2017 Şubat Anneleri

evet ya olabilir aonucta bayadir olmuyodu. benimde ilk gece cok berbatti bide rahmim dar zorluk cekiyorum kasildim bence ondan ayyyyyy insalllh yaa canm cokk saol gercekten insanin morele ihtiyaci oluyo

Bence de bir sorun yoktur.. Endise etmeni anliyorum, ama bisey olmayacaktir. Benim doktorum bana vajinal kanama olursa gece 3 olursa bile haber ver demisti, o yuzden utana sikila da olsa haber vermistim:) kanama devam ederse derhal haber ver, devam etmezse de pazartesi goreyim dedi. Pazartesi hemen baktik, bebis uyuyordu, kalbi atiyordu cok sukur, kanama odagi da yoktu. Persembeye kadar iliskiye girme, sonra serbestsin demisti. Bence icini rahat tut, ama icin rahat etsin diyede doktora git, hem de bebisini gormus olursun:) korkma artık riskli donemimiz de bitiyor bence:) biz de sana dua ederiz:)

sende dikkat et oyle hemen yapmayin ozman bayadir olmamis yari yari unutmaaaaaa

cooookkk saolun canmm allah razi olsun. dualariniz yeterr. cok ultrasyina girdim ya bebege zarar veriyomus oyuzden durdum ama baktimki olmuyi icimde halen kotu dusunceler var gidip gorurum bebisimi. ama icim rahatt bebisim iyii pitir pitr oynuyodur simdi sadece korkular bide ahhh o dusunceler yokmu insani bitirirrr.

evet ya olabilir aonucta bayadir olmuyodu. benimde ilk gece cok berbatti bide rahmim dar zorluk cekiyorum kasildim bence ondan ayyyyyy insalllh yaa canm cokk saol gercekten insanin morele ihtiyaci oluyo
Ondandir canım korkma çünkü Allah korusun ben lekelenme yasadigimda Dr dusuk öyle kolay olmaz bi anda bi ped dolusu kanama görürsün demişti seninki kesin ondan olmuştur tamamen birleşme olduğu için olmuştur içini rahat tut

sende dikkat et oyle hemen yapmayin ozman bayadir olmamis yari yari unutmaaaaaa
Valla kara kara dusunuyorum eşim için de üzülüyorum uckuruna sahip çıkamayan biri değil ama erkek sonuçta epey zaman sağolsun iyi sabretti ve de insanın aklına farklı farklı düşünceler geliyo ... Ama iliski olursa napcam bilmiyorum benim zorunda da zoruydu tamamen birlesmem 1 ayı buldu benim ve hep kanamalı olmuştu şimdi aynı olacak yine bi sene olacak evleneli ve daha 3-4 aydır biraz rahatlamistim iliski de hep agriliydi öncesinde

bencedee bende oyle biliyorum sabahin 5 de ezanla birlikte dua ediyodum o dakika gordum aglaya aglaya bi hal oldum. dusuk olsaydi muhakak kanamam olurdu yada bel agrisi kaaik agrisi olurdu goguslerim zaten agriyi hamileligim boyunca onlarda devam . iyidir iyidir bebisimm uyuyodur simdi yada pitr pitr kibirdiyodur. rabbim heralde koru bisey olsa insanin icine bi bosluk dusurur nebilim hisseder ya . allahimmm kimseye yastamasin dusunceler bile kotu bebgimiz sagsalim dogar insallahhh

Iliskiye girilen yer ve bebegin kesesi ayri yerlerde internette gormustum o kanama tahminim baska seyden tahris kasma demissin ya ondan olabilr,dinlen bol bol haftasonu olmasi kotu iste durumuna gire haber et doktoru icin rahat eder hangimiz takintili degiliz ki can tasiyoruz ve ayda bir goruyoruz hani hareket etseler anlariz iyi olup olmadiklarini,ogunlrrde gelecek insalllah bende oyleyimdir soyleyim sana sendenim yani:)))))

insallahh olmaz canm ya ama aci cekersin cok. ilkdese olduysa insan bir hafta girmeyince bile farkwdiyo valla uc ayy sonunu dusunemiyorum. kendini hic kasma tamamen birlesme olmasin enazindan ilk gun icin dikkat ettt canmm

Aynen canım bebis ya uyuyodur ya geziniyodur şuan :) bende hep risk yaşadığım için tedirginim en ufak bisey de ve hep içimde şeytan bi vesvese veriyo dusunduruyo hep ama biz ne yaparsak yapalım onun yazısı yazıldı Rabbim e emanet ler artık ...

desene tek degilim bende kendimi cok takintili bilirdim. ama biliyomusun bugun bebegimi sanki hissettim bana hissettirdi kendisini sol yumurtlaigimdaymis doktor soylemisti soluma dogru uzandim bi baktim sol kasigimin ustunde bi kipirti pit pit diye atti sanki birisi tekmeliyo gibiydi bagirsak fln degil olsa anlarim

insallahh olmaz canm ya ama aci cekersin cok. ilkdese olduysa insan bir hafta girmeyince bile farkwdiyo valla uc ayy sonunu dusunemiyorum. kendini hic kasma tamamen birlesme olmasin enazindan ilk gun icin dikkat ettt canmm
Aynen bi hafta olmasa bile neler cekiyodum şimdi napcam bilmem bide o kadar zorluk çekince bide şimdi bebeğe bisey olur mu korkusu ... Rabbim yardım etsin napim esimizi de dusuncez mecbur

Canm ben de evlendikten sonra kpssye girdim özeldeydim daha önce. Bu yıl vanadaydım eşim Bursa'da benim için de çok zor tekrar gitmek Allah yardımcımız olsun inşallah geliriz
Inşaallah canım amin. Bebeklerimizin kısmetine olsun. Branş ne peki ?
Ben ilk yılı ayrı geçirdim eşimden es durumuyla yanına geldim 2 sene oldu şimdi de il dışı istedi eşim çıktı memlekete bende es durumu ile yanına gelmeye çalışıyorum o da çok yanına değil 70 km olacak aramızda. yine haftaiçi ayrı haftasonu beraber olacak şekilde maalesef. Sonra o benim yanıma es durumu yapana kadar.

evett dogru diyosun onlar allaha emanetr rabbim nedemisse o olur onun rizkini veren allah. biz kadinlar demkki hep boyleyiz naoalim annelik icgidüsu. o vesveseler bi an bunu aklimda cikartiyo dusunemiyosun girdimi aklina bitiriyo

Ya bana sağda yada solda demediler her seferinde makinayı nereye koyduğumu da dikkat edeceğim diyorum sonra başka heyecanlarla

Ay canim takma kafana. Yanlislikla arama yapilmis olabilir yani face kullanmıyorum arama falan nasil yapilir cok bilmiyorum ama kotu dusunmemeye calis. En azindan bebegin icin kotu dusunup strese koyme kendini

Aynen bi hafta olmasa bile neler cekiyodum şimdi napcam bilmem bide o kadar zorluk çekince bide şimdi bebeğe bisey olur mu korkusu ... Rabbim yardım etsin napim esimizi de dusuncez mecbur
tabii canm yine iyi dayanmis bundan sonrada gorev sende bi taktr et esini. evet i korkuda var ama iste cok dikkat et herdakika esini uyar hic degilmi bir iki iliskiden sonra rahat olur . allah kolaylik versin

Boşver gitsin baksa neolur o sanal isminden de belli. Gazetelerde, internette boy boy resimler herkes bakar

ben ilk bebegimi gordugumde demisti sol kasiginda diye zaten bakarsan iyice hangi tarafin azda olsa sisse orda belli oluyo
Ay hiç anlamıyorum ben şişlik mişlik bakınca. hissedemiyorum da Bu sefer sorayım bari bebek ne tarafta diye olmuş 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…