- 27 Temmuz 2016
- 177
- 165
- 33
- 40
Merhaba.. Manisa bnm okudgum ve çok sevdiğim şehir.. Selamlar :) :)canım benide eklermisin
Manisa-Öğretmen yaş 30 Bdt:20 şubat
Ben hala zayıflıyorum eşim kafayı yiyo ben zayıfladikca. Çok fazla kilo almak iyi değil yavaş yavaş bende alıcam kilo desem de anlamıyo ben çok kılo almazsam bebek beslenemeyecek sanıyoBende normalde zayıfımdır hiç fazlalığım yoktu şimdi göbüş belli memeler desen fora aldı başını gidiyorbulantı zamanımda 2 kilo vermiştim bide. Şimdi 1,5 kilo sunu geri aldım. Bu zayıf halimle memeler böyleyse kilo alınca düşünemiyorum
Ya Mubdi yoktan var eden demek. E hepimizi yoktan var eden,karnimizdakileri tiksindigimiz bi sudan yaratan Allah i ,bebeklerimizi korumasi icin bundan daha guzel hangi esmayla zikredebilirizYa mubdi yi neden okuyorsun canım
Bu arada Meryem suresini de okutuyordum. Ibrahim suresinde bi dua var Allah im beni namaz kilan bir kimse kil ve soyumdan da boyle insanlar nasip eyle diye. Yine meryem suresinde yanilmiyorsam,dua var '...ve onu senin hosnutluguna ulasmis bir kimse kil...'bebegim icin dua ettigimde sonuna mutlaka bunu eklerim. En guzel dualar Kuran'da gecenler. Ali imran suresini de okuyabilirsin. Ben onu okutmadim hic ama Meryem suresini cok okuttum ozellikle dusuk riskimin cok yuksek oldugu zamanlarda. Hatta ilk 8 haftaya kadar acar Meryem suresini bebegime dinletirdim. Simdi niye yapmiyorsamYa mubdi yi neden okuyorsun canım
Emzirmeyi bırakınca sönüyor:)Canım benim de karnım çıkmadı hiç aksine 7-8 kilo verdim ama meme uçları koyulaştı ve meme şişkinliğim var geçecek mi acaba bu
Ben 48kiloyla hamile kaldım 56 ile doğum yaptım:) eve geldiğimde 51 dim. Kızım 3260gr doğdu. Kilo almak önemli değil anlayacağın. Hele sonrası benim kız tosun oldu doktor dedi ki 3 saati geçmeden emzirme. Yani aldığın kilolar ne doğumu ne sütünü etkiliyor. Ne yapacaksın kiloyu boşver nasıl olsa son aylarda istemesen de alacaksın.Ben hala zayıflıyorum eşim kafayı yiyo ben zayıfladikca. Çok fazla kilo almak iyi değil yavaş yavaş bende alıcam kilo desem de anlamıyo ben çok kılo almazsam bebek beslenemeyecek sanıyo
Merhaba.. İlk gebelikmis ne güzel bi heyecan hayırlı olsun.. Tadını çıkar ama ikiz olunca biraz kaygı ve stres oluyor. İnsallah sağ salim kavusurz kuzularaSlm kızlar bizde 14 haftalik ikizlerle Şubat ta inşallah Rabbim hepimizi doguma şafak saymayi nasip eylesin ilk gebelik korku heyecan hepsini çok fazla yaşıyorum Rabbim yardimcimiz olsun
Hoşgeldiniz..Merhaba kızlar
Bende şubat annesi olucam insallah.. Şuanda 13 haftalık miniğim, dün doktora gittik ama cinsiyetini öğrenemedik daha
Bizide aranıza alabilirmiisiiniz
Aminn inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırızSlm kızlar bizde 14 haftalik ikizlerle Şubat ta inşallah Rabbim hepimizi doguma şafak saymayi nasip eylesin ilk gebelik korku heyecan hepsini çok fazla yaşıyorum Rabbim yardimcimiz olsun
Ben 200 mg lık kullanıyorum cnm 1 tane. Ya çewredikeler hep bişe söyler duyma sen onları gerekiyo ki yazıyolar dr lar. Benim arkadaşım da benimle aynı dr a gidiyo benden 9 hf büyük bebeği o da mesela dr calsiyum magnezyum ilacı wermemiş hiç ilaç wermiyo diye yakınıp bugün dr unu değiştirdiYani kimi weriyo diye laf söyler sana kimi wermiyo diye sen duyma etrafı boşwer memnunsan dr undan gerisi boş duyma
Ben de sizin gibi düşünüyorum kesinlikle ama bi de çevremizdekiler öyle düşünse keşkeBen 48kiloyla hamile kaldım 56 ile doğum yaptım:) eve geldiğimde 51 dim. Kızım 3260gr doğdu. Kilo almak önemli değil anlayacağın. Hele sonrası benim kız tosun oldu doktor dedi ki 3 saati geçmeden emzirme. Yani aldığın kilolar ne doğumu ne sütünü etkiliyor. Ne yapacaksın kiloyu boşver nasıl olsa son aylarda istemesen de alacaksın.
Benim derdim yok kiloyla maasallah hedef seninki gibi yani. Ama benim koca takmış durumda sapsik çocuk büyümüçek sanıyoBen 48kiloyla hamile kaldım 56 ile doğum yaptım:) eve geldiğimde 51 dim. Kızım 3260gr doğdu. Kilo almak önemli değil anlayacağın. Hele sonrası benim kız tosun oldu doktor dedi ki 3 saati geçmeden emzirme. Yani aldığın kilolar ne doğumu ne sütünü etkiliyor. Ne yapacaksın kiloyu boşver nasıl olsa son aylarda istemesen de alacaksın.
Hoşgeldiniz..hamileliğiniz nasıl gidiyo peki ? bizim de yarın kontorlümüz var 12 hafta tam bitiyo bakalım biz cinsiyet hakkında bilgi alabilecek miyiz
Hoşbuulduumşimdilik iyi gidiyor ara ara bulantı olmasa çok daha iyi olucak Yinede çok şükür, ani haraketlerde kasığıma bıçak saplanırmış gibi olup baya Can'ım yanıyor korkuyorum ama 1 dakika içinde geçiyor.. Dr normal dedi ama inşallah geçer..
Ay bu ararada bizimkinin poposu donuktu göremedik. Poposunu gösterdi bize
ögrenemeyincede üzülüyor insan, 1 ay daha beklemek zorunda kaldık biz.. İnsallah sen kalmazsın hemen ögrenirsin bebeşinin cinsiyetini
Senin Nasıl geçiyor hamilelik ?
Kasık sancısı ben de olmadı gibi ya da ben hissetmiyorum.. Ama normaldir bence de çok uzun sürmedikçe.. Bulantılar hepimizin ortak şikayeti olmasalar keşkeHoşbuulduumşimdilik iyi gidiyor ara ara bulantı olmasa çok daha iyi olucak Yinede çok şükür, ani haraketlerde kasığıma bıçak saplanırmış gibi olup baya Can'ım yanıyor korkuyorum ama 1 dakika içinde geçiyor.. Dr normal dedi ama inşallah geçer..
Ay bu ararada bizimkinin poposu donuktu göremedik. Poposunu gösterdi bize
ögrenemeyincede üzülüyor insan, 1 ay daha beklemek zorunda kaldık biz.. İnsallah sen kalmazsın hemen ögrenirsin bebeşinin cinsiyetini
Senin Nasıl geçiyor hamilelik ?
Kasık sancısı ben de olmadı gibi ya da ben hissetmiyorum.. Ama normaldir bence de çok uzun sürmedikçe.. Bulantılar hepimizin ortak şikayeti olmasalar keşkeben iki üç gündür rahatladım çok şükür aylar sonra ilk defa mutfğıma girip yemek pişirdim inşallah yine artmaz bulantılar.. İnşallah herkesin de azalır ve biter Ayy bakalım bizim bebiş napacak yarın göstercek mi cinsiyetini ilk çoçuk olduğu için mi nedir ben çok merak ediyorum bi de bişiler almak istiyorum o yüzden de merak ediyorum sağlıklı olsun da kız erkek fark etmeZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?