- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Sebebi neymis peki kilo almaman gerektigi in neye dayanarak dedi canim?birde agrilarin gecti mi ona ne soyledi normalmiymisKızlar kilom sabitlendi çok şükür yalnız bi sabah kahvaltısı bi de ikindi yemek yiyorum. Arada ayran ya da badem fındık yiyorum.tabu bulantılar üç gündür bitti ama tuhaf şekilde rahatladım şişkinliği m dindi. Daha rahat nefes alıyorum. Bi de 30 haftaya kadar Kilo almayacakmisim. Bana 3 4 Kilo izni verdi o da Son haftalarda
Aa yok benim tek..ben o kismi kacirmisjm ikizse normaldir tabi..Allah hayirla kavustursun insallah ..cok guzel olsa gerekBen cokta memnun değilim işte durumdan eylülde isevaslicaz kocaman karınla zor oluyor.. İkiz olduğu için çok erken buyudu kizimda 6 aylık hamileyken bile rahattim aşırı sismemistm. Sizin de miikiz yoksa
Annenin aldığı kiloyla alakası yok ki hem millet zayıf hamile görünce kıskançlıktan çatlıyor:)Ben de sizin gibi düşünüyorum kesinlikle ama bi de çevremizdekiler öyle düşünse keşkeben 50 kilo ile hamile kaldım ve bulantı, iştahsızlık derken hiç kilo alamadım.. Çevremdekiler başladılar şimdiden bu çoçuk ne ile beslenecek diye inşallah kilosu 3 üzerinde doğar yoksa ilk akla gelen benim iyi beslenmediğim olacak
Merhaba. Aynen ikiz olmasi nedeniyle bu hafta Rahîm ağzına dikiş atıcak doktorumuz iyi dileklerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun hepimiz inşallah duanizda unutmayin beni simdiden bu hafta ki operasyon için tedirginim dilerim miniklerim hissetmez hersey onlar için allahim boşa cikarmasin inşallahMerhaba.. İlk gebelikmis ne güzel bi heyecan hayırlı olsun.. Tadını çıkar ama ikiz olunca biraz kaygı ve stres oluyor. İnsallah sağ salim kavusurz kuzulara
Hata olmasına çok sevindim rabbim esirgesin dediğin gibi çok üzücü bi durum.. Evet geçenlerde de bi arkadaş yazmıştı ondan da çok etkilendiğim.. Yıllardır tüp bebek tedavisi görüp hala bebeği olamayanlar var biz ise kız mı erkek mi diye düşünüyoruzBizimde ilk bebişimiz, ben cinsiyet üzerinde çok duruyordum kızmı erkekmi Merakımdan herkese soruyordum.. Allahım beni sınadı test sonucu yanlıs cıktı cmv ıgm olan.. Biliyorsundur mutlaka cok önemli bir test çok kotu oldum ama Nasıl ağlıyorum Allahım bir daha yasatmasın özel hastanenin yaptıgı testin sonucu yanlışmış 1 gün neler yaşadım..
Sonra testi başka hastanede yeniledik, Rabbime bin şükür hiç birşey cıkmadı tamamen hastanenin yanlışlığıymış.. O günden sonra hiç önemli degil diyorum yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun
Rabbim tüm miniklerimizi korusunHiç kimseyede dermansız dert vermesin
Yarın öğrenirsen yazmayı unutma olurmu
Hata olmasına çok sevindim rabbim esirgesin dediğin gibi çok üzücü bi durum.. Evet geçenlerde de bi arkadaş yazmıştı ondan da çok etkilendiğim.. Yıllardır tüp bebek tedavisi görüp hala bebeği olamayanlar var.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Bütün bebeklerimize de sağlık inşallahherşeyin başı sağlık gerçekten de.. Yarın hastaneden çıkınca inşallah güzel haberleri vermek nasip olur.. Bu arada o nasıl bi hastane imiş öyle karışıklık mı olur hamile hamile ne yaşatmışlar sana.. Neyse ki başka dr gitmişsiniz..
Iyi olmana sevindim bebisler saglam yerde Allah in izniyle. Benim oglanda 11 yasinda masallah kucagimdan inmiyo. Iyice simardi. Uzerine varmiyorum etkilenmesin diye. Malum cok hassas psikolojileri varKızlar kilom sabitlendi çok şükür yalnız bi sabah kahvaltısı bi de ikindi yemek yiyorum. Arada ayran ya da badem fındık yiyorum.tabu bulantılar üç gündür bitti ama tuhaf şekilde rahatladım şişkinliği m dindi. Daha rahat nefes alıyorum. Bi de 30 haftaya kadar Kilo almayacakmisim. Bana 3 4 Kilo izni verdi o da Son haftalarda
Amin inşallah hepimizi. O kısmını doğarsa anlicam insallah öyledir.. Su an endiseliyim nasıl bakabilcem diyeAa yok benim tek..ben o kismi kacirmisjm ikizse normaldir tabi..Allah hayirla kavustursun insallah ..cok guzel olsa gerek
Aaaa neden? Dusuk riski mi var? Uzun zaman okuyamadm belki yazmissindir ama Allah kolaylik versn miniklerden çok sen etkilenirsn işte onlar da senin duygularından etkilenir sen iyi olmaya çalış bizde dua edelim. Okuyorum herkesin farklı skntisi endişesi var Rabbim tüm bebislere ve annelerine sağlık versinMerhaba. Aynen ikiz olmasi nedeniyle bu hafta Rahîm ağzına dikiş atıcak doktorumuz iyi dileklerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun hepimiz inşallah duanizda unutmayin beni simdiden bu hafta ki operasyon için tedirginim dilerim miniklerim hissetmez hersey onlar için allahim boşa cikarmasin inşallah
Birşey olmaz Allahın izniyle dusuk riski yoksa ama yi ede asirisindan kaçınmak lazm. İyice dinlen yazık sana da. Ben ilkinde 9ay deli dana gibi hic sakinmadm kendmi çok hareketliym normaldede hamilelikte farklı davranmadm kızım baya düşük kiloda doğdu esimde hep senin yüzünden dedi kendini aşırı yordugin için diye söylendi. Cok yorma derim kendini smdi bol bol yatiyorum bakalm aynimi olacak.Kizlar fazla yürümek sakincalimi bu aylarda bugun arkadasmla carsiya cikalm dedik o kadar cok ayakta kaldimki cokta yuruduk ya karnmin sag alt taraf aciyo bida cikmam zaten bilemedim böyle olucami
Merhaba canım. Doktorum günde 45 dakika ağır tempo da yürüyebilirsin demişti. Bizde bugün eşimle dışarı çıktık epey oyalanmışız. Bir süre sonra sol kasığıma ve kuyruk sokumuma ağrı girdi. Neyse ki eve gelip uzanınca geçti canım.Kizlar fazla yürümek sakincalimi bu aylarda bugun arkadasmla carsiya cikalm dedik o kadar cok ayakta kaldimki cokta yuruduk ya karnmin sag alt taraf aciyo bida cikmam zaten bilemedim böyle olucami
Ayyy sorma ya normalde akillanmstim ben ilk bebegi kaybdince onda yaptgm hic biseyi yapmycaktim cıkmyodumda carsi filan bugun arkadasm cok israr etti tamam dedim ama bu kadar gezicegmizi bilemedim bide kuçuk bebegi vardi oda cok oyaladi bizi dedim zaten ben daha carsiya cikmam bu ilk ve son hamileym ben ayakta kalamyorm diye.şimdide suçluluk duyuyrmBirşey olmaz Allahın izniyle dusuk riski yoksa ama yi ede asirisindan kaçınmak lazm. İyice dinlen yazık sana da. Ben ilkinde 9ay deli dana gibi hic sakinmadm kendmi çok hareketliym normaldede hamilelikte farklı davranmadm kızım baya düşük kiloda doğdu esimde hep senin yüzünden dedi kendini aşırı yordugin için diye söylendi. Cok yorma derim kendini smdi bol bol yatiyorum bakalm aynimi olacak.
Çook şüküür
Amiiinn. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayırlısı ve saglıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Kesinlikle tek hastanede kalınmamalıymış, İstanbul BEYLİKDÜZÜ Medilife da yaptırmıştım yanlıs çıkan testi bir daha ölsem gitmem Oray'a..
Rabbim kimseye yasatmasın o durumu
Yarın Hayırlı haberlerini bekliyorum
45 dkk iyiymis ben 4 te ciktm yarim saat once geldim eweMerhaba canım. Doktorum günde 45 dakika ağır tempo da yürüyebilirsin demişti. Bizde bugün eşimle dışarı çıktık epey oyalanmışız. Bir süre sonra sol kasığıma ve kuyruk sokumuma ağrı girdi. Neyse ki eve gelip uzanınca geçti canım.
bendede olmustu esimle cok yurumustuk eve geldim belim nasil agriyo uzandim baya sonradan gecti kendini yordun ya ondandir ama gecer uzan ayaklarini kaldir rahat olmaya calisAyyy sorma ya normalde akillanmstim ben ilk bebegi kaybdince onda yaptgm hic biseyi yapmycaktim cıkmyodumda carsi filan bugun arkadasm cok israr etti tamam dedim ama bu kadar gezicegmizi bilemedim bide kuçuk bebegi vardi oda cok oyaladi bizi dedim zaten ben daha carsiya cikmam bu ilk ve son hamileym ben ayakta kalamyorm diye.şimdide suçluluk duyuyrmgecer insallah gecmezse giderim dr a napym
Inşallah canim öyle yapiyorm suan insallah gecer hemenbendede olmustu esimle cok yurumustuk eve geldim belim nasil agriyo uzandim baya sonradan gecti kendini yordun ya ondandir ama gecer uzan ayaklarini kaldir rahat olmaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?