- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
merhaba kızlar 5. aya girmek üzereyim ve dün ilk kez hareketini hissettim kızımın
çok fazla girip bakamıyorum konu da çok hızlı ilerliyor. @ivo seni merak ediyorum canım iyi misin?
Kürek kemiği insan vucudunda hiç esnemeyen tek kemikmiş ve hamilelik döneminde rahim genişleyip bebeğe yer oluşturabilmek için kürek kemiği tam bu aylarda açılmaya başlıyormuş ve bu sebeple kuyruk sokumu ağrısı çok ama çok normalmiş:) bunun için dik oturup yan yatmak rahatlatıcı olurmuş.:) bende aynı dertten yakındımda kısa zaman önce böylece aydınlandım:)
ben bebişimi çok merak ediyorum bi aydır görmedım yaayarın doktora gidicem dua edınn bişi cıkmasın kanamam falan da yok çok şükür ama arada bi kıpırdanma hissediyorum :) değişik duygular hissediyorum yaaa ilginçççç :)
Hayirli olsun canim su an kacinci haftandasinAnnelerrr simdi kontrolden geldimm
Bebisim erkekmisss :) allahim saglkli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin ins ikili taramam ve tahminler yaniltti ama saglikli olsun en onemlisiii
Bugun tam 14 hafta canimHayirli olsun canim su an kacinci haftandasin
Merhaba hanımlar. Hissetmek için erken biliyorum ama son bir kaç gündür özellikle sol tarafımda sanki bebeğimi hissediyorum. En başından beri sola yerleşmişti zaten. Birkaç gündür sol tarafımda belirgin bir hareketlilik var ya da ben öyle algılıyorum :)
Hayırlı olsun Allah kucağına almayi da nasip etsinAnnelerrr simdi kontrolden geldimm
Bebisim erkekmisss :) allahim saglkli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin ins ikili taramam ve tahminler yaniltti ama saglikli olsun en onemlisiii
Bi erkek daha geliyoo erkek senesi dediler ya hep erkek haberleri aliyorz:)))hayirli olsun canm saglikla gelsin olluşun insallahAnnelerrr simdi kontrolden geldimm
tamam bugün yeni resim çekilecez teyzesi yüklerim akşamacanım bn baktım bu resmede hiç bişi anlayamadım ya :)
tamam bugün yeni resim çekilecez teyzesi yüklerim akşama
ben de yarın gidicem doktora resmini koyarım tahminini bekliyorummm bana da kızz deeeeeeeeeeTMM CANIM BENIMM
ben de yarın gidicem doktora resmini koyarım tahminini bekliyorummm bana da kızz deeeeeeeeee
Bana birine kız birine erkek dedi dr bi sonraki kontrolde tam kesin olur dedi ama genişleme bende de yok 56 kiloyum göbeğim çıktı baya amaTmm cnm bnmde ihtiyacım olacak yaknda ama genislemiyorm smdlk göbek büyüyor sadece.. Bu hafta Dr a gidicem çok useniyorum cinsiyet belli oldu mu aceba 13bitmek üzere çok merak ediorm.. Belli olunca haber et sende. Sanırım daha kimsenn belli olmamş pek umudum yok ama
şimdi işe geldim canım dosyam yanımda değil.. akşam çekip atayım resmi olur mu..resmini göndersene bakalımmm :)
teşekkür ediyorum canım.. rabbim sağlıcakla devamını da nasip eder, kucağımıza alırız inşallah..Ay çok sevindim canım yaa maşallah ona
Umarım bütün testlerin harika çıkar
Şimdiden oğluşuun hayırlı olsun ozaman
kızkubra5505 bana doktor oğlum diye sev dedi ... hani kız dı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?