2017 Şubat Anneleri

Ben hala zayıflıyorum eşim kafayı yiyo ben zayıfladikca. Çok fazla kilo almak iyi değil yavaş yavaş bende alıcam kilo desem de anlamıyo ben çok kılo almazsam bebek beslenemeyecek sanıyo

Ya mubdi yi neden okuyorsun canım
Bu arada Meryem suresini de okutuyordum. Ibrahim suresinde bi dua var Allah im beni namaz kilan bir kimse kil ve soyumdan da boyle insanlar nasip eyle diye. Yine meryem suresinde yanilmiyorsam,dua var '...ve onu senin hosnutluguna ulasmis bir kimse kil...'bebegim icin dua ettigimde sonuna mutlaka bunu eklerim. En guzel dualar Kuran'da gecenler. Ali imran suresini de okuyabilirsin. Ben onu okutmadim hic ama Meryem suresini cok okuttum ozellikle dusuk riskimin cok yuksek oldugu zamanlarda. Hatta ilk 8 haftaya kadar acar Meryem suresini bebegime dinletirdim. Simdi niye yapmiyorsam

Ben hala zayıflıyorum eşim kafayı yiyo ben zayıfladikca. Çok fazla kilo almak iyi değil yavaş yavaş bende alıcam kilo desem de anlamıyo ben çok kılo almazsam bebek beslenemeyecek sanıyo
Ben 48kiloyla hamile kaldım 56 ile doğum yaptım:) eve geldiğimde 51 dim. Kızım 3260gr doğdu. Kilo almak önemli değil anlayacağın. Hele sonrası benim kız tosun oldu doktor dedi ki 3 saati geçmeden emzirme. Yani aldığın kilolar ne doğumu ne sütünü etkiliyor. Ne yapacaksın kiloyu boşver nasıl olsa son aylarda istemesen de alacaksın.

Merhaba kızlar
Bende şubat annesi olucam insallah.. Şuanda 13 haftalık miniğim, dün doktora gittik ama cinsiyetini öğrenemedik daha
Bizide aranıza alabilirmiisiiniz

Slm kızlar bizde 14 haftalik ikizlerle Şubat ta inşallah Rabbim hepimizi doguma şafak saymayi nasip eylesin ilk gebelik korku heyecan hepsini çok fazla yaşıyorum Rabbim yardimcimiz olsun
Merhaba.. İlk gebelikmis ne güzel bi heyecan hayırlı olsun.. Tadını çıkar ama ikiz olunca biraz kaygı ve stres oluyor. İnsallah sağ salim kavusurz kuzulara

Merhaba kızlar
Bende şubat annesi olucam insallah.. Şuanda 13 haftalık miniğim, dün doktora gittik ama cinsiyetini öğrenemedik daha
Bizide aranıza alabilirmiisiiniz
Hoşgeldiniz.. hamileliğiniz nasıl gidiyo peki ? bizim de yarın kontorlümüz var 12 hafta tam bitiyo bakalım biz cinsiyet hakkında bilgi alabilecek miyiz

Slm kızlar bizde 14 haftalik ikizlerle Şubat ta inşallah Rabbim hepimizi doguma şafak saymayi nasip eylesin ilk gebelik korku heyecan hepsini çok fazla yaşıyorum Rabbim yardimcimiz olsun
Aminn inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız benim de ilk gebeliğim dediğiniz gibi bütün duyguları karışık yaşıyorum sizin ikizlerinize de maşallah cinsiyetleri belli mi peki?

Aynennn halbuki aynı doktormuş çok ilginç demek ki kişiye göre ilaç yazıyorlar. Yani sonuçta bizden bilgililer ve işin uzmanı güvenmek lazım bağ kurmak lazım demek ki

Ben de sizin gibi düşünüyorum kesinlikle ama bi de çevremizdekiler öyle düşünse keşke ben 50 kilo ile hamile kaldım ve bulantı, iştahsızlık derken hiç kilo alamadım.. Çevremdekiler başladılar şimdiden bu çoçuk ne ile beslenecek diye inşallah kilosu 3 üzerinde doğar yoksa ilk akla gelen benim iyi beslenmediğim olacak

Benim derdim yok kiloyla maasallah hedef seninki gibi yani. Ama benim koca takmış durumda sapsik çocuk büyümüçek sanıyo

Hoşgeldiniz.. hamileliğiniz nasıl gidiyo peki ? bizim de yarın kontorlümüz var 12 hafta tam bitiyo bakalım biz cinsiyet hakkında bilgi alabilecek miyiz

Hoşbuulduum şimdilik iyi gidiyor ara ara bulantı olmasa çok daha iyi olucak Yinede çok şükür, ani haraketlerde kasığıma bıçak saplanırmış gibi olup baya Can'ım yanıyor korkuyorum ama 1 dakika içinde geçiyor.. Dr normal dedi ama inşallah geçer..
Ay bu ararada bizimkinin poposu donuktu göremedik. Poposunu gösterdi bize

ögrenemeyincede üzülüyor insan, 1 ay daha beklemek zorunda kaldık biz.. İnsallah sen kalmazsın hemen ögrenirsin bebeşinin cinsiyetini
Senin Nasıl geçiyor hamilelik ?

merhaba kızlar 5. aya girmek üzereyim ve dün ilk kez hareketini hissettim kızımın
çok fazla girip bakamıyorum konu da çok hızlı ilerliyor. @ivo seni merak ediyorum canım iyi misin?

Kasık sancısı ben de olmadı gibi ya da ben hissetmiyorum.. Ama normaldir bence de çok uzun sürmedikçe.. Bulantılar hepimizin ortak şikayeti olmasalar keşke ben iki üç gündür rahatladım çok şükür aylar sonra ilk defa mutfğıma girip yemek pişirdim inşallah yine artmaz bulantılar.. İnşallah herkesin de azalır ve biter Ayy bakalım bizim bebiş napacak yarın göstercek mi cinsiyetini ilk çoçuk olduğu için mi nedir ben çok merak ediyorum bi de bişiler almak istiyorum o yüzden de merak ediyorum sağlıklı olsun da kız erkek fark etmeZ

Bizimde ilk bebişimiz, ben cinsiyet üzerinde çok duruyordum kızmı erkekmi Merakımdan herkese soruyordum.. Allahım beni sınadı test sonucu yanlıs cıktı cmv ıgm olan.. Biliyorsundur mutlaka cok önemli bir test çok kotu oldum ama Nasıl ağlıyorum Allahım bir daha yasatmasın özel hastanenin yaptıgı testin sonucu yanlışmış 1 gün neler yaşadım..
Sonra testi başka hastanede yeniledik, Rabbime bin şükür hiç birşey cıkmadı tamamen hastanenin yanlışlığıymış.. O günden sonra hiç önemli degil diyorum yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun
Rabbim tüm miniklerimizi korusun Hiç kimseyede dermansız dert vermesin
Yarın öğrenirsen yazmayı unutma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…