- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Valla ben ikisini beslerken otomatiğe bağlamıştim.o yuzden bence vazgecme hic.hem sizinkilerin arasında 2.5 yaş olur o zamana kadar iyice alışır zaten. Biz de zaten tuvalet eğitimi yeni başlamıştı biraz da yol almıştık kardesi dogdugunda keşke bi kaç ay evvelden baslasaydim diyorum şimdi .en azından bezi iyice unuturdu o zaman. İnşallah siz de olmaz böyle şey araya zaman girecek çünkü. Kolay gelsinBen de ondan korkuyorum kardeşi olunca hiç bırakmaz. Havalar da sıcak deniyorum ama bittim tükendim her yer çiş, sürekli elimde bez. Bir de kaldırmak zorunda kalıyorum her seferinde yıkamak için3 yaşında daha kolay tabi
Geçmiş olsun canim.korkma inşallah bişey çık olmaz.benim arkadaşımda da oldu biraz yatmk gerekti onda ama çok şükür geçti. Sana dua edicem ben de şimdiKizlar guzel haberlerle dr dan geldim persembe gunu basim agriyinca uyuyayim dedim uyanmdim wc ye gitcetim kan bosaldi pihtii, o an bittim esim evde yok tam ararkem sarj bitti derken camda esimi gordum apar topar ozel hastaneye gittik kimseyi bulaamdik drum tel acmio mecbur ozelden cikip devlete geldik hemen usg ye aldilar bebegim iyi kanamalarimin tanisi sabah kondu kizlar plasenta previahala hastanedeyim kanama az az devam edio bebege sabah baktik iyi durumu .
Hepinizin karninda bir melek var bize dua edin nolur , dr plasemtanin bi onceki sezaryen kesigine yapisasindan korkuyor o zaman cok riskli olacakdua edin bize nolur
Canım belki giriş kısmında bi tahriş kızarma filan olduysa oradan gelmiştir ? Rahat tut içini iyidir inşaallah bebeğin.daha asla zaten iliski miliski yok. kendimi cok kotu hissettim ya bisey yoktur ama dimi kanamam fln yok surekli uzaniyorum agrimda yok normal kasiklarda olan arada bir agri giriyo ama o heo vardi bide kist varmis bende belki onun agrisi ama ya bebegimin kalbi durduysa ya hareket ermiyosa ozman kanamam olurdu dimi bi sorun olsaydi offff yaaaaa dusuncesi bile kotuuu
bende ilk oyle dusundum aklima gelmedi degil. cunku peceteye sildigimde beyaz akinti birlikte geldi ama cokk minicik ondan sonra daha hic gelmedi beyaz akintim oluyo. devam etseydi durmazdim giderdim doktora e bide benm kese disi kanamam vardi zaten o yuzden progestan kullaniyodum belki tekrar olmustur hem kotu bisey olsaydi agrim fln olurdu dimi yani kanamam olurduCanım belki giriş kısmında bi tahriş kızarma filan olduysa oradan gelmiştir ? Rahat tut içini iyidir inşaallah bebeğin.
evet ya oda dogru eniyisi ben gidim doktora yarin olmazsa bu gece giderimAgri kanama olmamasi iyiye isarettir evet. Ama kotu bir sey varsa sinyal vermeyebilir de. Dr a gitmekten korkma. Icin rahatlarsa bebegine de stresle zarar vermemis olursun. Biz ne dersek bos en iyisi bebegini ultrasonda gormen. Seni sadece o rahatlatir.
Bende persembe gidecegim dr insallah guzel haberlerle doneriz,canini sikma hayirli saglikli evlat olsun insallah gonlune gore olur canim kiz cocugunun tadini bilirim insallah saglikli guzel bir kizin olur insallahhhİşlerim bitti çok şükür oglanlar da uyudu .persembe ye randevum giderek heyecanı artıyor benimkisi kız olursa umudu.eltim kız istediğimi biliyor onun kızı olacak diye bana hava etti yaaa.oysa ben erkek cocuk delisiyi. Sirf uxulmesin diye dedim keske benim de kizim olsa cok sanslisin dedim.o da aile icinde canini cok siktilar ben de uzuldum ona salak kafam.ve herkesin icinde dedi haspam.biraz inat oldum yani. Nasip tabi herseyin hayırlısı olsun.
evet dedigin gibi doktora gidince sorucm. ama suanlik kanamam filan yok cok sukur normal akintim var agrim flnda kanamam olsaydi durmazdim bu saate kadar. ama yani sonucta ters bisey olsaydi belli olirdu kanamam olurdu agrim olurdu dimi yani sadece ilk peceteye sildigimde hafif bi kan geldi dahada olmadi@Mavi-Pembe cook gecmis olsun strese girrsen bebek icin daha sıkıntılı olur icini ferah tutmaya calis dualarim seninle birsey olmayacak insallah Allahin izniyle
kisafile gecmis olsun uzun sure iliski olmadiysa ondan da olabilir dinlen bolca dr gittiginde durumu anlat ve ona gore tekrar iliski icin bilgi alirsin aksi birsey olsa kanama vs olur icin rahat etmezse dr gozuk yine derim
kizlar morelim cok bozuk dun iliskiye girdik sabaha karsi lavoboya gittim peceteye cok minik kan geldi elim ayagim titredi progestan ictim suan iyiyim daha bisey gelmedi normal akintim oluyo ama ben vicdan azabi cekiyorum kendimi cok kotu hissediyorum ya bebegime bisey olduysa doktora gitmek istemiyorum korkuyorum. ama boylede olmuyo bide bugun bebegimi hissettim sanki sol kasigimin ustu pit pit diye atti bagirsak degildi eminim hareket etri diye hissettim biraz rahatladim ama icimde kusku var ya bisey varsa. ama daha kanamam fln yok oyle cookk az geldi akintim suan beyaz renk ayyy kizlar ya nolur yardim edin dusuncelerinize ihtiyacim var
Tahminim yoktur ama yarin da gozlemle kendini olmazsa pazartesi kontrole git icin rahat eder kafan takili hala anladigim kadariylaevet dedigin gibi doktora gidince sorucm. ama suanlik kanamam filan yok cok sukur normal akintim var agrim flnda kanamam olsaydi durmazdim bu saate kadar. ama yani sonucta ters bisey olsaydi belli olirdu kanamam olurdu agrim olurdu dimi yani sadece ilk peceteye sildigimde hafif bi kan geldi dahada olmadi
Sağol canım. Amin inşallah. Aslında 4 tane k8z kardeşim var onların kızları var yani hiç yalnız değilim ama bana ait baba emanet bir k8z beni çok mutlu eder hayırlısı Son 5 gün ......Bende persembe gidecegim dr insallah guzel haberlerle doneriz,canini sikma hayirli saglikli evlat olsun insallah gonlune gore olur canim kiz cocugunun tadini bilirim insallah saglikli guzel bir kizin olur insallahhh
Guzel haberlerle gelelim insallah kiz candir,bende birtane daha olsun isterim cunku bende kizkardes yok kizim benim gibi yanliz olmasin isterim ama hayirlisi olsunSağol canım. Amin inşallah. Aslında 4 tane k8z kardeşim var onların kızları var yani hiç yalnız değilim ama bana ait baba emanet bir k8z beni çok mutlu eder hayırlısı Son 5 gün ......
soylerkende utaniyorum ama mesela iliski oluyoduda icine heosini sokmuyodu yari yari hamileligimden beri hep oyle yaptik dun gece iste ilk defa oyle tamamen oldu ama kasildim cunku daralmisti tahris olmustu dus aldigimda anladim sabah erkenden kalkimcada iste beyaz akintiyla onu gorunce sok oldum ama suan hicbiaeyim yok normal beyaz akintim herzamanki gibi gogusler agriyo iste oyle ilk kan gelince cok korktum doktorumda yok ya pazartesiyi beklicem yada dayanamzsam yarin develte gidicem acile fln@Mavi-Pembe çok geçmiş olsun canım Rabbim sifani versin inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun
kisafile uzun sure iliski olmama olmusmuydu belki ondan da olmuştur benim mesela hamileligim başladığından beri iliski olmadı yasak ve artık olabilir derse dr nerdeyse 4 aydır iliski olmamış olacak ve büyük ihtimalle bunu yasicam ilk gece gibi zorlanicami dusunuyorum belki senin de öyle fln olmuştur tabi sende uzun sure olmadıysa
Canm ben de evlendikten sonra kpssye girdim özeldeydim daha önce. Bu yıl vanadaydım eşim Bursa'da benim için de çok zor tekrar gitmek Allah yardımcımız olsun inşallah gelirizSizin de mi es durumu var bende başvurdum biz ikimizde öğretmen olunca belge filan gerekmiyor. Dua edelim birbirimize. Benim de çıkması lazım yoksa durum çok zor ben istanbul eşim Sakarya da olacak. Bi de ev sakaryadan aldık krediye girdik filan durumlar baya karışık.
evet malesef normalde bugun gidicektim doktorum yoktu. pazarteai geliyo. sadece cok takintiliyim bide kendimi suclu hissediyorum oyle kan fln gorunce kotu etkilendim. ama sanki bugun bebegim kipirdadi banami oyle geldi bilmiyorum ama sol kasigimin hafif ustunde 5yada6defa pit pit etti o bile beni duygulandirdi. buraya yazmak bana iyi geldi dusuncelerinizi almak kotu bisey yoktur demeniz bile insanin icine su serptiriyoTahminim yoktur ama yarin da gozlemle kendini olmazsa pazartesi kontrole git icin rahat eder kafan takili hala anladigim kadariyla
Amin canm inşallahhBenim de 2. Ayda öyleydi şimdi iyice azaldı bel ağrısı başladı
Fullialein Allah kolaylık versin ikinize de kızlar inşallah istediğiniz yerlere gidersiniz
insallahhh canm ya bende oyle dusunmeye calisiyorum ya nebilim tuhaf bi kandi normal beyaz akintiyla bilikte pembemsi biseydi. dahada gelmedi zaten icimde sadece korku var ama biyandan bebegim iyi biliyo gibiyim farkli bisey ya ona biaey olmadi hissesiyorum ama iste kotu dusunceler yokmu onlar insani kasiyoCanim bosa da umit vermeyim ama, korkma. Aynisi bana da oldu. Sanirim iliskiye cok sik giremedigimiz icin ya da bir sey olur mi diye endise ederken kasiyoruz, ben tahristen dolayi oldugunu dusunuyorum. Bana ilk oldugunda, ertesi gun doktora gittim, hic bir sorun yoktu. Vajinadaki kilcal damarlardan gelmis bendeki kan, rahimden degil. Daha sonraki iliskilerde de bir iki damla yine geldi, sonra tamamen kesildi. Ben de endise etmiyorum artik. Son doktor randevumuzda da cok sukur bir sorunumuz yoktu. Bence icinin rahat etmesi icin yarin doktora bir git. Sonucta her turlu kanamadan doktorun hemen haberi olmasi lazim, ciddi olsun olmasin. Ama cok da endise etme. Insallah bir sorun olmayacaktir
İşte belki ondan olmuştur canım diyorum ya şuan ben dusunuyorum napcam diye bide benim ilk gece de çok zor geçmişti nerdeyse 1 ay kanamam oldu şimdi korkuyorum az zaman değil nerdeyse 3-4 aydır olmamış olacak ve olunca da kötü olacak gibi geliyo napcam bilmiyorumsoylerkende utaniyorum ama mesela iliski oluyoduda icine heosini sokmuyodu yari yari hamileligimden beri hep oyle yaptik dun gece iste ilk defa oyle tamamen oldu ama kasildim cunku daralmisti tahris olmustu dus aldigimda anladim sabah erkenden kalkimcada iste beyaz akintiyla onu gorunce sok oldum ama suan hicbiaeyim yok normal beyaz akintim herzamanki gibi gogusler agriyo iste oyle ilk kan gelince cok korktum doktorumda yok ya pazartesiyi beklicem yada dayanamzsam yarin develte gidicem acile fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?