2017 Şubat Anneleri

Ayy sorma o kipirdama bende de var hani ilk bebek olsa yormayacagim ama hareket etmesinin nasil bisey oldugunu bildigimden hareketleri hisseder oldum,mantigim erken diyo ama hislerim ediyor diyor☺☺☺☺

Aynen katiliyorum zaman gecmiyor bir turluartik ruyalarima giriyor kontroller ayda iki kere gidiyorum ruyamda

Ayy sorma o kipirdama bende de var hani ilk bebek olsa yormayacagim ama hareket etmesinin nasil bisey oldugunu bildigimden hareketleri hisseder oldum,mantigim erken diyo ama hislerim ediyor diyor☺☺☺☺

Kızlar hepimiz hissetmek istiyoruz ama doktorlar 16. Haftadan önce hissetmenin mümkün olmadığını çünkü bebeğin henüz rahim duvarına çarpabilecek kadar büyük olmadığını ve kaslarının da o kadar güçlü olmadığını söylüyor. Bende acaba hissediyormuyum diyodum ama sonra baktım ki içimde bebişten başka birsürü hareket var:))) bağırsaklar Bi yandan, yer değiştiren organlar Bi yandan:))) acele etmeyin yani

3000--3500 dediler canım ama.zam gelicekmiş bide özel sigortan varsa ii benim yok ne yazıkki aynen pimpirikli olmak bende istemiyorum öyle ama doktorlar genelde ii orda zaten gidip memnun olmayanı görmedim ben imkanım olsa kalırım bende ama ikiz benim bide oda,hazırlıkları vs var daha o yüzden daha uygun bi yer seçicem

İyiyiz,çok şükür canım büyüyoruz bizde öyle hamile pantalonu aldım dün :) sen nasılsın bebişler nasıl kremle ilgili ekleme yaparsan haber et ben tecrübesizim bu hususta

Ankara'da ayrıntılı ultrason için gitmeyi düşündüğünüz yerler var mı arkadaşlar?
Ben daha önce Ali İpek e gitmiştim çok memnun kaldım. baya detaylı ve güzel anlatıyor. hatta oğlumun bdt si 25 ekimdi kendi raporuna göre 17 ekim yazmış. 17 sinde sancılarım başladı 18 i sabaha karşı doğdu :)))) bu seferde ona gidicem

ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim :)medicalpark online hizmetlerden e- sonuç seçeneğine bağlandım,tc numaramı yazdım akşamdan beri sms bilgilendirme şifresi gönderecekler :) neyse hayırlısı ve önemli olan sonucun iyi olması. Artık hamilelik psikolojisiyle nasıl bir muamele ,nasıl bir bilgi akışı ,hızı beklemişimsem :) genelde süreç böyleymiş aydınlattığınız için teşekkür ederim :)

Sebebi neymis peki kilo almaman gerektigi in neye dayanarak dedi canim?birde agrilarin gecti mi ona ne soyledi normalmiymis
Canim ağrılarım için dün söylenen kasların aldığı darbe sebebiyleymis bebek iyi zaten darbeler bebeğe kolay kolay zarar veremezmis.Kilo alamam çünkü ilk gebeligi mde gebelik zehirrllenmesi tansiyon şeker yüksek ödem hepsini bir arada yaşadım doğumda dk farkıyla kurtarıldı kanama sebebiyle.zaten persembe ye randevum var diyetisyen de gideceğim. Üçüncü sezeryan da olucak için niyeyse birax stres oldu doktor beni de stres etti korkuyorum çok fazla.aklıma kötü kötü şeyler geliyo bu sefer de.

Arkadaşlar merhaba uzun süredir giremedim. Malum geçen hafta bizim için çok kötü haberler aldığımız bir haftaydı ancak haftanın sonuna doğru haberlerin seyri biraz değişti. İyi haberlere inanmak ve güvenmek durumundayız. İnşallah doğru çıkar. Başka bir doktora daha gittim ve bu haftalarda burnun kısalığından bahsedilemeyeceğini söyledi. Burun ya vardır ya yoktur. Ölçüsünü söylemeyiz bile dedi. Ben bebeğin burnunu görüyorum ve riskin burun yokluğunun raporlanması sebebiyle yüksek çıktığını söyledi. Yine de risk var ama ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden sıvı alarak hiç riske atma nifty testi yapalım dedi. Oracıkta hemen karar verip testi yaptırdık. 10-15 güne çıkacak. En azından bu iki haftayı biraz daha az stresle bekleyeceğiz. Rabbimden ümit kesilmez. Desteğiniz dualarınız için çok teşekkürler.

Daha iyi haberlerde alırsin inşallah canim bi sıkinti cikmaz allahn izniyle bol bol dua et o zamana kadar allah yardimcin olsun

Çok geçmiş olsun ins ameliyatınız başarılı ve sorunsuz geçer. Allah yardımcınız olsun..

Bende tam 10 gün sonra hastanenin sitesinden test sonucu mu tele indirerek öğrendim. Ikinci hamileligim olduğu için sonucun iyi olduğunu anlayınca arama gereği bile duymadim. kontrole gittiğim de Dr normal dedi o kadar.
Geçmiş olsun içinizi ferah tutun. Ins bi sıkıntı yoktur. Dr sonrası buraya da yazın. Basindan düşük geçmiş biri olarak şukadar söyleyim düşük tehlikesinde kanama en az adet kanaması kadar çok oluyor. O yüzden korkmayın .

Teşekkür ederim, bende araştırmaya başlıyayım hakkında güzel yorumlar var.

Çok geçmiş olsun ins 2 hafta sonra daha güzel sonuclar alırsınız. Sakın ümidinizi kesmeyin Allahın izniyle bebeginizi sağ sağlim kucaginiza alırsınız da bu günler kötü bir anı olarak kalır.
Dr çok rahatlatıcı konuşmuş. Ins sizde bir nebze olsa rahatlamissinizdir

Bugün gittim doktora 12+2 gelişimi uyumlu devam ediyor. Ikili için merkeze yönlendiriyorum dedi Bende ense kalınlığı normalde yaptırmayı düşünmüyorum dedim ölçemiyorum bu makina ile dedi. Kan verdim. Perşembe günü özele kendi doktoruma gideceğim inşaallah.

canım benım bi akrabama da öyle demişlerdi sapsağlıklı bi kızı var şimdi o yuzden takma kendını uzme

İstiyorlarmış baya maşallah:)

Yaşasin benim gibi dusunen birisi. Bende cok merak ediyorum ve endiseleniyorum. Arada baska doktora gitmek istediM aklini karistirma dediler. Bilemedim bende kaldim oyle ama daha hemen hemen iki hafta var.

Anladim canim aklina kotu sey getirme iyi.olcak sorunsuz atlatacagim diye dusun stres daha cok etkiler hem seni hem bebisi persembeye odaklan:))))son uc gun bize insallah guzel haberlerle geliriz iyi olcak Allahin izniyle canini sikma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…