2017 Şubat Anneleri

Ay hiç anlamıyorum ben şişlik mişlik bakınca. hissedemiyorum da Bu sefer sorayım bari bebek ne tarafta diye olmuş 3 ay
oooo sen sorana kadar o ordan oraya ordan orya pitir pitr hareket ederrr aklina bile gelemz. ayyy varya rahatladim buaraya yazmak iyi geldi bana icime su serpildi. bisey hissediyomusun bari.

Ya ben haftada 1 ilişkiye dikkat ediyorum.. eşim ameliyat olalı bir buçuk ay oldu varikoselden. Hormonları düzelmiş biraz da isteğinin yerine gelmesi psikolojik olarak kendini iyi hissetmesi için yanaşıyorum. Çok şükür herhangi bir zorlama, kasılma, leke, kanama olmadı dikkat ediyoruz. Doktor da zaten ayda 4 5 i geçmeyecek şekilde devam edebilirsiniz demişti.

Herkesi ekledim sonunda eksik varsa yazarsınız yine. Ama eksik bilgiler olunca zor oldu Nokta koydum çünkü kaydı bilgiler birbirine karıştı. Cinsiyetler belli olsun tekrar düzenlerim.
Ellerine sağlık Allah razı olsun hakkını helal et yorduk seni de işlerinin arasında.

evett dogru diyosun onlar allaha emanetr rabbim nedemisse o olur onun rizkini veren allah. biz kadinlar demkki hep boyleyiz naoalim annelik icgidüsu. o vesveseler bi an bunu aklimda cikartiyo dusunemiyosun girdimi aklina bitiriyo
Aynen şeytan işte hayırlı işte hep bi vesvese veriyo Rabbim sağlık versin evlatlarimiza inş

oooo sen sorana kadar o ordan oraya ordan orya pitir pitr hareket ederrr aklina bile gelemz. ayyy varya rahatladim buaraya yazmak iyi geldi bana icime su serpildi. bisey hissediyomusun bari.
Hiçbirşey hissetmiyorum ben maalesef canım ya arada batma oluyor o kadar

tabii canm yine iyi dayanmis bundan sonrada gorev sende bi taktr et esini. evet i korkuda var ama iste cok dikkat et herdakika esini uyar hic degilmi bir iki iliskiden sonra rahat olur . allah kolaylik versin
Amin inş canım ama içerde kanama vardı yasaklandı sonra kardeşiyle tartistim kasılma ve kanama yaşadım yine yasaklandi bakalım artık inş umduğum gibi değil de daha kolay geçer

Ah kuzum Dr yasak deyince bide risk kanama yaşayınca insan ister istemez olmasını istemiyo maalesef keşke hem hamile hem de düzenli iliskim olsaydı benim de eşim e karşı da kötü hissetmezdim kendimi

Amin inş canım ama içerde kanama vardı yasaklandı sonra kardeşiyle tartistim kasılma ve kanama yaşadım yine yasaklandi bakalım artık inş umduğum gibi değil de daha kolay geçer
sende iki kere kanama gecirmisssin demekki benm ilki kahve rengi oldu akintim icerde kanama olmus sonra doktor desi yaoabilirsiniz yaptik iste olan oldu demekki bize iliski gelmiuomus. sizde deneyin baktin kanaman oldu allah gostermesinde. daha yapmazsin ama uc ayi gecti ya bi problem olmaz bence sadece cok dikkat et kendini kasma

Merhaba bayanlar.. Size birşey sormak istiyorum devlet hastanesinde ikili test yapılıyor mu yoksa dışardan özel biryerden mi yaptırıyorsunuz

Ah kuzum Dr yasak deyince bide risk kanama yaşayınca insan ister istemez olmasını istemiyo maalesef keşke hem hamile hem de düzenli iliskim olsaydı benim de eşim e karşı da kötü hissetmezdim kendimi
Sakin kendini kötü hissetme Zaten. Olur mu öyle şey. Risk var kasılma kanaman var. Önce senin ve bebeklerin sağlığı elbette. Eşler ikinci planda artık öncelik bebeklerimizin.

Arkadaslar allah rizasi icin bana yardim edin cok kotuyum.ben 1 hafta once gelismeyen gebelik nedeniyle ilacla düşük yaptım ardindan kurtaj oldum.hamileyken enfeksiyon vardı zaten ama doktor fitil kullandirtmamisti hamile oldugum icin.kurtaj olduktan sonra monodoks antibiyotik verdi duzenli kullandim ama ne yazikki enfeksiyonun onune gecemedi kotu kokulu kan, kaşıntı, idrarda yanma aci vs..tekrar gittim bu sefer fitil verdi ve baska antibiyotik daha verdi.fitili dunden beri kullaniyorum ama enfeksiyon kaptigim icin cok korkuyorum tuplerim tikanir mi rahmimde yapisiklik olur mu die.suan tedavi oluyorum ama ise yarar mi cok korkuyorum 3 sene beklemistim ilk gebeligimdi

Allah yardımcın olsun. Bu konuda hiçbir bilgim yok kafana takıldıysa doktora sor bence. Aman internetten okuma yalan yanlış şeylerle dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…