evet ya olabilir aonucta bayadir olmuyodu. benimde ilk gece cok berbatti bide rahmim dar zorluk cekiyorum kasildim bence ondan ayyyyyy insalllh yaa canm cokk saol gercekten insanin morele ihtiyaci oluyoİşte belki ondan olmuştur canım diyorum ya şuan ben dusunuyorum napcam diye bide benim ilk gece de çok zor geçmişti nerdeyse 1 ay kanamam oldu şimdi korkuyorum az zaman değil nerdeyse 3-4 aydır olmamış olacak ve olunca da kötü olacak gibi geliyo napcam bilmiyorumsenin de belki tamamen birleşme olduğu için olmuştur
insallahhh canm ya bende oyle dusunmeye calisiyorum ya nebilim tuhaf bi kandi normal beyaz akintiyla bilikte pembemsi biseydi. dahada gelmedi zaten icimde sadece korku var ama biyandan bebegim iyi biliyo gibiyim farkli bisey ya ona biaey olmadi hissesiyorum ama iste kotu dusunceler yokmu onlar insani kasiyo
sende dikkat et oyle hemen yapmayin ozman bayadir olmamis yari yariİşte belki ondan olmuştur canım diyorum ya şuan ben dusunuyorum napcam diye bide benim ilk gece de çok zor geçmişti nerdeyse 1 ay kanamam oldu şimdi korkuyorum az zaman değil nerdeyse 3-4 aydır olmamış olacak ve olunca da kötü olacak gibi geliyo napcam bilmiyorumsenin de belki tamamen birleşme olduğu için olmuştur
cooookkk saolun canmm allah razi olsun. dualariniz yeterr. cok ultrasyina girdim ya bebege zarar veriyomus oyuzden durdum ama baktimki olmuyi icimde halen kotu dusunceler var gidip gorurum bebisimi. ama icim rahatt bebisim iyii pitir pitr oynuyodur simdi sadece korkular bide ahhh o dusunceler yokmu insani bitirirrr.Bence de bir sorun yoktur.. Endise etmeni anliyorum, ama bisey olmayacaktir. Benim doktorum bana vajinal kanama olursa gece 3 olursa bile haber ver demisti, o yuzden utana sikila da olsa haber vermistim:) kanama devam ederse derhal haber ver, devam etmezse de pazartesi goreyim dedi. Pazartesi hemen baktik, bebis uyuyordu, kalbi atiyordu cok sukur, kanama odagi da yoktu. Persembeye kadar iliskiye girme, sonra serbestsin demisti. Bence icini rahat tut, ama icin rahat etsin diyede doktora git, hem de bebisini gormus olursun:) korkma artık riskli donemimiz de bitiyor bence:) biz de sana dua ederiz:)
Ondandir canım korkma çünkü Allah korusun ben lekelenme yasadigimda Dr dusuk öyle kolay olmaz bi anda bi ped dolusu kanama görürsün demişti seninki kesin ondan olmuştur tamamen birleşme olduğu için olmuştur içini rahat tutevet ya olabilir aonucta bayadir olmuyodu. benimde ilk gece cok berbatti bide rahmim dar zorluk cekiyorum kasildim bence ondan ayyyyyy insalllh yaa canm cokk saol gercekten insanin morele ihtiyaci oluyo
Valla kara kara dusunuyorum eşim için de üzülüyorum uckuruna sahip çıkamayan biri değil ama erkek sonuçta epey zaman sağolsun iyi sabretti ve de insanın aklına farklı farklı düşünceler geliyo ... Ama iliski olursa napcam bilmiyorum benim zorunda da zoruydu tamamen birlesmem 1 ayı buldu benim ve hep kanamalı olmuştu şimdi aynı olacak yinesende dikkat et oyle hemen yapmayin ozman bayadir olmamis yari yariunutmaaaaaa
bencedee bende oyle biliyorum sabahin 5 de ezanla birlikte dua ediyodum o dakika gordum aglaya aglaya bi hal oldum. dusuk olsaydi muhakak kanamam olurdu yada bel agrisi kaaik agrisi olurdu goguslerim zaten agriyi hamileligim boyunca onlarda devam . iyidir iyidir bebisimm uyuyodur simdi yada pitr pitr kibirdiyodur. rabbim heralde koru bisey olsa insanin icine bi bosluk dusurur nebilim hisseder ya . allahimmm kimseye yastamasin dusunceler bile kotu bebgimiz sagsalim dogar insallahhhOndandir canım korkma çünkü Allah korusun ben lekelenme yasadigimda Dr dusuk öyle kolay olmaz bi anda bi ped dolusu kanama görürsün demişti seninki kesin ondan olmuştur tamamen birleşme olduğu için olmuştur içini rahat tut
Iliskiye girilen yer ve bebegin kesesi ayri yerlerde internette gormustum o kanama tahminim baska seyden tahris kasma demissin ya ondan olabilr,dinlen bol bol haftasonu olmasi kotu iste durumuna gire haber et doktoru icin rahat eder hangimiz takintili degiliz ki can tasiyoruz ve ayda bir goruyoruz hani hareket etseler anlariz iyi olup olmadiklarini,ogunlrrde gelecek insalllah bende oyleyimdir soyleyim sana sendenim yani:)))))insallahhh canm ya bende oyle dusunmeye calisiyorum ya nebilim tuhaf bi kandi normal beyaz akintiyla bilikte pembemsi biseydi. dahada gelmedi zaten icimde sadece korku var ama biyandan bebegim iyi biliyo gibiyim farkli bisey ya ona biaey olmadi hissesiyorum ama iste kotu dusunceler yokmu onlar insani kasiyo
insallahh olmaz canm ya ama aci cekersin cok. ilkdese olduysa insan bir hafta girmeyince bile farkwdiyo valla uc ayy sonunu dusunemiyorum. kendini hic kasma tamamen birlesme olmasin enazindan ilk gun icin dikkat ettt canmmValla kara kara dusunuyorum eşim için de üzülüyorum uckuruna sahip çıkamayan biri değil ama erkek sonuçta epey zaman sağolsun iyi sabretti ve de insanın aklına farklı farklı düşünceler geliyo ... Ama iliski olursa napcam bilmiyorum benim zorunda da zoruydu tamamen birlesmem 1 ayı buldu benim ve hep kanamalı olmuştu şimdi aynı olacak yine
Aynen canım bebis ya uyuyodur ya geziniyodur şuan :) bende hep risk yaşadığım için tedirginim en ufak bisey de ve hep içimde şeytan bi vesvese veriyo dusunduruyo hep ama biz ne yaparsak yapalım onun yazısı yazıldı Rabbim e emanet ler artık ...bencedee bende oyle biliyorum sabahin 5 de ezanla birlikte dua ediyodum o dakika gordum aglaya aglaya bi hal oldum. dusuk olsaydi muhakak kanamam olurdu yada bel agrisi kaaik agrisi olurdu goguslerim zaten agriyi hamileligim boyunca onlarda devam . iyidir iyidir bebisimm uyuyodur simdi yada pitr pitr kibirdiyodur. rabbim heralde koru bisey olsa insanin icine bi bosluk dusurur nebilim hisseder ya . allahimmm kimseye yastamasin dusunceler bile kotu bebgimiz sagsalim dogar insallahhh
Iliskiye girilen yer ve bebegin kesesi ayri yerlerde internette gormustum o kanama tahminim baska seyden tahris kasma demissin ya ondan olabilr,dinlen bol bol haftasonu olmasi kotu iste durumuna gire haber et doktoru icin rahat eder hangimiz takintili degiliz ki can tasiyoruz ve ayda bir goruyoruz hani hareket etseler anlariz iyi olup olmadiklarini,ogunlrrde gelecek insalllah bende oyleyimdir soyleyim sana sendenim yani:)))))
Aynen bi hafta olmasa bile neler cekiyodum şimdi napcam bilmem bide o kadar zorluk çekince bide şimdi bebeğe bisey olur mu korkusu ... Rabbim yardım etsin napim esimizi de dusuncez mecburinsallahh olmaz canm ya ama aci cekersin cok. ilkdese olduysa insan bir hafta girmeyince bile farkwdiyo valla uc ayy sonunu dusunemiyorum. kendini hic kasma tamamen birlesme olmasin enazindan ilk gun icin dikkat ettt canmm
Inşaallah canım amin. Bebeklerimizin kısmetine olsun. Branş ne peki ?Canm ben de evlendikten sonra kpssye girdim özeldeydim daha önce. Bu yıl vanadaydım eşim Bursa'da benim için de çok zor tekrar gitmek Allah yardımcımız olsun inşallah geliriz
evett dogru diyosun onlar allaha emanetr rabbim nedemisse o olur onun rizkini veren allah. biz kadinlar demkki hep boyleyiz naoalim annelik icgidüsu. o vesveseler bi an bunu aklimda cikartiyo dusunemiyosun girdimi aklina bitiriyoAynen canım bebis ya uyuyodur ya geziniyodur şuan :) bende hep risk yaşadığım için tedirginim en ufak bisey de ve hep içimde şeytan bi vesvese veriyo dusunduruyo hep ama biz ne yaparsak yapalım onun yazısı yazıldı Rabbim e emanet ler artık ...
Ya bana sağda yada solda demediler her seferinde makinayı nereye koyduğumu da dikkat edeceğim diyorum sonra başka heyecanlarladesene tek degilim bende kendimi cok takintili bilirdim. ama biliyomusun bugun bebegimi sanki hissettim bana hissettirdi kendisini sol yumurtlaigimdaymis doktor soylemisti soluma dogru uzandim bi baktim sol kasigimin ustunde bi kipirti pit pit diye atti sanki birisi tekmeliyo gibiydi bagirsak fln degil olsa anlarim
Ay canim takma kafana. Yanlislikla arama yapilmis olabilir yani face kullanmıyorum arama falan nasil yapilir cok bilmiyorum ama kotu dusunmemeye calis. En azindan bebegin icin kotu dusunup strese koyme kendiniBen eşimin Facebook arama geçmişinde iki tane kadın gördüm birisinin göğüsleri meydandaçok kötüyüm şu an. Ben aramadım onları dedi ama geçmişine baktığımda dün aranmış. Birinin profil resminde gelinlikli kız var hadi o neyse de diğeri nedir ya
tabii canm yine iyi dayanmis bundan sonrada gorev sende bi taktr et esini. evet i korkuda var ama iste cok dikkat et herdakika esini uyar hic degilmi bir iki iliskiden sonra rahat olur . allah kolaylik versinAynen bi hafta olmasa bile neler cekiyodum şimdi napcam bilmem bide o kadar zorluk çekince bide şimdi bebeğe bisey olur mu korkusu ... Rabbim yardım etsin napim esimizi de dusuncez mecbur
ben ilk bebegimi gordugumde demisti sol kasiginda diye zaten bakarsan iyice hangi tarafin azda olsa sisse orda belli oluyoYa bana sağda yada solda demediler her seferinde makinayı nereye koyduğumu da dikkat edeceğim diyorum sonra başka heyecanlarla
Boşver gitsin baksa neolur o sanal isminden de belli. Gazetelerde, internette boy boy resimler herkes bakarBen eşimin Facebook arama geçmişinde iki tane kadın gördüm birisinin göğüsleri meydandaçok kötüyüm şu an. Ben aramadım onları dedi ama geçmişine baktığımda dün aranmış. Birinin profil resminde gelinlikli kız var hadi o neyse de diğeri nedir ya
Ay hiç anlamıyorum ben şişlik mişlik bakınca. hissedemiyorum daben ilk bebegimi gordugumde demisti sol kasiginda diye zaten bakarsan iyice hangi tarafin azda olsa sisse orda belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?