2017 Şubat Anneleri

canım beni de ekler misin yaş 22 konya öğrenci tahmini doğum tarihi 18 şubat2017

Yahu arkadaşlar ben 3 ayı bitirdim ama hala göğüslerim şiş sizin geçti mi şişliğiniz yoksa hep böyle şiş mi kalacak bilgisi olan var mı acaba?

Hayırlı günler kızlar
Bebeğiniz için hangi duaları okuyorsunuz tesbihleri çekiyorsunuz
Yaptıklarınızı paylaşır misiniz

Hayırlı günler kızlar
Bebeğiniz için hangi duaları okuyorsunuz tesbihleri çekiyorsunuz
Yaptıklarınızı paylaşır misiniz
Ya mubdi esmasini okuyorum. Bir de hz Yunus un duasi var la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin. Hz Yunusu bu duayla baligin karnindan selamete cikardigin gibi bebegimi de beni de selamete cikar diye dua ediyorum. Bir de kanamam varken bi salavat vardi onu okuyorum. Komsum ya Safi ya Kafi ya Selam isimlerini de oku diyor. Ya Safi esmasini ilaclari alirken okuyorum genelde.

Canimm yani sen kurtajdan once tedavi oldun galiba.kurtaja enfeksiyon olmadan girdin oyle mi.yada kurtajdan hemen sonrami enfeksiyon tedavisi oldun.o sure zarfi hakkinda bilgi verir misin.kusura bakma cok soru sordum ama

Al benden de o kadar.. aynı beeeennnnnnnn

Bende normalde zayıfımdır hiç fazlalığım yoktu şimdi göbüş belli memeler desen fora aldı başını gidiyor bulantı zamanımda 2 kilo vermiştim bide. Şimdi 1,5 kilo sunu geri aldım. Bu zayıf halimle memeler böyleyse kilo alınca düşünemiyorum

Canimm yani sen kurtajdan once tedavi oldun galiba.kurtaja enfeksiyon olmadan girdin oyle mi.yada kurtajdan hemen sonrami enfeksiyon tedavisi oldun.o sure zarfi hakkinda bilgi verir misin.kusura bakma cok soru sordum ama
Kurtajdan once oldugum tedaviler ustun koruydu sanirim etki etmedi. Yani soyle soyleyeyim. Hic hamilelik yasamadan once detayli olmayan bi tedavi gordum. Sonrasinda hamile kaldim kese bozuktu bebek dusmeyince kurtaj oldum. Kurtajdan 2 ay sonra tedaviye basladim. Tedavim de 2 ay surdu yanilmiyorsam. Bu tedavilerden sonra 3 defa daha gebe kaldim.Bi arkadasin bahsettigi siringali fitillerden kullandim baska ilaclar da vardi da hatirlayamyrum malesef. Yani iyi bi dr da tedavi olur ve ayrintili bilgi alirsan icin de ferahlamis olur. Enfeksiyonun tekrarlama durumu da var. Benim ki gecici olarak sikintim bitiyodu ama bi sure sonra tekrarliyordu. Kurtajdan sonraki tedaviyle cok sukur sikintim tekrarlamadi. Tabi pamuklu ic camasiri gitmek o bolgeyi islak birakmamak cok onemli. Vajinal dus yapiyosan(ben yapmiyorum)bu da enfeksiyon kapmanda cok buyuk etken. Allah sifa versin canim.

Tesekkur ederim canim Sagol

Ya mubdi yi neden okuyorsun canım

Canim dikkat et kendine bisey yoktur onsallah olmazsa acile gidin,icin rahat olsun birde is yapmistin ya yorulmustun ondan da agrin olabilir

Canım şimdi nasıl oldun geçti mi ağrın
İnşallah iyidir bebisin içini ferah tut. Bi acile gidin isterseniz hem için rahat eder hem önlem almış olursunz
Kızlar teşekkür ederim.şükür bişey yok ama artık bir kerede temizlik de yasak.gebelikte kemikler zaten yer değiştiriyor bi de fıtık çok dikkatli olmaliymisom.
Bu arada bebek o kadar kolay dış etkenler etkilenmiyormus onu da söyledi çok şükür yaradan a

Ben cokta memnun değilim işte durumdan eylülde isevaslicaz kocaman karınla zor oluyor.. İkiz olduğu için çok erken buyudu kizimda 6 aylık hamileyken bile rahattim aşırı sismemistm. Sizin de miikiz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…