Ayy sorma o kipirdama bende de var hani ilk bebek olsa yormayacagim ama hareket etmesinin nasil bisey oldugunu bildigimden hareketleri hisseder oldum,mantigim erken diyo ama hislerim ediyor diyor☺☺☺☺ben bebişimi çok merak ediyorum bi aydır görmedım yaayarın doktora gidicem dua edınn bişi cıkmasın kanamam falan da yok çok şükür ama arada bi kıpırdanma hissediyorum :) değişik duygular hissediyorum yaaa ilginçççç :)
Aynen katiliyorum zaman gecmiyor bir turluartik ruyalarima giriyor kontroller ayda iki kere gidiyorum ruyamdaYa şu kontroller arası 1 ay süre çok uzun yaainsan 15 günden sonra başlıyor şöyle oldu normal mi böyle oldu normal mi zaten 1 ay da 1 yıl gibi geçiyo Bi de sonuçta 1 ayda bedenimizde çok şey değişiyor bazen iyiye gidiyoruz ama o bile panikletiyo. Bence bebelerimizi hissedene kadar 15 günde bir gitmeliyiz beklemek çok sıkıcı. Sık gitmek bebeğe zarar deniliyor da acaba bebeğim iyimi bişey mi oldu diye düşünürken yaşadığımız stres ve uykusuzluk daha büyük zarar bence
Ayy sorma o kipirdama bende de var hani ilk bebek olsa yormayacagim ama hareket etmesinin nasil bisey oldugunu bildigimden hareketleri hisseder oldum,mantigim erken diyo ama hislerim ediyor diyor☺☺☺☺
Kızlar hepimiz hissetmek istiyoruz ama doktorlar 16. Haftadan önce hissetmenin mümkün olmadığını çünkü bebeğin henüz rahim duvarına çarpabilecek kadar büyük olmadığını ve kaslarının da o kadar güçlü olmadığını söylüyor. Bende acaba hissediyormuyum diyodum ama sonra baktım ki içimde bebişten başka birsürü hareket var:))) bağırsaklar Bi yandan, yer değiştiren organlar Bi yandan:))) acele etmeyin yani
3000--3500 dediler canım ama.zam gelicekmiş bide özel sigortan varsa ii benim yok ne yazıkki aynen pimpirikli olmak bende istemiyorum öyle ama doktorlar genelde ii orda zaten gidip memnun olmayanı görmedim ben imkanım olsa kalırım bende ama ikiz benim bide oda,hazırlıkları vs var daha o yüzden daha uygun bi yer seçicemhım ben araştırmadım hiç doğum ücretini ne kadar dediler sana ücreti ki, benim özel sağlık sigortam var Allahtan ondan hiç araştırmadım. bende çok memnunumda ayrıntılı olarak soruşturmadım insanlara nasıl falan diye yaşayıp görmek istiyorum çok pimpirikli olmak istemiyorum sanırım:) zaten azıcık inceleyince büyükler hemen bizim zamanımızda diye başlıyor:)
İyiyiz,çok şükür canım büyüyoruz bizde öyle hamile pantalonu aldım dün :) sen nasılsın bebişler nasıl kremle ilgili ekleme yaparsan haber et ben tecrübesizim bu husustaUzun zamandır internet siz bi yerdeydim. İnsallah herşey yolundadır sizde bebisler iyidir.. Benim ikinci hamileligim ilkinde kremimi kendm hazirlamistm hiç çatlak olmamıştı ki annmde ablmda fena var çok çabuk çatlayan bi yapımız var bunda da baslicam artk ama şimdiden kocaman bi karın korkuorm engelleme diye. Saf vazelin var eczanelerde ilaç yapımında kullanılan onunla badem yağı karistirmistm yine yapicam ama detaylı araştıricam belki ekleme yaparm. Saglkci bi arkadaşım önermişti onu da..
Ben daha önce Ali İpek e gitmiştim çok memnun kaldım. baya detaylı ve güzel anlatıyor. hatta oğlumun bdt si 25 ekimdi kendi raporuna göre 17 ekim yazmış. 17 sinde sancılarım başladı 18 i sabaha karşı doğdu :)))) bu seferde ona gidicemAnkara'da ayrıntılı ultrason için gitmeyi düşündüğünüz yerler var mı arkadaşlar?
Canim ağrılarım için dün söylenen kasların aldığı darbe sebebiyleymis bebek iyi zaten darbeler bebeğe kolay kolay zarar veremezmis.Kilo alamam çünkü ilk gebeligi mde gebelik zehirrllenmesi tansiyon şeker yüksek ödem hepsini bir arada yaşadım doğumda dk farkıyla kurtarıldı kanama sebebiyle.zaten persembe ye randevum var diyetisyen de gideceğim. Üçüncü sezeryan da olucak için niyeyse birax stres oldu doktor beni de stres etti korkuyorum çok fazla.aklıma kötü kötü şeyler geliyo bu sefer de.Sebebi neymis peki kilo almaman gerektigi in neye dayanarak dedi canim?birde agrilarin gecti mi ona ne soyledi normalmiymis
Daha iyi haberlerde alırsin inşallah canim bi sıkinti cikmaz allahn izniyle bol bol dua et o zamana kadar allah yardimcin olsunArkadaşlar merhaba uzun süredir giremedim. Malum geçen hafta bizim için çok kötü haberler aldığımız bir haftaydı ancak haftanın sonuna doğru haberlerin seyri biraz değişti. İyi haberlere inanmak ve güvenmek durumundayız. İnşallah doğru çıkar. Başka bir doktora daha gittim ve bu haftalarda burnun kısalığından bahsedilemeyeceğini söyledi. Burun ya vardır ya yoktur. Ölçüsünü söylemeyiz bile dedi. Ben bebeğin burnunu görüyorum ve riskin burun yokluğunun raporlanması sebebiyle yüksek çıktığını söyledi. Yine de risk var ama ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden sıvı alarak hiç riske atma nifty testi yapalım dedi. Oracıkta hemen karar verip testi yaptırdık. 10-15 güne çıkacak. En azından bu iki haftayı biraz daha az stresle bekleyeceğiz. Rabbimden ümit kesilmez. Desteğiniz dualarınız için çok teşekkürler.
Çok geçmiş olsun ins ameliyatınız başarılı ve sorunsuz geçer. Allah yardımcınız olsun..Merhaba. Aynen ikiz olmasi nedeniyle bu hafta Rahîm ağzına dikiş atıcak doktorumuz iyi dileklerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun hepimiz inşallah duanizda unutmayin beni simdiden bu hafta ki operasyon için tedirginim dilerim miniklerim hissetmez hersey onlar için allahim boşa cikarmasin inşallah
Bende tam 10 gün sonra hastanenin sitesinden test sonucu mu tele indirerek öğrendim. Ikinci hamileligim olduğu için sonucun iyi olduğunu anlayınca arama gereği bile duymadim. kontrole gittiğim de Dr normal dedi o kadar.Merhabalar :) Aktif dahil olamasam da ,takipteyim.İkili test süreci hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.Test sonuçlarınızı kaç günde(saatte ) aldınız?Ben 10 gün sonra ,doktorun sekreterinden "normalmiş" cevabı ile öğrendim.Acaba gereksiz evham mı yapıyorum.Doktorum MEDİCALPARK'ta .12.haftanın ortasında kan verdim test için ve sonucu 10 gün sonra hastaneyi arayıp öğrenebileceğimi söyledi doktorum.Şaşırdım çünkü arkadaşlarımdan yakın zamanda ikili test yaptıranlar aynı gün içinde sonucu öğrendiler.Üstelik evrak olarak test sonuçları da ellerinde.Neyse dedim 10 gün sonra hastaneyi aradım .Sekreter hanım ismimi aldıktan sonra arkadan doktorun sesini duydum; doktor benle görüşmeye tenezzül etmeden sadece "normalmiş de " dedi :) Sekreter de aynısını söyledi.Ben de test sonucumu mail adresime gönderebilmelerinin mümkün olup olmadığını sordum,Sekreter hanım şu an çok yoğunum dedi mail adresimi istedi.Ve sonuç göndermedi :)
Çok şükür Rabbime sonuç iyi .Fakat bu bilgilendirme işlemi böyle mi oluyor,yoksa ben boşuna mı rahatsız oldum.
Geçmiş olsun içinizi ferah tutun. Ins bi sıkıntı yoktur. Dr sonrası buraya da yazın. Basindan düşük geçmiş biri olarak şukadar söyleyim düşük tehlikesinde kanama en az adet kanaması kadar çok oluyor. O yüzden korkmayın .Gunaydin kizlar..13+5 deyim.dun gece lavabo ya kalktim bi baktim kanamam gelmiş az ama çok korktum sabaha kadar uyuyamadim lavabo ya her gidisimde peceteye pembe lekelenme oluyor..birazdan doktora gidicem şababi sabah ettim basina boyle bi şey gelen duyan oldu mu?? Nedir bu ya
Ben daha önce Ali İpek e gitmiştim çok memnun kaldım. baya detaylı ve güzel anlatıyor. hatta oğlumun bdt si 25 ekimdi kendi raporuna göre 17 ekim yazmış. 17 sinde sancılarım başladı 18 i sabaha karşı doğdu :)))) bu seferde ona gidicem
Vallaha doktorumda kız gibi ama kesin bişey söyleyemem dedi:)yazdımda görmedın sanırım cnm bana kız gıbı geldı doktor bişi demedı mı
Arkadaşlar merhaba uzun süredir giremedim. Malum geçen hafta bizim için çok kötü haberler aldığımız bir haftaydı ancak haftanın sonuna doğru haberlerin seyri biraz değişti. İyi haberlere inanmak ve güvenmek durumundayız. İnşallah doğru çıkar. Başka bir doktora daha gittim ve bu haftalarda burnun kısalığından bahsedilemeyeceğini söyledi. Burun ya vardır ya yoktur. Ölçüsünü söylemeyiz bile dedi. Ben bebeğin burnunu görüyorum ve riskin burun yokluğunun raporlanması sebebiyle yüksek çıktığını söyledi. Yine de risk var ama ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden sıvı alarak hiç riske atma nifty testi yapalım dedi. Oracıkta hemen karar verip testi yaptırdık. 10-15 güne çıkacak. En azından bu iki haftayı biraz daha az stresle bekleyeceğiz. Rabbimden ümit kesilmez. Desteğiniz dualarınız için çok teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba uzun süredir giremedim. Malum geçen hafta bizim için çok kötü haberler aldığımız bir haftaydı ancak haftanın sonuna doğru haberlerin seyri biraz değişti. İyi haberlere inanmak ve güvenmek durumundayız. İnşallah doğru çıkar. Başka bir doktora daha gittim ve bu haftalarda burnun kısalığından bahsedilemeyeceğini söyledi. Burun ya vardır ya yoktur. Ölçüsünü söylemeyiz bile dedi. Ben bebeğin burnunu görüyorum ve riskin burun yokluğunun raporlanması sebebiyle yüksek çıktığını söyledi. Yine de risk var ama ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden sıvı alarak hiç riske atma nifty testi yapalım dedi. Oracıkta hemen karar verip testi yaptırdık. 10-15 güne çıkacak. En azından bu iki haftayı biraz daha az stresle bekleyeceğiz. Rabbimden ümit kesilmez. Desteğiniz dualarınız için çok teşekkürler.
İstiyorlarmış baya maşallah:)3000--3500 dediler canım ama.zam gelicekmiş bide özel sigortan varsa ii benim yok ne yazıkki aynen pimpirikli olmak bende istemiyorum öyle ama doktorlar genelde ii orda zaten gidip memnun olmayanı görmedim ben imkanım olsa kalırım bende ama ikiz benim bide oda,hazırlıkları vs var daha o yüzden daha uygun bi yer seçicem
Yaşasin benim gibi dusunen birisi. Bende cok merak ediyorum ve endiseleniyorum. Arada baska doktora gitmek istediM aklini karistirma dediler. Bilemedim bende kaldim oyle ama daha hemen hemen iki hafta var.Ya şu kontroller arası 1 ay süre çok uzun yaainsan 15 günden sonra başlıyor şöyle oldu normal mi böyle oldu normal mi zaten 1 ay da 1 yıl gibi geçiyo Bi de sonuçta 1 ayda bedenimizde çok şey değişiyor bazen iyiye gidiyoruz ama o bile panikletiyo. Bence bebelerimizi hissedene kadar 15 günde bir gitmeliyiz beklemek çok sıkıcı. Sık gitmek bebeğe zarar deniliyor da acaba bebeğim iyimi bişey mi oldu diye düşünürken yaşadığımız stres ve uykusuzluk daha büyük zarar bence
Anladim canim aklina kotu sey getirme iyi.olcak sorunsuz atlatacagim diye dusun stres daha cok etkiler hem seni hem bebisi persembeye odaklan:))))son uc gun bize insallah guzel haberlerle geliriz iyi olcak Allahin izniyle canini sikma olurmuCanim ağrılarım için dün söylenen kasların aldığı darbe sebebiyleymis bebek iyi zaten darbeler bebeğe kolay kolay zarar veremezmis.Kilo alamam çünkü ilk gebeligi mde gebelik zehirrllenmesi tansiyon şeker yüksek ödem hepsini bir arada yaşadım doğumda dk farkıyla kurtarıldı kanama sebebiyle.zaten persembe ye randevum var diyetisyen de gideceğim. Üçüncü sezeryan da olucak için niyeyse birax stres oldu doktor beni de stres etti korkuyorum çok fazla.aklıma kötü kötü şeyler geliyo bu sefer de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?