hayırlı olsun canım.. kendini yorma dinlen güzelce inşallah o risk de kaybolur en kısa zamanda.. ben de bugün oğlum olacağını öğrendim ve gördüm pipisini deKizlar doktora gittim düşük tehlikesi var ama çok endiselenecek bir durum yok bebek gayet saglikli yatacaksin dedi iğne verdi kanamanın az olabilir endiselenme dedi..bu arada ikili tarama testi 3 gun snra cikacakmis ve cinsiyetimiz belli oldu erkek dedi doktor değişmez mi dedim %1 dedi net görünüyor dedi
Ben de yanılmadım canım. Bu hafta sonu tekrar kontrole gittik doktor kesin kız dedi. Bacak arasına epey baktı pipi yok dedi :) Hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar gerisi boş.yaa bizim baklavalar yalan oldu desenee
cinsiyetini çok merak ediom yaaaaa uc hafta nasıl gececek
Ben de yanılmadım canım. Bu hafta sonu tekrar kontrole gittik doktor kesin kız dedi. Bacak arasına epey baktı pipi yok dedi :) Hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar gerisi boş.
aslında en güzeli gebelikten önce bütün dişleri halletmekti ama işte başa gelmeden insanın aklına da gelmiyo..danışcam canım bakalım ne söylicek... diş çekiminden ziyade istemediğim enfeksiyon riski falan var ya antibiyotık kullanmak gerekir o yüzden ben dişçiyede bir danışıp eğer dişler sıkıntı yaratmıcak gibi derse beklerim gibi geliyor ne güzel küçükken çekiverirdik dişlerimizi kendimiz bu 20likler neden öyle değil ki :)))
hayırlı olsun canım.. şuan sağlığı iyiyse bebeğinin hiç bir şeyi dert etme kendine..Annelerrr simdi kontrolden geldimm
Bebisim erkekmisss :) allahim saglkli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin ins ikili taramam ve tahminler yaniltti ama saglikli olsun en onemlisiii
Benimde tam kuyruk sokumunda fıtık var ve biraz dolaştığımda hemen ağrı oluyor .Son aylarda ne yapacağız bilmiyorumKızlar belimde 2 tane fıtık var.dun tutuldum.jel ilacım vardı.h hamilelerin kullanması sakıncalıdır diyo.ya uyku falan da uyuyamadim çok agriyo. Biri bitiyor derken biri başlıyor.kimildayamiyorum.var mi benim gibi olan
inşallah geçer canım en kısa zamanda.. benim azaldı çok şükür bulantılarım.. inşallah hepimizin biter de rahat rahat beslenmeye başlarız.. halsizlik ben de var maalesef..ya bayanlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum :S hep hastaymışım gibi hissediyorum kendimi neden mide bulantısı yaşıyorum sürekli bir halsizlik yatış hali deliricem ya..
Saol cnm inş kaybolacak eminim sagsalim alcaz kucagimiza ..erkek bebeklerde genelde olurmuş kanama..icimede erkek dogduydu zaten..simdi isim bulma sirasihayırlı olsun canım.. kendini yorma dinlen güzelce inşallah o risk de kaybolur en kısa zamanda.. ben de bugün oğlum olacağını öğrendim ve gördüm pipisini dedr emin olmadan, net görmeden erkek demiyo bence o yüzden değişme ihtimali düşük..
Hayırlı olsun ne güzel cinsiyet haberleri geliyor :) hangi haftadasinizAnnelerrr simdi kontrolden geldimm
Bebisim erkekmisss :) allahim saglkli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin ins ikili taramam ve tahminler yaniltti ama saglikli olsun en onemlisiii
teşekkür ediyorum canım.. rabbim sağlıcakla devamını da nasip eder, kucağımıza alırız inşallah..sen de öğrenince yazarsın cinsiyeti, allah gönlüne göre versin inşallah..
Cok guzelll inş gönlüne göre olsun :) bende öyle isterdm ama o da kolay olmaz bi kız giydir bi erkek dusunemiorm ama çok şirin olurlar :) :)Bana birine kız birine erkek dedi dr bi sonraki kontrolde tam kesin olur dedi ama genişleme bende de yok 56 kiloyum göbeğim çıktı baya ama
Kova ihtimali biraz zor gibi mi. Yani 37. Haftaya falan gelmesi gerekiyor doğum. Sağlıkla doğsun balık doğsun.Merhaba ben 2017 mart annelerindeyim bebişim tahmini doğum tarihi 9 mart görünüyor ama benim içimden şubatta doğacak gibi geliyor. Aslında bende Şubatta doğmasını istiyorum , Annesi Babası gibi oda Kova burcu olsun istiyorum , tabi en önemlisi sağlıklı sıhhatli olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?