Amin allah razı olsun çok teşekkür ederim çok şükür bi sorun yok fakat zayıfim boyuma göre üç ayda da verdim biraz doktorum zayıf hamilelerde erken doğum olabiliyor dedi o nedenle erken doğum olmamasi adına tabi hersey allahdan ama dilerim olmaz vaktinde gelirler miiniklerAaaa neden? Dusuk riski mi var? Uzun zaman okuyamadm belki yazmissindir ama Allah kolaylik versn miniklerden çok sen etkilenirsn işte onlar da senin duygularından etkilenir sen iyi olmaya çalış bizde dua edelim. Okuyorum herkesin farklı skntisi endişesi var Rabbim tüm bebislere ve annelerine sağlık versin
Boşver şükret kuzenim hamileydi suyu bitince 5 aylık bebeği aldılarAslında kilosu icin demedi ben yanlış aktarmisim son günler suyumbitti 40ml e düştü ve hiç camasirm islanmiyordu yanisuyun nasl gittgni anlamiylrdm bile. Cok istedgm halde normal doğum yapamadm o yüzden riske atıp o halde bile normal olsn dedm olmadi esmde ona yormustu
Ne güzel işte salı tekrar göreceksin miniği. Hareket etti mi. Kiz foto yükledim bakana yorumun ne
Evet tabiki.. Cok sukur bebegime sağlıklı kavustm ama sezeryanla bile yerinden zor çıkardı Dr olecegm sandm normal yapamazmisim kesnlkle. Su bitnce böyle oluomus kimse yasamasin o durumu ins çok zor oluyor son zamanlar ne yasadgmi ben bilrmBoşver şükret kuzenim hamileydi suyu bitince 5 aylık bebeği aldılarbeterin beteri var
1 hafta 10 gunde cikmasi normal. Benim gittigim hastanede oturdugum yerde degil onun icin telefon ettim. Sonra doktor bakicak 5 dakka sonra arayin dediler. Sonrasindada aradim sekreter sana dedikleri gibi testinuz normalmis bir sorun yokmus dedi. Watsaptan yada maiile atabilirmisiniz dedim onun labaratuvarla gorusun dedi. Bende sinur oldum ama test sonucu iyi cikinca cokta takilmadim. Kontrole gidince alicam test sonuucunu. Senin oturdugun yerdeyse hastaneye gidip alabilirsin. Insan merak ediyor.Merhabalar :) Aktif dahil olamasam da ,takipteyim.İkili test süreci hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.Test sonuçlarınızı kaç günde(saatte ) aldınız?Ben 10 gün sonra ,doktorun sekreterinden "normalmiş" cevabı ile öğrendim.Acaba gereksiz evham mı yapıyorum.Doktorum MEDİCALPARK'ta .12.haftanın ortasında kan verdim test için ve sonucu 10 gün sonra hastaneyi arayıp öğrenebileceğimi söyledi doktorum.Şaşırdım çünkü arkadaşlarımdan yakın zamanda ikili test yaptıranlar aynı gün içinde sonucu öğrendiler.Üstelik evrak olarak test sonuçları da ellerinde.Neyse dedim 10 gün sonra hastaneyi aradım .Sekreter hanım ismimi aldıktan sonra arkadan doktorun sesini duydum; doktor benle görüşmeye tenezzül etmeden sadece "normalmiş de " dedi :) Sekreter de aynısını söyledi.Ben de test sonucumu mail adresime gönderebilmelerinin mümkün olup olmadığını sordum,Sekreter hanım şu an çok yoğunum dedi mail adresimi istedi.Ve sonuç göndermedi :)
Çok şükür Rabbime sonuç iyi .Fakat bu bilgilendirme işlemi böyle mi oluyor,yoksa ben boşuna mı rahatsız oldum.
Kılcal damar çatlamıştır yüksek ihtimalle içini ferah tut bendede olmuştu az az 2 gün gelmişti bişeyin yoktur Allahın izniyle canımGunaydin kizlar..13+5 deyim.dun gece lavabo ya kalktim bi baktim kanamam gelmiş az ama çok korktum sabaha kadar uyuyamadim lavabo ya her gidisimde peceteye pembe lekelenme oluyor..birazdan doktora gidicem şababi sabah ettim basina boyle bi şey gelen duyan oldu mu?? Nedir bu ya
Gecmis olsun durumu haberdar et donuste aklina kotu bisey getirme sakin bebek iyidir pozitif enerji gonder bebise lutfen iyi haberlerini bekliyoruzGunaydin kizlar..13+5 deyim.dun gece lavabo ya kalktim bi baktim kanamam gelmiş az ama çok korktum sabaha kadar uyuyamadim lavabo ya her gidisimde peceteye pembe lekelenme oluyor..birazdan doktora gidicem şababi sabah ettim basina boyle bi şey gelen duyan oldu mu?? Nedir bu ya
Aynen öyle biraz fazla ayakta kaldım onları gezdiriyim fln diye kasigimla gobegim arası gerildi baya yoruldun sinyali veriyo diyorum ya yoksa biz iyiyiz diye dolanıp dururuz herhalde :) dediğin gibi dikkat etmek lazımBiraz daha dikkatli olmaliyiz demekki akılli olalim çok gezmeyelim daha sonra durduk yere korkuya düsuyrz böyle
Canım ikili test sonucu genelde hep 1hafta 10 gün de cikiyo diyolar bana da Dr um 1 hafta sonra dedi 4 gün sonra fln nette baktım çıkmış Dr umun No su var whatsap tan sonucum çıkmış nasıl dedim gönderdi normal dedi ama Dr un No su olmasaydı arasaydim belki benimki de sekreteriyle sonuç iyi dicekti endiselenme bence canımMerhabalar :) Aktif dahil olamasam da ,takipteyim.İkili test süreci hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.Test sonuçlarınızı kaç günde(saatte ) aldınız?Ben 10 gün sonra ,doktorun sekreterinden "normalmiş" cevabı ile öğrendim.Acaba gereksiz evham mı yapıyorum.Doktorum MEDİCALPARK'ta .12.haftanın ortasında kan verdim test için ve sonucu 10 gün sonra hastaneyi arayıp öğrenebileceğimi söyledi doktorum.Şaşırdım çünkü arkadaşlarımdan yakın zamanda ikili test yaptıranlar aynı gün içinde sonucu öğrendiler.Üstelik evrak olarak test sonuçları da ellerinde.Neyse dedim 10 gün sonra hastaneyi aradım .Sekreter hanım ismimi aldıktan sonra arkadan doktorun sesini duydum; doktor benle görüşmeye tenezzül etmeden sadece "normalmiş de " dedi :) Sekreter de aynısını söyledi.Ben de test sonucumu mail adresime gönderebilmelerinin mümkün olup olmadığını sordum,Sekreter hanım şu an çok yoğunum dedi mail adresimi istedi.Ve sonuç göndermedi :)
Çok şükür Rabbime sonuç iyi .Fakat bu bilgilendirme işlemi böyle mi oluyor,yoksa ben boşuna mı rahatsız oldum.
İnş öyle bi şeydir..bgn ikili tarama testimizde vardi ztn gidecektir doktora cinsiyette söyleyecekti..tesekkur ederimKılcal damar çatlamıştır yüksek ihtimalle içini ferah tut bendede olmuştu az az 2 gün gelmişti bişeyin yoktur Allahın izniyle canım
İnş iyidir agrimda çok..teşekkürler haberdar ederimGecmis olsun durumu haberdar et donuste aklina kotu bisey getirme sakin bebek iyidir pozitif enerji gonder bebise lutfen iyi haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?