Nerde o Dr ben buralara alışamadım iyice etlige gitmeyi dusunuyodum ama bu Dr nerdeBen daha önce Ali İpek e gitmiştim çok memnun kaldım. baya detaylı ve güzel anlatıyor. hatta oğlumun bdt si 25 ekimdi kendi raporuna göre 17 ekim yazmış. 17 sinde sancılarım başladı 18 i sabaha karşı doğdu :)))) bu seferde ona gidicem
Bende öyle dusunuyorum zamanım surekli ay iyi mi bisey oldu mu ki bi yerim agrisa niye agriyo normal mi demekle geciyoYaşasin benim gibi dusunen birisi. Bende cok merak ediyorum ve endiseleniyorum. Arada baska doktora gitmek istediM aklini karistirma dediler. Bilemedim bende kaldim oyle ama daha hemen hemen iki hafta var.
Tmm cnm bnmde ihtiyacım olacak yaknda ama genislemiyorm smdlk göbek büyüyor sadece.. Bu hafta Dr a gidicem çok useniyorum cinsiyet belli oldu mu aceba 13bitmek üzere çok merak ediorm.. Belli olunca haber et sende. Sanırım daha kimsenn belli olmamş pek umudum yok amaİyiyiz,çok şükür canım büyüyoruz bizde öyle hamile pantalonu aldım dün :) sen nasılsın bebişler nasıl kremle ilgili ekleme yaparsan haber et ben tecrübesizim bu hususta
Kizlar guzel haberlerle dr dan geldim persembe gunu basim agriyinca uyuyayim dedim uyanmdim wc ye gitcetim kan bosaldi pihtii, o an bittim esim evde yok tam ararkem sarj bitti derken camda esimi gordum apar topar ozel hastaneye gittik kimseyi bulaamdik drum tel acmio mecbur ozelden cikip devlete geldik hemen usg ye aldilar bebegim iyi kanamalarimin tanisi sabah kondu kizlar plasenta previahala hastanedeyim kanama az az devam edio bebege sabah baktik iyi durumu .
Hepinizin karninda bir melek var bize dua edin nolur , dr plasemtanin bi onceki sezaryen kesigine yapisasindan korkuyor o zaman cok riskli olacakdua edin bize nolur
İyi düşün iyi olsun inşallah.. Her gebelik farklı Allah sağlık versin kolaylık versn sanadaCanim ağrılarım için dün söylenen kasların aldığı darbe sebebiyleymis bebek iyi zaten darbeler bebeğe kolay kolay zarar veremezmis.Kilo alamam çünkü ilk gebeligi mde gebelik zehirrllenmesi tansiyon şeker yüksek ödem hepsini bir arada yaşadım doğumda dk farkıyla kurtarıldı kanama sebebiyle.zaten persembe ye randevum var diyetisyen de gideceğim. Üçüncü sezeryan da olucak için niyeyse birax stres oldu doktor beni de stres etti korkuyorum çok fazla.aklıma kötü kötü şeyler geliyo bu sefer de.
Canım benim de çıkan 20 lik dişim ağrıyodu iki haftadır.. Bugün dr söyledim bu aylarda tedavi yapılabileceğini söyledi.. Kağıda bişiler yazıp bana verdi gittiğin dr a verirsin dedi.. Ben bi dişciye gitmeyindüşünüyorum.. Sen de bi danış istersen doktoruna..merhaba kızlar.. güzel haberler alcağımız güzel bir hafta olsun inşallah :))
hızınıza yetişilmiyor maşallah insan hepsini okumadan da rahat edemiyor bağımlılık yapıyor resmen burası
hafta sonu 20lik diş ağrısıyla geçti, bide diş eti kanamam var malesef bileydim hepsini önceden çektirir rahat ederdim hiç çekilmiyor ilaçta içmek istemiyorum , yavaş yavaş kalsiyumlar gidiyor sanırım pekte besin alamıyorum son zamanlarda doktor ne önercek bakalım ..
Günaydın güzel anneler.. Biz de ikili tarama için gittik bugün doktora.. Büyük ihtimalle erkek anası olacağım ben deinşallah test sonuçlarımız da güzel çıkar.. Bahtubahtu canım anlık bi pipi gördük dr ile bence net ama dr bi daha ki gelmene kesin söyleriz dedi..
Günaydın güzel anneler.. Biz de ikili tarama için gittik bugün doktora.. Büyük ihtimalle erkek anası olacağım ben deinşallah test sonuçlarımız da güzel çıkar.. Bahtubahtu canım anlık bi pipi gördük dr ile bence net ama dr bi daha ki gelmene kesin söyleriz dedi..
danışcam canım bakalım ne söylicek... diş çekiminden ziyade istemediğim enfeksiyon riski falan var ya antibiyotık kullanmak gerekir o yüzden ben dişçiyede bir danışıp eğer dişler sıkıntı yaratmıcak gibi derse beklerim gibi geliyor ne güzel küçükken çekiverirdik dişlerimizi kendimiz bu 20likler neden öyle değil ki :)))Canım benim de çıkan 20 lik dişim ağrıyodu iki haftadır.. Bugün dr söyledim bu aylarda tedavi yapılabileceğini söyledi.. Kağıda bişiler yazıp bana verdi gittiğin dr a verirsin dedi.. Ben bi dişciye gitmeyindüşünüyorum.. Sen de bi danış istersen doktoruna..
Maşallah canım. Arada yaş baya varmış ama çok seçecektir kardeşini inşallah. Tabi 11 yıldır tek çocuk olunca o da biraz kıskanır normaldir o kadari. Ya ben daha söylemedim ama beni rüyalarında gördüler. Bu sefer kızın olucak diyen var yine oğlun olucak diyen var ben den cit çıkmıyor. Karnım iyice anlaşılan kadar demiycem.Iyi olmana sevindim bebisler saglam yerde Allah in izniyle. Benim oglanda 11 yasinda masallah kucagimdan inmiyo. Iyice simardi. Uzerine varmiyorum etkilenmesin diye. Malum cok hassas psikolojileri var
Ailene soyledinmi bebisi.
Yürümeye 1 saat diyorlar genelde ama ben hep ayakta ve kosusturuyorum.hiç oturuyorum bence gebeliğe de bağlı yine de dikkatli olmakta fayda vardırKizlar fazla yürümek sakincalimi bu aylarda bugun arkadasmla carsiya cikalm dedik o kadar cok ayakta kaldimki cokta yuruduk ya karnmin sag alt taraf aciyo bida cikmam zaten bilemedim böyle olucami
Geçmiş olsun kötü düşünme ama dikkat etmen tabi yine daha iyiDogru diyosunda canim bende normalde herseye endiselenen biri degilimdir bu aci hissini ilk bebegimde yasadigimda dr a gitmek zornda kalmstim gecmemisti dr kanama alani olustugunu söylemişti ve progestan baslamsti ondan endiselendim.ama daha iyiyim simdi çok şukür ya saoln cvp icin bisey olmaz allahn izniyle insallah
Canim bende de 3 tane fıtık var.ilaç yok sadece dinleniyor um ben izin alıp. Allah yardım etsin ağrısı çok kötüdür biliyorum .Kızlar belimde 2 tane fıtık var.dun tutuldum.jel ilacım vardı.h hamilelerin kullanması sakıncalıdır diyo.ya uyku falan da uyuyamadim çok agriyo. Biri bitiyor derken biri başlıyor.kimildayamiyorum.var mi benim gibi olan
Ben de ilk gebeligi mde 15 günde bi gidiyordum çok komikti m ya.çok özlüyordum.tabi düşük riski vardı onu da bahane ediyordum gidiyordum. Şimdi sen diyince çok duygulandım ilk gebelikte böyle oluyor ikincide toplamda 5 gittim doğuma kadar.Ya şu kontroller arası 1 ay süre çok uzun yaainsan 15 günden sonra başlıyor şöyle oldu normal mi böyle oldu normal mi zaten 1 ay da 1 yıl gibi geçiyo Bi de sonuçta 1 ayda bedenimizde çok şey değişiyor bazen iyiye gidiyoruz ama o bile panikletiyo. Bence bebelerimizi hissedene kadar 15 günde bir gitmeliyiz beklemek çok sıkıcı. Sık gitmek bebeğe zarar deniliyor da acaba bebeğim iyimi bişey mi oldu diye düşünürken yaşadığımız stres ve uykusuzluk daha büyük zarar bence
Sağol canım haklısın. Çocuklar annesi z kalmasın fikri bile o kadar kötü ki. İnşallah güzel haberler alırsın sen de.kucağına alır seversin herseyden güzel herseyden değerli bi his.Allah çok güzel bi armağan vermiş kadinlaraAnladim canim aklina kotu sey getirme iyi.olcak sorunsuz atlatacagim diye dusun stres daha cok etkiler hem seni hem bebisi persembeye odaklan:))))son uc gun bize insallah guzel haberlerle geliriz iyi olcak Allahin izniyle canini sikma olurmu
Sagol canım haklisin doktoru değiştirece. Yaklaşımını beğenmedim. Zaten ilkinde kalma stres var bende de eşimde de çok şey yaşadık bi de bu doktor ... Neyse yeni doktor iyi gelecek inşaallahİyi düşün iyi olsun inşallah.. Her gebelik farklı Allah sağlık versin kolaylık versn sanada
demetevlerde Servet Ünsal tıp merkezi var. Ankara da meşhur zaten bi Ali bey i birde kızılayda biri daha vardı onu öneriyor doktorlar genelde ama kızılaydaki daha pahalıydı adını hatırlayamadım. Mesela benim kuzen ona gitti sadece rapor vermiş. Ali bey rapor 3-4 resim ve 1 cd veriyor ve çok da güzel anlatıyor. İlk başta sadece hiç konuşmuyo :))) ama inceleyip öyle anlatıyor :)Nerde o Dr ben buralara alışamadım iyice etlige gitmeyi dusunuyodum ama bu Dr nerde
Kizimda 4.ayda cikti agrisi drum tedavini olabilirsin dedi ama ben korktum ve olmadim.keske olsaymisim doguma kadar canim yandi dogumdan bir ay sinra gittim cektirdim ama antbyotik kullandim ve sutum azaldi cok azdi zaten kismet olmadi emzirmek bencede muayeneni ol derimdanışcam canım bakalım ne söylicek... diş çekiminden ziyade istemediğim enfeksiyon riski falan var ya antibiyotık kullanmak gerekir o yüzden ben dişçiyede bir danışıp eğer dişler sıkıntı yaratmıcak gibi derse beklerim gibi geliyor ne güzel küçükken çekiverirdik dişlerimizi kendimiz bu 20likler neden öyle değil ki :)))
bu açıdan hiç düşünmedim bakalım doktorlara danışıp ortak bir çıkar yol bulmaya çalışcam en az zararla atlatmaya çalışarak inşallah.. bu arada sağol canım tavsiyen için şimdi birşey olmasın derken sonrasında daha büyük sıkıntılar yaşamayalım..Kizimda 4.ayda cikti agrisi drum tedavini olabilirsin dedi ama ben korktum ve olmadim.keske olsaymisim doguma kadar canim yandi dogumdan bir ay sinra gittim cektirdim ama antbyotik kullandim ve sutum azaldi cok azdi zaten kismet olmadi emzirmek bencede muayeneni ol derim
Allah'ım yardımcı olsun inşallah. Dualarımız sen ve bebeğinle birlikte.Arkadaşlar merhaba uzun süredir giremedim. Malum geçen hafta bizim için çok kötü haberler aldığımız bir haftaydı ancak haftanın sonuna doğru haberlerin seyri biraz değişti. İyi haberlere inanmak ve güvenmek durumundayız. İnşallah doğru çıkar. Başka bir doktora daha gittim ve bu haftalarda burnun kısalığından bahsedilemeyeceğini söyledi. Burun ya vardır ya yoktur. Ölçüsünü söylemeyiz bile dedi. Ben bebeğin burnunu görüyorum ve riskin burun yokluğunun raporlanması sebebiyle yüksek çıktığını söyledi. Yine de risk var ama ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden sıvı alarak hiç riske atma nifty testi yapalım dedi. Oracıkta hemen karar verip testi yaptırdık. 10-15 güne çıkacak. En azından bu iki haftayı biraz daha az stresle bekleyeceğiz. Rabbimden ümit kesilmez. Desteğiniz dualarınız için çok teşekkürler.
Neden birşey olsun ki bebeğine. Ne güzel işte rahat dönem başlamış.Kızlar Günaydın ben iki hafta önceye kadar sabah kaldığmda gernesmeye çalışırdim ama Karnım ağrıdı için kasilir yapamazdım ama şimdi 12hafta 2 günlük hamileyim rahat bir şekilde hareket ediyorum bebeğim e birsey olmamıştır di ya lütfen benim durumda olan var mi
Aynen oyle dr okeyliyorsa eger korkmadan yaptir derim sadece uyusturup cekiyorlar kolay bir islem kok degilse insallah zarari olmasinda once ve sonrasinda fikir olur diye anlattim basimdan geceni gecmis olsun i nsallah gecerbu açıdan hiç düşünmedim bakalım doktorlara danışıp ortak bir çıkar yol bulmaya çalışcam en az zararla atlatmaya çalışarak inşallah.. bu arada sağol canım tavsiyen için şimdi birşey olmasın derken sonrasında daha büyük sıkıntılar yaşamayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?