2017 Şubat Anneleri

Kizlar fazla yürümek sakincalimi bu aylarda bugun arkadasmla carsiya cikalm dedik o kadar cok ayakta kaldimki cokta yuruduk ya karnmin sag alt taraf aciyo bida cikmam zaten bilemedim böyle olucami
biz hergün ya da iki güne bir 30 dk yürümeye çalışıyoruz birgün abartarak 11 km yürümüştük hiç ağrı hissetmedim kasıklarım da çok şükür benim genelde ağrırsa yürüyüş esnasında kuyruk sokumuna doğru ağrım oluyo hep

bişey olmamıştır hemen kalbini bozma öyle hemen bebeklere bişey olsaydı dünya nüfusu bu kadar artamazdı tabi yine kendini koru dikkat et ama içini de rahat tut

bişey olmamıştır hemen kalbini bozma öyle hemen bebeklere bişey olsaydı dünya nüfusu bu kadar artamazdı tabi yine kendini koru dikkat et ama içini de rahat tut
Dogru diyosunda canim bende normalde herseye endiselenen biri degilimdir bu aci hissini ilk bebegimde yasadigimda dr a gitmek zornda kalmstim gecmemisti dr kanama alani olustugunu söylemişti ve progestan baslamsti ondan endiselendim.ama daha iyiyim simdi çok şukür ya saoln cvp icin bisey olmaz allahn izniyle insallah

Canım iki gundur annemler geldi bende biraz fazla yorgun düştüm ve bugün dolaştım avmde fln benim de kasigima doğru gerilme oldu bende tedirgin oldum ama sanirim vücut yoruldun sinyali veriyo inş sorun olmaz

Canım iki gundur annemler geldi bende biraz fazla yorgun düştüm ve bugün dolaştım avmde fln benim de kasigima doğru gerilme oldu bende tedirgin oldum ama sanirim vücut yoruldun sinyali veriyo inş sorun olmaz
Biraz daha dikkatli olmaliyiz demekki akılli olalim çok gezmeyelim daha sonra durduk yere korkuya düsuyrz böyle

Kizlar fazla yürümek sakincalimi bu aylarda bugun arkadasmla carsiya cikalm dedik o kadar cok ayakta kaldimki cokta yuruduk ya karnmin sag alt taraf aciyo bida cikmam zaten bilemedim böyle olucami
Ben hafta sonları hiç oturmam hep dışardayız gezer tozarız. Bazen de çocuğu anneme bırakıp alışveriş merkezine giderim saatlerce gezerim. Bana gezmek olsun hiç yorulmam:) ama değişir tabi alışık değilsen ayakta durmaya etkilemiş olabilir. Ama son aylarda hep yürüyüş gerekli kolay doğum için.

öyle olduğunu düşünmüyorum. Ben hep ayaktayım işim gereği. İlk hamileliğimde hiç evde durup yattığımı bilmem onunla alakalı olduğunu sanmıyorum düşük kilonun. Riskli olmayan hamilelikte hareket şart bence.

Son aylarda olsam kotkmam zaten :)herkesin farkli oluyo demekki hassasiyetleri canim bana yaramyo fazla ayakta kalmak onceki gebeliklrim zaten hep düşk riskiyle gecmsti bunda cok sukur yok bisey daha hassas davranmam lazim demekki bu defa bebisime kavusmak istiyorm insallah.carsi filan en fazla 1 saat yeter gerekirse oda yoksa aşar beni onu anladim bugun

Merhabalar :) Aktif dahil olamasam da ,takipteyim.İkili test süreci hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.Test sonuçlarınızı kaç günde(saatte ) aldınız?Ben 10 gün sonra ,doktorun sekreterinden "normalmiş" cevabı ile öğrendim.Acaba gereksiz evham mı yapıyorum.Doktorum MEDİCALPARK'ta .12.haftanın ortasında kan verdim test için ve sonucu 10 gün sonra hastaneyi arayıp öğrenebileceğimi söyledi doktorum.Şaşırdım çünkü arkadaşlarımdan yakın zamanda ikili test yaptıranlar aynı gün içinde sonucu öğrendiler.Üstelik evrak olarak test sonuçları da ellerinde.Neyse dedim 10 gün sonra hastaneyi aradım .Sekreter hanım ismimi aldıktan sonra arkadan doktorun sesini duydum; doktor benle görüşmeye tenezzül etmeden sadece "normalmiş de " dedi :) Sekreter de aynısını söyledi.Ben de test sonucumu mail adresime gönderebilmelerinin mümkün olup olmadığını sordum,Sekreter hanım şu an çok yoğunum dedi mail adresimi istedi.Ve sonuç göndermedi :)
Çok şükür Rabbime sonuç iyi .Fakat bu bilgilendirme işlemi böyle mi oluyor,yoksa ben boşuna mı rahatsız oldum.

C
anım hangi medicalpark bu test sonuçlarını medicallerde tckimlik numaran ile kendin görebiliyorsun ya.bide ikili testler genelde geç çıkıyor ya benim bildiğim

kizlar kuyruk sokumunuza agri giriyor mu sizinde?
Kürek kemiği insan vucudunda hiç esnemeyen tek kemikmiş ve hamilelik döneminde rahim genişleyip bebeğe yer oluşturabilmek için kürek kemiği tam bu aylarda açılmaya başlıyormuş ve bu sebeple kuyruk sokumu ağrısı çok ama çok normalmiş:) bunun için dik oturup yan yatmak rahatlatıcı olurmuş.:) bende aynı dertten yakındımda kısa zaman önce böylece aydınlandım:)

Uyur yazar :) Canım Tokat'tayım.İnternet üzerinden bilgi alabileceğimi bile senden öğreniyorum :)teşekkür ederim.

1 hafta 10 gunde cikiyo canim dogru 1 gunde cikmaz yanlisin var yanliz dr unun ve sekreterinin umarsamaz tavri hiç hos degil hastaneye gittiginde evrak olarak almak istedigini söyle dosya tutuyorm dersin vermezlerse sikayette bulun ozel hastanede daha özenli olurlar sikayt konusunda resmen ugrasmak istememis basindan savmis seni sekreter..boyle seylere cok kizarim ben senin kadar sakin olamazdim sanırım..

kizlar kuyruk sokumunuza agri giriyor mu sizinde?
Bende henuz o tur agrilar baslamadi ama bebegin kemik gelisiminin yogun oldugu zaman o agri cok daha artiyo canim bu yuzden calsiyum takviyesi onemli sut peynir yogrt bol tuket yeterli gelmzse dr una söyle bence kalsiyum başlar belki yetersizse eger.

Uyur yazar :) Canım Tokat'tayım.İnternet üzerinden bilgi alabileceğimi bile senden öğreniyorum :)teşekkür ederim.
Medicalpark tokat yazar nete sitesi açılınca online işlemler e sonuçtan ikili test sonuçlarını alıp başka doktora gösterebilirsin canım.hiç hastahaneye gidip çeneni yormaya değmez tavrı hoş olmamış doğru diyorsunda ikili tarama sonucunu sanırım açıklayarak anlatmıyorlar kimseye sıkıntı varmı yok bu kadar:) bu doktorlar bizide kendileri gibi 1000 tane doğum görüyoruz gibi düşünüyorlar basite alıyorlar ne yazık ki

Maşallah valla nazar olmasn.. Bende dağcılık kulübüyle gezerdm esim musaade etmedi hiç hamilelikte yoksa bende yapardm :) :)

Aslında kilosu icin demedi ben yanlış aktarmisim son günler suyumbitti 40ml e düştü ve hiç camasirm islanmiyordu yanisuyun nasl gittgni anlamiylrdm bile. Cok istedgm halde normal doğum yapamadm o yüzden riske atıp o halde bile normal olsn dedm olmadi esmde ona yormustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…