2017 Şubat Anneleri

Kalben 26 geçmiş olsun bebekten bebeğe gelişim farkediyor da bu doktorlar neden gözardı ediyor bunları neyse sinirlendim yine.inşallah hepsi geride kalacak sapasağlam bebişinle güzel günlerin olucak canim

merhaba kızlar 5. aya girmek üzereyim ve dün ilk kez hareketini hissettim kızımın
çok fazla girip bakamıyorum konu da çok hızlı ilerliyor. @ivo seni merak ediyorum canım iyi misin?

Ayy ne güzel ben de hissetmek istiyorum elimi karnıma dayayıp duruyorum belki birşey hissederim diye

Evettt felaket ağrıyor benim de. Adet sancılarım da şiddetli geçerdi benim aynı onları hatırlatıyor bu kuyruk sokumu ağrısı

Çok heyecanlıııı iyidir inşallah miniğin de sen deee

Ben de iki haftadır görmüyorum ama çok özledim çoook sanki iki ay geçti

Merhaba hanımlar. Hissetmek için erken biliyorum ama son bir kaç gündür özellikle sol tarafımda sanki bebeğimi hissediyorum. En başından beri sola yerleşmişti zaten. Birkaç gündür sol tarafımda belirgin bir hareketlilik var ya da ben öyle algılıyorum :)

BEDNE SAĞ TARAFIMDA HİSSEDİYORUM BEBEĞİMDE HEP SAĞDAYDI

Annelerrr simdi kontrolden geldimm
Bebisim erkekmisss :) allahim saglkli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin ins ikili taramam ve tahminler yaniltti ama saglikli olsun en onemlisiii
Bi erkek daha geliyoo erkek senesi dediler ya hep erkek haberleri aliyorz:)))hayirli olsun canm saglikla gelsin olluşun insallah

ya bayanlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum :S hep hastaymışım gibi hissediyorum kendimi neden mide bulantısı yaşıyorum sürekli bir halsizlik yatış hali deliricem ya..

Bana birine kız birine erkek dedi dr bi sonraki kontrolde tam kesin olur dedi ama genişleme bende de yok 56 kiloyum göbeğim çıktı baya ama

Kizlar doktora gittim düşük tehlikesi var ama çok endiselenecek bir durum yok bebek gayet saglikli yatacaksin dedi iğne verdi kanamanın az olabilir endiselenme dedi..bu arada ikili tarama testi 3 gun snra cikacakmis ve cinsiyetimiz belli oldu erkek dedi doktor değişmez mi dedim %1 dedi net görünüyor dedi

Ay çok sevindim canım yaa maşallah ona
Umarım bütün testlerin harika çıkar
Şimdiden oğluşuun hayırlı olsun ozaman
teşekkür ediyorum canım.. rabbim sağlıcakla devamını da nasip eder, kucağımıza alırız inşallah.. sen de öğrenince yazarsın cinsiyeti, allah gönlüne göre versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…