Evet bende öyle umut ediyorumKesin sonuc alan yok daha galiba.ama sen dr gidersen ogrenirsin bence
Uyuyamayanlar klübü uyuyamıyorummmm gidip temizlik yapayım bari spormu yapsam normalde bu enerjim olmazdı gözümü açamazdım.
ya ben normalde yastiga kafami koyar sabah uyanirdim. simdi ise zor uyuyorm bacaklarimin agrisindan. bu gece de sabah olmak bilmedi kac kere uyandm gozumu actigim gibi midem yanio acikiyor yiyip yatiyorum daha kotu oluyorumbize hamileliği böyle anlatmamislardi yaa neyse gececek elbet bugünler de her sey bebislerimiz icin. anne olma ne kadar kutsal bi seymis hakkaten
Kizlar son 2 gundur yazilanlari okumadim ama ins iyisinizdir. Ben cok kotu 2 gun gecerdim. Onceki gun gece kesinlikle uyuyamadim, surekli kusma ve ishalim vardi acile gittik. Sabaha kadar tahlil yaptilar serum taktilar sabah eve donerim diyodum ki birakamayiz yatis verelim dediler. Kusmam zaten vardi da bir de ishal olunca cok tehlikeli olurmus ve testte gaitada bazi virusler pozitif cikmis. Defalarca serum takildi sivi kaybini azaltmak icin bugun ne olur bilemiyorum ins cikabilirim.
Günaydın kizlar. Dün epey temizlik yaptım bütün gece fıtık ağrısından uyuyamadim.ben de 3 tane belde fıtık var. Sizlerde durumlar nasil
Canim benimm yuregime az da olsa su serpildi sagol.ama sen kurtaj esnasinda enfeksiyon kapmamissin heralde.sonrasinda olmus galibaIlk gebeligimdi canim. KurtajdN sonra hamdolsun 3 defa daha hamile kakdim. 2 si dusukle sonuclandi tabi. Esimle birlikte olunca balik gibi kokuyordum. Igrencti yani. Kasintim vardi bi de. Vajinal bolgede beyazlıklar da olusmaya baslamisti disaridan gorunur sekilde. 2 ay suren bi tedaviydi. Belki daha uzun. 1 bucuk sene oldu nerdeyse. Icini ferah tut insaallah bir sey olmaz.
Canim dikkat et kendine bisey yoktur onsallah olmazsa acile gidin,icin rahat olsun birde is yapmistin ya yorulmustun ondan da agrin olabilirSanki adet olucakmisim gibi bi his var rahimde ithaf bi huzursuzluk
Uzun zamandır internet siz bi yerdeydim. İnsallah herşey yolundadır sizde bebisler iyidir.. Benim ikinci hamileligim ilkinde kremimi kendm hazirlamistm hiç çatlak olmamıştı ki annmde ablmda fena var çok çabuk çatlayan bi yapımız var bunda da baslicam artk ama şimdiden kocaman bi karın korkuorm engelleme diye. Saf vazelin var eczanelerde ilaç yapımında kullanılan onunla badem yağı karistirmistm yine yapicam ama detaylı araştıricam belki ekleme yaparm. Saglkci bi arkadaşım önermişti onu da..Çift yumurta da,farklı cinsiyetler olabiliyormuş evet inşallah öyle olur ilk zamanlar büyüme hızları aynı olduğu için cinsiyetleri aynı belli olur gibi geliyor bana ama belli olmaz tabi bel ağrısı oluyor benim arada baya kötü ağrıyor bulantı falan yapıyor çatlak kremlerine hiç başlamadım daha ama başlamam lazım çünkü karnım çıktı benim ne kullanıcaksın sen canım ben ona bile karar veremedimbenim doktorum erken olur doğumun dedi bu arada sana bişi dedi mi?
Ağrın devam ederse nöbetçi kadın dogumcu nun olduğu bir doktora git.Bende hapşırıyorum bu aralar ve sanki hapşırınca bebeğe bir şey olacak kalbi duracak diye evhamlanıyorum . Anlaşılan doğurana kadar rahat yok bize :)Kızlar ya büyük oğlum karnım iki yumruguyla bir kerede vurdu hem de koşa koşa geldi baya ağrıdı bebeğe bişey olmuş mudur acaba. Tuhaf bi sizi var bugün doktorum da yok
Cinsiyetleri belli mi? Ne güzel birsuru anne varmış yalnız değilim moral oldu :) nasıl gidiyor benim hergun değişiyor ve hızlı büyüyor karnım 5aylk gibi şimdiden görenler hamile misin diyor daha 13.haftada halbukibaşta bende üzüldüm de sonradan da çok alıştım ya geçen biri ultrasonda hareket etmeyince aklım fikrim gitti birşey oldu diye
aynen bende 3. ayda anca kabullendim
Ben de 14. Haftadayim ama hic karnim yok...normalde cok ince bi belim vardi ..10.haftada hafiften gobegim cikti ama cok yemek yeyince olusanlardan...simdi gece acikiyorum gunduz acikiyorum surekli birseyler yiyorum ama cikan bir sey yokCinsiyetleri belli mi? Ne güzel birsuru anne varmış yalnız değilim moral oldu :) nasıl gidiyor benim hergun değişiyor ve hızlı büyüyor karnım 5aylk gibi şimdiden görenler hamile misin diyor daha 13.haftada halbuki
Canım şimdi nasıl oldun geçti mi ağrınKızlar ya büyük oğlum karnım iki yumruguyla bir kerede vurdu hem de koşa koşa geldi baya ağrıdı bebeğe bişey olmuş mudur acaba. Tuhaf bi sizi var bugün doktorum da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?