2017 Şubat Anneleri

ya ben normalde yastiga kafami koyar sabah uyanirdim. simdi ise zor uyuyorm bacaklarimin agrisindan. bu gece de sabah olmak bilmedi kac kere uyandm gozumu actigim gibi midem yanio acikiyor yiyip yatiyorum daha kotu oluyorum bize hamileliği böyle anlatmamislardi yaa neyse gececek elbet bugünler de her sey bebislerimiz icin. anne olma ne kadar kutsal bi seymis hakkaten

Kizlar son 2 gundur yazilanlari okumadim ama ins iyisinizdir. Ben cok kotu 2 gun gecerdim. Onceki gun gece kesinlikle uyuyamadim, surekli kusma ve ishalim vardi acile gittik. Sabaha kadar tahlil yaptilar serum taktilar sabah eve donerim diyodum ki birakamayiz yatis verelim dediler. Kusmam zaten vardi da bir de ishal olunca cok tehlikeli olurmus ve testte gaitada bazi virusler pozitif cikmis. Defalarca serum takildi sivi kaybini azaltmak icin bugun ne olur bilemiyorum ins cikabilirim.

Uyuyamayanlar klübü uyuyamıyorummmm gidip temizlik yapayım bari spormu yapsam normalde bu enerjim olmazdı gözümü açamazdım.

Bu aralar ben de güne enerjik başlıyorum :)
Gerçi akşam en geç 10 da uyumuş oluyorum ben :))

Bacak ağrıların erken başlamış canım. Allah yardımcın olsun. Günlük magnezyum için 1 muz tüketmeye çalış.
Sabah'a karşı acıkmalar bende de var ama tutuyorum kendimi. Bir kaç ay sonra daha da yoğunlaşıyor bu açlık hissi :))
Annelik ana rahmine düşer düşmez başlıyor işte...

Çok geçmiş olsun.

Günaydın kizlar. Dün epey temizlik yaptım bütün gece fıtık ağrısından uyuyamadim.ben de 3 tane belde fıtık var. Sizlerde durumlar nasil

Günaydın canım. Bundan sonra yorma bu kadar kendini. Fıtık ağrısı kötü olur. Ağrıyı çekmektense evi yavaş yavaş temizle tatlım. Benimde eşim evde bugün. Oğlanı ona verip dip köşe temizlik yapacağım yapabildiğim kadar. 1 hafta gidiyor bu temizlik bana böyle yapınca...

@Mavi-Pembe ,canım çok geçmiş olsun. Başından beri çok zor bir süreç geçiyorsun. Allah yardımcın olsun.
Rabbim sağ sağlim yavrunu kucağına almayı nasip eylesin
Bizi gelişmelerden haberdar et.

Haklısın turuncu . Ben de yapınca bir hafta gider hafta ici annemde olucaz bi de iki aydır ev çok kötüydü. Ama artık yavaş yavaş yapıcam zaten yuruyemiyoeum.yan yan yürüyorum. Allah yardımcımız olsun

Canim benimm yuregime az da olsa su serpildi sagol.ama sen kurtaj esnasinda enfeksiyon kapmamissin heralde.sonrasinda olmus galiba

Kızlar ya büyük oğlum karnım iki yumruguyla bir kerede vurdu hem de koşa koşa geldi baya ağrıdı bebeğe bişey olmuş mudur acaba. Tuhaf bi sizi var bugün doktorum da yok

Uzun zamandır internet siz bi yerdeydim. İnsallah herşey yolundadır sizde bebisler iyidir.. Benim ikinci hamileligim ilkinde kremimi kendm hazirlamistm hiç çatlak olmamıştı ki annmde ablmda fena var çok çabuk çatlayan bi yapımız var bunda da baslicam artk ama şimdiden kocaman bi karın korkuorm engelleme diye. Saf vazelin var eczanelerde ilaç yapımında kullanılan onunla badem yağı karistirmistm yine yapicam ama detaylı araştıricam belki ekleme yaparm. Saglkci bi arkadaşım önermişti onu da..

Kızlar ya büyük oğlum karnım iki yumruguyla bir kerede vurdu hem de koşa koşa geldi baya ağrıdı bebeğe bişey olmuş mudur acaba. Tuhaf bi sizi var bugün doktorum da yok
Ağrın devam ederse nöbetçi kadın dogumcu nun olduğu bir doktora git.Bende hapşırıyorum bu aralar ve sanki hapşırınca bebeğe bir şey olacak kalbi duracak diye evhamlanıyorum . Anlaşılan doğurana kadar rahat yok bize :)

başta bende üzüldüm de sonradan da çok alıştım ya geçen biri ultrasonda hareket etmeyince aklım fikrim gitti birşey oldu diye

aynen bende 3. ayda anca kabullendim
Cinsiyetleri belli mi? Ne güzel birsuru anne varmış yalnız değilim moral oldu :) nasıl gidiyor benim hergun değişiyor ve hızlı büyüyor karnım 5aylk gibi şimdiden görenler hamile misin diyor daha 13.haftada halbuki

Günaydin kizlar..kötu bi geceydi benim icinde 4 te uyandim böyleyim uyku tutmadi yatagin her yerini turladim sabaha kadar sabah biraz uykuya daldim komsu çocuklari evi yikiyo sanki bi gürültü yarim yamalak uykuyla duruyrm

Ben de 14. Haftadayim ama hic karnim yok...normalde cok ince bi belim vardi ..10.haftada hafiften gobegim cikti ama cok yemek yeyince olusanlardan...simdi gece acikiyorum gunduz acikiyorum surekli birseyler yiyorum ama cikan bir sey yokSevinsem mi uzulsem mi bilemedim ..insallah ic karni genis olanlardanimdir..

Merhaba herkese..
Bende bacak ağrısından kıvranıyorum ustüne basamıyorum
Benimde ev temizlemem lazım ama ben yürüyemiyorum bile.
Rahatsız olan kızlar Allah sıfanızı versin.
@Mavi-Pembe geçmiş olsun canım bi an önce toparlanirsin insallah

Canım şimdi nasıl oldun geçti mi ağrın
İnşallah iyidir bebisin içini ferah tut. Bi acile gidin isterseniz hem için rahat eder hem önlem almış olursunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…