2017 Şubat Anneleri

Neden boyle bir tehlike olustu acaba daha onceden varmiydi herhangi birsey. Bdt tarihlerimiz aynida. Riskli donemi gectik diye dusunuyordum.

Her ay kan değerlerine bakıldığını hiç duymadım canım

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN İNŞAALLAH

Toxoplazma ve rubellalar rutindir canim en bastan bakilir ben hastanede caliştigim dönem bütun gebelerden isterdik bunlari ve erken bakilmasi gerekir zaten bunlara başka bi dr a git istersen bütun gebelere yazilan standart ilac lari yazip gondermiş galiba seni

Ben bir hafta sonra öğrendim. Genelde de bir hafta on gün sürüyor. Hastaneler tahlilleri dısardaki labararuvarlaea gönderdiği için uzun sürüyor sanırım. Benimkini dr yorumlamıstı ama. Sende birdahaki randevunda druna sorabilirsin. Ben randevuyu beklemeden hastaneye gidip tahlil göstericem diyerek girdim drun yanına ayrıca ücret ödemedim yani.

canım benim ilk hamileliğimde rubella toksoplazma bakılmadı bile. doktor öyle çok tahlil isteyen biri değildi. Özel olmasına rağmen... Birtek düşük takip edilmesi gereken değer varsa 2 ayda bir onu istiyordu bende demir eksikliği ve tsh a bakmak için okadar. Yani kendini yıpratmana gerek yok hamileliğin başında kan verip değerlerine baktırdıysan

Rubella nin tedavisi yoktu sanirim. O yuzden bakilsa da sadece merak giderilmis olur. Oyle hatirliyorum yani...

Ilaç yazmadı ki sadece ultrasonda baktı. Birşey sormadı bile.

Heh işte bende onu düşündüm takip edilmesi gerekir diye. Demek 2 ayda bir istiyor. Bu ay yok birşey yani...

Daha ilgili bi dr bulsaydn keske canm gercekten cok ilgisiz davranmis
Yok zaten özele gideceğim perşembe günü. Ben tahliller vardır yapılacak gideyim yaptırayım devlete diye gittim. Artık perşembe günü istediği tahliller olursa ona göre ister yaptırırım.

inşallah testte bişey çıkmayacak dualarımız seninle

Heh işte bende onu düşündüm takip edilmesi gerekir diye. Demek 2 ayda bir istiyor. Bu ay yok birşey yani...
yani kendini şartlama canım benim tsh önemli troidle ilgili yüksekti düşük olması lazım ilaç kullandığım için bakılıyordu birde demir eksikliği olduğu için sende öyle birşey yoksa sürekli kan vermene gerek yok.

Şuana kadar hiç yaşamadım demir eksikliği kansızlık filan çok şükür ama ne bileyim hamilelikte önemli şeyler diye şartladım sanırım kendimi. Hoş pekmez içiyorum sabahları gün içinde kuru üzüm filan yiyorum düşük değildir inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…