2017 Şubat Anneleri

Amin allah razı olsun çok teşekkür ederim çok şükür bi sorun yok fakat zayıfim boyuma göre üç ayda da verdim biraz doktorum zayıf hamilelerde erken doğum olabiliyor dedi o nedenle erken doğum olmamasi adına tabi hersey allahdan ama dilerim olmaz vaktinde gelirler miinikler

Kızlar belimde 2 tane fıtık var.dun tutuldum.jel ilacım vardı.h hamilelerin kullanması sakıncalıdır diyo.ya uyku falan da uyuyamadim çok agriyo. Biri bitiyor derken biri başlıyor.kimildayamiyorum.var mi benim gibi olan

Boşver şükret kuzenim hamileydi suyu bitince 5 aylık bebeği aldılar beterin beteri var

Gunaydin kizlar..13+5 deyim.dun gece lavabo ya kalktim bi baktim kanamam gelmiş az ama çok korktum sabaha kadar uyuyamadim lavabo ya her gidisimde peceteye pembe lekelenme oluyor..birazdan doktora gidicem şababi sabah ettim basina boyle bi şey gelen duyan oldu mu?? Nedir bu ya

Boşver şükret kuzenim hamileydi suyu bitince 5 aylık bebeği aldılar beterin beteri var
Evet tabiki.. Cok sukur bebegime sağlıklı kavustm ama sezeryanla bile yerinden zor çıkardı Dr olecegm sandm normal yapamazmisim kesnlkle. Su bitnce böyle oluomus kimse yasamasin o durumu ins çok zor oluyor son zamanlar ne yasadgmi ben bilrm

1 hafta 10 gunde cikmasi normal. Benim gittigim hastanede oturdugum yerde degil onun icin telefon ettim. Sonra doktor bakicak 5 dakka sonra arayin dediler. Sonrasindada aradim sekreter sana dedikleri gibi testinuz normalmis bir sorun yokmus dedi. Watsaptan yada maiile atabilirmisiniz dedim onun labaratuvarla gorusun dedi. Bende sinur oldum ama test sonucu iyi cikinca cokta takilmadim. Kontrole gidince alicam test sonuucunu. Senin oturdugun yerdeyse hastaneye gidip alabilirsin. Insan merak ediyor.

Kılcal damar çatlamıştır yüksek ihtimalle içini ferah tut bendede olmuştu az az 2 gün gelmişti bişeyin yoktur Allahın izniyle canım

Gecmis olsun durumu haberdar et donuste aklina kotu bisey getirme sakin bebek iyidir pozitif enerji gonder bebise lutfen iyi haberlerini bekliyoruz

Biraz daha dikkatli olmaliyiz demekki akılli olalim çok gezmeyelim daha sonra durduk yere korkuya düsuyrz böyle
Aynen öyle biraz fazla ayakta kaldım onları gezdiriyim fln diye kasigimla gobegim arası gerildi baya yoruldun sinyali veriyo diyorum ya yoksa biz iyiyiz diye dolanıp dururuz herhalde :) dediğin gibi dikkat etmek lazım

Canım ikili test sonucu genelde hep 1hafta 10 gün de cikiyo diyolar bana da Dr um 1 hafta sonra dedi 4 gün sonra fln nette baktım çıkmış Dr umun No su var whatsap tan sonucum çıkmış nasıl dedim gönderdi normal dedi ama Dr un No su olmasaydı arasaydim belki benimki de sekreteriyle sonuç iyi dicekti endiselenme bence canım

Kızlar Günaydın ben iki hafta önceye kadar sabah kaldığmda gernesmeye çalışırdim ama Karnım ağrıdı için kasilir yapamazdım ama şimdi 12hafta 2 günlük hamileyim rahat bir şekilde hareket ediyorum bebeğim e birsey olmamıştır di ya lütfen benim durumda olan var mi

Ya şu kontroller arası 1 ay süre çok uzun yaa insan 15 günden sonra başlıyor şöyle oldu normal mi böyle oldu normal mi zaten 1 ay da 1 yıl gibi geçiyo Bi de sonuçta 1 ayda bedenimizde çok şey değişiyor bazen iyiye gidiyoruz ama o bile panikletiyo. Bence bebelerimizi hissedene kadar 15 günde bir gitmeliyiz beklemek çok sıkıcı. Sık gitmek bebeğe zarar deniliyor da acaba bebeğim iyimi bişey mi oldu diye düşünürken yaşadığımız stres ve uykusuzluk daha büyük zarar bence

ben bebişimi çok merak ediyorum bi aydır görmedım yaa yarın doktora gidicem dua edınn bişi cıkmasın kanamam falan da yok çok şükür ama arada bi kıpırdanma hissediyorum :) değişik duygular hissediyorum yaaa ilginçççç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…