Ben de ondan korkuyorum kardeşi olunca hiç bırakmaz. Havalar da sıcak deniyorum ama bittim tükendim her yer çiş, sürekli elimde bez. Bir de kaldırmak zorunda kalıyorum her seferinde yıkamak için 3 yaşında daha kolay tabi

Kizlar guzel haberlerle dr dan geldim persembe gunu basim agriyinca uyuyayim dedim uyanmdim wc ye gitcetim kan bosaldi pihtii, o an bittim esim evde yok tam ararkem sarj bitti derken camda esimi gordum apar topar ozel hastaneye gittik kimseyi bulaamdik drum tel acmio mecbur ozelden cikip devlete geldik hemen usg ye aldilar bebegim iyi kanamalarimin tanisi sabah kondu kizlar plasenta previa hala hastanedeyim kanama az az devam edio bebege sabah baktik iyi durumu .
Hepinizin karninda bir melek var bize dua edin nolur , dr plasemtanin bi onceki sezaryen kesigine yapisasindan korkuyor o zaman cok riskli olacak dua edin bize nolur

Canim bu kadar stres yaparsan olmayan sikintiyi kendin yaratacan gibi geliyor. Bi sikinti olsa genelde kanama olur ama istisnalari da var elbette. Icin rahat degilse bi dr git bence. Yoksa stres yapa yapa sorun yaratacaksin sen. Icin de rahatlamis olir boylece

Plasenta previa ne oluyo bilmiyorum ama Rabbim sikintini gidersin insaallah. Sen moralini yuksek tut. Namazdan sonra sana ozel dua edecegim insaallah. Dr kontrolundesin zaten. En onemlisi senin stres yapmaman. O zaman her sey cok daha cabuk duzelir. Bebegin de insaallah sana sımsıkı tutunacak ve saglikla kucagina alacaksin.

Bebegin esi rahim agzjnda kuzum Allah razi olsun cok saol

Bencede dr a gitmelisin bu pskolojiyle durma evde

evet cok sitres yapiyorum haklisin doktora gitmek icinde korkuyorum nebilim ya kafam karisik agrim fln olursa gidicem agri kanama olmadigi surece sıkınti yoktur ama dimi

Bencede dr a gitmelisin bu pskolojiyle durma evde
olmazsa oyle yapicam. ama kanamayla agri olmadigi icun sikinti yoktur insallah. kanamam olmadigi icin biraz daha iyiyim sadece kotu seyler ister istemez aklima geliyo dusunmek istemiyorum ama elimde degil baktim yapamiyorum giderim doktora

evet cok sitres yapiyorum haklisin doktora gitmek icinde korkuyorum nebilim ya kafam karisik agrim fln olursa gidicem agri kanama olmadigi surece sıkınti yoktur ama dimi
Agri kanama olmamasi iyiye isarettir evet. Ama kotu bir sey varsa sinyal vermeyebilir de. Dr a gitmekten korkma. Icin rahatlarsa bebegine de stresle zarar vermemis olursun. Biz ne dersek bos en iyisi bebegini ultrasonda gormen. Seni sadece o rahatlatir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…