2017 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım.. kendini yorma dinlen güzelce inşallah o risk de kaybolur en kısa zamanda.. ben de bugün oğlum olacağını öğrendim ve gördüm pipisini de dr emin olmadan, net görmeden erkek demiyo bence o yüzden değişme ihtimali düşük..

Bu sene erkek senesi sanırım. :)
Herkes sağ salim kucağına alsın bebeğini dilerim.
Bulantılarım 2 gündür hafifledi gibi ama tam olarak bitmedi.
İştahım çok açık değil.
Ama bebek sağlıklı maşallah. Az kaldı. 16. haftayı iple çekiyorum.

cinsiyetini çok merak ediom yaaaaa uc hafta nasıl gececek

aslında en güzeli gebelikten önce bütün dişleri halletmekti ama işte başa gelmeden insanın aklına da gelmiyo.. bence de git bi dişciye detaylı baktır.. ben de daha da ilermeden gebelik gideceğim inşallah..

Annelerrr simdi kontrolden geldimm
Bebisim erkekmisss :) allahim saglkli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin ins ikili taramam ve tahminler yaniltti ama saglikli olsun en onemlisiii
hayırlı olsun canım.. şuan sağlığı iyiyse bebeğinin hiç bir şeyi dert etme kendine.. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

Benimde tam kuyruk sokumunda fıtık var ve biraz dolaştığımda hemen ağrı oluyor .Son aylarda ne yapacağız bilmiyorum Bol bol dinlenmeye çalışacağız kremle malesef gecmiyor

ya bayanlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum :S hep hastaymışım gibi hissediyorum kendimi neden mide bulantısı yaşıyorum sürekli bir halsizlik yatış hali deliricem ya..
inşallah geçer canım en kısa zamanda.. benim azaldı çok şükür bulantılarım.. inşallah hepimizin biter de rahat rahat beslenmeye başlarız.. halsizlik ben de var maalesef.. o da bulantı geçip düzenli beslenince geçer inşallah..

Saol cnm inş kaybolacak eminim sagsalim alcaz kucagimiza ..erkek bebeklerde genelde olurmuş kanama..icimede erkek dogduydu zaten..simdi isim bulma sirasi

Hamilelikte bel fitigi sikintili ya hatta bazi doktorlar normal doğumu onermiyormus.bnde de hem bel hem boyun fitigi var inş sagsalim kucagimiza aliriz bebisleri Rabbim kimseyi aratmasin kimseye de acisini göstermesin benim 3 cü gebeligim 2 sinin kalbi durdu o yüzden çok korkuyorum

teşekkür ediyorum canım.. rabbim sağlıcakla devamını da nasip eder, kucağımıza alırız inşallah.. sen de öğrenince yazarsın cinsiyeti, allah gönlüne göre versin inşallah..

İnşallah canım
Yazmam mı hemen yazarım, çtesi doktor göremedi ama kız gibi duruyor ama sakın güvenme dedi 2-3 kere tekrarladı güvenme güvenme diye
Hayırlısı rabbimden artık 1 ay Nasıl dayanıcam bilmiyorum artık

Kızlar sinirden çatlayacağim. Ben bugün sırf tahlil için devlete gittim. Kadın sordu en son ne zaman bakıldı diye rutinlere bende 8. Haftada bakıldı o zaman da rubella taksoplazma filan bakmamislar dedim. Onlar rutinlerden değil gerek görürse bakılıyor dedi. Bende yorgun uyanıyorum kas ağrılarım da var b 12 ye de bakabilir miyiz dedim. Kadın sadece b12 ye bakmış. Zaten hiç sormadı bile folik kullanıyor musun şunu kullan bunu kullan iletişim 0 di resmen. Benim kan değerlerine bakmadan nasıl ilaç verilir ki ? Bakilmıyor mu her ay kan değerlerine hamilelikte ?

Kova ihtimali biraz zor gibi mi. Yani 37. Haftaya falan gelmesi gerekiyor doğum. Sağlıkla doğsun balık doğsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…