2017 Şubat Anneleri

Nerde o Dr ben buralara alışamadım iyice etlige gitmeyi dusunuyodum ama bu Dr nerde

Yaşasin benim gibi dusunen birisi. Bende cok merak ediyorum ve endiseleniyorum. Arada baska doktora gitmek istediM aklini karistirma dediler. Bilemedim bende kaldim oyle ama daha hemen hemen iki hafta var.
Bende öyle dusunuyorum zamanım surekli ay iyi mi bisey oldu mu ki bi yerim agrisa niye agriyo normal mi demekle geciyo

İyiyiz,çok şükür canım büyüyoruz bizde öyle hamile pantalonu aldım dün :) sen nasılsın bebişler nasıl kremle ilgili ekleme yaparsan haber et ben tecrübesizim bu hususta
Tmm cnm bnmde ihtiyacım olacak yaknda ama genislemiyorm smdlk göbek büyüyor sadece.. Bu hafta Dr a gidicem çok useniyorum cinsiyet belli oldu mu aceba 13bitmek üzere çok merak ediorm.. Belli olunca haber et sende. Sanırım daha kimsenn belli olmamş pek umudum yok ama

çok geçmiş olsun durum nedir şimdi? kendi doktorunla görüşebildinmi? plesenta previa olan arkadaşlarım sezeryan doğum yaptılar sıkıntı yaşamadılar. Sende sıkma canını işallah kolaylıkla geçer herşey bebğini kucağına alırsınn

İyi düşün iyi olsun inşallah.. Her gebelik farklı Allah sağlık versin kolaylık versn sanada

merhaba kızlar.. güzel haberler alcağımız güzel bir hafta olsun inşallah :))
hızınıza yetişilmiyor maşallah insan hepsini okumadan da rahat edemiyor bağımlılık yapıyor resmen burası
hafta sonu 20lik diş ağrısıyla geçti, bide diş eti kanamam var malesef bileydim hepsini önceden çektirir rahat ederdim hiç çekilmiyor ilaçta içmek istemiyorum , yavaş yavaş kalsiyumlar gidiyor sanırım pekte besin alamıyorum son zamanlarda doktor ne önercek bakalım ..

Canım benim de çıkan 20 lik dişim ağrıyodu iki haftadır.. Bugün dr söyledim bu aylarda tedavi yapılabileceğini söyledi.. Kağıda bişiler yazıp bana verdi gittiğin dr a verirsin dedi.. Ben bi dişciye gitmeyindüşünüyorum.. Sen de bi danış istersen doktoruna..

Ay çok sevindim canım yaa maşallah ona
Umarım bütün testlerin harika çıkar
Şimdiden oğluşuun hayırlı olsun ozaman

danışcam canım bakalım ne söylicek... diş çekiminden ziyade istemediğim enfeksiyon riski falan var ya antibiyotık kullanmak gerekir o yüzden ben dişçiyede bir danışıp eğer dişler sıkıntı yaratmıcak gibi derse beklerim gibi geliyor ne güzel küçükken çekiverirdik dişlerimizi kendimiz bu 20likler neden öyle değil ki :)))

Iyi olmana sevindim bebisler saglam yerde Allah in izniyle. Benim oglanda 11 yasinda masallah kucagimdan inmiyo. Iyice simardi. Uzerine varmiyorum etkilenmesin diye. Malum cok hassas psikolojileri var
Ailene soyledinmi bebisi.
Maşallah canım. Arada yaş baya varmış ama çok seçecektir kardeşini inşallah. Tabi 11 yıldır tek çocuk olunca o da biraz kıskanır normaldir o kadari. Ya ben daha söylemedim ama beni rüyalarında gördüler. Bu sefer kızın olucak diyen var yine oğlun olucak diyen var ben den cit çıkmıyor. Karnım iyice anlaşılan kadar demiycem.
Kizlar fazla yürümek sakincalimi bu aylarda bugun arkadasmla carsiya cikalm dedik o kadar cok ayakta kaldimki cokta yuruduk ya karnmin sag alt taraf aciyo bida cikmam zaten bilemedim böyle olucami
Yürümeye 1 saat diyorlar genelde ama ben hep ayakta ve kosusturuyorum.hiç oturuyorum bence gebeliğe de bağlı yine de dikkatli olmakta fayda vardır

Geçmiş olsun kötü düşünme ama dikkat etmen tabi yine daha iyi
Canim bende de 3 tane fıtık var.ilaç yok sadece dinleniyor um ben izin alıp. Allah yardım etsin ağrısı çok kötüdür biliyorum .
Ben de ilk gebeligi mde 15 günde bi gidiyordum çok komikti m ya.çok özlüyordum.tabi düşük riski vardı onu da bahane ediyordum gidiyordum. Şimdi sen diyince çok duygulandım ilk gebelikte böyle oluyor ikincide toplamda 5 gittim doğuma kadar.
Anladim canim aklina kotu sey getirme iyi.olcak sorunsuz atlatacagim diye dusun stres daha cok etkiler hem seni hem bebisi persembeye odaklan:))))son uc gun bize insallah guzel haberlerle geliriz iyi olcak Allahin izniyle canini sikma olurmu
Sağol canım haklısın. Çocuklar annesi z kalmasın fikri bile o kadar kötü ki. İnşallah güzel haberler alırsın sen de.kucağına alır seversin herseyden güzel herseyden değerli bi his.Allah çok güzel bi armağan vermiş kadinlara

S
İyi düşün iyi olsun inşallah.. Her gebelik farklı Allah sağlık versin kolaylık versn sanada
Sagol canım haklisin doktoru değiştirece. Yaklaşımını beğenmedim. Zaten ilkinde kalma stres var bende de eşimde de çok şey yaşadık bi de bu doktor ... Neyse yeni doktor iyi gelecek inşaallah

Nerde o Dr ben buralara alışamadım iyice etlige gitmeyi dusunuyodum ama bu Dr nerde
demetevlerde Servet Ünsal tıp merkezi var. Ankara da meşhur zaten bi Ali bey i birde kızılayda biri daha vardı onu öneriyor doktorlar genelde ama kızılaydaki daha pahalıydı adını hatırlayamadım. Mesela benim kuzen ona gitti sadece rapor vermiş. Ali bey rapor 3-4 resim ve 1 cd veriyor ve çok da güzel anlatıyor. İlk başta sadece hiç konuşmuyo :))) ama inceleyip öyle anlatıyor :)

Kizimda 4.ayda cikti agrisi drum tedavini olabilirsin dedi ama ben korktum ve olmadim.keske olsaymisim doguma kadar canim yandi dogumdan bir ay sinra gittim cektirdim ama antbyotik kullandim ve sutum azaldi cok azdi zaten kismet olmadi emzirmek bencede muayeneni ol derim

@Mavi-Pembe geçmiş olsun canım. Maaşallah bebiş iyiymiş sende iyi olmaya çalış. sorun olusturmadan hallolur. Hiç bilmiyorum o dediğin rahatsızlığı o yüzden şifa dilemekten başka diyebilecek bir şeyim yok. Sana bağışlasın Rabbim meleğini sağlıcakla.

bu açıdan hiç düşünmedim bakalım doktorlara danışıp ortak bir çıkar yol bulmaya çalışcam en az zararla atlatmaya çalışarak inşallah.. bu arada sağol canım tavsiyen için şimdi birşey olmasın derken sonrasında daha büyük sıkıntılar yaşamayalım..

Allah'ım yardımcı olsun inşallah. Dualarımız sen ve bebeğinle birlikte.

Neden birşey olsun ki bebeğine. Ne güzel işte rahat dönem başlamış.

Aynen oyle dr okeyliyorsa eger korkmadan yaptir derim sadece uyusturup cekiyorlar kolay bir islem kok degilse insallah zarari olmasinda once ve sonrasinda fikir olur diye anlattim basimdan geceni gecmis olsun i nsallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…