2017 Şubat Anneleri

İnş bakalım izin kağıdı çıksın da dr dan :)

Canım evliligimin ilk ayında mantar a yakalandim ve 3-4 ay çektim ilk mantar sonra enfeksiyon a dönüştü ve kullandığım ilaçlar bi dunyaydi fitiller artı içinde 7 tüp olan şırınga gibi bisey hergun vajina ya bosaltiyodum ve uzun sure kullandım hem bunu hem fitiller sonra önlem amaçlı iki günde bir fln yine fitil koyuyodum atlattım çok şükür ama öyle bisey olmadı şükür hamileyim tüp tıkanması fln yapmaz herhalde çünkü dediğim gibi bende epeyce kullandım

Sakin kendini kötü hissetme Zaten. Olur mu öyle şey. Risk var kasılma kanaman var. Önce senin ve bebeklerin sağlığı elbette. Eşler ikinci planda artık öncelik bebeklerimizin.
Ne bilim işte kendimi bazen baya baya kötü hissediyorum ve saçma sapan şeyler dusunuyorum bazen eşim e de dile getiriyorum o da kiziyo sacmalama diye ama işte dusunuyo insan

Vajona icinde ki mantar kurtaj sonrasında rahime geçtiği zaman enfeksiyon ilerleyip tupleri tikayabiliyomus yapisiklik da yapıyormuş bacım ben ayvayı yedim galiba.

Vajona icinde ki mantar kurtaj sonrasında rahime geçtiği zaman enfeksiyon ilerleyip tupleri tikayabiliyomus yapisiklik da yapıyormuş bacım ben ayvayı yedim galiba.
Korkma canım yapmaz öyle bisey Dr umdan alırsın en sağlıklı bilgiyi Rabbim nasip ettikten sonra hiç bisey geçemez önüne Dr un dedi mi sana böyle bisey

Amiinn insallah canim yaşama sevincim kalmadi resmen
Seni o kadar iyi anliyorum ki...dr a sor bence de. En saglikli bilgiyi sana o verir cunku. Benim de herhangi bi bilgim yok. Ama gelisim geriliginin sebeplerini israrla arastir. Ilk diye drla arastirmayabiliyolar ama sen israrci davran. Ayni seyleri tekrar yasama. Enfeksiyon bende de vardi. Ama ben kurtajdan sonra enfeksiyon tedavisi olmustum kotu kokuluydu benim de

Korkma canım yapmaz öyle bisey Dr umdan alırsın en sağlıklı bilgiyi Rabbim nasip ettikten sonra hiç bisey geçemez önüne Dr un dedi mi sana böyle bisey
Sikayetlerimi anlattim doktora cnm sonra bana daha güçlü bi antibiyotik ve fitil verdi hamile kalamazsam hsg cekilcekmis.rahim icinde tuplerde hasar var mi die.cok korkuyorum bidaha hamile kalamam die rahimde yapisiklik en kotusuymus bide

Cocugun oldu mu peki bidaha.kurtaj sonrasi.ne gibi sikayetlerin vardi gülüm ne zaman tedaviye baslamistin

Sikayetlerimi anlattim doktora cnm sonra bana daha güçlü bi antibiyotik ve fitil verdi hamile kalamazsam hsg cekilcekmis.rahim icinde tuplerde hasar var mi die.cok korkuyorum bidaha hamile kalamam die rahimde yapisiklik en kotusuymus bide
Ben bekarken bundan yaklaşık 10 yıl fln önce kist ameliyatı oldum yumurtalık dışında zararı yoktu ve ameliyat sabahı Dr um geldi rahim duvarında da yapışıklık varmış onu da hallettik demişti herşeyin bi çözümü vardır telaslanma pozitif dusun kj pozitif olsun herşey

Insallah canım cok sağol. Insallah bisey olmaz

Insallah canım cok sağol. Insallah bisey olmaz
Olmaz canım dedim ya Rabbim nasip edip ol desin yeter ki ne gecebilir ki önüne o yüzden kendini bu kadar yıpratma dur bakalım hayırlısıni işte inş gönlünde olan hakkında da hayırlı olur Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder

Aminnn insallahh bebegim tesekkur ederim

Cocugun oldu mu peki bidaha.kurtaj sonrasi.ne gibi sikayetlerin vardi gülüm ne zaman tedaviye baslamistin
Ilk gebeligimdi canim. KurtajdN sonra hamdolsun 3 defa daha hamile kakdim. 2 si dusukle sonuclandi tabi. Esimle birlikte olunca balik gibi kokuyordum. Igrencti yani. Kasintim vardi bi de. Vajinal bolgede beyazlıklar da olusmaya baslamisti disaridan gorunur sekilde. 2 ay suren bi tedaviydi. Belki daha uzun. 1 bucuk sene oldu nerdeyse. Icini ferah tut insaallah bir sey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…